Új hozzászólás Aktív témák
-
kory24
őstag
válasz tibi14 #39879 üzenetére
Nálam ma reggel épp ellenkezője volt, olyan icike picikék lettek betűk. Először azt hittem windows méretezés állítódott el 150%-ról vissza 100-ra, de nem, mindenhol máshol normálisak voltak méretek.
De egy gép restart megoldotta. (lehet csak app kilépés, indítás is elég lett volna, de más miatt is esedékes volt restart )
-
-
MODERÁTOR
-
TeeJay
félisten
-
MODERÁTOR
-
szivacs1987
aktív tag
válasz tibi14 #29590 üzenetére
Szia!
Nekem is F@ST 5655v2 van 1000/1000 mellett.
Nálam így voltak a kapcsolati szálak:
le:1000, 100
fel: 600, 60
Nálunk nem akadt az IPTV, pedig gyakran ment 3 is egyszerre. Akkor sem akadt be mikor közel 100MB/s-el töltöttem le, vagy folyamatos 15-30MB/s-el töltöttem fel.Nekem a kifele telefonálás akadt meg, ezért vettem saját routert.
Szerintem az ONT-nak simán meg kellene bírkóznia a neteddel,IPTV-vel.
Gigabyte B450 Aorus Pro ● R5 3600 allcore 4,2GHz 1,31V ● Asus ROG Strix RTX 3080 V2 White OC Edition
-
MODERÁTOR
válasz tibi14 #29601 üzenetére
Azért mielőtt megveszel egy huszon-harmincezer forintos routert, amivel esetleg ugyanott lennél mint most, érdemes lenne kipróbálni, hogy ha a géped jelentkezik be a Telekomhoz PPPoE-n, tehát az ONT-t PPPoE PassThrough módban használva, jelentkezik-e ugyanez a hiba torrent mellett.
-
Jack Oneill
veterán
válasz tibi14 #29590 üzenetére
Jesszus mennyi a feltoltesi szalak szama. Nem sok az egy picit nagyon? :D
Nalam speciel ures az a mezo, nem irtam be erteket, hagytam alapertelmezetten, de gyengebb netem van, meg sincs baj. Viszont ennel az erteknel joval kevesebbet szoktak ajanlani. Pl amikor en lemertem egy magon ajanlott oldalon, akkor 100/100as nethez a feltoltesi szalaknak 13at javasolt. Szoval az neked szerintem baromi sok. -
sfdrakex
nagyúr
válasz tibi14 #28440 üzenetére
Sebességteszten hozza a normál értékeket a neted? Ha csak 4-5 torrent aktív akkor is előjön a probléma? Esetleg próbálj ki egy másik klienst pár torrentel, ha azzal nincs gond, érdemes váltani. Van sajáét routered, vagy a T-s kütyü van ami tolja a netet a gépedre és Wifire, és abból megy a boxba is a net?
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz tibi14 #28438 üzenetére
Azt kellene megnézni, mennyivel tölt fel, és, hogy a gépedben a ramból mennyi szabad, 80-100 torrentnél, több óra/nap futásnál nálam fullra megette a ramot, és ezáltal igen csak lelassult a gép. Bár más eszközökön nem lett ettől net gond, de lehet IP-tvnél lefogja az eszközt is annyira ami a netet osztja tv és egyebek felé, hogy a tv is akad miatta. Hány torrentet futtatsz egyszerre?
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest