Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
A legújabb, 3.0 alpha µtorrentbe valami iszonyat nagy crash került. Letölti a torrentet, utána eltűnik az adatállomány, ahogy van... 3 nap alatt négy frissítés jött hozzá, valami nagy gixer van.. Még jó hogy csak free, publikus torrent keresőkből szoktam szedegetni az utóbbi időkben.
Egy időre muszáj áttérni alter kliensre, de hogy 2-es verzióra nem megyek vissza az hót ziher.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Oliverda
félisten
Az mitől lehet, hogy x ideje rendszeresen előfordul hogy uTorrent alatt sok torrent bepirosodik? Ez ha jól tudom azt jelenti, hogy nem tud csatlakozni a tracker-hez. Pedig a tracker megy.
FAILURE: get string too short
Ezt a hibát írja a trackers-nél. Néha update-et nyomva csatlakozik.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
sfdrakex
nagyúr
válasz PredatorNo1 #9195 üzenetére
Azt jelenti igen hogy 3 ból egyhez se, ami lehet azért mert ahhoz a 3 hoz csatlakoztak annyian hogy nincs több slotuk, bár akkor meg a leecherekhez kellene tudnod csatlakozni és tőlük tölteni. Valami szerintem az aktív beállításaiddal lesz problémás, és lehet a 3 seeder is és te is passive módban vagytok valami miatt.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
packdiler
tag
valaki felhívta már a szolgáltatóját ez ügyben, hogy nem megy a feltöltése?
T-vel van tapasztalat? -
sfdrakex
nagyúr
válasz PredatorNo1 #9192 üzenetére
Ha nincs seeder mondjuk akkor persze hogy nem tölti le, és lehet azért írja hogy nincs aktív kapcsolat. 1 torrent van csak a kliensedben?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz PredatorNo1 #9189 üzenetére
Cserélj másik újabb/régebbi változatra.
-
PredatorNo1
aktív tag
Sziasztok
Olyan problémám van, hogy utorrent-et használok, kezdetben ment gyorsan, de nemrég óta teljesen leáll. Routerttűzfal nincs, win tűzfalon át van engedve. De azon nem is módosítottam, ahhoz képest, hogy előtte ment gyorsan.
Sárga háromszög, és no incoming connection. Ha futtatok egy tesztet, pár percre átvált zöld pipára, de nem szedi az aktív torrentet, amire seed : 0/3, több torrentre is igaz ez.
Közben ha sárga a háromszög, ha zöld a pipa a feltöltés az megy.
Mi lehet a probléma?
ÜDv
-
AMD Power
titán
Jó napot az Uraknak!
Ncore vagy majomparádé felesleges meghívója nincs valakinek esetleg?
-
sfdrakex
nagyúr
1. Töröld a sütiket, majd indítsd újra a böngészpt
2. jelentkezz be a demonoidra és böngészd pár percig a torrentjeiket.
3. Tölts le egy torrentet és indítsd el a utorrentben
4. 6 óránként állítsd le a demonoidos torrenteket, ha egyszerre többet is töltesz, egyszerre egyet állíts le majd kb 1 perc múlva a következőt.
5. Ha kevesebb ideig töltesz le akkor rövidebb időnként állítsd le őket.
6. Egyesével,kell őket elindítani, a letöltéseket és a fríssítést.Valami ilyesmi.
-
Kekmen
senior tag
People with Static IP don’t have this problem. But still quite a few time their Ratio refuse to update.
Well I am going to give you an almost foolproof method of making sure your ratio updates at Demonoid.
Here goes the mighty knowledge.* 1.Clear all cookies in your browser and logout of demonoid. Restart browser
* 2.Login to Demonoid and browse their torrent section for about 2 to 3 minutes
* 3.Download the torrent , and open it in µtorrent. Continue downloading it and later seeding it.
* 4.Every 6 hour stop each of the torrents from Demonoidat least once. And if there are more than 1 torrent from Demonoid in use, stop 1 at a time and at an interval of 1 minute.
* 5.If you download torrent for lesser time, stop the torrents one by one at a shorter interval.
* 6.Restart them one by one, should you need to continue downloading or uploading.Lefordítom ha nem megy.
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
sfdrakex
nagyúr
válasz TomyLeeBoy #9172 üzenetére
Nem lehet hogy elnézted a sebesség értékeket? A netes speedtest.net például Kilobitben méri a sebességet, míg a utorrent kilóbájtban mutatja 700 kilobit az 87.5 kilóbájt. Milyen net csomagod van ?
-
packdiler
tag
Valaki tudja hogy ez a szemét T korlátoz-e p2p kapcsolatot ha igen akkor így hogy lefele minden oké felfele meg semmi?
pont most volt váltás és nem tudom de előtte ment rendesen fibernettel nem sebesen de ment nem ugrált ki be a torrent aktívból inaktívba. -
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Mitől van az hogy hiába állítok be utorrentbe sebesség korlátot, ezt a program figyelmen kívül hagyja...Legfrissebb utorrent van fenn.. ötlet?
Üdv: Csabee.
-
rii
nagyúr
a démon nem friisíti az arányom
kb egy hónapjha asszem ua., pedig lehúztam vagy 80-100 gb-otmás tapasztalt ilyet?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
sfdrakex
nagyúr
válasz packdiler #9153 üzenetére
A routered leírásában benne van hogyan tudsz belépni a menüjébe böngészőből. Azt is nézd meg az upnp rendesen engedélyezve van e. Leírásban benne van az is melyik menüben tudsz portot nyitni. Esetleg próbáld ki a 2.2 es klienst utorrentből. Illetve ha van szoftveres tűzfalad próbáld meg hogy azt kikapcsolod. Tölteni olyan dolgokat töltesz amit sokan visznek, vagy sok a seeder kevés leecherrel?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz packdiler #9151 üzenetére
Hogy érted hogy kiugrik aktívból? A torrent oldalon amig valamit lefelé töltesz aktívnak mutat de onnantól hogy seedeled már passivanak lát az oldal is? Próbálj meg manuálisan nyitni tcp és udp portot is a routerben, és persze ezt a portot megadni a torrent kliensben is, próbáld meg hogy router nélkül megy e rendesen, Próbálj ki esetleg másik torrent klienst is.
-
packdiler
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, hátha valaki tudna segíteni.
Szolgáltató : T
Router : TP-Link TL-WR1043ND
Modem : PIRELLI DRG A225G
Sebesség : 5/0,5 MbitA gondom, hogy lefele minden tökéletesen jön 500-600 k val. Port tesztelés pipa minden ok.
DE amikor seedel-ném az állományt kiugrik aktívból , néha visszaugrik de akkor is csak 1-2 peer csatlakozik pl 150-ből.Upnp enable ....stb elvileg minden jól megy egy srác miniguru számomra legalábbis megnézte de nincs 5lete. Elvileg a szolgáltatótól minden rendben van mert ismerősnek is ez van de neki minden rendben megy.
Kérem valaki segítsen Így buktam egy Linkstation cuccost nagyon jó áron mert azt hittem az nem megy rendesen.
Előre is köszi.
-
szaszlaci
addikt
válasz szaszlaci #9148 üzenetére
Közben tovább próbálkozok. Arra jutottam, hogy a CFos nem hoz észrevehető javulást Win7 alatt.
Szóval ez egy tipikus eset, narancs a uTorrent:
Itt bizony a net lassul, sok oldal nem jön be. Pl a logout, az idő 30%-ban nem elérhető. Ez most akkor tracker hiba, vagy másfele kellene keresni?
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Core2duo6600
veterán
válasz szaszlaci #9145 üzenetére
ERoutertől függ, hogy gyorsul - e vagy sem.
Nekem tönkrement a korábbio Compact linksys routerem, azzal szépen együtt dolgozozz, most egy szintén linksys van az a 2 antennás, ha erre ráengedem a cgfosspeed-et, akkor nem hogy gyorsul, hanem lassul, úgyhogy már nem használom.
A kisérleteket a demoval csináltam, amii ugye 30 napig megy, tehát nem azért volt rossz, mert crackelt volt.De tény, hogy a win 7 es jobabn kezeli mint az elavult xp, ebből a szempontból a vista is jobb volt mint a xp.
(#9148) szaszlaci
Beállítottad, hogy aktiv legyél, ennelk a leírását az első hsz vagy hsz-ek tartalmazzák.
Ismerős a jelenség, amit tudsz csinálni, hogy a kliensben beállítod a maximum értékeknek le és fel úgy a 80-90 % át és talán jobb lesz, de ha le is esik, a sebesség bongészés közben, hogy úgy marad erre nincs 5letem.
Nálam ha rendesen megindul a torrent be sem jön a weblap, úgyhogy állandóan állítgatom a sebességet .[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
szaszlaci
addikt
Lehet, rossz irányból közelítem meg a problémát.
Konkrétan szeret csökkenni a letöltés, drasztikusan. Sok seeder, minden oké, 5-600 kB/s.Ha CFos nélkül elkezdek böngészni, ez leesik 8-10 kB/s-ra. Ami nagyobb baj, hogy nem igen akar utána felgyorsulni.
CF-al általában visszamegy, de számomra nem egyértelmű. Több óra tesztelgetés után sem sikerül átlátni. Gondolom nektek az ilyen jelenség nem annyira kínai.Ja igen, hogy még kaotikusabb legyek, említettek DNS szerver túlterheltséget, amit sajnos nem sikerült módosítani, mivel a router T-Com-os, bele van égetve. Win alól meg hiába állítom, nem csatlakozik.
-
[HUN]Zolee
őstag
válasz szaszlaci #9145 üzenetére
A CF főleg akkor érdemes használni ha több gép használja ugyan azt a netet. Képes összehangolni a gépek sebességét, hogy az egyik torrentezése miatt a másik tudjon még netezni rendesen
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
sfdrakex
nagyúr
-
szaszlaci
addikt
válasz sfdrakex #9144 üzenetére
Nálam XP alatt torrent nélkül is csodát művelt a CF.
Viszont Win7-nél a torrent kliens lehet akárhogy állítva, a böngészés gyors. De jó lenne tudni, hogy ugyan azért-e, amit a CFos csinál. (Elviekben nem egy nagy szám, hogy prioritást ad az ACK csomagoknak.)
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
-
szaszlaci
addikt
Sziasztok!
Win7 alá van értelme rakni CFos-t? Mert azért fog az erőforrást.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz TomyLeeBoy #9141 üzenetére
Előfordulhat bizony MO-n is hogy szolgáltató p2p -t korlátoz. Gépről router nélkül másik klienssel is próbáld ki azért.
-
TomyLeeBoy
tag
Üdv.:
A jelenség a következő:
Internet sebességmérő felfelé mutat 700KB/s sebességet.
Torrent feltöltés 80KB/s-nél semmiképpen nem megy jobban. Se a gépről uTorrentel, se a routerről rTorrentel. Aktív mód beállítva mindkét esetben.
Szolgáltató tvnetwork. Hallottam már olyat is hogy a szolgáltató korlátozza a torrent sebességet. Ez előfordulhat már magyarországon is? Valakinek esetleg hasonló tapasztalat?Az idő sebessége: 1s/s
-
Kronk
őstag
válasz sfdrakex #9138 üzenetére
Nekem is van egy külön vinyó, de úgy látszik már kezd elfáradni. Eddig ez a jelenség nem volt tapasztalható az uTorrentnél.
Ami a teljes sávszélességet érinti, akkor lehet, hogy egy picit visszább kell vennem majd a max. sebességet De most úgy tűnik, hogy a max. sebesség mellett is élvezhető a net.http://totesz.myminicity.com/
-
sfdrakex
nagyúr
Netezni azért nem lehet mellette, mert teljes sávon tölt lefelé, a vinyód meg azért kerreg mert amikor töltesz le azt írja a vinyóra, viszont a torrent nem folyamatosan, hanem sok kis darabban tölti le a fájlokat amit a vinyón különböző helyekre ír ezért dolgozik rendesen, főleg ha arra a vinyóra töltesz le amiről az OS és a többi program is fut. Nekem egy régi 120 as vinyó van berakva ezért a gépbe, arra csak letöltök.
-
Kronk
őstag
válasz sfdrakex #9136 üzenetére
Az megy közben fel de csak pár kilobyte az 800KB helyett ahogyan menni tudna.
És nem tudok róla, hogy a T-home bármit is korlátozna pappíron, a többit meg úgysem ismerik elNa már majdnem jó a dolog, a bitcomet-tel már jó gyorsan jön minden, viszont mellette nem lehet netezni, és csak úgy kerreg a vinyóm, ez még mitől lehet?
http://totesz.myminicity.com/
-
Kronk
őstag
válasz sfdrakex #9132 üzenetére
Próbáltam most kikapcsolt tűzfal és McAfee-val az eredmény változatlan.
A Routert azért nem tudom kihagyni, mert egyben a modem is. Vdsl-re csak ezzel az isten áldásával tudok kapcsolódni Szóval nem tudom kihagyni.Milyen limitre gondolsz, globális letöltési korlátozás? mert az "0"-án áll, ahogy a feltöltési is.
Természetesen csak én használom a netet a teszt közben.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
Próbáld meg hogy duplázod a kapcsolatok számát, bár ennyivel már mennie kellene. Limit tuti nincs a kliensben beállítva? Routert miért nem tudod legalább egy próbaerejéig kihagyni? Próbáld meg kikapcsolt tűzfallal és McAfeeval is.
Ha nem megy próbáld ki pl a bitcomet nevű klienst.
Többen is használjátok a netet ?
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
-
Kronk
őstag
Sziasztok!
Remélem tudtok nekem segíteni.
Azzal kezdtem, hogy elolvastam az első hozzászólást, de nem találtam megoldást a problémámra
Az otthoni gépemen win7 32-bit van, T-home 25/5-ös vdsl internettel. Minden teszt szerint hozza ezt az értéket, sőt talán még többet is. Ftp le és feltöltés is igazolja szintén.
De a uTorrent (legfrissebb nem béta verzió) kifog rajtam. Az istenért sem tudom beállítani, hogy 3MB könyékén töltsön lefelé. Bármit töltök le, amit több 100 seedelnek az is csak 1.5MB körül csorog ha csak egy torrentet töltök, ha egyszerre többet. (értelem szerűen semmi nem fut a háttérben)
Van a cégnek egy szerverfarmon egy szervere 100/100-as vonalon, már azt is befogtam tesztelni, ha egy időben elkezdem ugyan azt letölteni, akkor a szerveren jön maxon, nekem meg csak 1.5 körül. Szóval tutira az itthoni gépemmel van gond.
Már minden beállítást végignézem amikről szó volt, de nem segít semmi, a router egy Speedport W721V T-home-os csoda, ezt nem tudom kicserélni, de ezen kívül minden próbálkoztam ami csak adott volt. Beállítottam a routerben az open portot uTorrent jónak látja.
Volt már router restart is, próbáltam a cfos-t is, de semmi eredmény.Ti vagytok az utolsó reményem, remélem tudtok segíteni.
Az nem megoldás, hogy töltsek a céges szerverre, előre szólokÜdv: Kronk
-
sfdrakex
nagyúr
válasz sittes79 #9127 üzenetére
Lefelé nem mindig jön fullon, sok a gyors letöltési sebességű user, nem a sávszél kevés, hanem sokszor a seeder nem bírja szuflával, 1 giga bites seederre ha már 13 db 80 as letöltési sebességű digis user ráugrik, nem is marad sávja. Nálam Kecskeméten egyébként rendben van ha sok a seeder jött már lefelé 10 Megabájt/secel, felfelé általában az 1 megabájt az átlag sok cucc van a kliensben 40 ből a fele csordogál felfelé, ha sokan viszik a cuccokat megy 3,1 el is az a max, néha volt extrém pár percig 5-6 megabájt/sec is. 4500 ért nekem megéri, még ha csak a garantáltat adnák akkor is ami 8/4, mivel előtte fibernetnél a 6/1 ért fizettem 4990.
[ Szerkesztve ]
-
boygabi_
aktív tag
Hát ezek nagyon jó hírek. Megpróbálom le ellenőrizni a winyót és a ramokat. Egyébként egy pár hónapos 1 Terrás Samsung - ról van szó. Egyszer volt vele olyan, hogy újra kellett formáznom mert adatok tűntek el róla folyamatosan. Sőt olyan is, hogy utána már meg sem tudtam nyitni a winyót. A win nem fért hozzá. Lehet azóta van ez a probléma.
-
boygabi_
aktív tag
Sziasztok. Van egy érdekes problémám. utorrent 2.2-t használok Win7 oprendszerrel. Szinte mindent 2-szer kell letöltenem. Ha mondjuk egy torrent lejön 100%-ra utána kiveszem a kliensből és újra berakom. Az újraellenőrzés után pedig azt írja, hogy ez nem is 100% csak mondjuk 97.
Egy rakás film ill. flac zene szaggatott a gépemen ezért mert hiányoztak a file - okból bizonyos darabok.
Van erre vmi ötletetek, hogy ez mitől lehet? -
sfdrakex
nagyúr
válasz Core2duo6600 #9120 üzenetére
Diginetem van 80/25 router nélkül, kapcsolatok maximális száma összesen: 2500; kapcsolódott letöltők maximális száma torrentenként: 1000, feltöltések száma torrentenként: 250. Nem volt még vele gond.
-
sittes79
addikt
válasz Core2duo6600 #9120 üzenetére
Köszönöm szépen, jelenleg NAS-t használok azon fut a bittorrent, nasokon ha jól
tudom valami linux rendszer van...nem vágom, a lényeg hogy
grafikus felületen be lehet lőni mindent.le vettem az értékeket meglátjuk...sokszor van olyan is, hogy felugrik
a sebesség(feltöltés) aztán leesik hirtelen, szóval nem olyan
mint a letöltés amikor tartja magát teljes sebességen.gondolom ez attól van, hogy hányan szedik tőlem...
-
Core2duo6600
veterán
válasz sittes79 #9119 üzenetére
Szerintem túl sok.
Mivel ha nagyon sok a kapcsolat, akkor sok rész az administracióra megy el, és nem a valós forgalomra, mert ugye a TCP az ellenörzöt, lévén transfer control protokol nak hívják.
A lényege, hogy a következő csomag csak akkor jöhet a korábbit visszaigazolták.
És emiatt van, hogy az elméleti maxumumot soha nem éri el.
Én azt a 800 at mindenképpen visszavenném, mert ha feltöltesz valamit felesleges 800 nak feltenni, elég kevesebbnek is, majd ök tovább töltik.De ki kell tapasztalni, elösször nézd meg ha mondjuk 50 re teszed, és hogy alakul akkor a vissza seed, nyiilván egy friss dolgot szedje, amit sokan szednek, vagy tegyél fel magad egy torrentet, ha ekkor jó, akkor lehet felfelé menni mondjuk 100 ra.
Egy kliens oprendszer ettől sokkal többet nem fog elviselni (ebből a szempontból még nem néztem meg a win 7 et), mert az is lehet szük keresztmetszett.Tehát ki kell tapasztalni, és megtalálni az optimumot, de ha azt mondot az utorrentnek, hogy mérje meg a sebességet, és ennek megfelelően állítsa be, kiindulásnak az is jó lehet
Feltöltések száma torrentenként: 15 Ezt én nem bántottam úgy hagytam ahogy volt, pontosan nem tudom mit állít .
Kapcsolódott letöltők maximális száma torrentenként: 125 Ezt én levenném, úgy 50 körülire, vagy akár lejjebb is lehet.
Kapcsolatok maximális száma összesen: 800 Ezt én 100 és 200 köré tenném úgy elsőnek.Ha az oprendszer bizonyul szűkösnek, nem kizárt, nem tudom, hogy mit hasznélsz, ekkor jön jól szerver felrakása akár otthoni gépre is, a win xp hez képest a server 2003 fényévekkel jobb volt minden téren, persze át kellett konfigurálni.
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
sittes79
addikt
válasz Core2duo6600 #9118 üzenetére
köszönöm, próbálkozok, most üzemeltem be egy NAS-t, eddig jók a tapasztalatok,
bírja a torrentek nagy számát(30 fut most), 20/10-es net van diginet, nincs modem.utorrent webui fut 0.370
csak ezeket tudom állítani
Kapcsolatok maximális száma összesen: 800
Kapcsolódott letöltők maximális száma torrentenként: 125
Feltöltések száma torrentenként: 15jó ez így?
[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
válasz sittes79 #9109 üzenetére
Több okai is lehet.
Ha például sok szerveres van, akkor elsősórban oda kapcsolódnak, de ok lehet az is, hogy nem bírja a router / modem az egyidejű kapcsolatok számát.
Nálam pl, már 60 kapcsolat körül kifekszik a modem. A router bírná, úgy 90 ig, korábban az adsl el birta a 90 et ugyenez a router, igaz a kis sebesség miatt nem volt értelme ilyen sokat engedélyezni.
De egy másik még, az őskórban ha lehet így mondani bejött, amokor még az adsl volt a meghatározó, vagy inkább az volt a NET, ha egyszer megindult valami felfelé, akkor addig nem szabad leállítani amíg megy.Továbbá legyél aktív.
Ki kell tapasztalni, hogy mennyi kapcsolatot engedhetsz meg globálisan ill. torrentenként.
mert ha túl sok a kapcsolat, akkor is leesik a sebesség.
Nálam a 25/5 ös kábel netnél a globális úgy 60 körül van a torrentenkénti meg hol 10 hol 20, hol 30 attól függ, hogy mennyi torrentet futtatok egyszerre.(#9117) sfdrakex
Na ez a másik, volt már nekem is, egy olyant amiről azt sem tudtam megvan, véletlen ráíndítottam, és elkezdték szívni többen is.De annak, hogy egyidőben sok torremt legyen folyamatosan aktív nem biztos, hogy sok előnye van.
űInkább időnként rá kell indítani, hogy mennyien szedik, én legalábbis így csinálom.
Jahh és a protokol titkosítást tedd enabledre, ne forcedre.
És tedd be a pipat , hogy a legacy connectiont is fogadhat.[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz sittes79 #9111 üzenetére
Igen, ha a letöltési sebességeddel van problémád hogy nem jön maxon akkor viszont a seeder a kevés a sok leecherre. Ha a feltöltéssel, akkor pedig hagyd bent sokáig amiket letöltesz seedelni, nekem van mikor 40-50 torrent van a kliensben, van mai több hónapos, néha éppen azt viszik, máskor a friss megy fel szépen.
Állíttasd be a sebesség kalauzzal, a 90% os cucchoz tegyél pipát nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
válasz sfdrakex #9110 üzenetére
köszi, upnp van, szóval port nyitott....értsem úgy, hogy töltsek le egyszerre több
torrentet?illetve itt mik az ideális számok? illetve be kell pöttyözni azt a 90%-os valamit?
Kapcsolatok maximális száma összesen:
Kapcsolódott letöltők maximális száma torrentenként:
Feltöltések száma torrentenként:További feltöltési szálak, ha a feltöltési seb.<90%
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz sittes79 #9109 üzenetére
Routered, tűzfalad van-e és ha van upnp engedélyezve van e, vagy nyitottál e portot a torrent kliensnek? Illetve az is fontos hogy kevés legyen a feltöltő(seeder) és sok a letöltő(leecher). Ha több a seeder mint a leecher, akkor általában nem fog maxon menni felfelé, illetve ne csak 1-1 dolgot tölt egyszerre hanem 5-10 minimum akkor jobban kitudod használni a sávodat.
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Lehet hogy volt már kérdés
rengetegen vannak a bolyban és hozzám alig csatlakoznak letöltők, kérem segítsenek!
mi a megoldás...
10mbit-el megyek fel.
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Mennyire egészséges egy külső usb-s merevlemezre torrentezni? A sávszél nem gond, 2/512-es netemet röhögve átviszi az USB, csak inkább a winyó élettartama szempontjából kérdezném..
Everybody lies.
-
veze
őstag
van egy kis progi amivel le lehet menteni utorrent beállitásait
uTBacup.zip
Ezt futtatva csinal egy backup file-t amivel pl uj telepítés utan vissza lehet állitani a régi beállításokat komplett.
Talán csak az aktuálisan beállított torrentfájlokbol csinálja az utorrent backupot és ha csinalsz egy ilyet , utana kitörölheted a mostani több mint kétezres állományt onnan, majd a mentésböl egy helyreállítást csinalva remélhetöen már az aktuálisak maradnak csak..
én többször hasznaltam és müködik, de az általad kivánt szempontok szerint nem vizsgaltam a helyreállítást
Egy probát azé megér, pár perc csak az egész[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest