Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Plaguee
tag
válasz hroberto #20242 üzenetére
Köszi megprobálom azt a kliens-t hátha. Nekem igazából az a bajom, hogy ez már évek óta tart kérdeztem haverokat nekik ilyen gondjuk nem volt ugyanazzal op. rend., torrent kliens. és net előfizetéssel. Ezért nem értem mi a gáz nálam.
Glaz-dozfhut:
Te tudtál valamit kezdeni azokkal a torrentekkel? ( azért kérdem mert így nem tudod javítani az arányod azt kidobnak előbb utóbb az oldalról) :S
woodworm:
Értem akkor az ilyet kerülöm, de régen ezek a torrentek voltak a legjobb arány javítók, de ha olyat szedem ahol 2-3 seeder peerer van akkor se megy a feltöltés. Évak óta ez a probléma nem most jelentkezett.
-
woodworm
veterán
válasz hroberto #20247 üzenetére
Nem közvetlenül az ncore hibája, a partial seederes korlátozás a trackeren évekkel ezelőtt megszűnt. Viszont szinte minden torrent jelentősen túl van seedelve, ezért letöltéskor a kliens azok közül választ, akiknek meg van a teljes torrent.
Ha sávszélkorlátod van, akkor gondolom nem hd filmeket töltesz. Az sd kategóriában a sample 15-20 MB, az info fájl minimális és akkor is letöltődik, ha nem jelölöd be. -
válasz hroberto #20231 üzenetére
Én windowson csak keveset használtam, azelőtt pár nasom volt, amin futott, de ott az arm procik gyorsan megfekszenek
Egyébként elég kedvelt kliens, szóval sok gond nincs vele, beállításokkal sem kell sokat játszani, van gui, telefonos app, és minden hozzá. szerethető.
De viszont a lemezre kiírása utorrentnek szerintem jobb, mert ha nagyobb sebességgel töltesz transmissionnal, akkor sokszor észre lehet venni, hogy a gui csak pörög pörög, de nem frissül, majd 1-2-3 másodperc után újra észhez tér, de ezt egy letöltés alatt elég sűrűn eljátssza.SSD-t szerintem jobban kíméli, bár azt nem tudom mekkora szeletekkel dolgozik
Ram fogyasztása egyébként nem sok
Ha megnézed egy forgalmas torrent adatlapját, látható, hogy a kliensek elég nagy része Transmission, szóval nem lesz gondod vele
Kár hogy a fejlesztése leállt
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
-
válasz hroberto #20189 üzenetére
De mind ezt fogja tenni
Minden kliens pörgeti a tárolót, és a procit, mivel folyamatosan dolgoznia kell merülni fog
Ez nem a kliens hibája
Ha van aktív kapcsolat és nem csak állnak a torrentek akkor merülni fogA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
-
-
woodworm
veterán
válasz hroberto #16269 üzenetére
oldapps.com
Rákeresel az utorrentre és azt a verziót töltöd le, amelyik szimpatikus. Ha a telepítés idejére lekapcsolod a hálózatról, hibaüzenet nélkül lefut.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest