- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolic
őstag
válasz ElektrikusDE #46487 üzenetére
Visszamenjek 2021.05.15.-i napra, hogy azonnal karbantartsak a gépet? Jajj ne már, már eléggé öreg a gép, hogy szétesik na!
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
RBJ
addikt
válasz ElektrikusDE #45939 üzenetére
Akkor beállításaidra lennék kívánxsi.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
válasz ElektrikusDE #45738 üzenetére
"telepitett Windowst kaptam"
Magánszemélytől vásárolt telepített belakott gépet akarsz használni win újratelepítés nélkül..? Bátor dolog. -
válasz ElektrikusDE #45738 üzenetére
Szerintem a beállítások, első menüpont (Működés)nél legalul megadod a naplófájlnak az új helyet, és minden megoldódik
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
TeeJay
félisten
válasz ElektrikusDE #45725 üzenetére
Helyes maradj Hagyd meg nekünk a tesztelést
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
sztanozs
veterán
válasz ElektrikusDE #45571 üzenetére
Miért lenne dupla reg ha az előző megszűnt inaktivitás miatt csak meg kell várnom míg törlik.
[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
totron
addikt
válasz ElektrikusDE #45054 üzenetére
Műszaki beállítottsággal nézve sehogyan sem való a nemnatív felbontás, na meg fárasztó is a homályt nézni, agynak, szemnek. A felskálázás amúgy sem ritka ma, nagyfelbontású kijelzős laptopok esetén. A QT-ban írt programok mindig is mások lesznek idegenben.
-
Dragon3000
veterán
válasz ElektrikusDE #45054 üzenetére
-
Dragon3000
veterán
válasz ElektrikusDE #45041 üzenetére
Nem jobb a windows méretezést állítani? Akkor nagyobb felbontású monitor esetében is éles marad a kép.
-
TeeJay
félisten
válasz ElektrikusDE #45008 üzenetére
Nálam semmi hiba nincs pedig elég sok torrentet töltök
jelenleg ami ajánlott kliens az a 4.3.9 x64 és a 4.4.2 RC1.2 qt5-ös verzió
[link] jelenlegi verziók itt
[link] itt pedig a régebbi verziókMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Ha valaki más módosított valamelyik (jellemzően szöveges) filelon és te tőle töltötted (részben) azt le az megmérgezi a torrentedet. Ő nem veszi észre de nálad ilyen hibát ad. Ez a torrent egy sebezhetősége. Nem tudsz mit tenni. Azt a filet újra le kell tölteni és reménykedni.
-
Dragon3000
veterán
válasz ElektrikusDE #45010 üzenetére
Mert ehhez hasonló esetem, hibás hdd vagy kábel esetében fordult elő.
-
Dragon3000
veterán
Minden rendben van azzal a hdd/ssd-vel, amire töltesz?
-
trialboj
őstag
válasz ElektrikusDE #44047 üzenetére
Nagy tisztelettel de 1 mondatot sem értettem abból amit mondtál. De szerencsére mára helyre jött, és a nowuseeme oldalon már nyitott a portom, és igen vérszegényen de sikerül feltölteni valamit.
Tehát megoldódott, köszönet a tippekért, remélem sosem kell megtanuljam hogy kell hozzá piszkálni az ONT egységhez."Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
trialboj
őstag
válasz ElektrikusDE #44043 üzenetére
Köszi, megcsináltam elneveztem megkaptam, újra indítottam a routert is, és most mit kell még tennem? mert ugyan azt írja ki minden.
Ugyan ezen az oldalon van egy olyan rész hogy port adminisztráció, ahol kipipálható egy IPV4 opció, és meg kell indokoljam hogy miért szeretném ha megnyitnák a portot, de írja is hogy ha nem találják indokoltnak fenntartják a jogot hogy megtagadják a kérelmet.
Ide félek kérést írni, az 55000 porthoz még úgy is ha valami online játékre hivatkoznék, mert ha felhívom a figyelmet rá, és ők láthatják hogy mire használom a végén feljelentenek."Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz ElektrikusDE #44043 üzenetére
Jó zagyva lett...
Szóval az a lényeg hogy regisztrálsz a digi.ro oldalon, utána ha belépsz megkeresed a szolgáltatásaid között az internetet majd ott beállítasz egy tetszőleges "DNS dinamic" nevet, ezután fogsz kapni csak publikus IP-t! (addig csak 100-al kezdődő Nat-tolt IP-d lesz)
Mert Nat-tolt IP-vel, (ez az alapeset) nem tudsz porttot nyitni!
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
modflow
veterán
válasz ElektrikusDE #43980 üzenetére
Hú hát ha valaki feltenné az AVG-t azt megköszönném.
Full nincsenek ilyen menüpontok.
A leírásaik valami Krisztus előtti verzióra vonatkoznak és nem találok így semmit. -
zsolt_64
senior tag
válasz ElektrikusDE #43938 üzenetére
Én is visszaállítottam 4.3.9 re mert "leszakította" a meghajtót , a chkdsk azt mondta hogy raw type. és pontosan 1 torrent letöltése után keletkezett. Majd frászt kaptam mert 1 újonnan vásárolt meghajtón csinálta, és azt hittem hogy bexart. Sentinel utána semmit sem mutatott ki a meghajtón. Ez Sata-n történt. Szerencsére adat nem veszett el.
A meghajtó a karácsonyi beüzemelés óta hibátlanul működött...[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz ElektrikusDE #43907 üzenetére
Átkerült a "jobb klikk" "torrent beállítás" ablakra minden
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz ElektrikusDE #43906 üzenetére
A nagyobb baj az hogy ebben a V2 verzióban kivették a torrent áthelyezési funkciót, amit pedig szoktam használni.
[https://github.com/qbittorrent/qBittorrent/issues/15965]
Persze meglehet oldani több lépcsőben is, de egy darabig hiányozni fog...
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
TeeJay
félisten
válasz ElektrikusDE #43865 üzenetére
Akkor így : [link]
Alul lesz az 1.2.15 végű zip azt kell tölteni
Nem eszi a RAM-ot nem tekeri a procit, eddig nálam teszi a dolgátMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Dragon3000
veterán
válasz ElektrikusDE #43861 üzenetére
Ameddig a nagyobb méretű torrentek közül akár egy is letöltődött, a feltöltésem nagyon lelassult.
Ez a jelenség ezzel a klienssel nagy mértékben csökkent.Csak itt jön a gond, hogy amíg kiírja a ramból a dolgokat a hdd-re, addig se a letöltés se a feltöltés nem megy, legalábbis nálam a korábbi verzió ezt művelte, így ki se próbálom ezt. Még akkor is ez volt a jelenség, amikor egyik hdd-re ment a letöltés és a többiről ment a feltöltés.
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz ElektrikusDE #43861 üzenetére
Szerintem játék vagy más memória igényes folyamat alatt sem kell az minden torrentet leállítani, elég csak a letöltést, mivel feltöltés alatt nem zabálja meg a memóriát.Tévedtem, felzabálja feltöltés közben is.
De legalább a játékaim futnak! (mellette is)
[ Szerkesztve ]
-
szasza7103
tag
válasz ElektrikusDE #43848 üzenetére
És tényleg nem wd! Csak a zöld matricára emlékeztem. Ólcsón vettem nagyon. 4 órát futott az előző gazdájánál. Mondjuk nagy torrentből ritkán szedek le sokat. Marad ez. Nem halok bele, így is gyorsabb a TM-nél.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Próbálok tanulni az okosabbaktól, néha sikerül is.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz ElektrikusDE #43847 üzenetére
Most vettem észre:
' A hdd sata3 2gb zöld wd. Hol és miként keressem a hiba okát?"
A Seagate Firecuda mióta WD green?
Ui:
Egy vásárlói véleményt idézek, mivel egyetértek vele:
"
Az egyik legnépszerűbb Hybrid HDD a piacon. Konzolba belső tárhelyként, vagy kifejezetten játék drive-ként PC-n használható ki a legjobban. Más felhasználásra nem érdemes.Előnyök
8GB SSD cache, ami a betárazott adatot közel olyan gyorsasággal olvassa be, mint egy versenyképes SSD."[ Szerkesztve ]
-
szasza7103
tag
válasz ElektrikusDE #43833 üzenetére
wd st2000lx001-1rg174 a pontos típus.
Próbálok tanulni az okosabbaktól, néha sikerül is.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz ElektrikusDE #43811 üzenetére
A helyes dátum January 8th 2022
-
sztanozs
veterán
válasz ElektrikusDE #43809 üzenetére
Szuper lenne!
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
UserX
addikt
válasz ElektrikusDE #43629 üzenetére
Szia!
1. Igazad van, bár normális konfigurálás és a a KillSwitch jelent némi biztonságot.
2. Azon a trackeren, ahol én vagyok regisztrálva, megtettem!
tobias40: Jó kérdés!
-
mlex
friss újonc
válasz ElektrikusDE #43629 üzenetére
Ahogy írtam ahova keresek accot eleve tiltva van.
-
Dragon3000
veterán
válasz ElektrikusDE #43534 üzenetére
Vagy egyelőre tartsd meg és nézd meg mennyire megfelelő a torrentezési szokásaidnak az ax10, ha minden rendben vele, akkor meg el lehet adni az asus-t, nem 1-2 héten fog múlni a dolog.
-
Dragon3000
veterán
válasz ElektrikusDE #43531 üzenetére
Ha online vetted, akkor lejárt már a 14 nap mindkét router esetében?
-
Cs1csó
félisten
válasz ElektrikusDE #43531 üzenetére
Ha tényleg nem kell tedd fel az apróra a router-eket.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz ElektrikusDE #43330 üzenetére
Úgy néz ki hogy megtoldódott a DIGI-s torrentezéssel kapcsolatos problémám.
Röviden:
Kiharcoltam egy ONT cserét.
Bővebben:
Ui:
Az emiatt megvett két darab ASUS router "kihasználatlanság" miatt egyelőre szekrénybe került!
-
MODERÁTOR
válasz ElektrikusDE #43523 üzenetére
Tisztában vagyok vele, nyilván poén értékű volt a dolog.
-
totron
addikt
válasz ElektrikusDE #43523 üzenetére
Egyfeltöltős állapot a torrent életének legelején kívül előállhat máskor is?
-
zsolt_64
senior tag
válasz ElektrikusDE #43336 üzenetére
Hehe írd át a linkedet .ro ról .hu -ra hát nem olcsóbb , érdekesek ezek az árképzések.
Csakazért írtam, mert a szokásos kéretlen mailban küldték, és boxba ingyenes.
Na mindegyy is szvsz az AC65P-vel nem nyúlhatsz mellé...Off:
Szépen megy a találgatás hogy milyen eszközt ad majd a Digi a 2.5 és 10 előfizetéshez.
Az biztos hogy ha saját routert akasz nem nagy a választék és még drága is, ha legalább olyat akarsz hogy a WAN port legyen 2.5 , a kábelezés és gépek maradnak 1 Gb-en. Pedig sokan akarnak majd feljebb lépni , és megelégednének hogy 1 bekábelezett gép tudjon le/föl 1 Gb-et, és ezt darabonkéntNem off: azért tudd hogy csak akkor tudja a 1/1 -et amit írtak ha qos,bandwith limiter stb ki van kapcsolva. Ezen funkciók bekpcsolása visszatereli a forgalmat a cpu-ra és 300Mb/300Mb a maximum, és kihajtja a processzort
[ Szerkesztve ]
-
zsolt_64
senior tag
válasz ElektrikusDE #43332 üzenetére
it most óccó [link] és lehet ingyenes a szállítás
Egyébként pont most konzultáltam a PH-n többekkel, és azért jó választás, mert valódi hardweres NAT van benne, tehát a forgalom nem terheli a router processzort. Ez az 1 Asusról tudunk biztostat és van még 1 xiaomi is. lásd tomato fórum, Hardcore torrentezők kedvence[ Szerkesztve ]
-
Dragon3000
veterán
válasz ElektrikusDE #43332 üzenetére
Igen.
-
Dragon3000
veterán
válasz ElektrikusDE #43330 üzenetére
Más használ ac65p-t 1/1Gbps net mellett bármiféle gond nélkül.
-
M107
addikt
válasz ElektrikusDE #43319 üzenetére
Csak egy kicsit megnyomom a feltöltésemet, annyira nem érdekel régebben csináltam eleget....
Jól látod a helyzetet...
Otthon kis netem van 500/22-es meg nem is vagyok otthon sűrűn + akkor az oldalt is támogatom...
De nem rossz a gondolatA fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
BBéci
legenda
válasz ElektrikusDE #43205 üzenetére
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz ElektrikusDE #43205 üzenetére
Köszi! Lehetséges, hogy az segítene, de három napja letöltöttem 5 filmet és 3 sorozat évadot, amiből kettő a szóban forgó hibaüzenetes előzménye, azokkal semmi gond nem volt.
v4.3.6 ami fut.
Felugrott 3 windowsos hibát jelző ablak is, amikről készítettem print screent, de a paint-ben elrontottam a mentést és elveszett.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Laccoss
addikt
válasz ElektrikusDE #43181 üzenetére
Akkor miért van annyi panasz, hogy nem tudnak visszatölteni?
Nem az a lényeg, hogy kézzel vagy rss-el (autodl)-el indítod a letöltést, hanem hogy mikor. Amíg gyorsan letöltöd és utánad jönnek sokan letölteni, ill. nem lesz több ezres seederszám, addig van esélyed a visszatöltésre.
[ Szerkesztve ]
-
Tarokk79
aktív tag
válasz ElektrikusDE #43143 üzenetére
El tudnád küldeni részletesen privatban vagy itt, hogy mit hogyan használsz? Dockerben használod, vagy másképpen?
-
Tarokk79
aktív tag
válasz ElektrikusDE #43143 üzenetére
Köszi.
Én tegnap írtam a NordVPN-nek visszatérítés miatt, és már kaptam is üzenetet, hogy előtte próbáljam ki a proxy beállításokat.
Most ezzel próbálkozom, de véletlen az összes torrentre elindítottam a checket, ezért most várok . -
ElektrikusDE
senior tag
válasz ElektrikusDE #43142 üzenetére
Már ki is kell javítani magam!
Elkaptam egy friss feltöltést és kiderült hogy a bekapcsolt UPNP / NAT-PMP miatt VPN mellett is meg van kb. 800 Mbit/s letöltési sebesség!
A feltöltést viszont tényleg lassítja a VPN, egyedüli Seederként 100-160 Mbit/s tudok csak feltölteni.
Ui:
Kell még fejlesztenem valamit.
-
Tarokk79
aktív tag
válasz ElektrikusDE #43117 üzenetére
Jól hangzik és a wireguardot is támogatja. Milyen tapasztalataid vanna a VPN Unlimited-ről?
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz ElektrikusDE #43108 üzenetére
A linkelt oldalon a Torrent Address detection résznél meglehet nézni! (egy Magnet Linket kell letölteni hozzá)
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
válasz ElektrikusDE #43087 üzenetére
5126?
Köszi mindkettőtöknek!
-
Tarokk79
aktív tag
válasz ElektrikusDE #43076 üzenetére
Hogy lehet VPN-t használni qbittorenttel? Tudtok rövid leírást küldeni? Nekem dockerben fut Omv alatt a kliens.
-
Geth
veterán
válasz ElektrikusDE #42878 üzenetére
Az oldalt teljesen jól működik, én is szoktam használni tesztelésre.
Van NAT IPv6-nál, de legtöbbször nincs értelme címet fordítani (ahogy írták).
A NAT-olást félretéve, attól függetlenül, hogy nincs szükség címfordításra, azért a tűzfalakon végig be kell engedni a megfelelő cím:port-ra a forgalmat, különben nem lesz elérhető kívülről. Normális tűzfal by default ugye minden bejövő kezdeményezést tilt.
Pl. OpenWrt esetén felületen (vagy uci-val) a Port Forwards (redirect) helyett a Traffic Rules (rule) a nyertes.Apróság még, hogy valószínűleg dinamikus prefixed van. Ilyenkor két megoldás kézenfekvő:
- minden wan6 connectnél frissíted a gép új GUA címével a tűzfalszabályt (én így automatizáltam; érdemes fix, pl. eui64 címgenerálást használni a klienseken, hogy a suffix ne másszon el)
- nagyobb tartományra engeded át a forgalmat, hogy ne kelljen frissítgetni a tűzfal konfigurációt. Ezt azonban nem tűzfalnak hívják innentől, esetleg tűzszitának..Szoktak IPv6 peerek csatlakozni hozzám is, de azért messze az IPv4 a favorit, szóval ha nem "szolgáltatsz" IPv6-on, nem dől össze a világ perpill.
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz ElektrikusDE #42877 üzenetére
Sajnos kikapcsolt tűzfallal is ugyanaz a helyzet! (vissza is kapcsoltam)
Esetleg valaki IPV6-tal megnézné az említett tesztoldalon hogy nála mi a helyzet?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Kekmen
senior tag
válasz ElektrikusDE #42875 üzenetére
Lehet, hogy a válasz is buta lesz, de úgy tudom IPv6-nál nincs NAT, mivel annyi a kiosztható címek száma, hogy minden eszköznek jut bőven egyedi cím. Így nem szükséges és nem is értelmezhető a port forwarding.
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
Imi1981
veterán
válasz ElektrikusDE #42676 üzenetére
Most megnéztem párat és igen az sh ami működik és az pro nem és arra dobja a hibát. Egy torrentet belül van két tracker. Unregistered szoktam nézni de az most nincs. Köszi
-
senior tag
válasz ElektrikusDE #42602 üzenetére
Igazából csak SSD van abban a szerverben, de ezek datacenteres SSDk. Ott nincs semmi ilyen hókuszpók..
-
Imi1981
veterán
válasz ElektrikusDE #42601 üzenetére
Igen nálad jó. Nálam nem volt jó. 4.3.6-al jó úgyhogy azt hagyom egy ideig.
-
Cs1csó
félisten
válasz ElektrikusDE #42602 üzenetére
Ezek a RAID módok mind a memóriából vesznek le de ténylegesen tehát akinek van mondjuk 8GB RAM a gépében az ilyen mód bekapcsolása után csak mondjuk 6GB RAM-ot fog látni. Mert rendszer szinte csíp le az SSD.
Magam részéről csalódtam az SSD-kben, tényleg jó és gyorsabb mint a HDD de kis fájlok másolásánál belassul, ha a hőmérséklete felmegy pl. 50 fok celsius fölé akkor saját magát lassítja addig amíg vissza nem hűl.
Persze lehet venni komoly hűtéssel SSD-t vagy komoly hűtőteljesítménnyel megtámogatni tehát pl. közvetlenül ventilátort ráállítani vagy akár olyant venni amiben jó nagy cache van de ez mind sok-sok pénz.Egy igazán kiemelkedő előnyét látom a HDD-vel szemben: nincs hangja, mert azért még jobb HDD-ből is de van 4 egy gépben annak hangja van.
[ Szerkesztve ]
-
válasz ElektrikusDE #42598 üzenetére
Nekem sincs gond, os cache off, auto kezelésen
-
Imi1981
veterán
válasz ElektrikusDE #42598 üzenetére
Nekem is 8 GB van és a feladatkezelőben nem mutatja hogy nagyon többet enne csak a ram lefoglaltságból látom. Kiléptem a qbitből és felszabadult 4.5 GB RAM! A feledatkezelő csak 1.25 GB-ot mutatott, hogy annyit foglalt.
4.3.6-al nincs ilyen probléma nálam. -
woodworm
veterán
válasz ElektrikusDE #42567 üzenetére
Félreértés ne essék, nem használom. Csak nyilvánvaló valótlanságokkal nem fog senki meggyőzni senkit a hibáiról.
-
Dragon3000
veterán
válasz ElektrikusDE #42504 üzenetére
Amelyik torrent oldal olyan volt, hogy nem léptem be a kötelező időszakban legalább egyszer, az nem is érdekelt és nem is foglalkoztam vele, ami érdekelt ott, meg minimum egyszer mindig beléptem 8 hét alatt. Csak sokan arra se képesek, hogy az oldalak 5-6 mondatos vagy soros szabályzatát elolvassák, főleg egy 14 éves reggel illene az alap szabályzatot ismerni és nem utólag vinnyogni miatta. Ha meg ilyen ritkán töltött le, akkor igazából nem is kell neki zárt oldal.
Amúgy az oldalt is meg lehet érteni, hány olyan felhasználó lehetett, hogy jaj nem léptem be oldjátok már meg, hogy visszakapjam, letöltött egy torrentet aztán újra nem lépet be az oldalra.... Nem azt mondom, hogy minden fasza, meg lehetne email értesítés is, de áldozzuk már rá azt az 1-2 percet egy ilyen rövid szabályzat elolvasására, ha annyira fontos, akkor be is lehet állítani kezdő oldalnak és akkor meg is van oldva a szükséges belépés, ha máshogy nem megy egyeseknek. -
Geth
veterán
válasz ElektrikusDE #42451 üzenetére
Bé van kapcsolva a reputation based móka, ebben a pillanatban frissítettem qbitorrent-et, nem piszkálta a win. Nem, nincs kivételként se hozzáadva
-
Cs1csó
félisten
Emiatt nem kell halasztani van ott opció, hogy te felülbírálod és telepíted.
-
TeeJay
félisten
Ami érdekesebb hogy van 4.4.0 beta2 és ugye benne van minden új fordítás
Tesztelem is milyen lett a javítás után[ Szerkesztve ]
-
Kekmen
senior tag
válasz ElektrikusDE #42264 üzenetére
Nincs itt semmiféle IP rejtés. Mindösszesen annyi történt, hogy a DNS szerver arra a névre fordítja a kliens IP címét, ami jelen esetben egy pont. Az már csak hab a tortán, hogy az egy holland zászló!
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
BBéci
legenda
válasz ElektrikusDE #42222 üzenetére
A Checking Port szerint zárva, a másik ezt írta: Error: I could not see your service on 188.157.xxx.xx on port (50548)
-
Cs1csó
félisten
válasz ElektrikusDE #42211 üzenetére
régen vót tán igaz se vót, hogy erről tanultam. -
Medve_papa
csendes tag
válasz ElektrikusDE #42031 üzenetére
Szia, ő nem az aki itt is volt sutykuru néven?
Soha nem mondd, hogy soha! - Jockey Ewing
-
mgTerminator
veterán
válasz ElektrikusDE #42092 üzenetére
Melyik oldal ez?
-
Aurig@
őstag
válasz ElektrikusDE #42067 üzenetére
Szia!
Igen, így sikerült! -
Apucy01
őstag
válasz ElektrikusDE #42057 üzenetére
Annó mikor netem lett föltévettem a DC re akkoriban volt nagy sláger az üvegtigris irtották is tűzzel vassal aki meg merte osztani meg mindenféle fenyegetések hogy ez jön meg az jön majd hozzád és elviszik a vinyót meg a gépet te meg fizethetsz jó sokat.
Ehhez képest 1 embertől vitték el a vasat azt is az ő bevallása szerint, pedo tartalomért....
Az már más kérdés hogy ha igaz is volt én az embert is vittem volna egy barlang legmélyére majd ott fejbelőttem volna.Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Dragon3000
veterán
válasz ElektrikusDE #42057 üzenetére
Ezzel csak annyi a gond, ha a filmgyártó is beregisztrál és letölt, akkor ugyanazt csinálja, ami miatt keresné az embereket
-
valakky
aktív tag
válasz ElektrikusDE #42031 üzenetére
nekem ez a nick a régi gamestarról és/vagy lehet az ősrégi sg-ről rémlik,
de nagyon rég nem is találkoztam ezzel a névvel. -
EmberXY
veterán
válasz ElektrikusDE #41094 üzenetére
Én is ezen a vonalon indultam el, egyelőre békén hagyja.
Up the Irons!
-
zsolt_64
senior tag
válasz ElektrikusDE #40988 üzenetére
Háát nem ittam meg még a kávémat, de nem látom [link] itt.
update [link] itt hivatkozik rá valaki ... visszavonták ?
[ Szerkesztve ]
-
zsolt_64
senior tag
válasz ElektrikusDE #40717 üzenetére
ÖÖ elmagyaráznád magyarul, mert ebből nem értem
-
TaaT
nagyúr
válasz ElektrikusDE #40524 üzenetére
Fura, azt mutatja hogy 1 seederhez kapcsolódtam, amikor meg ránézek lent az ügyfelek fülnél akkor azt látom hogy nem seeder, hanem csak egy leecherhez kapcsolódtam. És áll a letöltés mert a leecher is annyin áll mint én.
Give them hell Ukraine!
-
Pkc83
őstag
válasz ElektrikusDE #40420 üzenetére
Oké értem. Talán ez a helyzet. Köszi.
-
No.01
őstag
válasz ElektrikusDE #39985 üzenetére
Szoval az otlet akar meg mukodhet is... kell v.mi extra ahhoz, h megcsinaljam a torrentet?
Nalam qBit legujabb verzioja fut. Nala semmi, de ez nem lehet problema majd letolti.Laccoss:
Koszonom, meglesem[ Szerkesztve ]
-
Kekmen
senior tag
válasz ElektrikusDE #39948 üzenetére
Ez mindig remek indok egy torrent oldalon. Ja, nem. Mint, ahogy tegnap törölték a Culombo packot [Ok: saját válogatás (Benne van egy film)] Mivel a feltöltő volt olyan normális, hogy a törlés ellenére is folytatta a feltöltést, sokaknak lejött. Megnéztem a fájllistát: [kép]
Aztán megnéztem a wikipedia ide vonatkozó részét: Epizódok: 69.
Én is voltam több évig moderátor egy oldalon, de mindig próbáltam következetes és precíz lenni. A fenti oldalon ezt már inkább ilyen kiskirályi kiváltságnak érzem. Arra nem veszi a fáradtságot, hogy - egy valószínűleg több hét munkájával összeállított több mint 200GB-os feltöltésnél - megnézze, hány epizódból áll. Azt azért nem szabad elfelejteni, hogy feltöltések és felhasználók nélkül nincs mit törölni és hatalmat gyakorolni. Na de nem ide tartozik, csak megemlítettem."Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
BBéci
legenda
válasz ElektrikusDE #39927 üzenetére
10 hónapig nem volt durva a memória használat, csak két hete.
Sosem fogok rájönni, mitől változott meg a működése. Talán maximálni kellene a beállításokban.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
woodworm
veterán
válasz ElektrikusDE #39484 üzenetére
Annyira nem az első eset, hogy mindig így van. Rimuru hozzászólása lapján logikus a frissen letöltött torrenteknél a 22 és a régieknél a 8 nap is.
-
Drago1
tag
válasz ElektrikusDE #39021 üzenetére
Letöltöttem erre mindenre azt írja hogy "érvénytelen torrent fájl a torrent fálj sérült"
-
iguana
őstag
válasz ElektrikusDE #38664 üzenetére
tehát semmivel
én abszolút megértem akiknek számít a rang, a helyezés, a feltöltött adatmennyiség és az egész egy hobbi stb., de ha totál lecsupaszítva nézed? mi a lényeg? hogy be tudj lépni és le tudj tölteni. ennyi.
a szabályokat, normákat tartsd be, de ha elveszted az acc-ot (példában az inaktivitás miatt) és/vagy csuklóztad a staff, hagyni kell a fenébe. soha nem voltam ilyen helyzetben sehol, de nekem pl. nem érné meg kepeckedni irc-n, meg bohóckodni, magyarázkodni, kénye-kedvére bízva magamat a staff-nak. egyszerűen szereznék egy másikat és hagynám a fenébe a "birkózást". eldobhatós fényképezőgép ma már egy acc.14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
iguana
őstag
válasz ElektrikusDE #38648 üzenetére
"Amúgy meg pl. egy 15 éves account picit többet ér mint egy pár napos..."
mivel ér többet? komolyan kérdezem, nem cinikusan. szerintem konkrétan 0-vál, csak az "érzelmi" kötődés. nekem is több, mint 10 éves az acc-om (első, sosincs hit'n'run, szabályok betartva), de ha valamilyen oknál fogva nem tudnék belépni ilyen sokáig (soha ne adódjon ilyen helyzet) és emiatt szankcionálva lennék, akkor szereznék új acc-ot, oszt jónapot.
mára már egy általános torrent acc (pl. ncore) nem ügy meghívót szerezni. legrosszabb esetben meg veszel.14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
Medve_papa
csendes tag
válasz ElektrikusDE #38651 üzenetére
Uhh, az mar azert durva. Mondjuk mar ezen sem csodalkozom, amilyen ott a staff. Iszonyat magas lovon ulnek, bekepzeltek, az oldalon szova tenni mar semmit sem lehet, mert rogton jon a warn meg a tiltas, akar torrent alatt, akar a forumban. Mint kozosseg halott az egesz, az ember csak letolti ami kell, es kesz.
-
Cs1csó
félisten
Szerintem rosszul tudod, vagy legalábbis kétértelmű:
Kitiltott felhasználó visszahívása. (kivétel: hit'n'run, inaktivitás, saját felhasználó törlése)
Ezt nem tudom, pontosan hogy kell értelmezni de tegyük fel be tud lépni de nem boldogul valaki az újra aktívvá tétellel akkor lehet jobban jár ha törli a fiókját - saját maga - és ezután mivel nincs fiókja bárki szabályosan meghívhatja. -
Medve_papa
csendes tag
Szia,
Ha inaktivitas miatt vagyok felfuggesztve, akkor szerintem regisztralhatok ujra, ezzel nem sertek szabalyt. Nem hasznalok tobb accot egyszerre, az egyik inaktiv, nem lehet vele belepni. Amugy meg ugyse tudjak meg, mas neven regelek nyilvan, mas maillel, stb. Nekem meg teljesen mindegy hogy mennyi idos acc, ugyis visszaoszottam mindig mindent amit leszedtem, nem arra vartam, hogy mikor hit'n runnolhatok mar.
Az ui-t nem ertem. Mire kellett varnod tobb mint egy evet? Addig tartott meg visszaallitotta a staff a fiokodat?
-
Pkc83
őstag
válasz ElektrikusDE #38526 üzenetére
Elvileg igen mert ott írják a felfüggesztés alatt,hogy amennyiben
nem értek egyet a döntésükkel akkor írjak emailt.
Ez azért nem olyan mintha szabályt szegtem volna ,mert nem szegtem
tudomásom szerint.szerk.: Ez az legalább a premium menne de az sem megy.
[ Szerkesztve ]
-
Pkc83
őstag
válasz ElektrikusDE #38524 üzenetére
Szia.
Nem nem ez. írtam privátot.
-
Pkc83
őstag
válasz ElektrikusDE #38521 üzenetére
Szia!
Nem is sms-el akarok fizetni hanem paypal-al viszont odáig
el sem jutok ,hogy kiválasszam a fizetési módot mert egyből
azt írja amit fentebb írtam. -
vesir
tag
válasz ElektrikusDE #38511 üzenetére
Rosszul tudod! Ezekben az esetekben kerdes nelkul visszaalitjak az accountot:
- 8 hetes inaktivitás miatt törölt fiókok
- Saját felhasználó törlése (téves indokból)
- Feltört fiókokPkc83, valszeg csak nalad nem mukodik. Black Friday akcio van epp es ne mukodne?
Amugy a Wiki is elerheto meg szamodra vagy csak a fooldal? Mert ha igen, akkor az “Account problémák” bejegyzest keresd meg, ott minden le van irva errol.[ Szerkesztve ]
-
Pkc83
őstag
válasz ElektrikusDE #38511 üzenetére
Szia.
Köszi a választ.
Én is írtam oda akkor elvileg oké. A főoldalon elvileg nem írják,hogy
nem müködik már.
Viszont már a premium sem érdekelne csakhogy az meg nem müködik
már vagy 2 hete(lehet több is).
Nem értem talán ilyen jól megy a szekér? -
Wuk07
tag
válasz ElektrikusDE #38367 üzenetére
Port szám voltoztatás alatt azt a részt érted, ami a 'kapcsolat - port a bejövő kapcsolatokhoz" mert ott már állitottam.
Lehet futok egy program gyalulást úgy mit ad ki.N8 -> 1020 -> P10-> P30
-
válasz ElektrikusDE #38238 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
válasz ElektrikusDE #37189 üzenetére
Mint ahogy felettem is irtak, az oldal el es virul. Maskor kicsit jobban olvass utana a dolgoknak, szerinted viccbol irtam be? Amugy mar el is vittek a kodot..
[ Szerkesztve ]
-
Infinity70
tag
válasz ElektrikusDE #37189 üzenetére
A filist.ro-t lehet lefoglalták de a filelist él és vírul más domain alatt. Minden nap fent vagyok az oldalon
[ Szerkesztve ]
Huawei P40 Pro
-
Laccoss
addikt
válasz ElektrikusDE #37054 üzenetére
Nem hiszem, hogy a szeletméret erre hatással lenne.
-
Dragon3000
veterán
válasz ElektrikusDE #36789 üzenetére
Úgy értem, akkor dobta ezt a hibát, de nem tartott sokáig legalábbis, amikor én néztem, ahhoz képest. Mondjuk nem érdekelt, volt más elfoglaltságom
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest