- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leeroy21
csendes tag
Sziasztok!
utorrent ablak jobb alsó sarkában folyamat kint van a sárga háromszög benne felkiáltójellel, vagy néha a zöld pipa ha ráhúzom a kurzort, azt irja hogy nincs bejövő kapcsolat. A letöltés működik frankón de a feltöltés még csak meg sem fordul a fejében.... Routerem NINCS!!!
Válaszokat előre is köszönöm!
Szép napot! -
ubid
senior tag
Helló!
Valaki tudna segíteni az utorrent beállításában ?
http://www.speedtest.net/result/1762696229.png
Ilyen a sebessége kb a netemnek, viszont maximum 2MB -el töltök lefele. több sose volt szerintem
Gondolom valami beállításon múlik csak.
Köszi
-.-
-
rt06
veterán
a fokepernyo oszlopainak fejlecere kattints jobb gombbal, ott az elougro menubol tudod kivaogatni, mely oszlopokat szeretned latni - szerintem ott megtalalod, amit keresel
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Vapor
aktív tag
Hali!
Nekem is frissült az utorrent 3.1.2-re.
Azt szeretném kérdezni, hogy a kis fel-le mutató nyilakat, amik jelezték, h seedelem, leechelem vagy éppen inaktív a torrent, hogyan lehetne előhozni? Mert a frissítéssel eltüntek.
Lehet, h nagyon egyértelmű, de már kétszer végigmentem az eszköztárakon és nem találomPSN ID: SaLa17
-
gjoe
addikt
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség
Az utorrent felfrissült a 3.1.2 verzióra
Az eddig letöltött torrenteket nem tudom sorba rendezni, és állandóan ugrálnak a sorban.
Totál idegesítő. Hol tudom beállítani a nézetet? -
flash-
veterán
miért nem birok 640k val letölteni?
httpről tudok,de torrentről soha...
viszont ha kiszedem a routert és közvetlen dugom a gépbe úgy megy fullon,de routerrel nem...mit állítsak be a routerben?[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz redingitell #11381 üzenetére
Állítsd 1024-re vagy 1536-ra.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz redingitell #11376 üzenetére
Utorrentben beállításokban a haladó fülön a cacheben a lemez cache-t állítsd magasabbra és tegyél elé pipát.
-
redingitell
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni az alábbi probléma megoldásában:
2.2.1-es utorrentet használok. 15 megás net rendben, működik. Kb 2 napja, ha elindítom a letöltést nagyjából fél perc után beáll a sebesség max 10KB/s-ra. (az első fél percben max sebességgel jön1.6-1.8 MB/s)
Próbáltam másik vinyóra tölteni, router újraindult, szóval nincs több ötletem. Még annyi, hogy a spedtest szerint folyamatos a 15Mega, és a web-es letöltés is maxon müködik. -
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem h mit lenne érdemes venni amit a TV-hez tudok kötni és a uTorrent progit is tudja futtatni, letölteni, feltölteni a torrenteket? Olvastam olyan media-box-okról amik képesek azt futtatni és le-fel tölteni is (jól olvastam h van ilyen vagy csak káprázott a szemem?), vagy van ilyen DVD lejátszó is vagy esetleg vmi más lehetőség?Matthew 24:42
-
chungee
addikt
válasz sfdrakex #11372 üzenetére
Sajnos a net kapcsolatom nem valami gyors és helyem is alig van Az x3 nagyon jól jött anno. Most hogy mindenre x1 van. Akkor elég a sláger torrentekre mennem, amik pl. elég 700MB és mégis 1000en töltik. Az x3 torrentjeim ami van/volt mind mind nagyterjedelmű.
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Sziasztok!
Most hogy már élesbe megy a magon a helyezési rendszer. Akkor az "ősrégi" torrenteknél már nem számolják 3x up-ot
-
hugoo
aktív tag
Köszi a tippet, megnézem a progit.
Csak az a fura, hogy eddig nem volt ilyen probléma, gyakorlatilag annyi beállítás már 'kordában tartotta' a torrentet, hogy a feltöltési sebességet a maximum alá beállítottam, meghagyva szabadon a szükséges 10-20%-ot..
Csak ezért nem próbálkoztam evvel, illetve mert nem arról van szó, hogy a nem korlátozott feltöltés miatt van gondom.üdv
-
hugoo
aktív tag
sziasztok!
A következő a problémám:
1-2 napja ha megy a utorrent kliens (2.2.1), mellette a gépen nagyon lelassul a böngészés (program független: safari, chrome, ie is). A le és/vagy feltöltés hibátlan.
Jó ideje használok torrent klienst, be van állítva a sávszélesség korlát is rendesen, és ha csak feltöltés megy akár csak 10 kB/s-re levéve, akkor sem lehet mellette netezni (csiga lassan jönnek be az oldalak, vagy egyáltalán nem). Nem változtattam elvileg semmit sem a beállításokon és eddig nem volt ilyen probléma..
Nyílt trackerről letöltött torrent okozhat ilyet esetleg?
Nem tudom mi lehet a gond, ha van ötlet szívesen várom! Köszönöm a segítséget!üdv
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Calogero, levi1392: Királyok vagytok, köszi...
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok.
Egy gyors kérdésem lenne uTorrent-et használok (szerintem a legújabbat), régebben ha megnyitottam egy torrent fájlt ki lehetett választani mit akarok belőle leszedni, most nem tudom, ezt hol tudom beállítani?
Válaszokat előre is köszönöm...
-
Kekmen
senior tag
válasz sfdrakex #11358 üzenetére
Ellenben Te gondolom csak a letöltésre használod a vinyót. Nekem meg egy Western Digital RE3 500GB van rendszervinyóként és ha oda töltök, még a 15Mbit-es ADSL-em is képes felzabálni a 32MB cachet pillanatok alatt egy HD filmnél. Egy szó mint száz és hogy az offolást befejezzük, az is lehet a hiba amit Te mondtál, az is amit én. Nem kaptunk elég részletes leírást, hogy minden friss torrentnél ezt csinálja-e, melyik trackerről tölt, használja-e más a sávszélt...stb.
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
Kekmen
senior tag
válasz Tomics #11352 üzenetére
Vagy írja a vinyóra a szeleteket és túl van terhelve a lemez. Amint felírta, begyorsul. Ha minél nagyobb méretű dolgot töltesz és annál tovább tart, akkor ezért van. De magad is leellenőrizheted a sebesség fül alatt, ha lemez statisztikát nézel.
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
sfdrakex
nagyúr
-
Tomics
addikt
Sziasztok!
Az miért van, hogy az uTorrent a letöltés kezdésekor ilyen 9-10kB/s-al tölt? Van, hogy 10 percig is elszórakozik ennyivel, akármit csinálok. Valami beállítási probléma lehet? Vagy másik klienst kellene használnom (ha igen mit ajánlotok)? Esetleg router probléma? (bár nem hiszem, mert megy stabilan ha beindul)
PH! addikt since 2004
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Bandee2 #11350 üzenetére
Nem azt mondtam hogy a routert örökre felejtsd el, csak próbáld ki hogy anélkül is van-e probléma, mert ha nincs rossz a router, mehet a kukába és vehetsz újat, illetve ha garis cseréltesd. Sok kapcsolat a torrentben foghatja a routert és ez okozhatja a gondot. Milyen routered van? Cfos-t meg cseréld le akkor dumeterre vagy netlimiterre azok is mutatnak sebességet alkalmazásonként, meg van még erre sok program, de a cfos bár nem használom és régen próbáltam, nálam inkább ártott mint használt.
[ Szerkesztve ]
-
Bandee2
tag
T-Home-nál vagyok, nem tudom másnak is van-e ezzel gondja.. de a sebesség az nem csökken, csak egyszerűen a böngészés belassul, nem jönnek be még a "kis" oldalak se, legalábbis elsőre..
sfdrakex: Rontani csak nem ront a neten, nem? Én főleg arra használom, hogy lássam az aktuális sebességet, hogy egyáltalán tölt-e egy oldal pl.. router muszáj, mert több gépet használunk..
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz Bandee2 #11347 üzenetére
meg esetleg arra tudok gondolni, hogy a szolgaltatod lecsapja a sebesseget, ha eszleli a torrent forgalmat
probalj utanakerdezni kornyekbeli ismerosoknel, akik ugyanannal a szolgaltatonal vannak, hogy tapasztaltak-e hasonlotPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Bandee2
tag
ezt olvastam, de nekem eleve nem ez a problémám, mert akárhány seeder, vagy kapcsolat van (akár csak ha 1-2 is), belassul a böngészés, vagy megszakad.. és ráadásul használom is ezt a cfosspeed programot.. (+ ilyen figyelmeztetések a naplóban nincsenek, router adminfelülete gyorsan bejön)
-
Bandee2
tag
Sziasztok,
Miért van az, hogy ha elkezdek tölteni utorrent-tel, a böngészés teljesen lelassul, sőt be se jönnek a weblapok, függetlenül attól, hogy milyen gyorsan töltök torrenten (akár pár kB/s)? 50/25 Mbit-es optikai kábelnetem van és uTorrent 2.2.1-et használok (+ google chrome, firefox)
Köszönöm előre is![ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz sfdrakex #11340 üzenetére
Nekem működött a notin 3 hónapig diginettel, most jött rá valamiért hogy nem jó neki a lemez, én is hasonló cipőben járok.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Gergo'' #11339 üzenetére
utorrentben beállítások/haladó/lemez cache és itt az első, alapból 32 MB van megadva pipa a sor elejére, és tedd pl 512-re ha nem jó 1536. Egyébként szerintem az is gond, hogy laposokban lassú vinyók vannak, ráadásul csak 1 tehát a többi program is arról fut, így sokat ugrál a fej, torrent pedig nagyon dolgoztatja nagy sebességnél.
-
Gergo''
csendes tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem!
100mb-es net van koliban. Van egy régi **stalicska PC-m, utorrent töltött 8-9 megával ettől függetlenül. Vettem pár napja egy új laptopot, 64bites winnel, 64bites utorrent fut rajta. Elkezd tölteni, felmegy 3-4 megára, utána lecsökken 200-400kb/sec re, és úgy tölt tovább. Mi lehet az oka? Seed van, a régi gépen u.e. a torrent jön 8 megával :\
Köszi előre is a segítséget!Az élet olyan mint a motor... Be kell rúgni másképp nem megy! {Telefonszámot e-mailben!}
-
sfdrakex
nagyúr
A 120-as Samsungom 2004-es, tökéletesen teszi a dolgát, bár ha tönkre megy is megértem, pár éve csak torrentezésre használom. Kicsit több mint 1 éve Digis 80/25-ös nettel, pár terra adatot írt és olvasott már, meg van egy 2002-es 80-as Maxtorom, de azt külső USB-ben tartom, ritkán használom.
-
-
veterán
-
syler
aktív tag
válasz Neil Watts #11328 üzenetére
Mennyire szeretik az ssd-k a 0-24-es torrentezést? Nem szivesen tennék egy ilyet tárolónak))
Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!
-
veterán
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Neil Watts #11328 üzenetére
Ha rendelsz magadnak rendelj nekem is, hátha olcsóbb ha többet veszünk
-
veterán
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Killing #11324 üzenetére
Nekem is 80/25-ös Digi Top netem van. Torrent egy régi 120 gigás 7200-es IDE-s vinyóra tölt le, soha nem volt ilyen gondom. Nálad szerintem a szűk keresztmetszet az USB-s vinyó, ha van rá mód tedd a vinyót be a gépbe és úgy próbáld meg.
-
Killing
addikt
válasz Neil Watts #11325 üzenetére
Most hirtelen megjavult, de a memóriahasználat még mindig nem tetszik nekem.
Ha a RAM-ból a lemezre pillanatok alatt kiírja akkor miért nem tudja odaírni azonnal?Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
veterán
-
Killing
addikt
válasz Neil Watts #11323 üzenetére
Én nem tudom mi van vele, de nekem már nagyon elegem van belőle...
Neked milyen neted van?
Nekem 80/25-ös digi, lehet hogy nem bírja?Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
veterán
-
Killing
addikt
válasz Neil Watts #11321 üzenetére
A memória használat még mindig rengeteg, 3,25 GB és a processzorhasználat 80-100% körül van, pedig egy pillanatra jó volt.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
veterán
-
Killing
addikt
válasz Neil Watts #11319 üzenetére
Most már jó.
Amúgy ez a "flushing to disk" a letöltési % jelző helyén ez mit jelent?Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
válasz Killing #11316 üzenetére
A lemezreírási gyorsítótár méretét felemeltem, de viszont így felugrik a RAM használat maxra (4GB ramom van, ebből 3,8-ra felmegy és szétfagy az egész rendszer).
-
Killing
addikt
-
Killing
addikt
Itt vannak az új fejlemények, az 5 megás ADSL-el egy 2,56 GB-os file maxon lejött végig, nem volt a lemez túlterhelt hibaüzenet. Már csak a digire vagyok kíváncsi.
-
veterán
-
PonPon
senior tag
hello! Mag-on hogy tudok egy kategóriáról RSS-t generálni? pl Sorozat/eng HD- ról...lehet ilyet, az sehogy nem jövök rá utorrent-ben szeretném megadni hogy mindig leszedje a friss részt ebből-abból
-
Killing
addikt
válasz sfdrakex #11307 üzenetére
Majd este megpróbálom a diginettel is, ha nem jó akkor vonyítok.
Az Invitel ADSL-el eddig jó. Amúgy a defrag (Auslogics) nagyon töredezettnek látta a lemezt, szüttyögött vele egy ideig.[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz sfdrakex #11305 üzenetére
Igen, de viszont a digivel November-December és Januárban egészen a múlt hétig kb. 1TB-ot húztam le minden hónapban, ezért nem értem.
Ja és tegnap az 5 megás Invitel ADSL-nél is előjött a hiba.[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz Tele von Zsinór #11303 üzenetére
Csak azt nem értem hogy eddig akkor hogy bírta majdnem 2 évig? (2 éve vettem a vinyót) A topnet meg novemberben lett bekötve.
-
Killing
addikt
válasz sfdrakex #11301 üzenetére
Lehet hogy egy defrag is jót tenne neki, most megpróbáltam, igaz csak 5 megás nettel, de 290 MB után is maxon jött, ez javulás.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Killing #11300 üzenetére
Az oké hoyg kb 20MB/secet bír külső vinyód, DE a torrent letöltés jobban terheli, mert bírna írni 20MB-vel ha egy szálon töltesz le, de a torrentnél sok szálon jön és megy is az anyag ezért a vinyó fej ugrál, így már sokkal kisebb sebességre képes.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest