Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz qnadam #51117 üzenetére
Erre úgy nagyjából én is gondoltam.
Ami érdekes, hogy ha ki is szivárgott, akkor nem csak a jelszó szivárgott ki, hanem valószínűleg a felhasználónév/jelszó páros, és a Chrome valójában ezt együttesen vizsgálta, holott az üzenetben csak a jelszót említi. Ugyanis a staff javaslatára a jelszót kipróbáltam egy másik helyen is (olyan helyen, ahol természetesen ugyancsak van 2FA), és ott a Chrome egyáltalán nem jelzett semmit.
Ha ki is került, nem tudom, hogy honnan és hogyan, összvissz 2 gépen szoktam belépni, egyiken sem találtam semmilyen rosszindulatú dolgot.
Ha 2FA mellett is ellopják, akkor vigyék, jó töltögetést nekik.[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Ma ncore-ra történő belépésnél a Chrome Jelszókezelője az alábbi üzenetet dobta:
Kétfaktoros belépést használok, és a jelszó is egyedi, tehát sehol máshol nem használom ugyanazt. Jeleztem az ottani staff-nak is a dolgot.
Valakinek esetleg van ezzel kapcsolatban hasonló tapasztalata, lehet erről tudni valamit? Én kaptam be valamit, vagy esetleg valami szivárgás történhetett?
Annyi biztos, hogy tegnap még nem volt ilyen üzenet, és azóta nem telepítettem semmit, és a böngészőben sem tárolok jelszavakat, mindig manuálisan adok meg mindent...
Köszönöm előre is, ha van valakinek ötlete...Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz ElektrikusDE #41094 üzenetére
Én is ezen a vonalon indultam el, egyelőre békén hagyja.
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Fujifilm X
- EAFC 25
- Vigneau interaktív lokálblogja
- C# programozás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HP notebook topic
- Nintendo Switch 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!