Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz #95590400 #29536 üzenetére
na ja az AC57U jónak tűnik mert az ASUS gyári FW is bőven elég okos és jó a támogatása
viszont a 16MB Flash meg a 128MB RAM nem kevés a Xiaomi 128flash/256RAM felálláshoz képest?
az AC65P már 128/256 csak az meg 3x annyiba fáj mint a Xiaomi
amíg a router topikban nem csípek el pár AC57U tulajt 1000-es nettel akik tudnak rá mérni terhelést
addig maradok én is AC66U-nál de ha kiderül hogy tényleg jó eladom az AC66U-t és veszek egy 57U-t meg egy Xiaomit belőle vagy gondolkodom egy AC57U+AC58U-nMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
-
-
-
iguana
őstag
válasz #95590400 #29402 üzenetére
szívás.
ennyi. akkor végig kell szenvedni. főleg ha nagy mennyiségről van szó és gány, kismillió mappába van szétszórva minden.
én azt csinálnám, hogy egy adott hdd-n egy mappába betenném az összes letöltött torrent tartalmat majd leellenőriztetném, és utána a qbit saját kategória kezelőjével szétdobálnám a megfelelő kategóriákra/mappába. ezt a mozgatást jól megcsinálja a qbit, de igaz, hogy kézimunkázni kell.elsősorban az "átlag" felhasználókat nem értem, akik jellemzően 1 mappába töltenek (max plusz 1-2 kategóriába szétdobva) és nem data centert üzemeltetnek nx10 TB-al, hanem van kb. 1-2 száz GB anyaguk és képesek napokat(!) szenvedni egy migrálós script-el, ahelyett, hogy egyszer manuálisan ledaráltatnák és csókolom. az nc fórumon is volt/van jó pár ilyen.
annak ellenére, hogy én is lusta mérnök vagyok (tehát szeretek olyan megoldást alkalmazni, ami a legkevesebb fáradsággal és manualitással jár), de bizony sokszor van, hogy egyszerűbb, tisztább és gyorsabb valamit humán erővel megcsinálni, mint kitalálni/alkalmazni/tökéletesíteni egy automatizmust vagy algoritmust...főleg, ha egyszeri alkalomra szól a móka.
szerintem.14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
veterán
válasz #95590400 #29351 üzenetére
Kicsit bonyolult a kábeles dolog, a router fent van falon, a digis cuccok mellett. De abban biztos vagyok, hogy nem router probléma. Van olyan, hogy egyszerre 3 tablet, 2 mobiltelefon, egy repeater (TP-Link), 2 laptop, egy nagygép, 2 tv, egy internetes rádió is csatlakozik hozzá, de meg sem kottyan neki. Ahogy leírtam a tapasztalataimat, valami az utorrenttel van. Annak is azzal a részével, amelyik kiírja az adatokat. Ott valamit nagyon elront.
-
norba69
senior tag
válasz #95590400 #29330 üzenetére
Sem a 4770K-nál, sem a 8700K-nál, sem most a 8400-nál nem a processzor volt a szűk keresztmetszet nálam, ráadásul idejét sem tudom, hogy mikor álltam át qbitre a 221-ről.
Amúgy sem érdekelne egy 5-10%-os különbség
Alaphangon, ha csak seedelek, akkor 6-8% terhelést okoz a 8400-nak, visszavett frekvenciával (1,25 - 1,38 GHz)
Közepes töltögetésnél 12-15 %, 2,4 GHz frekin.
Ha valami combos, jól seedelt és jól vitt anyaggal kitolom a szemét (100 MBps le, 34 MBps föl), akkor 30-40% 3,4 - 3,6 GHz-n. -
F34R
nagyúr
válasz #95590400 #28468 üzenetére
Nem. Van itt jopar embernek dedikalt torrentes gepe, az ilyen random kilepegeteseket stb ellehet kerulni ugy hogy nem Win a main OS.
(#28470) avman
Te most az autolabel-re gondolsz? Van deluge-ben is meg rutorrentben is... az rtorrent maga egy buta, de nagyszeru kliens. Nincs benne lehetoseg arra, hogy beallitsd a futattot torrentek szamat. Kell fole egy WebUI es csa, maris kepes mindenre, Label-en keresztul, Autodl-n at stb...
[ Szerkesztve ]
-
tibi14
tag
válasz #95590400 #28441 üzenetére
Na a kapcsolatok száma jó irány lehet. Mennyivel menne még jól a feltöltés?Mert ezeket a beállításokat itteni kolléga ajánlotta, én nem értek ennyire hoozzá.
sfdrakex telekom gyári ONT sagemcom 5655v2 a nettel semmi probléma bőven hozza amit kell feltöltésen többet is. régen utorrentet használtam, de mára szerintem hulladék lett. Mióta váltottam a qbittorent sokkal szinpatikusabb.
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
-
-
mgTerminator
veterán
-
lsebestyen
addikt
válasz #95590400 #28075 üzenetére
Sajnos nem, múltkor úgy volt vagy 3 órát, nem kapta össze magát.
-----
Nekem a torrent abszolút nem élvez prioritást, megy a háttérben, sávszélem van bőven, így nem bánom ha van feltöltés, de elnézést, h kérdeztem.
Nem értem a logikát, hogy mi a különbség akkor, ha nem alvóba rakom, hanem kikapcsolom a gépet, holott volt aktív feltöltésem. Akkor is megbízhatatlan vagyok, nem? Hiszen voltam olyan pofátlan, hogy kikapcsoltam a gépet, miközben valaki töltött le.[ Szerkesztve ]
-
woodworm
veterán
válasz #95590400 #28075 üzenetére
Mint írja, a szerveren visszaáll seed állapotba, tehát a program rendben működik. A probléma gyökere ott van, hogy ha viszik az anyagot, nem kell altatni. Ha pedig azért ment alvásba, mert pont nem volt aktív torrent, akkor miért várnánk el, hogy azonnal bekerülünk a kiosztott peerek közzé, amikor a megbízhatatlan megosztók közzé tartozunk.
[ Szerkesztve ]
-
Geth
veterán
válasz #95590400 #27777 üzenetére
Nem kell túllihegni, csak nekem feltűnt, hogy a topic címe Bittorrent topik, nem pedig nc topik
Úgy értem a kinek hány .., meg miért került/nem került fel egy adott anyag oda szálak éppenhogy súrolják a topik témáját. De a kolléga már felhomályosított, ott valamiért nem lehet megszólalnia (lol, szuper közösség). -
őstag
válasz #95590400 #27400 üzenetére
"egyébként pl. silicon powert hardcore torrentre nem használnék"
Véleményem szerint nyugodtan lehet. SSD-t nem azért kell venni, hogy simogassa vagy babusgassa az ember. Akárhogy nyúzod, jóval hamarabb el fogod adni, minthogy akár a közelébe is érjen a tönkremenetelnek.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
-
tranceplanet
addikt
válasz #95590400 #27271 üzenetére
Köszönöm szépen, így már működik!
--------------------------------------------------------
(#27270) havri1
64MiB--------------------------------------------------------
(#27272) TeeJay
Nézd, én most fogok használni először SSD-t torrentre, kipróbálom, aztán majd meglátom. Párszor jól jött volna a közelmúltban amikor vártam, hogy lecsorogjon az 1080p release. Asszonyka kiválasztotta amit nézni akart, aztán kérdezgette, mikor jön már le? Mostanság már nálam is előfordult pár 2160p release is. Gigabites router is nemrég lett beüzemelve, ha már előfizettem gigabites netre, úgy voltam vele, hogy akkor már ne a merevlemez legyen a szűk keresztmetszet. Meglehet, hogy visszaállok HDD-re. Azt tudni kell, hogy miniITX HTPC-m van, és a háttértár egy 5400 RPM fordulatú laptop vinyó, finoman szólva sem egy sebesség bajnok. Nekem fontos volt a kis méret, ezért került bele 2,5" háttértár, házon kívül meg nem akarok tárolni semmit. A router tud vinyót kezelni USB 3.0 csatin, egy firmware csere kellene és akkor mehetne rajta a transmission is, lehet ez lesz egyszer beüzemelve gyors HDD-vel, majd meglátom, ez a jövő zenéje.[ Szerkesztve ]
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
tranceplanet
addikt
válasz #95590400 #27265 üzenetére
Sziasztok! qBittorrent v4.1.3 kliensről lenne szó. Gigabites net miatt vettem egy SSD-t, hogy ne a vinyó fogja vissza a sebességet. Mivel véges a kapacitása, szeretném, ha a seed vinyóról menne. Letöltés után közvetlen mozgassa át a fájlokat egy könyvtárba a vinyóra, aztán onnan mehet a feltöltés. Melyik ez a beállítás: Katt Bocs, nem válasz akart lenni!
[ Szerkesztve ]
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
F34R
nagyúr
válasz #95590400 #27261 üzenetére
van, magyarban nem tudom de inkabb a p2p a jellemzo (egyebkent is mar p2p-ben is vannak atomjo minosegi cuccok ) En arra celoztam hogy annyival korabban jon egy kulfoldi BD release, hogy ahhoz kepest a magyar "normalis" audio savot nem tudod ratenni mert nincs forras ra. Akkor meg mar 8 hogy eppen megvarod azt a par honapot pluszban. Peldanak Antman and the Wasp majd egy honap kesessel.
-
M107
addikt
-
válasz #95590400 #27158 üzenetére
Ilyenkor ha megnézed, akkor itt lesz valahol egy apró csík, tehát egy befejezetlen szelet, amit ellenőrzéskor újra letölt, és akkor "készen" lesz a torrent
Hogy mitől csinálja, azt nem tudom, valami memória kezelési gond lehet, hogy a cache-ből nem írja ki a végleges helyre valamiért, ezért nincs befejezve
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
SunMount3r
nagyúr
válasz #95590400 #27155 üzenetére
Ilyenkor "Corrupt"-nak mutatja őket? Mert ha nem, csak simán megáll, akkor csak rakd át a Torrent (vagy a file-ok) prioritását "High"-ra (vagy ha High-on van akkor "Normal"-ra). Nekem is szokott lenni hasonló (igaz sima Bit-el) és ez megoldja, utána egyből leszedi a maradékot.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz #95590400 #27123 üzenetére
Na ezt lehet kipróbálom, nem hiszek az ilyen RAM tweaker, tisztító izékben de a FIFA 18 MOD-olásához kell egy program: CG File Explorer ami - több embernél, nálam is - 8GB RAM-mal simán elszáll próbáltam már virtuális memóriát növelni de az sem használt azt tanácsolták (ha-ha-ha) annak aki kérdezte, hogy mi a megoldás: vegyenek a gépbe még 8 GB RAM-ot
Egyszerűen szar a program, azért egy program ami 8 GB RAM mellett nem tud lefutni azzal van egy kis gond.
-
-
-
iguana
őstag
válasz #95590400 #24715 üzenetére
nem tudom. nekem is ugyanannyit mond, mint neked...de openwrt alatt sem használok upnp-t.
Please be aware, UPnP on WAN facing devices is a massive security risk[ Szerkesztve ]
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
-
Memora
senior tag
válasz #95590400 #24509 üzenetére
Mostanában nekem is volt ilyen problémám, de ez szerintem talán inkább a lassú 5400-as vinyónak, és az egyszerre max kihasznált le/feltöltésnek köszönhető. Per pillanat DLNA-t használok, és itt volt néha úgy, hogy akadt párszor a filmlejátszás az elején, de összességében egyszer sem akadályozta meg a lejátszást.
Fancy quote placeholder
-
TeeJay
félisten
válasz #95590400 #24509 üzenetére
igen csak ut vs. qbit fronton az a nagy helyzet hogy utóbbit aktívan fejlesztik sokan
és van github lapja is ahova lehet jelezni ha valami nem frankó vagy jó lenne új feature
előbbinél már évek óta nem történt értelmes fejlődés max hibajavítás meg reklám "feature"...mióta kijött a 4.1 és lett összehasonlítás utorrenttel egyből látszik hogy azonos gyengébb gépen
qbittorrent a libtorrent alap miatt jobban teljesít
kevésbé eszi a procit, RAM-ot is jól kezeli tehát gyorsabb stabilabb a töltés vele mint utorrent-el
amire én használom azt mindkettő tudja
de pl qbittorrent-ben tökjó a torrent kereső így nem kell 500torrent között vadásznom mi az amit már törölhetek
jó hogy x64-es így akár 2+GB cache is adható neki
és ha netán még lenne feature amit nem tud az majd belekerül szépen
átlag 2havonta jön egy új kiadás, libtorrent is 3-4havonta frissül tehát van fejlődésén is 2.2.1-en voltam win10 alatt is és bár stabil volt de sokszor megfogta a gépet
ugye mikor sorba toltam be a friss cuccokat hibával megakadt mert várnom kellett a programra
illetve mikor fél év használat után valami rossz leállítás után a torrent listán mindent újra kellett ellenőrizni ami 2óráig eltartott az kicsit idegesítő volt...win7-en sem lehet örökké maradni ami alatt a 2.2.1 jól ment
szóval előbb utóbb win10-re vált mindenki és ott qbittorrent tökéletesaki meg kapásból fikázza az sosem tanulmányozta alaposan
illetve nem ad neki 1hetet sem hogy megnézze mit tud csak valami nem tetszik egyből jön a fika hogy "sz*r" és megy vissza a 2.2.1 vagy rosszabb esetben 3.5.x ami még gázabbsajnos a magyar ilyen hogy amit évekig használt attól nem tud szabadulni vagy ha jön újabb akkor az első ismeretlen dolog után vissza a régire mert az tökéletes
ezért van még sokaknál winXP mai napig vagy Vista
meg ezért használnak sokan winampot pedig van millió ingyenes ami jobb pl Aimp
az Internet Explorerről nem is beszélekhavri :
nálad mi nem jött be ami miatt inkább egy sebezhető 7-8éves klienst használsz továbbra is ami még win7 win8-ra volt jó kb.?
pár dolgot leírsz mi nem ment jól vagy mitől jobb a régi ezer éves?[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz #95590400 #23986 üzenetére
win7 cache kezelése pocsék ezt már sok helyen olvastam
és be is bizonyosodott!!!
win10 x64 1803 alatt kutya baja, alig foglal RAM-ot pedig OS cache és okos olvasási tár is engedélyezve van
meg 1GB lemez cache isszóval ha tudod tegyél arra a gépre win10 x86-ot aztán azzal jó lesz
persze ha túl régi és nincs hozzá driver akkor passzMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz #95590400 #23983 üzenetére
fenét nagyobb...
lemez cache nálad mennyi?
OS cache és okos olvasási cache legyen benyomva és marhára nem lesz nagy RAM fogyasztás már bocs
ja és win10 x64 1803-nál néztem másnak is sokkal jobb
úgyhogy user hiba lesz ha nálad meg többja és továbbra is vedd figyelembe hogy feladatkezelőben qbittorrent.exe-re ha a lemez cache 512MiB akkor annyival többet fog RAM fogyasztásra jelezni mivel tartalmazza
ha csak alap 64MiB van akkor 100MB körül elvan azMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
makoss
veterán
válasz #95590400 #23779 üzenetére
Oké, de ez az egész értesítést kilövi nem?
Magát a hibajelzést kéne csak.
Az, hogy most letöltött valamit és jelez ok, 1× rendben de a sorozatos egymásutáni hibajelzést hogyan kapcsolja ki?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
mzso
veterán
válasz #95590400 #23727 üzenetére
Ez a program már rég nem működik tapasztalataim szerint. Gyakorlatilag nem mutatja már, hogy mi fogja a fájlt.
Én erre cseréltem le: http://lockhunter.com/?ver=3.2.3.126&vertype=pro&sm=main_window_64&mode=&keystart=&keyend= -
woodworm
veterán
válasz #95590400 #23621 üzenetére
Sem a telepítőre, sem a telepített fájlokra nem volt riasztás. A felület teljesen egyszerű, nincsenek reklámok. Bár kipróbáltam a lejátszást, nem futtattam sokáig, de nem jelent meg egyetlen reklám vagy felugró ablak sem.
Maga a kliens egy headless folyamat, a böngészőben lehet vezérelni, de nem szükséges állandó ablak hozzá. A régi webui.zip köszön vissza a programkönyvtárban a libtorrenthez igazítva és teljesen hülyének nézve az usert, semmit sem rábízva. Tökéletesen megfelel a tömegeknek. -
TeeJay
félisten
-
mzso
veterán
válasz #95590400 #23468 üzenetére
"azzal kb. filmben azonnal nézhető a történet. az összes többi meg ha nem migrálni kell, akkor a legutolsó 32 bites 3-as verziójú qbit mindent tud és azt is stabilabban mint az utorrent."
Itt mintha valamelyik mondat szerkezetéből kimaradt volna egy állítmány.
Egyébként nekem is bejönne a QB, ha nem lenne ennyire bugos, alapvető funkciókat tekintve is. Funkciókészletben, több és jobb mint a µt.
Egy irritáló hiányosság, hogy a fájlok elejének/végének előszöri letöltését nem lehet bekapcsolni, hanem minden torrentnél engedélyezni kell külön külön. Így meg gyakorlatilag fordított a hatás. Az elejét/végét tölti le leges-legutoljára mivel azok a leggyakoribb szeletek az utorrentnek köszönhetően (ahol ezt be lehet kapcsolni). -
F34R
nagyúr
válasz #95590400 #23462 üzenetére
deluge linuxon mukodik a legjobban ez vitathatatlan... mar csak azert is mert mas fajlrendszer, kernel szinten tudsz halozat optimizaciot megadni stb... nem kell hozza szerverkornyezet, siman itthon is megtudnam csinalni, csak erosebb vas es sokkal gyorsabb net kellene.
-
mzso
veterán
válasz #95590400 #23403 üzenetére
"mint átgörgőzni pl. az utorrentben a néhány 100 torrentet, melyik piros épp, vagy kattintani esetleg az állapot szerinti rangsoroláshoz,"
Hát ez az. Az ember ilyet nem szokott keresni. Jó lenne a ha kiütközne. Amit roppant egyszerűen meg lehetne oldani QB-ben, ha hiba állapotba kerülne. Ne adj isten valami külön halott torrent kategóriába.
"hozzáállás kérdése. nekem egyszerűbb ránézni a qbit felületre, ha be van pipálva a tracker rész pl. hogy mutat-e hibát, ott megnézni"
Az a baj, hogy itt is görgőzni meg szemezgetni kell, amit az is nehezít, hogy egy képernyő széles szöveg végén írja le mi is a baja a csatlakozással, úgyhogy folyton oldalra kell görgetnem, meg megnagyítgatnom az utolsó oszlopot.
"de egyébként meg az utorrentnél engem csak a disk overload készített ki idegileg, azt untam meg, azért váltottam. "
Utáltam én is. Az volt a legnagyobb hülyesége. 100 gigás torrentből letöltesz egy 100 megás fájlt és fél óra disk overload a nagy büdös semmiért. Nem siettem el az átváltást QB-re mert ez is egy bughalmaznak bizonyult, csak más nyavalyái vannak.. De ha már mindenki áttért a biztonsági rés miatt én is megléptem.
-
mzso
veterán
válasz #95590400 #23394 üzenetére
"szerk: utóbbi. most is találtam ott 3-at. általában nem pipálom be a trackereket."
Én sem. De nem is igazán hasznos, mert minden ott van ahol bármilyen tracker hiba van még ha 20-ból csak 1 trackerhez nem tud csatlakozni. Úgyhogy így is több közül kell kihámozni.
Meg eleve aktívan neked kell keresned... -
woodworm
veterán
válasz #95590400 #23336 üzenetére
Ha egy torrent több fájlt tartalmaz, akkor a létrehozásakor egy a torrent nevével megegyező könyvtárba kerülnek a fájlok és az azokat tartalmazó esetleges alkönyvtárak. Ha seedbe állsz, akkor nem ezt a torrent nevével megegyező könyvtárat adod meg, hanem a szülőkönyvtárát, ami általában az alapértelmezett letöltési könyvtár vagy szűrés esetén egy kategóriakönyvtár.
Na, most migráláskor az összes torrentnél a nevével megegyező könyvtár van linkelve, ami törléskor vagy mozgatáskor változatlan marad és csak a tartalmat törli vagy mozgatja. -
-
woodworm
veterán
válasz #95590400 #23192 üzenetére
Lehet olvasni rengeteg mindent, néhány helyen olyan is szerepel, hogy a böngészőből nem csak a helyi portokat szkenneli, hanem az elérhető helyi hálózatot. Egyébként nem csak a tm és az utorrent érintett, csak ezekre ugrottak. Gyakorlatilag az összes vezérelhető kliens támadható, amiben nem javították még, deluge, qbit. Tehát mindegyikből a legfrissebbet kellene használni.
-
nullpoint
őstag
válasz #95590400 #23128 üzenetére
4.0.4 64bitest raktam alapból, azt most lecseréltem 32bitesre.
Ülök és nézem ahogy fogy el a memória. A speciális beállítások minden variációját, kombinációját és permutációját kipróbáltam, fogy a memória.
Most felraktam 4.0.3-at és tesztelem.
A gépben 16gb memória van.
#havri1:
Nem , utorrent soha nem csinált nálam ilyet, az szépen beállt olyan 200mb körül, és a rendszer memóriafogyasztása sem nőtt.
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
-
woodworm
veterán
válasz #95590400 #23110 üzenetére
Tévedésben vagy, mert a webui/rpc a ludas. És hiába van kikapcsolva az előbbi, az rpc működik és támadható.
A webui ugyanúgy benne van a kettes és hármas szériában is, utóbbiban plusz lehetőségként lehet az utorrent szerverein is keresztül is vezérelni.
Egyébként a sérülékenység minden webui-s klienst érint, nem sokkal az utorrent előtt volt hír a transmissionről. Ennek a két kliensnek a fejlesztői verték ki a biztosítékot, mert nem reagáltak érdemben a megkeresésekre. Tehát minden torrent kliensből érdemes a legújabb, már javított verziókat használni.[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
válasz #95590400 #23097 üzenetére
Az tény nem több száz torrent egyidejű futtatasara lett kitalalava . Nekem ez eszi a legkevesebb memóriát nem lassítja a laptopot szépen leech el seedel. Már minden más klienst próbáltam. Egyik se volt ennyire jó.
Qbittorrentel sokkal több bajom volt. Több hiba összeomlás. Tracker felé nem a valós adatot küldi stb[ Szerkesztve ]
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
Cs1csó
félisten
-
TeeJay
félisten
válasz #95590400 #22946 üzenetére
nem hanem a wifi nem full duplex hanem csak half így egyidejű sok száz szálon történő oda vissza adatforgalomra marhára nem megfelelő hálózat...
lehet vele szórakozni csak nincs értelme, illetve ha torrentezel wifin mellette más eszköz ami szintén adott routert használná igencsak szenvedni fog a wifi kapcsolattaltehát torrent = gbit LAN vagy jobb helyeken 10gbit LAN
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Politika
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Tippmix
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest