Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
válasz sfdrakex #48878 üzenetére
Telekomnal is ugyanugy lehet. Haver Telekomos, a napokban vette eszre, hogy alig tolt vissza. Kiderült, szepen natolta a szolgaltato. Azonnal fel is vette veluk a kapcsolatot.
Nalam par hete Diginel volt hasonlo. ESET tuzfala blokkolta a portot. Aki nem ert hozza, nem is tudja, hogy kell a portot az ESET tuzfalaban kivételek koze tenni. Azota ment a kukaba az ESET, mert mas problemak is voltak vele.
Szoval eloszor ezeket erdemes körbe jarni.[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok! A multkori ESET-port dolgora visszatérve segítsetek nekem megérteni valamit. Ha megnyitom a Qbittorrentet, a portnál azt írja, hogy port a bejövő kapcsolatokhoz. Akkor ha jól értem, tűzfal szabályban elég volt úgy megcsinálnom, hogy csak a bejövő kapcsolatra állítottam a szabályt? Mert lehet mindkét irányba, de ez ígytorrentnél elég, ha csak bejövő?
-
Jack Oneill
veterán
válasz Laccoss #48719 üzenetére
Oke, de valamiert tobb vedelmi program nem szereti a qbitet. ESET pl lassan 2 eve egy sebezhetoseget fedezett fel benne, ami miatt a tuzfal mindig riogat. Sicontacttal beszeltem errol, szerintuk serulekeny benne valami, ezert jelzi a program. De ez netto baromsag, ettol meg nem veszelyes. Szoval ugyanugy a tobbi vedelmi program sajat tuzfala viselkedhet hasonloan. Ameddig nem probalja ki, hogy tuzfal szabalyt allit fel, addig nem derul ki, hogy tenyleg ez a gond.
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #48688 üzenetére
Létrehoztam egy szabályt, hogy az adott porton ki és be engedje a kommunikációt. Ebből lehet bajom? Azóta megy egyébként.
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #48687 üzenetére
Megvan a hiba!!!
ESET blokkolta a portot. -
Jack Oneill
veterán
Úgy látom, másoknak is baj van a portokkal, torrenttel?
A mai nap arra lettem figyelmes, hogy nem töltök vissza. Megnéztem portchekker oldalon és meglepődve látom, hogy closed az eredmény. Mi a fene lehet? Írtam levelet a DIGI-nek, hogy ellenőrizzék a NAT-olásomat, mivel évek óta ki vagyok NAT-ból véve, nem tudom ,mi lehet most.
Portot váltottam, semmi eredmény.
A DIGI eszközében port nyitva manuálisan. Mégis closed a chekker oldalon.[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
válasz SunMount3r #46834 üzenetére
Nálam évek óta aktív, egyszer próbáltam kikapcsolva, akkor töredezett lett a merevlemez.
-
Jack Oneill
veterán
válasz tothjozsi96 #46818 üzenetére
Akkor nem csak nekem szurja a szemem az uj megjelenes.
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #44560 üzenetére
Ujrainditottam a gepet, routert es mar oke.
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #44559 üzenetére
Portchekker closed, de ip mindenhol stimmel, natolas leellenorizve szolgaltatonal.
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Valami tortent az qbittel?
Ma azt irta ki, hogy nem sikerult hasznalni a portot, mert a szoftvercsatornahoz a hozzaferesi engedelyeket megserto modon tortent hozzáférés. Nem vagyok natolva, portnyitas beallitva. Eddig minden ment jol. -
Jack Oneill
veterán
válasz SunMount3r #44344 üzenetére
Legfrissebb 4.4.1
Minden megy rendesen, csak a naplóban ilyeneket ír.[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
Mi ez az uj dolog a qbitben, hogy a naploban sorra irja ki, hogy teljesitmeny figyelmeztetes?
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #43425 üzenetére
Beallitottam igy, megy szepen.
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Az összefoglalóban van egy ilyen leírás:
Globális szálak száma: 300
Torrentenként: 50
Globális feltöltési szálak: 150
Torrentenként feltöltés: 30Nekem gyárilag, amikor telepítem a programot, az alsó kettő nincs bejelölve. Érdemes erre beállítani, vagy maradhat üresen. Átlag torrentező vagyok, max 40-50 torrentet futtatok, de ennél általában kevesebbet szoktam azért. Digi 1000
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
válasz rigoberto #39111 üzenetére
Egy baratom, aki ebben a helyzetben volt szintén, es nem volt kepes telefonrol belepni, irt egy levelet az uzemeltetoknek, hogy szervizben van a gepe hetekig es nem fog belepni. Megertettek es nem volt gond. De ha mar erre van valakinek energiaja, hogy levelet ir, nem ertem, miert nem lepettbe telorol 😄😄
-
Jack Oneill
veterán
Nyilvan onnan, hogy olvastam rola evekkel ezelott, amikor meghivtak. Es nyilvan onnan, hogy jozan paraszti esszel tudom, hogy barmilyen oldalra ha nem lepek be, legyen az google, vagy barmilyen forum, torlik vagy torolhetik a regisztraciomat. Ebbol kiindulva tok logikus, hogy be kell lepni idokozonkent.
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
Nem tudjátok, ez miért van? Napjában legalább 5x jelez incoming attack generic néven, hogy hálózati rés kihasználás blokkolva.
[kép] -
Jack Oneill
veterán
válasz Cs1csó #38405 üzenetére
Úgy kezdődött, hogy rá akartak venni a Digi váltásra. Kérdezem, hogy NAT van-e(persze hülye lettem volna váltani.) Azt sem tudták, mi az a NAT, erre felhívják az aktuális főnököt, akivel beszéltem telefonon. Azt mondja, csak NAT-olva kötik be a netet, nincs lehetőség az ebből való kivételre. Bizonygattam neki pár napig emailben, hogy ilyen nincs stb stb, de hajthatatlan volt. Azóta ha csak meghallom a Flip nevét, vagy egy Flip ügynök jön csengetni, idegbeteg leszek
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
-
-
Jack Oneill
veterán
válasz enginev3.0 #38053 üzenetére
Ha már itt tartunk, nekem mit javasolnál, milyen értéket állítsak be?
Digi 1000/300
core i3 3,4 ghz
torrentezés hdd-re megy WD
Egyszerre max 40 torrentem van, gyakorlatilag ennél több ritkán.
A letöltést kb 100 megabites netnek lőttem be, a feltöltést pedig olyan 60-70 megabites netnek.
Előre is köszi -
Jack Oneill
veterán
Bocsi, ha mar volt, de a qbittorrent amikor szol, hogy elerheto az uj verzio, miert nem a gyartoi oldalra megy? A Fosshubra jelez a bongeszo.
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
QBittorrent beállítások, sebesség résznél van egy olyan, hogy sebességkorlát alkalmazása a fejléc (overhead) többletre is. Ez micsoda? Alapból nincs bepipálva. -
Jack Oneill
veterán
válasz mgTerminator #36902 üzenetére
Nekem tegnap este szarakodott Edge alatt.
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
A beállításokban be kell pipálni a névtelen módot? Mire jó amúgy? -
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #36852 üzenetére
Akkor az így néz ki elvileg, hogy 50000 KiB/s
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #36835 üzenetére
SIKERÜLT!
Megy Köszönöm De UPNP-t nem találok sehol amúgy. -
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #36831 üzenetére
Most egy buta kérdésem lesz, ne röhögjetek ki. Minden megy, csatlakoznak is hozzám, de létezhet, hogy azért írja ezt ki, mert nincs router és nem kell portot nyitni?
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
Na bekötötték az 1000-es netet. Nem vagyok NAT-olva, ahogy eddig sem voltam, le is csekkolta az emberünk. Viszont már van bajom. Qbittorrentbe belépve zöld a lenti jel, de portchekker oldalon errort kapok, illetve a napló azt írja, hogy
UPnP/NAT-PMP: Port lefoglalása sikertelen, hibaüzenet: could not map port using UPnP: no router found.
Na ilyenkor mi a teendő? Seed,feltöltés megy amúgy.[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
Milyen letoltesi, feltotlesi korlatot erdemes beallitani egy WD 500 GB 7200 rpm winyonal? Net 1000 megabit. Tehat ami nem tekeri halalra.
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
válasz Pandimakaay #36796 üzenetére
Nalam par eve ugyanez volt. Gyenge volt a router a sok kapcsolathoz, igy eloszor kiorobaltam router nelkul, rogton jo volt minden. Te is próbáld eloszor router nelkul. En csokkentettem a kapcsolatok szamat, egyszerre csak 1 letoltes mehet es igy minden oke. Hamarosan meg dobom is el a routert, mivel holnap bekotik az 1000es netet, igy a 300megabites routerem semmit nem fog erni 😄
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
válasz Alteran-IT #36714 üzenetére
Allitsd be ugy, hogy egyszerre csak egy torrentet tolthet le. Nalam igy tokeletes, ha vegzett az egyikkel, jon a masik.
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
válasz Dragon3000 #36338 üzenetére
Jó, hát majd kiderül, annyit azért tudni kell, hogy nekem a legtöbb torrent eddig 60 db volt kb.
-
Jack Oneill
veterán
Óóóó Urak, én már most félek Pár nap és jönnek 1000-es netet bekötni a Digisek. Mitől félek? NAT, kell router, nem kell? stb, na majd írom a kérdéseket nektek Először tuti, a Digis eszközt fogom használni, mivel a routerem nem is bírja az 1000-es netet
-
Jack Oneill
veterán
válasz Dragon3000 #35249 üzenetére
Nekem elore le van foglalva. 2 eve alig novekedett szazalekban a toredezettseg. Elotte kikapcsoltam a lefogalalst, allandoan toredezett. A torles logikajaban iagazad lehet, de ennek ellenere sem toredezett annyira.
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
válasz SunMount3r #34936 üzenetére
Az ESET jelzes biztonsagi szint beallitas kerdese. Tuzfalon belul vannal okossagok, amiket meg be lehet kapcsolni.
Mas:
Tenyleg jol sikerult az eddig is nagyon jo qbittorent. Nagyon jol mukodik. -
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
Mondom én, hogy az előző verziónak volt baja, hogy negyed óránként újra engedélyezte a portokat és ezzel volt tele a napló. Az új verzió már nem csinálja.
-
Jack Oneill
veterán
válasz enginev3.0 #34618 üzenetére
Fene tudja Ránézek majd a routerre is, remélem, nem haldoklik. De mondom, egyébként oké a qbit teljesen.
-
Jack Oneill
veterán
válasz enginev3.0 #34615 üzenetére
Világ életemben upnp-vel volt, soha nem volt ebből gondom. Gondolod, hogy ez lesz a gond?
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Az új qbit naplóbejegyzéseiben szinte óránként megjelenik, hogy sikeres portfoglalás. Ezt a régebbi verzióknál csak indításnál csinálta. Ez mitől lehet? A port fix gyári,ahogy eddig is. Amúgy minden megy jól, max amit még észrevettem, hogy kicsit gyérebb lett a seedelés.[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #34573 üzenetére
Érdekes,már megbízhatónak jelzi a Kaspersky.
-
Jack Oneill
veterán
válasz SunMount3r #34572 üzenetére
Nalam amikor ESET volt, akkor szinten jelzett ra a tuzfal, ahogy a kollega irja. Allandoan. Most Kaspersky Internet Security van fent, ez ugyan nem jelez ra, viszont alacsony korlatozasu alkalmazasba sorolta es nem a megbizhatoak koze.
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
válasz SunMount3r #34545 üzenetére
En USB 3.0 1gigabites halokarit vettem. TpLink Tokeletesen mukodik. Ehhez nem kell kulfodrol rendelni.
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Remélem, tudtok nekem segíteni. Szeretnék Apukámnak átküldeni filmet, de a nagy méret miatt pl AnyDesk nem boldogul vele. Van megoldás arra, hogy torrent segítségével megoldjam? Tehát tőlem le tudná tolteni torrent formában.
Előre is köszi 🙂 -
Jack Oneill
veterán
Nagyon jó lett az összefoglaló!
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #33759 üzenetére
Ebben valaki tud tippet? Mármint a szálas kérdésre.
-
Jack Oneill
veterán
válasz TeeJay #33702 üzenetére
És ezt hol tudom beállítani? Illetve gy gyors kérdés.
100/100as netnél, nem egy nagyüzemi torrentezésnél a szálakat hogyan érdemes belőni?
Most így van:
Globális: 300 (500 volt, de szakadt a net, a router nem bírta szerintem, így most minden oké)
Torrentenkénti max szál: 70 (100-ról szedtem le)
Globális feltötlés: nincs bepipálva
Torrentenkénti feltöltés: nincs bepipálva
Előre is köszi[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
Az milyen jelenség, hogy qbittorent szépen megy, majd 3x jelez az ESET tűzfal, hogy bejövő támadás blokkolva, és a qbitre hivatkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest