Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
veterán
válasz sztanozs #51156 üzenetére
Ha esetleg mégis és kirakják azt is, aki meghív, akkor gondolom örülni fog neked az illető. Régebben jártam úgy, hogy kitiltott felhasználót hívtam meg, amiről nem tudtam és elutasították a meghívást és figyelmeztetést kaptam miatta, azóta nem is hívtam meg senkit.
[ Szerkesztve ]
-
Dragon3000
veterán
válasz sztanozs #51149 üzenetére
A szabályzatban benne van, hogy felfüggesztet accounttal rendelkező felhasználó meghívása azonnali törléssel jár(ez vonatkozik a meghívóra és a meghívottra is), ha ez változott, akkor ideje lenne ha frissítenék a szabályzatot, de ahogy nézem nincs 1 éve, hogy utoljára változtattak rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Dragon3000
veterán
válasz sztanozs #51145 üzenetére
Ha inaktív acc miatt újra regisztrálsz és ez kiderül, akkor a dupla acc miatti büntetés miatt repül az új accod is. Bátyám is járt így, hogy nem lépet be 8 hétig sok gond összegyűlt, majd pár hónap múlva befizette a linken lévő legolcsóbb lehetőséget és használta tovább az accot.
-
Amilo02
aktív tag
válasz sztanozs #50691 üzenetére
Üdv!
Akinek Digi 1000/300-as nete van, tegyen már meg egy szívességet nekem:
Nézze már meg, hogy mennyivel tud lefelé tölteni bármilyen torrentet.
Én még mindig ezzel a kibaxott letöltési sebesség "korláttal" szenvedek.
DIGI modem kicserélve, DIGI letöltési sebesség kb. 950Mbps, Router és annak beállításai ellenőrizve(cserélve is volt a router), qbitorrent beállításai ellenőrizve, letöltési hely (notebook belső m.2 és külső SSD) ellenőrizve stb......[ Szerkesztve ]
-
tasiadam
veterán
válasz sztanozs #50680 üzenetére
az már volt, de a visszatérő gyengesége miatt gondoltam már rá, hogy beújítok egy AX-es linksys-t. Ugyan ez a problémaf ennállt már ezzel, emiatt mentem qbitre, de nem láttam synology alatt, hogy lenne qbit. Azért megnézem ,felrakható-e containerben
[ Szerkesztve ]
Még mindig másodrangú állampolgár
-
Celithrandi
addikt
válasz sztanozs #50636 üzenetére
simán kiraktak több mint 10 év után mert leírtam pár torrentnél, hogy hibás a konverzió. Szerintük ez torrent kritizálás volt, szerintem meg jeleztem a letöltőknek, hogy hibás a torrent. Érdekes hozzáállás.
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Kobe
veterán
válasz sztanozs #48792 üzenetére
hát az asus routerek menüjében nincs ott a NAT beállítás, csak a Jumbo frame settings van az adott menüpont alatt
maga a net tökéletesen működik, ax módban megy a router és wifin a valós, működő letöltési sebesség 800 Mbps, ezt hozza is a qbit
csupán amikor fut a seedelés PC-n, msá eszközön baromira belassul, néha csatlakozási hibával eldobja a honlapokat a többi eszközön, pedig felfele max 40 mbit megy, vonal szerint is.... -
nfsu17
veterán
válasz sztanozs #48745 üzenetére
"Csak" annyi lenne, hogy évadpakkot _ne_ töltsön le, azt megoldom manual...ha kell.
Most ott tartok, hogy Geth tegnapi XY-os (egy szó) megoldása működik, de már a két szóból állót nem tudom összehozni, valami nem kerek.Illetve ha csak az evadok kellenek, a kulonallo reszek nem:
^(.*?)XY(\..+?)?\.S\d+(?!E\d+)(\..+?)?\.1080p?(\.|$)
Ez valóban jó évadpakkra, kipróbáltam, csak pont "epizódosra" kellene nekem.
És működik akkor is, ha csak XY, vagy csak XZ-t írok be a két szavas címből.Egyelőre a tiedet nem tudom epizódosra alakítani, Geth-ét meg a kétszavas megoldásra.
Tehát az kellene nekem, ami jó:
-egyszavas címre is (XY) >> erre jó a tegnapi sor
-meg több szóból álló címre: >> ezek lehetnek ponttal elválasztva (XY.XZ), vagy szóközzel (XY XZ).exDigi
-
sztanozs
veterán
válasz sztanozs #48743 üzenetére
Ja, ha csak a konkret evadokat szeretned akkor esetleg ez:
^XY(\..+)*\.S\d+(?!E\d+)(\..+)*\.1080p?(\.|$)
[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
sztanozs
veterán
válasz sztanozs #48732 üzenetére
preferences:
~/.config/qBittorrent/
.torrent files (This is the standard XDG data folder):~/.local/share/data/qBittorrent/
Dockerben (linuxserver/qbittorrent) csak az elso van sajat volume-ba rakva, a masik csak siman a kontener sajat diszkjen van - de ha nem lett legyalulva, akkor a masodik konyvtarban ott kell legyenek a torrent fajlok.
[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
LionW
tag
válasz sztanozs #45570 üzenetére
Sosem fogják törölni a régi accod, én is megkérdeztem. Azóta én oda jutottam h bereggeltem vagy 5 másik oldalra, és azokat használom kór helyett.
Bithu-ra 1 éves belépési határidő van, filelist-re is 1 év(román ncore, rengeteg felhasználóval, angol filmek, játékok, sorozatok jól seedelve, arányt iszonyat könnyű tartani, 300 óra seedért hozzád vágnak 1 TB feltöltést és kb minden nagyobb torrent freeleech), én ezt a kettőt használom 95%ban és teljesen elégedett vagyok.
IPT-re és TorrentLeech-re is könnyű bejutni, bár ott nehezebb arányt tartani és 1.5-2 hétig kell seedelni, IPT 12 hetente vár el aktivitást.[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz sztanozs #45572 üzenetére
Mert inaktivitás miatt már nem megszűnik, hanem "felfüggesztésre kerül" az accountod!
Pont azért hogy csak a prémium lehetősége maradjon."csak meg kell várnom míg törlik."
Nem fogják törölni.
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz sztanozs #45570 üzenetére
Azt persze tudod hogy ez szabálytalan (dupla reg).
Fix IP-vel vagy kvázi fix IP-vel, pl. Vodafone Internet esetén jön a bünti a meghívódnak, neked meg az INSTANT BAN.
Persze ha még azonos email címet is használsz, akkor már nem is kell fix IP a lebukáshoz.
Ui:
5 éve még nem volt gond belőle, de azóta módosult az oldal szabályzata!
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
Cs1csó
félisten
válasz sztanozs #45559 üzenetére
+1 Geth
Az oldalra ténylegesen be kell lépni. Ez az aktivitás mérése. Sokáig azt hittem az is elég ha pl. minden torrentoldalrol ahol fenn vagyok futtatni akár egyetlen torrentet az már elegendő de tévedtem persze én amúgy is belépek probléma a tartalék oldalaimmal van amiket csak azert tartok hogy ha gond van a maggal akkor se legyek letöltési hely nélkül. Magyarán több lábon álljak. -
ElektrikusDE
senior tag
válasz sztanozs #43808 üzenetére
Szia!
Jelenleg 1992 spanyol nyelvű torrentet tartalmazó oldalnak is tagja vagyok, ha ennyi is elég, akkor segíthetek bekerülni. (nem spanyol oldal, angol nyelvű)
Könyves oldal, könyvek és hangoskönyvek vannak csak rajta.
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz sztanozs #43115 üzenetére
Szia!
"Külső VPN szolgáltatón szvsz csak passzív mód fog menni."
Én is így tudtam, de kellemesen meglepődtem!
VPN Unlimited előfizetésem van, és működik a portforward!
Persze igy nem nagyon rejti az IP címemet, de nem is azért használom.
Hanem azért, mert különben szakadozik az internetkapcsolatom."Nincs az a VPN szolgáltató szerintem aki értelmes áron dedikált publikus IP-t (IPv4) adna."
Így van, sőt nálam ebben az esetben korlátoznák az adatmennyiséget!
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz sztanozs #39607 üzenetére
Windows 7.
Nem ijedek meg alapból, de elfogadhatatlan, hogy az épen használt memória 70 %-a a qBittorrent miatt van. És csak pár napja.
Ha megnézem a feladatkezelőben, ott 250-280 MB közöttit látok, tehát valamit magával vonz, de még nem jöttem rá, hogy mit.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz sztanozs #39598 üzenetére
Az nem tudom micsoda, de megint felment 90 %-ra. Bezártam, a mutató szerint 26 % a memória használat. Ez így nagyon nem kóser!
Valami új hülyeség lehet, mert csak pár napja csinálja.
Enginev3.0 tanácsára pár változtatást végeztem a beállításokban, esetleg azok valamelyike miatt zabálja a memóriát?[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
F34R
nagyúr
válasz sztanozs #38431 üzenetére
rutorrent csak egy web-frontend az rtorrent ala.
#38426 Yerix
Nem fog menni, ez a libtorrent van a qbittorrent es a deluge alatt is, azert igy nez ki mert ez a pythonos felulete neki... regen libtorrent_rasterbarnak vagy libtorrent_rb-nek hivtak.
Nem osszetevesztendo arakasha altal keszitett libtorrent-nek, ket kulon elven mukodik. -
F34R
nagyúr
válasz sztanozs #37527 üzenetére
Alapvetoen mas mechanizmus alapjan mukodik a transmission es a qbittorrent is. elobbi kevesebb kraftal is beeri hardver reszlegen, viszont nagyon iramos le es feltolteseket ne varj tole, az viszont nem tudom miert lehet hogy a helyezes lejebb ment, valoszinuleg nem szamolta el az oldalt rendesen. Ha atrakod masik portra a transmissiont akkor is osszeveszik a pihollal?
-
Maarki
aktív tag
válasz sztanozs #26719 üzenetére
Hát az alaplapot nem tudom tesztelni mert ez egy HP t620 gép. Memoriát igen mem tesztet le futtatom rajta hátha viszont ha hardveres probléma lenne az máshol is megjelenne nem ?
Volt rajta 2,5 hdd is ott is ilyen para volt ott nem volt táp ellátás vagyis külön tápellátás. -
-
fehér_ember
addikt
válasz sztanozs #17599 üzenetére
A titkosítás a legelső volt (+ a titkosítatlan bejövő kapcsolatot sem engedtem) és a random port is, amit később megváltoztattam egy fix számra (és a technicolor port átengedésénél is megadtam). Azóta viszont ismét kiválasztottam a random portot és töröltem a port átengedést és úgy is van kapcsolat random portokkal a teszt oldalon, de felfele adatforgalom a kliensbe viszont továbbra sincs, egy szemernyi sem.
Mindegy egyenlőre már többet nem foglalkozom vele, aztán majd lehet ki kellene próbálnom másik tracker oldalt vagy másik verziójú utorrentet a 3.0-ás helyett, hátha akkor menne a visszatöltés is.
Persze ötleteket, tanácsokat, addig is szívesen hallgatok.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
draco31
veterán
válasz sztanozs #13023 üzenetére
Én Wi-Fi-n torrentezek telefonnal. 3G-vel rég találkozott a telefonom. Feleslegesen minek merítse. 100 megát ad ingyen a szolgáltatóm, azt nem erre használom. Ha elfogy, akkor üzenetet kapok, hogy elfogyott, kikapcsolták, így jártam. Következő feltöltéskor aktiválják. De működik nekem mobilnettel is a torrent telefonon. A gépemen meg korlátlan a net.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
sztanozs
veterán
válasz sztanozs #13023 üzenetére
Érdemes kipróbálni azt, hogy a telefont modemként használod (usb network sharing, vagy valami hasonló néven fut) és az így elérhető neten próbálsz meg egy PC-n egy "normál" torrent klienssel tölteni. Ha megy vele, akkor a telefonoddal van valami gond (alkalmazás probléma), ha ezzel sem megy, akkor hálózati probléma lesz.
-
Killing
addikt
válasz sztanozs #12231 üzenetére
De 1.8.5-ben sem engedi már a weboldalon tesztelni. Más módja nincs hogy leteszteljem a port forwardot?
Igen, tudom, használjak újabb verziót. Nekem ez vált be, az újabbakkal mindig disk overload volt, még a legújabb bétával is, azért raktam fel ezt.Amúgy most megindult a feltöltés, 300-400 kb/s-al megy, az előbb volt 2,2 MB/s is egy 15 percre.
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz sztanozs #12190 üzenetére
A válaszod teljesen jogos!
Pár ismerősöm a saját nevével regisztrál BÁRMILYEN oldalra(!),amit én nem tennék.
(Szerintem nagy merészség ezt tenni az internet világában.)
Azért lettem volna kíváncsi,hogy Ti hogyan csináljátok.
Hogy vajon csak én vagyok ilyen maradi...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest