Új hozzászólás Aktív témák
-
Kekmen
senior tag
válasz pezsikee #7993 üzenetére
Vedd kisebbre a lemez cachet és korlátozd be a letöltési sebességed. Indulj mondjuk 2MB/s-ről és 500kB-os lépésekben fölfelé. Ha betelik közben a cache, akkor annyit bírt a vinyó, vedd visszább. Kapcsolatok száma is elég magas és felesleges is, állítsd át:
Sorrendben: 800, 60, 60 bőven elég ahhoz a sebességhez."Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
titán
Most mar 45%.
-
pezsikee
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problámám lenne, hogy bérelek egy 1GBit-es szervert, és mikor berakok letöltésre nagyobb torrenteket, 20gb-tól felfelé, akkor tölti tölti, és egy idö után megál...lefagy az utorrent. Kilépni csak úgy tudok belöle, hogy ha a folyamatoknál leállítom.
Egyébként érdekesség még az is, hogy a jelenség közben a folyamatoknál az utorrent.exe valami 1600000 memóriát használ.
Esetleg valaki tudja mi a hibajelenség oka, vagy esetleg egy frapppáns kis megoldáls?Válaszotokat előre is köszönöm.
pezsikee
-
Balinov
titán
udv,
ez engem is erdekelnert06, #7984-re, eztv.it, nyilt tracker, nekem bevalt
[ Szerkesztve ]
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
vallas
őstag
45%
alakul....
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
rt06
veterán
igen, megneztem, alap gazelle motor, semmi extra, ahogy latom
a korlatozas gondolom tesztidoszak miatt kell, bizom benne, mindket oldal beindul majd, egy kis verseny sosem artott meg semminekPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
lvnt
őstag
Nincs mit!
Igen, hogy az ilyen jellegű trackereken sokkal jobban rendszerezve vannak a dolgok, ezáltal nagyon megkönnyítve a keresést.
Meg persze abban is igazad van, hogy nagyon sok régi, "klasszikus" dolgok is megtalálhatóak ezeken, amit talán máshol sohasem találnál meg.
Most nézem, TVtorrentsen lehet regelni, lehet, hogy körülnézek, ha már így ajánlod.Megnézted az oldalt? Nem egy nagy durranás, inkább várom a "hivatalos" folytatást.
Azt sem értem, hogy miért kell 2000-re lekorlátozni a felhasználók számát, így aztán még a 200 torrentet sem fogják elérni, meg az elfogadható peer-számot, főleg, ha itt lesz a másik sorozatos oldal.[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
az, bgu, csak mar hulyulok (kosz a linket)
amugy valoban sokminden fenn van nem tematikus tracker-eken is, viszont en azert zeretem jobban a tematikus tracker-eket (ugye hust a hentesnel...)
nem ritkan torekednek arra, hogy regebbi dolgok is ugyanugy meglegyenek, s seed is legyen hozzajuk, mint az ujdonsagokhoz (bitmetv-n rendszeresen figyelnek erre, idonkent van akcio is, hogy ha elakadt a seed, es beallsz, akkor plusz jutalom jar erte)a masik, az a kapcsolodo tartalom es az rss, ami miatt jobban szeretem a tematikus tracker-eket
pl tvtorrents-en (ahogy anno bitgate-en is) kivalaszthatod mely sorozatok erdekelnek, s itt ezekhez kapsz kulon, szemelyre szabott rss-t is
kulon vannak jelolve tovabba a futo, es a mar lefutott sorozatok (ezeket igyekeznek tisztessegesen karban is tartani)
a masik, ami jo a tvtorrents-ben (legalabbis nekem szemely szerint tetszik), hogy nem hasonlit egyetlen masik tracker-re sem, teljesen sajat fejlesztesuk az egesz oldalPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
lvnt
őstag
-
rt06
veterán
a hivatalos utod meg nem, viszont van egy masik - amit sgu neven emlegetnek - az mar megy elvileg (bar arrol tobb rosszat olvastam, mint jot, de ha valaki megdobna elerhetoseggel, szivesen megneznem)
akik pedig nem igenylik mindenkeppen a magyar szinkront, azoknak tudom ajanlani a tvtorrents.com-ot, vagy a bitmetv.org-ot (bar mindketto meghivos)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
der_
tag
Valaki elküldené nekem privben az új sorozatos oldal címét? Mármint a BG utódjának címét
-
CoolBoy323
nagyúr
a MAGon még mindig él a meghívás!
nekem van meghívóm is...
többi PÜ-ben ha érdekel!!
-
anulu
félisten
válasz #92942848 #7970 üzenetére
jaja. jo lenne tudni, h milyen idokozonkent es mennyivel update-elodik, valamint mikorra lesz ebbol barmi is. pontban ejfel?
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
törölt tag
35%
-
attiati
veterán
A torrentjeim az E meghajtón vannak most.
Utorrent kliensben hogy lehetne azt egyszerűen megadni, hogy a meglévő, _már letöltött_ torrenteket mostantól egy másik vinyóról seedelje? -
r3dsnake
nagyúr
sziasztok!
ismer valaki esetleg webalapú torrent klienst? link vagy feltöltött .torrentfájl tartalmát kellene leszedni webböngészőn keresztül. a PS3-at szeretném használni letöltésre, amiben ugye nincs torrent kliens. Java alapú nem jó. esetleg ha tudna olyat is, hogy megszakadt letöltést folytassa onnan, ahol abbahagyta (mint a rendes klienseknél) az szuper lenne
köszi szépen!
-
titán
Valoban, szuper.
-
titán
A mag megint bekakkant? Se az oldal se a tracker nem megy.
-
jozef78
csendes tag
Hali!
Torrenttanyával mi lehet? Van meghívás?
Nem tudok sehogy belépni a régi acc-ommal -
danati
senior tag
Az evo újra megy, de sajnos az accountok elvesztek.
-
erikke17
őstag
válasz Tele von Zsinór #7951 üzenetére
Pompás .
Ha már most nem indul be valahogy be kell jutnom ncore-ra.....
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
rii
nagyúr
nem akarok fontoskodónak tünni, de én is azt hallottam egy hiteles forrásból, hogy majmot basztatja egy gyökér, de mivel "csak" ez a baj, amint elhárul lesz majom. 1-2-3-4 hét.
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
fatal`
titán
válasz Tele von Zsinór #7952 üzenetére
Menjen az ilyen a k**va any**ba. DOSolja az asva vagy a proart honlapját inkább
-
ftc
nagyúr
válasz Tele von Zsinór #7952 üzenetére
Ha ez igaz akkor durva
-
tigipuf
senior tag
majom? .bithorló?
Senki nem tud semmi infót esetleg....[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
erikke17
őstag
Bithorloval nem tudjátok mivan???? Tegnap este még gond nélkül bejött.
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
-
Brutális eb
addikt
Törzsfejlődés ismét megy
Csak sajnos ismét regelni kell a régi regik valszeg a yardnál porosodnak,hogy kapnák be.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
flash-
veterán
hali
Linksys wrt54g routerem van.(7.2)
vezetéknélkül csatlakozom rá egy pc-vel,meg néha laptoppal.
win xp sp3 windowsom van.Adsl internetem van.dinamikus ip-s.Letöltéssel nincs semmi gond,de a feltöltéssel igen.
utorrentben bármit elkezdek megosztani, először azt írja hogy a hálózati megfelelően müködik.
de pár perc és nem megy a feltöltés,bejön a sárga háromszög.
utorrent szerint a portok nyitva vannak.A routeren a network setupnál a network adress settingsnél(DHCP)
dhcp server be van kapcsolva a routerben.az internet setupnál az internet connection type automatic configuration-DHCP re van rakva.
a gép automatikus ip kérésre van állítva a windowsban.
Mondtak már nekem sok mindent,volt aki azt mondta hogy elég a gépen saját ip-t adni,valaki azt mondta hogy a routeren kell a dhcpnél.
nem tudom melyik lehet célravezető.és pontosan hogy oldjam meg?Mert probáltam azt hogy a pc-n megadtam én ip-t:
192.168.1.140
ugyan a tálcán ott volt a vezetéknélküli hálózat ikon,mégsem volt ineternet.
pedig mindent úgy csináltam ahogy itt is le van írva:
http://utorrent.hu/index.php?page=3&ln=hu&cid=3&cikk=7 -
RootRulez
félisten
Na úgy fest megoldottam... Google volt a barátom. Rákerestem, hogy "open tracker" és első találatban volt egy tracker (http://tracker.openbittorrent.com/announce), amit be kellett másolni ezzel csináltam egy torrent fájlt, átküldtem bratyónak és megy is...
═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
válasz Viktor77 #7937 üzenetére
Így már megcsináltam. Bár akkor bepipáltam, hogy privát torrent, lehet az volt a baj. Most megcsinálom anélkül... Köszi, akkor próba...
mod: nem így se jó vagy a tackernek be kéne írni valamit? Vagy vmit elcsináltam.
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz Satyricon #7935 üzenetére
Valami miatt nem szereti a kapcsolatom a nagy fájl feltöltéseket, akkor már ott csücsülne egy szerveren és bratyó szedné... Nem kezdem el feltölteni sehova, hogy 70%-nál kiírja Sikertelen és elment vele 1,5 órám.
Szóval várom még mindig a választ a kérdésre, hogy tolom át a képeket bratyónak torrentkliensen?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Bratyónak küldenék át pár fényképet, de nem akarom egyenként tologatni neki msn-en. Becsomagoltam és ftp-re tölteném, de nem akarja az igazat, arra jutottam, torrenten tolom át neki. Hogy tudom átküldeni neki, így tracker nélkül hogy kell torrent fájlt létrehozni hogy jó legyen?
Köszi: RR
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
egyelőre.
bár lehet nemsokára az optimizmusért is valaki jogdíjat akar majd követelni
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
vallas
őstag
válasz hodostamas #7928 üzenetére
Azt írják augusztusban találkozunk, az már csak 4 nap, azt féllábbal is kibírjuk
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
snipr
aktív tag
válasz Daniel Alves #7926 üzenetére
Én még mindig keresek ilyet (szinten digi és 6.8TB fel 162GB le másutt)... Pü ha mégis kiküldenéd Köhi!
-
hodostamas
addikt
Eljött a 6. Vajon ünneplünk?
-
Psychonaut
veterán
válasz Daniel Alves #7926 üzenetére
Nekem PRE-n van 60 feletti arányom.
-
szandro
senior tag
Sziasztok,
minek az oka lehet az, hogy a Utorrent bizonyos időközönként kiírja az egyik torrentemnél, hogy "Hiba: A kért művelet nem hajtható végre olyan fájlon melynek valamelyik szakaszát egy felhsználó már megnyitotta." ?
Köszönöm előre is a segítséget!
-
T_boy
tag
válasz Psychonaut #7923 üzenetére
Mentségemre szolgáljon hogy az 4 éve volt. Ráadásul kb. fél éve látogatom intenzíven az oldalt.
-=Victoria Concordia Crescit=-
-
T_boy
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani külföldi, elektronikus zenével (főként trance) fogalalkozó oldalakat? Találtam többet is ahol mixek, és live-ok tölthetőek le. Azonban engem albumok, illetve single-k érdekelnek elsősorban. PÜ-ben, ha lehetne. Köszönöm!
-=Victoria Concordia Crescit=-
-
-
19870820
senior tag
Nekem az istenért nem ajánlja fel a frissítést. Lehet azért mert 64 bites Windowst használok? Vagy ennek nincs köze ehhez?
-
19870820
senior tag
Üdv. Nem tudjátok hogy az Utorrent 2.0.2 stabil verzió frissít-e magától a nemrég megjelent 2.0.3 stabil verzióra? Ha nem frissít akkor természetesen letörlöm és felrakom az újat. Köszi a választ.
-
fradi81
veterán
-
lvnt
őstag
válasz Leonardo91 #7908 üzenetére
Eddig én sosem állítottam rajta, de mindig segített valamennyit.
-
Leonardo91
őstag
Ha a cFosSpeed-ed felteszem akkor automatikusan szabályozza be a netet vagy bekell valamit állítani??
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
rt06
veterán
válasz Leonardo91 #7903 üzenetére
elso korben en azt javaslom, hogy mind a router-ben, mint a torrent kliensedben engedelyezd az upnp-t, ekkor a kliens es a router kozosen megbeszelik es elintezik a portnyitas minden lepeset
tovabba en megneznem kevesbe alfa verzios klienssel is, hogy annal is vannak-e sebesseg gondok, mert ilyen korai stadiumban levo szoftver altalaban nincs optimalizalva sebessegre
cfos-rol a #7-es hozzaszolasban talalsz bovebb infot
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- További aktív témák...
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest