Új hozzászólás Aktív témák
-
felho001
tag
válasz iguana #43242 üzenetére
Köszi megoldottam a py filet bemásoltam a docker/qbittorrent/nova3/engine mappába ahol a többi kereső is fut majd restart qb docker és már megy is. maga a file pc-n biztos hozzáadható itt a leírás: https://github.com/qbittorrent/search-plugins/wiki/Unofficial-search-plugins
Felhő
-
-
-
BBéci
legenda
válasz iguana #39868 üzenetére
Köszi!
Első olvasásra bonyolultnak tűnik, remélem harmadszorra felfogom a lényegét!
Ha lenne jól időzített angol felirat, azt a Subtitle workshop-pal össze tudnám hozni a magyarral. Mivel az is tré, kénytelen vagyok az audio alapján próbálkozni.
Letöltsem a szoftvert, vagy online essek neki?[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
valakky
aktív tag
válasz iguana #39236 üzenetére
ezzel csak az a baj, hogy az utolsó 2 mappa csak és kizárólag a .torrent file-oknak szól, nem a letöltött állománynak. ezt ő szóba se hozta, hogy magával a torrent kiterjesztásű alap fájlokkal akarna bármit is variálni. vagy csak fáradt vagyok és nem értem, alapból sem, hogy most mit mit hova akar.
de van az, hogy alapértelmezett mentési útvonal/default save ahol landol a végén a cucc, meg van az átmeneti/incomplete, ahova amíg le nem töltődik kerül, na ebből a 2-ből lehet gazdálkodni.
+ a kategóriákkal lehet variálni, de ahhoz megint külön interakció kell. mappa szinten.
meg lehet átmozgatni ide-oda magát a torrent file-t is ahogy leírtad.[ Szerkesztve ]
-
Kekmen
senior tag
válasz iguana #39186 üzenetére
Igazad van, változott. Mielőtt elbeszélünk egymás mellett, én csak a kapcsolati korlátok részt néztem, arra tettünk javaslatot itt a közelmúltban. [link]
Ez most úgy sikerült, hogy a szálból mindenhol kapcsolat lett. Csak ahogy fentebb linkeltem, az első két sor a kapcsolatra vonatkozik a második kettő a szálra.TeeJay : A changelogban valószínűleg az kavart meg, hogy a telepítő fordítását frissítették legutóbb 2 nyelven is, csak ezt már felületesen olvastam. Amit savallok még mindig azt meg leírtam.
[ Szerkesztve ]
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
TeeJay
félisten
-
TeeJay
félisten
válasz iguana #39186 üzenetére
A kapcsolati korlátok alatt át lett írva a szálak --> kapcsolatok-ra
Peer kapcsolati protokoll is rendben van
Letöltések lapon látok egy hibát --> torrent content layout
azt javítom isAmit észre vettem hogy sokkal gyorsabban indul ez a kliens már mint az előző
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
rigoberto
őstag
válasz iguana #39003 üzenetére
valóban "egyszerűen" csak használni szeretném, nincs egyéb igényem egy torrent klienssel kapcsolatban.
Még ha ez ciki is.
Nekem elég ha jól működik.
upnp elől kivettem a pipát, és a különböző portok használata van beállítva.
ennyi.a port nyitásra kapott link pedig T-Link routerrel mutatja be a folyamatot, ezért nem mélyedtem abba ott akkor mélyebben..
meg amúgy sem férek hozzá a Telekomos router beállításaihoz, bár most lehet hülyeséget is írok, na mind1.
Egyéb hibaüzenetet pedig nem találtam, csak amit bemásoltam, sorry ha csalódást okoztam a kevés/nem használható infóval..ui: The Mandalorian 2 évada egyébként, amit seedelni szerettem volna..
[ Szerkesztve ]
-
rigoberto
őstag
válasz iguana #38965 üzenetére
Most húztam fel rá szűz win10et, alap driverekkel..
Ezzel ki irtottam a uTorrent 2.2.1esemet, ami addig tökéletesen működött, hiába írják itt egyesek hogy elavult, stb..
No mindegy, jó sok mindent leirtál itt, köszönöm, de mi a tökért ilyen bonyolult ez?
Én már kb. 10 éve nem babráltam torrent klienst, de ha tölteni akarok muszáj lesz.. -
Imi1981
veterán
válasz iguana #38668 üzenetére
Hát meg a korlátlan számú letöltés. Újonc most nem tudom pontosan de ha jól emlékszem 3 vagy 5 torrentet tölthet le. Na ez például sorozatnál ahol részenként van fent még nagyon idegesítő lenne ha addig nem tudnám tölteni a többi részt míg le nem jár a 48 óra. Azért vannak kis előnyei a jobb helyezésnek és ezáltal nagyobb rangnak. Én azért nem szívesen veszteném el a legend rangom.
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz iguana #38658 üzenetére
Miért ér többet egy 15 éves account?
Igen elsősorban érzelmi ok. (Engem már dicsértek miatta)
De sokkal könnyebb magasabb rangba kerülni. (mivel a helyezést számoló képletben szorzóként szerepel, igy mobilnettel is könnyedén lehet "magasabb" rang)
Persze ez is inkább érzelmi ok, mivel semmiféle szankció nem érhet ha betartom a "HitRun" szabályokat.
Egy előny azért van, ha kérsz más oldalra meghívót, akkor sokat számít!
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
SunMount3r
nagyúr
válasz iguana #34764 üzenetére
Engem meg éppen csak ez szokott zavarni, hogy a Session újraindításnál nullázódik. Mármint ez oké, de akkor lenne valami másik mutató beállítható, hogy egy bizonyos időponttól állandóan mérjen. Mert így sokszor nem tudom melyik Torrent mennyit tolt fel az elmúlt időszakban.
-
Imi1981
veterán
válasz iguana #34752 üzenetére
Köszi így már értem. Elérem dydns -el csak próbaképpen kikapcsoltam (ki lehet a fiókokban) és akkor nem értem el dydns -el de a belső Ip címmel igen . Ezt direkt a próba miatt kapcsoltam ki addig .
A lényeg hogy kell a dydns szolgáltatás mert bármikor változhat az Ip címem és akkor már nem érem el . Köszönöm hogy elmagyaráztad .
Amúgy ingyenes dydns szolgáltatást használok ha valakit érdekel link és szerintem stabilabb mint a noip és egyszer beállítod és többet nem kell vele foglalkozni (nem úgy mint a noip-vel ) .[ Szerkesztve ]
-
iguana
őstag
válasz iguana #34329 üzenetére
nálam ma délelőtt szűnt meg a durva sávszél probléma. nem vagyok heavy user, le irányban ~200-400 Mbps-mal kevesebb van, mint általában szokott, de ebben az időszakban ez legyen a legnagyobb problémám.
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
Dragon3000
veterán
válasz iguana #34331 üzenetére
Vannak helyek, ahol a digi nagyon haldoklik, gigabites net mellett 10Mbit a letöltés és 60ms a ping, szerencsére nálam semmi baja, igaz szerintem a házban csak nekem van gigabites netem, sok az öreg, a többiek meg lekéstek a lehetőségről, na meg ahogy olvasgatom a topikot, inkább az ftth hálózaton vannak gondok, fttb megy rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
-
Dragon3000
veterán
válasz iguana #34126 üzenetére
Már írtak egy nagyon egyszerű okot. Felrakta a saját készítményét és nem szeretné, hogy valaki más előbb felhasználja az ő hangját vagy videóját a 1080p 720p...... verziókhoz, hanem szeretné még ő kódolni és azokat is felrakni, ezt teljes mértékben meg is értem. Vagy eleve több mindent seedel, ezen kívül a magon sima tagok is tölthetnek fel, nincs feltöltési korlát megadva, ha lassú a nete, akkor ez van.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz iguana #34124 üzenetére
Ezek jogos kérdések: "mi a kócos hónaljmankó a célja ezzel?
szotyit vagy lufit tud venni azon, hogy nála generálódik a forgalom?
nagyobb a respektje ezzel? "
Ismét megkérdezem letöltői oldalról: nem tök mindegy, hogy ma, vagy 2-3-4-5 nappal később nézünk meg egy filmet? Jelenleg 5-6 olyan film várja, hogy megnézzem, amiket nagyon vártam és lelkesen töltöttem le. Például legalább két hónapja a John Wick harmadik része (elnézést kérek, amiért nem a pontos, teljes címét írtam le), természetesen remuxban, eredeti hangsávval.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Aurig@
őstag
válasz iguana #33224 üzenetére
Semmi baj, csak azt hittem nekem szólt.
sfdrakex
Sajnos nincs minden programnak 64 bites változata: pl. Blu-ray lejátszáshoz, ha néha nézek PowerDVD, flac fáljok vágására használt program, illetve flac fájlok ID tagjainak szerkesztéséhez szintén nincs az általam használt programnak 64 bites változata. Továbbá
TMPGEnc Video Mastering Works 5 szintén nincs, ha zenét hallgatok az AIMP úgy szintén 32 bites. ...és sorolhatnám. Csak azért nem fogok áttérni másik programra, hogy 64 bites legyen.
De ezeket inkább hagyjuk! A gépre ha kíváncsi vagy ott az adatlapom.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz iguana #33220 üzenetére
Mélységesen egyetértek, amúgy az utánad lévő hozzászólásban is azzal győzköd minket, hogy ő bizony "nem ajánlja" pedig ez a folyton irogatás róla stb. is az.
Ha annyira tökéletes akkor miért kell ide jönni ebbe a topiba?! Hiszen ha annyira tökéletes akkor semmi de semmi dolog nincs vele mert tökéletesen működik és nem kell vele kapcsolatban semmit kérdeznem mert minden tökéletes.
-
pn4hvq
senior tag
válasz iguana #33220 üzenetére
"aki ennek ellenére "kitart" az utorrent mellett, tegye, mert mindenki azt használ, azt tesz amit akar...de könyörgöm, legalább ne ajánlja már senkinek, ne próbálja bizonygatni, hogy egy lapon lehet emlegetni a jelenlegi qbit-tel."
Nem vettem magamra az ajánlgatást, mert én minden hozzászólásomban kihangsúlyoztam, hogy számomra megfelelő a régi megoldás.
Ha most csöppennék bele a torrentezésbe, 100%, hogy énis a Qbit mellett tenném le a voksomat azok miatt, amit ti is írtatok: frissítik, javítják, opensource, nagy felhasználótábor és így közösségi support, stb.
De én most (ameddig nem muszáj!) még azt az x percet sem fogom rászánni a beállítására egy másik kliensnek, hogy ugyanolyan sebességgel, ugyanazt a feladatot ellássa, mint a jelenlegi, mert minek. -
-
TeeJay
félisten
válasz iguana #30525 üzenetére
torrentenként lehet 200 szál
ncore oldalon a tracker azt hiszem 150-et ad frissítéskor
az már bőven elég max letöltéshez, de masszív seed mellé is elég 50szál/torrentHDD ja nálam is kb. ennyit bír (WD10EZEX)
majd ha már olcsó lesz a 2-4TB-os TLC SSD akkor veszek 4-et és HDD-t megszüntetemMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
törölt tag
válasz iguana #29403 üzenetére
én is anno végigszenvedtem kézzel. script nem volt. amit lehetett, azt összehoztam egy mappába.
ment párhuzamosan az utorrent meg a qbit, esténként meg kb. 5-10 percet rászántam arra a 100 torrentre, ami sikerült, töröltem. asszem anno legtöbbször csak adatot töröltem, torrentfájlt nem töröltettem, szóval még arra is kellett időt szánnom, kibányásszam az aktív torrentek fájljait.
engem csak az idegesített, hogy havonta, 2 havonta task-ból kellett kilőni az utorit, meg hogy az utódokkal már szarakodni kell, ha nem akarok reklámot. utána jöttek a bányász és adware dolgok, szóval nálam van még 2.2-es utori, van benne vagy 10 torrent, mert egy ideig azért azt vettem észre, hogy kevés seeder vagy sok leecher esetén az utorrent nagyobb sebességet ér el, talán mintha az utorrentek egymás előnyben részesítenék. mostanra már ahogy néztem csökkent elég rendesen az utorrent használók száma, de azért még bőven akad.
meg a qbit korlátozva van napközben 1 megabitre. és van pár cucc, aminek egyedül én vagyok a megosztója már évek óta, azok utorrentben vannak, korlátlan feltöltési sebességgel.[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz iguana #28513 üzenetére
Így van. Ha összeveti az online tesztoldalak által mutatott IP címet a routerben láthatóval, azoknak egyezni kell. Ha nem egyezik, akkor NAT-olt címe van. Ha a routerben 100-al kezdődik a WAN IP címe, akkor az ugyancsak a NAT-olásra utal. Egyébként meg: TP-Link szimulátorok
-
G@ben
addikt
válasz iguana #28509 üzenetére
Elvileg azok is jók.
Soha nem próbáltam a port nyitást, illetve nem figyeltem a feltöltést, amikor mégis, akkor jónak tűnt. De új a router, viszont nem vettem észre különbséget a régihez képest.A routerben az ip 100.xx, bár nincs ott, hogy wan (fogalmam sincs, hogy számít-e), a netes meg 84.xxx-et mutat.
[ Szerkesztve ]
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
MODERÁTOR
-
G@ben
addikt
-
Cs1csó
félisten
válasz iguana #27946 üzenetére
Ezzel a hozzáállással lehet takarózni de 700 ezer tagja van egy éves PRÉMIUM tagság 6 ezer forint ha csak a felhasználók 1%-a vásárolja meg az 42 millió forint, ha 5%-a az 210millió forint évente, és ahogy látom egyre több a prémium tag. A meghívás ingyenességét is teljesen megszüntették.
7 másik magyar torrentoldalon vagyok biztonsági okokból is fent - mindegyiken van egy-egy torrentem seedben - úgyhogy kétségbe nem esek, bármi lesz.
[ Szerkesztve ]
-
-
Cs1csó
félisten
válasz iguana #24724 üzenetére
Egy ismerősöm azt kérdeztem, hogy a böngésző temp/cache stb. mappája inkább a HDD-n legyen e, valaki az Avast free valamilyen hasonló mappáját akarta átmozgatni a HDD-re.
Tényleg a legnagyobb vicc, hogy a vezérlő simán hamarabb hal meg ha jól tudom a statisztikák is ezt mutatják. Főleg, hogy az emberek nagyobb része teljesen átlagos írásmennyiséget produkál ezeken az SSD-ken azaz egyszerűen nem tudjuk elérni azt a határt, hogy emiatt purcanjon ki helyette a vezérlő hiba miatt halálozik el.
A 120GB-os rendszer SSD-m bő 3 év után kb. 22 TB-nál jár és a gari rá 5 év és/vagy 75 TB írás.
-
válasz iguana #24724 üzenetére
Emlékszem mikor megvettem az első 840-es samsung ssd-t rendszernek, mindent olvastam hogy hogy óvjam
Ma már vagy 5-6 éves, semmi baja, szerintem 91-92% körül van, fogalmam sincs mennyi írással (20tb alatt), lassan már elhasználom torrentezésre mert úgy is megpurcan
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
TeeJay
félisten
válasz iguana #24234 üzenetére
2hét némítást kaptam ncore-on fórumban
mert megírtam egy utorrent fanatikusnak hogy ne ajánlgassa a 3.5.x klienst
mert egy nagy bug az egész és minden finomsággal tele van
de csak azért is megmagyarázza hogy tuti kliens azt használják legtöbben az a legjobb
na mindegy hagyjuk isMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
po1son
addikt
válasz iguana #22974 üzenetére
Ott rontották el, hogy túlságosan zárt volt az oldal és alig lehetett bejutni, sajnálom az oldal üzemeltetőit, de saját maguk ásták meg az oldal sírját.
Én is beakartam jutni még anno az aranykorszakban, de soha nem jött össze a meghívó senkitől...
Így maradt az ncore, ahol már 24 tb feltöltésnél járok.STEAMID/WOT nick: po1son_
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest