- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebra_hun
veterán
válasz FireKeeper #18 üzenetére
Köszi az infót. Bíztam benne, hogy az idén lesz, de így sokat nem remélek.
Az volt bennem, hogy kiadták a Remaster-t ilyen grafikára, az azt jelenti, hogy a sorozatot felhúzzák és mindhárom része ilyen lesz. Azaz pikk pakk itt a harmadik
Naív álom -
FireKeeper
nagyúr
-
gejala
őstag
válasz FireKeeper #13 üzenetére
Until Dawn filmnek semmi köze nem lesz a játékhoz, szerintem a Horizonnak sem. Csak kellett egy népszerű cím, amivel el lehet adni valami random sci-fit.
-
FireKeeper
nagyúr
nem lesz túl jó bezsúfolni a HZD sztoriját egy mozifilmbe, sorozat formátum sokkal jobb lett volna.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Micsurin
nagyúr
Helldivers... Stallone/The Rock / Bautista elismerően biccent majd vajon a trailerben? ... ne legyen igazam.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
gabor7th
addikt
Helldivers egy olyan játék amiből valóban lehetne egy egész moziflm sorozatot csinálni. De nagyon el is lehet rontani.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
tibaimp
nagyúr
A Horizon-ra kíváncsi vagyok! Csak a főszereplő gárdát jól válasszák meg, és Aloy-t ne egy fél mutáns transzvesztita néger játssza!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
addikt
Kíváncsian várom, anno 2018-ban Diablo sorozatot is belengettek oszt mi lett belőle?
Semmi.https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Plazma TV topic
- MSI MPG X870E Carbon WiFi: alaplap Zen 5 alá
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Politika
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Dell 7480 Laptop 14" FHD/i5-7Gen/MS Office/DDR4 8Gb/256GB M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- Apple MacBook Air 13" 2017 (i5 1,8GHz, 8/128) TÖBB DARAB, SZÁMLÁS, 2 ÉV GARANCIA (84.990-tól)
- Huawei Watch Gt 5Pro - Alza vásárlás - 2026.10.10-ig garanciális - Ajándék Huawei FreeBuds 5I
- Eladó Magnat Sounddeck 150 hangprojektor
- Dell 5480 Laptop 14" FHD/i5-7Gen/MS Office/DDR4 8Gb/256GB M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s