- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
Ha 200 torrent van a kliensedben és az aktív torrentek számát 10 re teszed, abból sehogy nem jösz ki jól, vagy seedeld mind és legyen az aktív torrentek száma 200-300 vagy stoppold le maik már vissza mentek minimum 1 -es arányig és csak az a 10-20 fusson, ami h&r nek minősül.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
No.01
őstag
válasz sfdrakex #10695 üzenetére
Na atallitottam 10-re (tuti ami fix alapon) es elinditottam egy letoltest (sample-el mindenestul) letoltes utan egy kicsit seedelte ~20perc majd atvaltott seedhes sorba statuszra
Lehet hulyeseg, de az nem lehet a baj, h vannak regebbi torrenteim amiket tobben toltenek es ezert tolti vissza inkabb azokat a kliens?
A gond csak ez, h jelen allas szerint ez hit n` go-nak minosul ha nem tevedek... -
anulu
félisten
válasz sfdrakex #10695 üzenetére
én 650KB/s-el tolok up-ban (5MBit ) 7-et (4 random, 3 forced).
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
sfdrakex
nagyúr
20 megabájt le és 1 megabájt fel? 160M/8M- es net? Vagy csak rosszul írtad, és 20Mb/1Mb, a MB = megabájt a megabit az Mb, és nem mindegy. Gondolom 20/1 megabites, 1 megabit az 128 kilóbájt, akkora sebességgel max 10-20 torrentet seedelj, ne 200 at. Nekem 80/25 megabites a netem, azaz 10 megabájt le és 3,1 megabájt fel, 30-40 torrentnél többet nem szoktam futtatni egyszerre, mert nagyon szétdarabolja a sebességet. 128 kilóbájtos neted ha 200 felé osztod, kevesebb mint 1 kilóbájtal töltesz fel 1 torrentet, és akkor még azt nem számoltuk, hogy 1 torrentet akár többen is szednének, továbbá azt se, hogy minél több a kapcsolat annál több a veszteség, szóval 200 torrentnél kb 0 val seedelsz ami nem nagy segítség senkinek sem.
[ Szerkesztve ]
-
-
kukinyo
addikt
Sziasztok
Ezzel kapcsolatba lenne egy kérdésem.A cache méretét hol tudom állítani? -
sfdrakex
nagyúr
196 torrent csak ncore -ra? Kicsit soknak tartom, DE ha már ennyit tolsz akkor állítsd be úgy a kliensedet, hogy lehessen is ennyi aktív torrent, a beállításokban a sorba állításnál az aktív torrentek maximális számát tedd pl 200-ra akkor fogod tudni egyszerre seedelni mindet.
Egyébként a neted milyen?
[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
Mar ezt is probaltam (jelenleg minden ugy van ahogy a beepitett sebessegteszt alapjan a kliens beallitotta maganak), de akkor meg azt irja ki ido utan, h szetkapcsolt idotullepes. (igaz igy nem teszteltem az allapotat az oldalon )
Mindjart teszek egy probat estig kiderul hatha csak ennyi.
Meg jelentkezem, de elore is koszonom a tippeket & tanacsokat!
[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
válasz sfdrakex #10687 üzenetére
Csak nehanyra, de mind a 196 torrentem megy , egy sincs leallitva…
Seed celnel atirtam mindent 0-ra es mindent egeszben toltok. Lehet ez v.mi beallitasi hiba? (meg egy dolgot eszrevettem most: a kliensben a statushoz nemelyiknel azt irja, h Megosztas nemelyiknel pedig, h Seedhez sorba. Utobbiak szerepelnek Stopped-kent az esetek 99%-ban)Otlet?
-
sfdrakex
nagyúr
-
No.01
őstag
Ujbol kerdeznek
uTorrent legfrisebb stabil valtozataval nyomom a magon. Seedelek reggeltol estig (aktiv vagyok termeszetesen) ennek ellenere az aktivitas fulon azt irja h Stopped!
Miert?? Nem szeretnem ha emiatt kirugnanak... (a seed cel ballitasoknal minden 0-an van es itteni tanacsra mar mindent toltok egy torrentnel. ugyertemnin hianyzo resz pl sample)
-
GEPESZ66
veterán
Miután újratelepítettem a WIN7-et, felraktam a 3.0-ás Utorrent-et.Letöltöttem egy fájlt, de nem látok semmi értéket a letöltés-feltöltés oszlop alatt.A korábbi verziónál itt mindig számolta a le, ill. feltöltést?Mi a probléma?
-
atesss
addikt
Üdv !
Az utorrent 3 UI-ját vissza lehet valahogy váltani a klasszikus kezelőfelületre (ami a 2.0 körülieknek volt - az egyik 2.2-esnél is sajnos már az újat láttam) ? -
-
Dictator^
veterán
amint látom ott olyan torrent fileok is vannak, amiket már kb fél éve letöltöttem és letöröltem (a megnézett anyagot), nekem kifejezetten azok kellettek volna, ami alapból benne van (kb 20torrent szokott bentlenni egyhuzamba)
szerk: bocs, látom azok is benne maradtak, megy köszi!
ha mindent letöltöttem, akár a mappából a torrenteket törölhetem is ?
[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
Üdv!
utorrentet használtam régi windowsba, most felraktam egy új windowst, utorrentet visszamásoltam, de a listám eltünt.
amiket beleraktam annó instant raktam bele az oldalakról, tehát oldalon törrrent letöltés és már bent volt a listába.
hogy nézzem azt vissza?
régi win megvan, de nem tudok bootlniÉs különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Weaver
senior tag
érdeklődnék, h a bilódon esetleg nyitott-e már a meghívás? ezer éve be szeretnék jutni....
csekkolja le legyenszíves aki bent van. thx -
SM1
csendes tag
Sziasztok,
Most kaptam mag-ra meghivot. Nem szeretnem elszurni mivel mar lassan masfel eve probalkoztam a bejutassal.
Aktiv vagy minden beallitas megvan elvileg csak 1 kerdes maradt: Seed cel alapertekekhez kell szamot megadnom vagy maradjon 0?? (v.hol azt irtak, h az uj rendszer vegett erdemes a perchez legalabb szamot beirni, de mivel 2TB-os a HDD-m igy nem kivanok torolni amig be nem telik. Tehat a jo filmeket szeretnem jo sokaig seedelni.
Elore is koszonom az iranymutatast!
-
-
sfdrakex
nagyúr
Aszfalt trackerét kérdeztem tegnap is, aztán megjavult, de most újra hol megy hol nem, illetve sok torrentnél van szétkapcsolás. Másnál nincs gond?
-
virkir
veterán
Tud valaki valamit a régi majomról, miért nem megy már második napja?
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
azse
csendes tag
válasz sfdrakex #10653 üzenetére
Nemrég raktam újra a windowst,jelenleg csak 2 nagy xbox-os játékot töltök le a thebira....bay-ról,de nagyon lassan jön lefele.De már régebben is hasonló problémám volt a nyilvános oldalakkal,akkor néha szoktam használni a delugét,azzal gyorsabb volt a letöltés.Most még ezt nem próbáltam,de ha nem fog változni a sebesség az utorrentben,muszáj lesz megint kipróbálnom a delugét.Másnak az utorrent rendesen tölt le nyilvános oldalakról?
-
azse
csendes tag
Sziasztok.Az utorrent legújabb verziót használom,Comodo 5-ös tűzfallal.Az a problémám,hogy a letöltés(főleg nyilvános trackerről) nagyon lassan megy,ingadozó a sebesség,pár percig megy 230 kB/s-on,aztán visszaesik 10-20 kB/s-ra,néha felmegy 100-ra,aztán megint visszaesik.A tűzfalban beállitottam az 5 predefiniált házirendet a fórumban leirtak alapján,de semmi nem változott.Próbáltam változtatni a kapcsolatok számát is,ez sem segitett.Hogyan kellene beállitani,hogy maximumon menjen a letöltés?
Köszi. -
sfdrakex
nagyúr
bh tracker másnál is szakadozik?
-
Apollyon
Korrektor
válasz Tele von Zsinór #10648 üzenetére
Hű köszi.
Én legutóbb elfeledkeztem róla, vagyis éjfélkor nyitották ki, és reggel 8-kor jutott eszembe és addigra elfogyott az összes hely, 8 óra alatt#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Tele von Zsinór
őstag
November 19, szombat 08.00-tól november 21, hétfő 23.59-ig freereg a bitbookon.
-
KubanitoS
veterán
Utorrent 3 most olyat csinál, amire nem tudok mit mondani. Magról akarok tölteni. Berakom a torrentet, nem történik semmi. Nem csatlakozik, nem látom a peereket, semmi. Magon sem jelenik meg a torrent a profilom alatt. Berakok egy HD film samplét, az persze egyből lejön, megjelenik a profilom alatt, utána törlöm. Ezután sem látja az első torrentet, de a samplés torrent sem tűnik el a profilomból az aktív torrenet közül, pedig már régen nem töltöm. Tracker frissítés sem segít.
Mielőtt kérdeznétek, a letölteni kívánt torrentet 27-en seedelik jelenleg.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz tombar #10642 üzenetére
2.2 tuti stabil, de a 3.0 assal sincs nálam pl semmi gond. Csak simán akár a utorrentben nyomsz egy súgó/frissítések keresését és felrakja a legújabb stabilt, de ha régebbit raksz azt is letöltöd telepíted és megy tovább minden ahogy volt. Egyik barátomnál memóriából zabált valamelyik régebbi utorrent több gigányit, bittorrentel nincs baja, újabb utorrentet nem próbálta, arra nem emlékszem pontosan melyikkel volt baja, de sztem 1.8 körül.
-
tombar
senior tag
válasz sfdrakex #10641 üzenetére
semmi más nem fut. meg pont az az érdekes h a régi szutyok már tele volt szemetelve, a vinyója tetű lassú volt és mégis alig ette a gépet. épp most ugrott meg megint a seed, és fel is ment a cpu use, de össze vissza ingadozik. tiszta bolond. próbáltam beállítani a proiritást is, de kb. nem jelentett semmit. kicsit még kúpászkodok, hátha lehet állítani a proginak a cpu use-án.
ja most ellenőriz a nod is, de utorrent továbbra is eszi a cpu-t 30-40%ban. na mindegy, akkor visszatérek az 1.8.4hez. ennél csak simán leszedem, felrakom és felül is írja? vagy reintsall, fel az 1.8.4 és visszatölteni a .torrenteket? szívás lenne, mert vannak 10-15szörös visszatöltéseim is, pedig olyan jól mutatnak.
btw melyik a legfrissebb verzió, ami stabil és jól működik? olvastam h a 3.0 nem teljesen stabil még. 2.2?[ Szerkesztve ]
Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz tombar #10640 üzenetére
Más programokat nem futtatsz ilyenkor? Mivel 1 vinyód van a torrent pedig ugyebár apró darabokat olvas, sok helyről a vinyó fej ugrál, és ha lassul a vinyó lehet dolgoztatja jobban a CPU-t is, mivel fut az OS és más programok is+ a torrent olvasása sok helyről zabálja rendesen a gépet.
-
tombar
senior tag
válasz sfdrakex #10639 üzenetére
szia!
a netem 10/2es. egy vinyó van 2 partícióra osztva. az op.rendszer nélkülin megy a torrent.
jórészt akkor fordul elő, amikor sok a peerem, de csakis seednél. amikor megy maxon leech és seed is, akkor nincs gebasz. ez a fura. most 2 peerem van 60k-s feltöltéssel, épp nyugszik. 10 aktív peerem lehet, de nem hinném h fullon ennyire le kellene szívnia pont a cpu-t. azt még megértem h a vinyó lassul be egy árnyalatnyit, de 2-3 peer esetén 230k-s feltöltésnél is elő szokott fordulni ez a jelenség. a legérdekesebb az h a kis szutyok p4en meg ment mint az ágyba sz...Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz tombar #10638 üzenetére
Próbálj ki újabb verziót, vagy esetleg egy másik torrent klienst. A neted milyen sebességet bír? Ugyan arra a vinyóra töltesz le amiről az OS is fut? Véletlenszerűen fordul elő a nagy cpu terhelés, vagy akkor ha gyorsan töltesz le/fel?
[ Szerkesztve ]
-
tombar
senior tag
sziasztok!
van egy olyan gondom, h a utorrent 1.8.5ös revíziója úgy gyilkolja a procit (a64 3200+) néha h egy sima stream videót nem lehet vele názni. konkrétan 60-70%ra lenyomja a cpu-t, de van amikor meg rendesen megy, tehát pár %ot eszik csak. memóriát is zabálja, 210 mega az átlagos, de néha lenyel 350-400at is. ez ellen lehet tenni valamit, vagy így jártam?
plusz nálam is néha előhön a rendszererőforrás hiánya, de egy kényszerített indítás megoldja.
előre is köszi a válaszokat.Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!
-
Mercutio_
félisten
#10628-ra tippje valakinek?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
gg72
veterán
válasz szatyor1972 #10634 üzenetére
Én ezt használom 64bit alatt: µTorrent Stable (3.0 build 25806) [link]
A korábbi hibákkal (pl. lefagyás letöltés elindítása után) szerencsére nem találkoztam eddig.[ Szerkesztve ]
-
szatyor1972
tag
Sziasztok
Win 7 x64-es rendszert használok melyik klienst javasoljátok?Boldognak lenni nem azt jelenti, hogy minden tökéletes!
-
Apollyon
Korrektor
válasz Puma K #10631 üzenetére
Állítsd be hogy egyszerre csak egy letöltés mehessen. Alapból abban a sorrendben fogja letölteni amelyikben hozzáadtad.
Ha letöltődött X, akkor elkezdi Y-t és így tovább..#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy meg lehet-e azt oldani, hogy az uTorren-t magától öltse a már letöltési listán lévő csak leállított/szüneteltetett torrenteket egyenként, ha egy már befejeződött.
Az ütemezőt nézegettem, de ott ilyesmit nem lehet beállítani csak a napokat, hogy mikor mit csináljon (letöltés, seed, stb).
Üdv
Puma"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
attiati
veterán
Az ellen mit lehet tenni, hogy egy idő után találomra átvált egyik másik torrent pirosra (torrent fájl nem található hibaüzenettel)?
Utána leállítom, újraindítom, és semmi baja, megy tovább.
De ha ezt éjszaka csinálja, mikor nem vagyok itt, akkor hibába megy a gép. -
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
StrongDC-t használtam, most új Win7 64bites rendszert raktam fel és 2.41-es SDC-t, a régiből (2.21 környéki Win XP alatt) átmásoltam a Settings könyvtárt és annak teljes tartalmát az újba.
A folyamatban lévő letöltések szépen látszanak és a beállított serverekhez is kapcsolódik a kliens azonban a menük és feliratok elég hülyén néznek ki és jobbára kezelhetetlenek.Mit kellene átmásolnom/törölnöm/beállítanom, hogy ez megszűnjön?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Pá
addikt
Átlagos használatra bőven elég a utorrentbe beépített letöltő. Tud sok feedet kezelni, mindegyikhez sokféle egyéni szabállyal. Megadhatod, hogy mit hova töltsön le, automatikusan vagy manuális indítással, fel is cimkézi stb. Ráadásul eléggé magától értetődő a használata.
Ha valami mégse menne, akkor meg rengeteg leírást lehet hozzá találni. Pl a trackereken is szokott lenni, ha van rss feed, gondolom utorrent honlapján is + google is kidob kismilliót.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
rt06
veterán
ez klienstol fugg
van, amiben van beepitett rss letolto (pl µTorrent, de annak mukodesehez nem ertek), van, amihez kulso program szukseges (pl rTorrent)en rssdler-t hasznalok, ami egy (vagy tobb) adott konyvtarba tolti le a torrent file-okat, a torrent kliensem pedig figyeli, hogy ha kerul uj file a konyvtarba, akkor azt elkezdi letolteni
a beallitasa nem a legegyszerubb, viszont koszonhetoen a regularis kifejezesen alapulo szuronek, eleg jol lehet finomhangolni
kezel tobb rss feed-et, idokorlatokat, es tobb letoltesi konyvtarat (ami alapjan tobb letoltesi beallitas adhato meg a torrentkliensnek)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
No.01
őstag
Kicsit OFF a kerdes, de mivel itt mindig kaptam iranymutatast a kerdeseim/problemaim-ra batorkodom ujfent cselekedni
Elore leszogeznem noob kerdes lesz keretik nem kinevetniMikent lehetne azt beallitani, h ne kelljen allandoan figyelnem, h adott torrentet mikor toltik fel hanem egy v.mivel (RSS?) magatol beloni es elinditani a letoltest?
(sokat utazgatom a csalad meg itt messze magyarorszagtol - szegyen vagy nem szegyen - de igenyli a baratok kozt-et. A lejatszoval meg megoldjak a dolgokat, de a torrent beallitasokkal nem "terhelnem" oketElore is koszonom!
[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
-
Sziasztok! Tudtok valamit a utorrent remote oldaláról? Nálam napok óta nem elérhető, nem tudok belépni. Csak épp jó kérdés, hogy amaitt, mert rosszul emlékszem a felh.nevemre/jelszavamra, vagy tényleg az oldal elérhetetlen egy ideje.
A utorrent 2.2 teljesen jó volt, bár az is néha beragadt, de a 3.0 rendszeresen. Elég szépen belassítja a gépet időnként...
[ Szerkesztve ]
-
dJ Peer
aktív tag
Üdv
Olyat szeretnék, h az uTorrent intelligens legyen. Vagy ha van erre másik kliens, annak is örülnék. Szóval: Típusonként külön mappába tegye a fájlokat. Ha van egy .avi-t töltök le a kliensben, akkor azt egy direkt erre a célra készített mappába tegye, ha .mp3-t töltök le, akkor azt is külön tegye.
Remélem érthető Ha lehetetlen azt is mondjátok.
Köszönöm. -
-
jimmy74
őstag
Na most már ok!Arra nem gondoltam hogy csak az internet exprolerrel lehet megnyitni a routert és a 192.168.1.254-en!ott az upnp-t.engedni kellett Köszönöm mindkettőtök segitőkészségét.
WoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
válasz Apollyon #10611 üzenetére
Ha beirom nem visz a router oldalába nem találok felhasználó-jelszó ablakot vagy én vagyok béna.De szerintem megvan a gond!A gépem még a réri router felhasználó nevet(amit megadunk)látja a windows!Ez érdekes most néztem nem figyeltem tegnap délután van ez az új cucc.Akkor gondolom nem véletlen nem tudok a routerba lépni igy nem?Hogy tudom ezt megoldani hogy ismerje fel a gép az új hálozatot ne a régi nevét irja?Azóta volt kibe kapcsolva a gép is.
-
Apollyon
Korrektor
válasz jimmy74 #10610 üzenetére
Üsd be ezt a címet a böngésződbe: http://192.168.1.1/
Elvileg tudnod kéne a felhasználó / jeszót. A routerben így tudsz portot nyitni. Általában Forwarding, vagy Port Forwarding menü alatt kell legyen. Ott megadsz egy portot, aztán UGYANAZT µtorrentben is beállítod. Amíg nincs nyitva port addig bizony passzív leszel a peerek között.Jah és igen, a szolgáltatós router ha nem tudsz belépni akkor elkérheted esetleg tőlük felh/jelszót. Ha mégse tudnád, próbáld meg az admin / admin párost, hátha megy.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
jimmy74
őstag
válasz Apollyon #10609 üzenetére
Rendben, remélem igy van.Az utorrent beállitási kalauzban azt irja nincs a port nyitva.Gyakorlatban hol zöld jel hol sárga 3szöget mutat és a seed is fel-le ugrál.Az UpNp engedélyezve van.Arra gondoltam hogy a napokban netszolgáltatót váltottam(tcom)és esetleg a hozott routerjük nem engedi a portot nyitni?!Nem tudom.Az utorrent portforward progi azt irta nincs nyitva,próbáltam más portszámokat is,felajánlotta a hibamegoldást(statikus ip cim.készitése...)de ez a progi meg nem ismeri fel alapból a hálozatot,igy nem tudok mit lefuttatni mert gondolom fizetős?!Próbáltam más utorrent verziót is.win tüzfal nem megy viruskereső engedélyezi az utorrentet különben.Én a routerre gondolok hogy ott van a gubanc néztem a pontos tipusa alapján...hát éem tudok nem is értek hogy ott mit kellene csinálni netán.Remélem érthető voltam.
-
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!utorrent hibával kapcsolatban itt lehet kérdezni?Üdv!
-
sfdrakex
nagyúr
A probléma szerintem az lesz hogy nem töltöd le 100% ban a cuccot, így nem számítasz seedernek. Még mielőtt az arány helyett behozták a mostani rendszert variáltak vele, hogy ahol van elég seeder ott csak azoktól töltenek le a leecherek, azoktól akiknek nincs meg 100% ban a cucc csak akkor töltenek ha kevés a seederer sebessége.
-
sfdrakex
nagyúr
Minden fájlt letöltöttél a torrentből vagy csak néhány darabot? Azt az 5000 perces dolgot tedd 0-ra, akkor seedeli ameddig ki nem törlöd. Százalékos se állíts be. Utorrent legújabb alatt mit értesz, legutolsó stabil, vagy béta/alpha?
[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
Sziasztok,
uTorrent legfrisseb klienset hasznalom, de miota a mag-on valtozasok voltak nem igazan megy a seed... Mikent kene beloni, h legalabb a minimalis 50ora seedelje??
Elotte az volt beallitva, h seeed 500%-ig... most ugyanott beallitottam, h 5000perc
Ennek ellenere az aktivitas fulnel azt irja, h stopped.Rosszul csinalok v.mit vagy csak szimplan hulye vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- NBA és kosárlabda topic
- Vicces képek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest