Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz Fecogame #51526 üzenetére
Inkognitó módban még rosszabb, ott totál eltünteti a torrenteket, ezt nem is értem, addonokat is letiltottam, szóval az se okozhat gondot.
Valamit nagyon nem szeret a Google Chrome.Cache hibának, se egyértelmű, az előzményeket töröltem.
Az a fura, hogy firefox alatt hibátlan, de Brave alatt is hibátlan, de Edge alatt is jól működik.
Nem nagyon van ötletem mi okozhatja.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
válasz Fecogame #51515 üzenetére
Nálam fel is ment, de máris belefutottam egy hibába és nem tudom mi okozza, segítsetek.
Beteszek ide két képet, az első a google chrome esetén a második a firefox esetén, firefoxal még nem is lenne bajom, de google esetén ez a használhatatlan kategória.
A kérdés hogy lehet ezt Google Chrome esetén elfogadhatóvá varázsolni?Hogyan oldjam meg, hogy a színek legalább olyanok legyenek mint a firefox esetén, vagy egyáltalán ne legyen fekete, én azzal is kibékülnék, de ez így Google esetén borzalom.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
-
-
Geth
veterán
válasz Fecogame #49161 üzenetére
DevOps Engineer-ként szerintem meg fogom tudni oldani az automatizálást
Már megoldották (+ tippek) (jackett helyett prowlarr).
Másik 10 DevOps Engineerből 9 a linuxserver.io container imageket ajánlja. -
csaba951
veterán
válasz Fecogame #49155 üzenetére
Kézi keresésre van ötletem. Letöltöd és beállítod ezt: https://github.com/Jackett/Jackett
Add indexer-ben megtalálod a magot (is). Egyetlen hátránya, hogy ezt nem tudod automatizálni, mint az rss-t. Tehát nem tudsz vele automatikus letöltéseket indítani. Arra viszont jó, hogy egy kezelőfelületen keress több torrent szerver adatbázisában.
https://www.rapidseedbox.com/blog/guide-to-jackett[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
-
-
veterán
válasz Fecogame #43478 üzenetére
Válasz a helpdesk-től: igen, ez így van beállítva. Használj szűrőt, vagy rendezd sorba fordított időrendben a torrenteket!
Ha másnak is lenne majd ilyen problémájaWi-Fi okoscuccok, utolsó darabok ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wi-fi_okoseszkozok_mozgaserzekelo_okosrele_ok/hsz_1-50.html
-
-
Laccoss
addikt
-
MODERÁTOR
válasz Fecogame #39922 üzenetére
Lehúzás. Ahogyan pl. anno a mobilszolgáltatók sem küldtek a feltöltőkártyás ügyfeleknek értesítést, hogy hahó, feltöltés kéne, különben bebukod a jelenlegi egyenleged is. Utóbbit szerencsére orvosolták egy törvénymódosítással, most már többet is küldenek a lejárat előtt, de előbbire ilyet nyilván nem várhatunk.
Mondjuk prémium vásárlással elvileg kiváltható lenne a letiltott fiók, de itteni visszajelzések szerint most még csak fizetni sem tud, mert az sem működik.
[ Szerkesztve ]
-
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Fecogame #32968 üzenetére
De tudnák, hogyha a kéréssel vissza lehetne hozni a Seeder-eket. A kívánságlistásodni meg olyan, hogy ha azt sem tudod milyen release van belőle, akkor "kapsz amit kapsz" alapon működik (ha egyáltalán). A custom release-ek meg sokszor pont olyanok, hogy sehol máshol nincsenek fent, még nyomuk is ritkán akad és ha ezeket törlik, akkor kb. annyi, vagy nem is tudsz róla, hogy létezett, vagy tudsz de már hiába.
-
-
F34R
nagyúr
válasz Fecogame #31430 üzenetére
Gyorsabb mar nem nagyon lesz, esetleg az eroforrasokon lehetne meg faragni.
#31432) Imi1981
Igazabol a Transmission sajat tapasztalat alapjan, PC-n es routeren is szakaszosan tolt (ertem ezt azalatt, hogy nem egyenletesen tartsa.) Kicsit puritanabb, egyszerubb, kevesebb eroforrassal is beeri. Ha nem vagy az a azonnal kell dolog, akkor transmission is megteszi.[ Szerkesztve ]
-
válasz Fecogame #30625 üzenetére
De gigabitet bírnia kell le és fel, illetve ez volt az egyetlen olcsó de nem Atom és egyéb procis gép
30k +ssd-k
Na jó, lehet 50-60 torrent lesz, attól függ mennyi torrent mellett telik meg az SSD
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
-
-
-
sfdrakex
nagyúr
-
-
-
MODERÁTOR
-
-
Willie
őstag
válasz Fecogame #17644 üzenetére
Anélkül jónak néz ki, most 3 db 30 gigás letöltés fut egymás mellett - előre foglalás nélkül, 800 MB-ra állítottam be a lemezkezelési cache-t. 400-500 MB RAM-ot eszik az uTorrent, a letöltés maxon megy.
Csináltam ma egyébként egy tesztet. A qBittorrent 3 napja futott, ennyi idő alatt 14.4 GB-ot töltött fel, az uTorrent 2.2.1 kb. délelőtt 10 óta 7.1 GB-ot, míg a Deluge kb. 3-4 GB-ot töltött fel délelőtt óta. Ugyanazon torrentek voltak bent a kliensekben.
-
Willie
őstag
válasz Fecogame #17644 üzenetére
Akkor kikapcsolom és megpróbálom úgy, köszönöm! Notebookon SSD-re töltöttem és ott bosszantó volt, hogyha letöltés közben elfogyott a tárterület, aztán emiatt volt bekapcsolva, de egy 2TB-os HDD-nél elég nehéz kivitelezni, hogy elfogyjon a terület. (a teljes utorrent mappát szoktam másolgatni a roaming mappából)
Nekem nincsenek ilyen problémáim, webui-t nem használok, de lehet nem lenne hülyeség. A másik meg kicsit kínai mert a .!ut beállítást sose használtam.
[ Szerkesztve ]
-
Willie
őstag
válasz Fecogame #17642 üzenetére
Elkezdtem letölteni egy 30 gigás torrentet és behalt tőle az egész rendszer, miután megtelt a beállított maximális 1800 MB lemezkezelési cache. Ez lehet amiatt mert be van állítva a HDD-n a tárterület lefoglalás? Windows 7, 8 GB RAM, ST2000DL004 HDD, i3-3220, 120 megabites UPC-s net, TL-WR1043ND V3 router.
Egyébként nem lenne vele bajom, hogyha valahogyan sikerülne ezt a problémát fixálni.Te miért váltottál fel 3.1.3-ra? Úgy tudom, hogy a 2.2.1 a legjobb verzió, nem?
[ Szerkesztve ]
-
Fr3eWar
őstag
-
-
D5
aktív tag
válasz Fecogame #17385 üzenetére
sfdrakex & (#17385) Fecogame: komolyan nem tudom, csak tippem van. 1.) Vírus, 2.) hibás HDD. A vírus talán azért valószínűbb, mert Recuva-val ellenőriztem, és szinte mindegyik letöltött (és eltűnt) fájlt megtalált, de a státuszuk visszaállíthatatlan, és a lefoglalt szektorokat mindig egy bizonyos letöltött fájl írta felül...
-
Skillet
addikt
válasz Fecogame #16265 üzenetére
Az évek során nekem is az vált be a legjobban. Mindig korrekten működött. Utána sokáig transmission volt, arra sem volt panasz. Nemrég qbittorrent lett helyette és hibátlanul teszi a dolgát. A deluge, halite, vuze és társai nekem nem váltak be. Nyűglődtem velük
[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
UnSkilleD
senior tag
válasz Fecogame #16231 üzenetére
bt sync nálam érdekes dolgokat művelt, pl kifagyasztotta a routert rendszeresen, elindult a töltés rendesen aztán pár perc múlva csigalassúságúra esett vissza stb
[ Szerkesztve ]
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
rt06
veterán
válasz Fecogame #16176 üzenetére
csak mert igy athelyezed a btsync binarist a /usr/bin-be, majd onnan a home konyvtaradba
ez egy lepesben is megoldhato lenne (sot, ha a home-odban csomagolod ki, mindket lepes kihagyhato)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik