Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
1340 2005-03-28 14:28:41
Még endless reg volt.
Volt egy ennél régebbi bH regem is, de az már nincs meg.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz Dragon3000 #40460 üzenetére
Csak egyedi név nem létezik. Bármikor regisztrálhat valaki Dragon30000 néven és akkor Dragon3000-re hozni fogja a te feltöltéseid meg az övét is. Ahogy xDragon3000-re zDragon30000asdfgjkl-re is.
Feltöltőre való keresés működik, de, hogy pontosan ki töltötte fel az adott torrentet az nem derül ki belőle.
-
fatal`
titán
válasz Dragon3000 #40458 üzenetére
Én meg kipróbáltam saját magammal és olyat is hozott, amit nem én raktam fel, mivel a nicknevem részhalmaza valaki máséval.
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
válasz Intruder2k5 #40020 üzenetére
Mi történt? Mert átirányít egy másik domainra, ami gondolom fake, úgyhogy nem lépek be.
Persze így nem tudom megnézni a hírt a főoldalon, valaki privátba bemásolhatná.
Már látom, mert ismerős belépett, akkor legit. Akkor belépek én is. Mondjuk előre is lehetett volna szólni, meg a loginhoz ki lehetne tenni, mert így félrevezető.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Idő és arányfüggő, beírták a képletet. Ha félig ment vissza (0.5), akkor a számított idő (48+0.4*letöltött adatmennyiség - ha jól emlékszem gigabájtban) a fele (értelemszerűen, ameddig seedben volt az még lejön ebből az időből, tehát ha egy 600 megabájtos torrentből felment 300 megabájt 24 óra alatt, akkor eltűnik. Ha egy bájt sem ment még vissza belőle, akkor hátravan kb. 24 óra.
De minden torrentnél mutatja az oldal, hogy mennyi ideig kell még seedelni (ha nem töltődik vissza közben senkinek).
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz enginev3.0 #39516 üzenetére
Ja, hogy 2 példány fut, erről lemaradtam.
-
fatal`
titán
válasz Imi1981 #39504 üzenetére
Ez inkább sávszélességfüggő szerintem. Gigabites nethez képtelenség beállítani úgy az utorrentet, hogy ne legyen egy fostömlő. Pocsék az IO kezelése, pláne qbithez viszonyítva.
#39508 enginev3.0: Én csinálnék egy memtestet a helyedben. Windowson kívül persze. 1-1 hiba tud érdekes dolgokat produkálni, nekem is volt hasonló (nem a qbit crashelt, hanem más és csak néhány hetente).
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Sajnos nem, csak azt, amit korábban írtam a topicban (és nem csak nálam jelentkezik). Minden torrentet egyszerre csak max 2, de inkább 1 embernek seedel, a többi kapcsolatot eldobálja és nem nyúltam semmihez hónapok óta (nagyjából 2-3 hete rossz).
Nagyjából azóta nem jó, hogy kijavították a full sávon való letöltéskori szakadást (ez csak az optikát és az új 5670-es ONT-t érintette, de nekem még a régi Huawei van).
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz enginev3.0 #39441 üzenetére
SSD-t szerintem eddig csak nem figyelted. Valószínűleg elfogyott rajta a cache éppen és nem tud gyorsabban írni. Nekem is van egy ilyen adata, samsungokkal sosem volt ilyen gondom (gondolom több az slc cache rajtuk).
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
25-ért nem tudom mit néztél, de pl. abban a méretben, amiben legutóbb disket vettem (14TB) nem igazán kapsz emberi áron SSD-t.
34-ért esetleg 1 terás ssd-t kapsz, akkora méretben már valószínűleg nem is alternatíva a HDD semmire.
"Ahci driver 1x tönkrevágta a rendszert,azóta hagyom a winfost,márcsak az ssd miatt is....jó az."
Nekem még nem volt ilyen. Rendszernek én is SSD-t használok már jó ideje, nem is foglalkoznék HDD-vel. Itt a letöltés volt a téma. Bár én arra is tartok egy SSD-t, de egy modern 7200-as HDD is alkalmas a gigabites letöltésre, 2 gigabithez már nem nagyon.[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Sziasztok,
Telekom optikásokat kérdezném, hogy más is tapasztal olyat kb. 1,5 hete, hogy minden torrentet egyszerre csak egy embernek seedel? A tempó nem korlátozott, van akinek 800 megabittel tölt. Ahol többet jelez ott is eldobálja a kapcsolatokat, egy ember viszi a cuccot, a többinek vagy nem tölt, vagy pár k-val elkezd tölteni aztán szépen leesik nullára a sebesség. Több ismerősömnél is ez a helyzet, kiváncsi lennék, hogy lokális vagy országos-e a probléma. Én qBitTorrenet használok, a probléma trackertől és a peerek számától független.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
"lathatod, van akit erdekel
ha mar nem jut be az egyikre, kivarja azt az evenkenti ket alkalmat, mikor kesik onnan valaki, es fennhangon jol beolvas"Nem igazán értem, hogy ez mire jó (és mire jó egyszerű felhasználóként fikázni az egyik vagy másik oldalt), de lelke rajta.
Én ki tudom várni azt a fél órát, amíg átkerül a másikra. Sorozatoknál meg pláne nem érdekes, úgyis másnap este nézem meg legkorábban, addigra meg már szerintem mindenhol fent van.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz attiati #9968 üzenetére
Lehet, de a beload:
- Lassú
- Trágya flash menü
- Kereső szar (szavanként keres 2011-ben, oltári lol)
- A torrentek színvonala a béka segge alatt, főleg, amikor tele van helyesírási hibával a címÉn sem kedvelem annyira az aszfaltot, de szvsz a mag legjobb magyar tracker. Külföldről nem jön gyorsabban és itt jó az arányom ezért, ami fent van azt innen szedem.
Lossless zenét szoktam az oroszoktól meg a whatcdről és ennyi, ennyi tracker bőven elég.
-
fatal`
titán
válasz WonderCSabo #9729 üzenetére
Jah, félreértettem.
Ez sem rossz, bár ez is megoldható másolással és a letöltési hely újra megadásával. De mindenképpen hasznos feature.
-
fatal`
titán
válasz WonderCSabo #9727 üzenetére
Hm, van benne ilyen?
Én mindig kézzel másolom az AppDatában a mappáját. Az a biztos.
-
fatal`
titán
Nem a sampleről beszélek, hanem pl. évközben leszedtem már 18 részt a 22 részes évadból. Évvégén azonban az egyesével feltöltött részeket nem egy sorozatnál törölték és felkerült a teljes évad pack. Most a hátralévő 4 rész miatt szedjem le megint az egészet, hogy lehessen seedelni? Baromság...
-
fatal`
titán
válasz Milka 78 #9699 üzenetére
A titkosítást a UPCnél mindenképp érdemes erőltetni.
És igen, le kell szedni a samplet is különben kiejt a rostán. Marha vicces ez egy egész évados sorozatpacknál, ahol mondjuk hiányzik két rész, vagy filmpacknál, amiből csak 2 kell. A büdös életben nem lehet visszatölteni. Mondjuk szerencsére nincsenek seed problémáim
-
fatal`
titán
válasz WonderCSabo #9697 üzenetére
Csak épp ha van 100 seeder és 2000 leecher, akkor elégnek veszi. Ezért voltak cuccok amik komoly 50-60k-val jöttek és bizony 0 leecherhez kapcsolódott.
-
fatal`
titán
Átvitelen freereg van. Akinek kell a cím írjon privit
-
fatal`
titán
válasz WonderCSabo #9568 üzenetére
Mondom Scene szabály. A cuccok még mindig nem torrentre kerülnek első körben, hanem ftpre és ott van értelme a darabolásnak.
És mivel ettől marad eredeti release ezért így kerül torrentre. Senki nem szereti, ez van és még egy jódarabig így is marad.
-
fatal`
titán
válasz WonderCSabo #9566 üzenetére
Mert még mindig ez a scene szabály.
-
fatal`
titán
válasz G.I.JOE #9561 üzenetére
Nem érted úgy látom. Így működik a WINAPI. Ha egy programban tevékenykedsz, akkor az lesz az aktív ablak, nem fogja visszadobni a fókuszt. Btw, ha a tálcán lévő ikonra kattintasz pontosan ugyanaz történik, így továbbra sem fogod látni a főablakot onnan sem, ha aktiváláskor rögtön átadná a fókuszt a böngészőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest