Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Sracok,
egy erdekes dolgot vettem eszre minap. Adott UPC/NTL 25/1.5-os kabelnet, Scientific Atlanta kabelmodem, Netgear WRG614 v9 router, egy asztali desktop RTL gigabit lan onboard, meg egy noti RTL B/G-s beepitett wifi adapterrel.
Na meg utorrent legutolso hivatalos build. Routerben port forward be van allitva, utorrentben ha a desktopon megadom ezt a portot, akkor le/feltoltes megy, ahogy kifer a csovon.
Notiban ugyanezt a portot megadva meg epp csak docog, par 10kbyte/sec-cel a le/feltoltes. Utorrent szerint aktiv vagyok. Publikus (eztv.it) ill. privat (mag) trackerrol toltve egyarant.
Desktopon Win7 HP 64bit, notin Vista HP 32bit van, mindketto angol, jogtiszta, updatelt es ugyanazon viruskergetot futtatok (Avast free).
Mitol lehet ez? Mikor a notin probaltam desktop le volt kapcsolva (kehes a monitorom, vartam a garis cserest, szoval savszelesseget egyedul ez hasznalta).
Igazabol nem nagyon fontos, cseremonitorom megjott, a noti asszonye, nem torrentezik, csak en a desktopon, csak hajt a kivancsisag, hogy megertsem mitol lehet.
Egy megemlitendo dolog van, desktopon fel van telepitve a cFosSpeed (megvasarolt, jogtiszta), de ez nem hinnem, hogy bekavarhatott esetemben.
Velemenyek, tippek?
Koszi
Balinov10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
rii
nagyúr
csöcs
van egy kis plugin, amire a google csak olyan oldalakat dob fel, amik így néznek ki:
XXxX v5 [FullVersion] 12610 downloads at 2172 kb/s -700 MB
XXxX v5 - Full Download 3201 downloads at 2343 kb/s - 701 MBB
[HIGHSPEED] XXxX v5 6707 downloads at 1999 kb/s -1311 MB
[TRUSTED DOWNLOAD] XXxX v5 7425 downloads at 1078 kb/s - 721 MBkérdésem csak etikai jellegű, mégpedig arról az oldaláról megközelítve a jelenséget, hogy miért kamuznak? Hogy becsalogassanak egy reg. oldalra?
mert ez egy kis pármegás vacak, egy plug-in, rádásul még a DTP-sek közt is sztem ritka akinek kell, szóval ez a 10.000 fölötti letöltés kamu. Meg hogy 700 mega ... az is.
és rengeteg ilyen oldal van.....20-ból 19 .... WÁÁÁJJJJJJ?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Valakinek volna valamilyen sorozatos oldalra meghívója?Vagy leglább megtudna nekem nézni valamit hogy fent van-e? -
KubanitoS
veterán
Szakszerű választ nem tudok adni a kérdésre, viszont szerintem a következő a helyzet: úgy gondolom, hogy ez a dolog összefügg a winchester cache méretével. Nagyobb méretű torrenteknél a winchesternek időt kell hagyni, hogy "felfogja" mit is akarunk letölteni, erre viszont nem elég a cache mérete, ezért telik meg. Ilyenkor a gép is gyakorlatilag használhatatlan, olyannyira belassul. Ezt tapasztalatból mondom, mivel nálam is gyakori vendég a 100% megtelt üzenet. A megoldás viszont rettentően egyszerű: meg kell várni, hogy a winchester feldolgozza a letöltésünk méretét és utána magától meg fog javulni a dolog. Nálam legrosszabb esetben ez tíz perc volt, de inkább kevesebb. Utána semmi gond.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
zodo
nagyúr
Hogyan kellene egy meglévő adatot seedelni egy másik trackerhez?
Letöltöm a másik trackeren lévő torrent fájlt amit mentek a már meglévő anyag mappájában és ott elindítom, ellenőrzi és kész?
, mert én így jártam el, de hiába van sok seeder, még sem történék semmi.
Max. 1-2kbit-et töltenek és eltűnnek a listából. -
Tele von Zsinór
őstag
Reinstallnak meg minek nekiállni, ha kiderül: csak a ramodnak van baja? Letöltesz mondjuk egy ubuntu isot, kiírod, bebootolsz róla, elindítod a memtestet, és reggelig elfelejted a gépet.
Másikra nem tudok megoldást, régóta nem használok se μtorrentet, se windowst. Ubi alatt meg nem volt ilyen problémám
-
Seb3s
tag
válasz Tele von Zsinór #8181 üzenetére
ja ez a kettő vmelyik, de előtte lesz egy win reinstall vasárnap. hátha..
töröltem az állományokat és újrakezdtem, most jónak tűnik.I.M.2 néven azt hittem vmelyik izmos ubuntu lesz, de előtte meg a 7. név viccelt meg, annál is tévedtem.
"A lemez megtelt 100%" hibára mi a megoldás? nem lenne elég 2giga ram? ezt nehezen tudom elképzelni.
Tough ain't enough.
-
Seb3s
tag
tegnap egy 41gigás "ubuntu iso"-nál állandóan megállt crc hibával. hiába ellenőriztettem, akkor meg szinte lefagyott a gép. ugye nem fog tönkre menni a vinyó?
Tough ain't enough.
-
KubanitoS
veterán
Hiba: a torrent állományon a kért művelet nem hajtható végre, mert azt egy másik felhasználó (?) megnyitotta.
Ezt mostanság elég gyakran kiírja nekem az utorrent (2.0.4), tudjátok ilyenkor a letöltés nyíl helyére egy piros X kerül és nem megy tovább a letöltés. Ez mitől lehet?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
daninet
veterán
Vuze kérdésem lenne, ha használja valaki. Elvesztem a beállításokban, valahol kikapcsoltam, és most istenért sem találom. A torrentek megnyitásánál szeretném ha kidobná az ablakot, ahol kipipálhatom mely fájlokat szedném le, hova, stb. ahogy az uTorrent is csinálja alapértelmezésben. Ez egy bepipálandó valami a beállításoknál de nem találom. Előre is köszönöm
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Seb3s
tag
válasz katona.t #8167 üzenetére
mikor megadod az uTnek hol van a mappa akkor csak be kell pipálni, hogy ellenőrzés kihagyása majd a kockára katt és az indításra. így egyből indulni fog, amint lesz peer.
szer.: nekem viszont az a gondom, hogy elég gyakran kiírja, hogy megtelt a lemez 100%
2giga ram + win 7. cache 1720MB-ra írtam és minden pipálva a cache résznél.
erre vki?[ Szerkesztve ]
Tough ain't enough.
-
zodo
nagyúr
Sebességek nem változnak, akár 1 megával is suhan a cucc, felfelé.
Reggel újraindítom, akkor kiderül, hogy csak az kell hozzá vagy sem.0.40 vagy 0.400-as arány beállítást, ha ok-om és visszalépek a beállítások / sorbaállás fülre akkor 0-át ír ki.
40 %-ot elfogadja, de akkor sincs váltózás a sebesség(ek)nél. -
zodo
nagyúr
Azt hogyan tudom beállítani a kliensben (utorrent 2.0.4) , hogy a befejezett letöltés(ek) után és 0.4 arány felett mondjuk 100kbit/s-el seedeljek az összes torrentre vonatkozóan?
-
katona.t
tag
Ha mondjuk ismernék olyan valakit akinek az ismerőse már hallott olyanról... hogy valakinek van egy több terrás külső meghajtója tele linux lemezképekkel, és egy bekapcsolás alkalmával elfelejtette bedugni ezt a külső HDD-t és a utorrent ellenőrizni szeretné az összes állományt...
Szóval ez a külső HDD kemény 12 MB-os átviteli sebességével, - miközben fel és letöltés is folyamatban van - eltartana kb. örökké. Nem lehet ezt a hash ellenőrzést átugrani, vagy elmagyarázni neki, hogy azok tuti jók és nem kell ellenőrizni? -
syler
aktív tag
Sziasztok. Valaki jo es megbizhato seed szerot tud ajanlani?
Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!
-
Kekmen
senior tag
válasz frankie! #8164 üzenetére
Akkor állítsd be a kliensedet rendesen, mert az általános tévhittel ellentétben a kényszerített indítás nem egy "csoda" funkció, csak a kliensbeállításokat hagyja figyelmen kívül lényegében.
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
Kekmen
senior tag
Szerintem csak rossz helyre másoltad be, mást nem tudok elképzelni.
Töltsd le ezt: 100% működő verzió (v0.371) [link]
Majd másold be ide: c:\Documents and Settings\Sajátnév\Application Data\uTorrent\ XP esetén, de Vista és Win7-nél is hasonlónak kell lennie. uTorrent 2.0-tól 2.0.4-ig biztosan működik mindegyik verzióval."Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
frankie!
őstag
Sziasztok! uTorrentben hogy lehetne beállítani, hogy a kényszerített indítást erőltesse?
-
No.01
őstag
Sziasztok,
Tanacstalan vagyok, remelem tudtok segiteni WebUI-al lenne problemam. Eddig ment rendesen ahogy kell, de egyik naprol a masikra mar v.mi oknal fogva nem tudtam ugy iranyitani az otthoni gepet ahogy regebben.
Gondoltam letoltok egy frisebbet (3.70) volt. Megneztem a utrrent.com-on. Ott talaltam egy ujabbat 3.71. Atneveztem a letoltott file-t webui.zip-re ahogy kell majd bemasoltam a utorrent mappaba kicsomagolas nelkul. (Elotte reseteltem a webui-t, uj jelszo uj felhasznalo nev mert v.hol olvastam, h esetleg lehetnek gondok)
Belepek baratnomektol es azt irja ki, h 3.70 es ugyanugy nem megy par dolog. nem tudom pl az aranyt atallitani nem tudom az adott torrenthez a maximalis feltoltest beallitani es ami a legjobban zavar tobb cimkem van es hiaba lepek bele az egyikbe nem tudom a cimke osszes torrentjet egyszerre kijelolni csak egyenkent.Kerdes: H a fenebe tudok frissiteni a legujabb webUI-ra?? V.mit rosszul csinaltam?
Elore is koszonom a segitseget.
[ Szerkesztve ]
-
szd@root.hu
tag
Hi!
Szerintem ti tudtok segíteni....
A probléma: Van egy torrent file, ami kb. 50 számot tartalmaz. Belehallgatok az egyikbe (amit még nem töltött le teljesen) és azon a részén egy másik szám megy, ahol nincs még letöltve
Viszont az a szám is kell nekem amit a kihagyott részekhez ad hozzá, de nem találom sehol. Honnan tölti be?? Végignéztem az ÖSSZES mp3-at ami a gépemen van, de egyik sem az...
Üdv.
-
zodo
nagyúr
Valaki segítene, priviben, Free regisztácós oldalakkal kapcsolatban, hogy melyiket érdemes megnéznem?
-
lvnt
őstag
Azzal nem vesztesz semmit, ha benézel az oldalra, és elolvasod az ottani leírás(oka)t, mivel amíg nem töltesz le, addig semmilyen "gondot" nem tudsz okozni, ami miatt akár te, akár az, aki meghívott warn-ban/ban-ban részesülhetnétek. Amikor meg már tudod, hogy mi a helyzet nagy vonalakban, akkor elkezdhetsz tölteni.
De egyébként biztosan van sok átfogó leírás az oldalakon kívül is, de tapasztalatból mondom, hogy általában jól érthetőek az oldalak szabályzatai, illetve leírásai.Szívesen segítek akár P.Ü.-ben is, ha valamit nem értenél a fellelhető leírások átnézése után sem.
Szerk.: Itt is körülnézhetsz.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz fradi81 #8150 üzenetére
Az addig rendben is lenne, de nem ismerem az ilyen helyek alapelveit, működését és nem szeretnék kicseszni a meghívó küldőjével.
Szóval, nincs sehol egy kis "alap" olvasmány ezekről a helyekről?
Max. az adott oldal, szabályzatában leírtak?Amúgy, mit értünk jó hely alatt?
-
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék kicsit tájékozódni a privát szerverekkel kapcsolatban.
Főként olyan érdekelne ahol, szinkronizált, régebbi (90-es évekből is) filmek is megtalálhatóak.
Viszont semmit nem tudok, hogy mit, hogyan, miért, meddig, mivel kellene tennem, hogy egy ilyen szerveren tudjak létezni.Találok erről egy összefoglaló írást vagy valaki leírná a lényeget?
Előre is köszi.
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki megmondaná nekem, hogy én miért csak 200-zal tudok tölteni, a másik családtagom meg 600-zal. Összesen 800k-s a netünk, de valamiért ilyen arányban oszlik el a sebesség. Miért nem fele fele? Routerrel van szétosztva a net. Szerintetek?
Én aktív vagyok, a másik személy passzív. Jah és a torrent menne többel is, szóval peer van rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
-
Matthewsz
aktív tag
Hogy lehet tracker nélkül fájlt küldeni? Régebben sikerült, de most csupa errort kapok. Létrehozok egy torrentet, trackerhez http://én ip-m:portom, de nem tudom már mi a trükkje, miért nem megy...?
-
tjb007
nagyúr
A giga-szuper oldal másnak sem jön be ?
-
Vasinger!
nagyúr
A mag oldal miért dob ki mindig?
Beikszelem a (Mi ez?) || [hu][en nél a kis négyzetet, hogy ne dobjon ki, de mégis. :S
Miért? -
pohár
félisten
válasz Motion_Blur #8136 üzenetére
jaja, bár ha nem lenne, akkor se rontanám nagy mértékben az arányom (1,5TB/27TB)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Viktor77
titán
válasz Motion_Blur #8136 üzenetére
Aki bent van, az tudja, aki meg nincs bent, azt nem érinti/érdekli.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Motion_Blur
félisten
magon free L
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Apollyon
Korrektor
válasz Fortissimus #8131 üzenetére
Nem mindig jön onnan full sávval, de sorozat mindig van, és a régebbi torrentek is elfogadható sebességgel jönnek. Zárt trackereken a régebbi torrentek viszont problémásak tudnak lenni...
(#8132) BemApo: Ha Win7-ed van akkor a c:\Users\Felhasználói neved\AppData\Roaming mappában van egy utorrent mappa és ott vannak a beállítások. Azt másold ki, szedd le az újabb utorrentet rakd vissza a régebbit, és a mappát amit kimásoltál másold vissza. Bár lehet nem kell, én azért ezt szoktam csinálni, és mindig megmaradnak a torrentek. Ha XP-d van, akkor is az Application Data nevű rejtett mappa kell, ami asszem a neved alatt lévő Documentums and Settings mappában van, rejtve.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
C64
őstag
Hello. Nem tudja valaki, hogy a Vuze-hoz van olyan plugin vagy opció, amivel be lehet állítani, hogy csak egy meghatározott listán szereplő ip címekre töltsön fel, a többit automatikusan zárja ki?
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
BemAnyó
senior tag
hali, tudja valaki hogy miként kell a régebbi utorrent klienst felrakni úgyhogy megmaradjanak a torrentjeim ? (2.03 ról 2.0 ra)
-
Fortissimus
őstag
válasz Apollyon #8124 üzenetére
jobban szeretem a kisebb zart trackereket, mint a nagy publikokat, sokszor hiaba van tobb ezer ember egy torrenten megis csak nagyon lassan jon...
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
rt06
veterán
válasz Tele von Zsinór #8127 üzenetére
mihez kell a cron? rssdler tud daemon-ban futni (nalam meg rss-ben kozli, mit toltott le, ha erdekel feldobom valahova a plugin kodjat)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Apollyon
Korrektor
Én eddig bétédzsánkiról mindent be tudtam szerezni, és egész gyorsan lejön, és vissza is megy.
Bár fura, hogy az ájtíkráovd 4. évadjának részei mind fentvannak, de az első három évad a múltkor köddé vált, azóta megint van, de jóval kevesebb seeddel.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
rt06
veterán
válasz Apollyon #8124 üzenetére
sorozatokat en is bitmetv-rol (aktualis), vagy tvtorrents-rol (regebbi, full evad) szedem, bar mindketto zart
valahogy nyilt tracker-ekkel nincs a legjobb tapasztalatom sem a tartalom, sem az rss feed hasznalhatosaga teren (mondjuk meg nem probaltam az eztv eziranyu ujitasat)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Fortissimus #8123 üzenetére
Hja én azt vontam le, hogy azért kell zárt trackerről mert szinkronos. Külföldi nyelvűt meg bárhonnan máshonnan free keresőkből lehet találni, és gyorsabb is, nem kell ahhoz zárt tracker.
Vagy csak én vagyok olyan, hogy a külföldi nyelvű dolgokat free keresőkből szedem ahol többezer seeder van torrentenként?#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Fortissimus #8120 üzenetére
Sorozatokat bűn szinkronosan nézni. Másrészt az free torrent keresőn is van, eredeti nyelven, és 100% hogy minden esetben van felirat hozzá. A szinkron nagyon el tudja vágni (sorozatoknál) az élményt.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
ArchElf
addikt
Német, vagy sok német tartalmat forgalmazó oldalt tud valaki - esetleg meghívót is tudna-e küldeni?
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
-
Apollyon
Korrektor
-
simon7012
aktív tag
Sziasztok a majom megy már?
És a Carpatianszal mi van?
Tud valaki valamit?G DATA INTERNET SECURITY 2022.Xiaomi MI 11,..Szeretem, ha egy POPsi kerek...
-
Psychonaut
veterán
Maggal gondoltam, hogy nem, de szerintem bH, majom vagy akármi más szóbajöhet érte. Szerintem nagyon jó tracker, több olyat megtalálok rajta, amiket itthoni trackereken nem.
Iscariah: számomra a PRE kínálata jobban bejön, és az arányt [~30] is könnyebb tartanom (jó, nyilván nem lenne gondom 1stön sem, de itt valahogy jobbnak tűnik).
-
Spam123
tag
válasz Psychonaut #8108 üzenetére
Jah. 8/512-es netem van.
Iscariah: Még megy a förszt? Mióta volt a razzia nem nagyon léptem be. Tud küldeni egy url-t PM-be?
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz Psychonaut #8109 üzenetére
A förszttel amúgy mi a baj? Szerintem a legjobb tracker, és nincs túlhypeolva sem. Több terabyteos feltöltésem van 22-es aránnyal. Meg vasárnaponként freeleech, csak úgy... Hja és minden van ami kell. Mi nem jött be?
-
Kekmen
senior tag
válasz Psychonaut #8109 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de nem egy kategória mondjuk a BH-val vagy a "Mag"-al legalábbis számomra. Ennek ellenére lehet lesz aki cserél, szóval sok sikert!
[ Szerkesztve ]
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
Psychonaut
veterán
válasz Psychonaut #8108 üzenetére
Demonoid meghívóm van, cserélném magyar site meghívójára, értelemszerűen a nagyobbak jönnek szóba, de ami nem érdekel, köszönöm: PRE (van), 1st (volt, nem jött be), BeLo (ugyanez).
Ezeken kívül minden ajánlatot meghallgatok.UI: pénz természetesen nem jöhet szóba, nem eladó.
[ Szerkesztve ]
-
Spam123
tag
Nem nagyon értem mit írsz. Mi az, hogy melyik netem van?
Motion_Blur: Hát, ez nem tudom mennyit jelent, de leírom, hogy a többi oldalon mennyi ideje vagyok fent:
Beload:
BH:
Regisztrálva 2009-04-25 21:53:00 (69 hete)
Giga:
Csatlakozott 2007-08-08 16:01:46 (3 éve, 2 hete, 1 napja, 5 órája és 47 perce)
Majom:
Regisztrált 2005-12-24 21:21:02 (243 hete és 0 napja)Ezen kívül fent voltam a már megszűnt mozistore-on és a sötétoldalon. A sötétoldalon kb. a kezdetek óta fent voltam.
Régebben seed szeróm is volt, eddig még sohasem tiltottak ki, igaz warnt kaptam már olyan kérésért, amit nem szabadott volna...Egyébként itt a PH!-n egy nagyobb rangú ember testvére vagyok...
-
ToBeY
nagyúr
Én is csak olyat hívnék meg akit ismerek és tudom hogy nem csinál semmi hülyeséget.
Nem lenne jó egy ismeretlen user miatt repülni "magról" vagy bh-ról. -
Motion_Blur
félisten
válasz Spam123 #8098 üzenetére
Pedig így látatlanba senki se fog meghívni, mert ha csinálsz valami hülyeséget, vagy nagyon szar az arányod, akkor a meghívó is cumizni fog miattad. Na nem mintha rosszat feltételeznék rólad
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Viktor77
titán
válasz Spam123 #8100 üzenetére
Fizetős meghívás sincs. Csak olyan tud meghívni, akinek van elég pontja. Bár régen én fizetős sms-sel kerültem be (lehetett érte pontot kapni, amit jóváírtak annak, aki bent volt, és így ha volt neki elég, akkor meghívott, szóval ehhez is kellett bentlévő ismerős). Asszem egy ezres körül volt, ennyit megért.
Csinálni kell. Kész. Pont.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- További aktív témák...
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest