Új hozzászólás Aktív témák
-
lsebestyen
addikt
válasz #95590400 #28075 üzenetére
Sajnos nem, múltkor úgy volt vagy 3 órát, nem kapta össze magát.
-----
Nekem a torrent abszolút nem élvez prioritást, megy a háttérben, sávszélem van bőven, így nem bánom ha van feltöltés, de elnézést, h kérdeztem.
Nem értem a logikát, hogy mi a különbség akkor, ha nem alvóba rakom, hanem kikapcsolom a gépet, holott volt aktív feltöltésem. Akkor is megbízhatatlan vagyok, nem? Hiszen voltam olyan pofátlan, hogy kikapcsoltam a gépet, miközben valaki töltött le.[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
válasz lsebestyen #28063 üzenetére
UP! Vagy ez ennyire egyedi bug lenne? A nem seedelést úgy értem, hogy ncore szerint seedben állnak a torrentek, de feltöltési sebességem nincs.
-
lsebestyen
addikt
Sziasztok!
Win10, qbittorrent 4.1.5
Hiba: alvó módból felébresztve nem seedel, ha újraindítom a qbittorrentet már magára talál. Nmag-on ajánlott beállítások szerint lőttem be a programot (eddig mikrotorrentet használtam, de ideje volt váltani). Mi lehet a hiba, mit nézzek meg?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest