- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spam123
tag
Üdv.!
Régóta várok már arra, hogy bekerüljek egyszer a "mag" oldalra? Nagyon nagy álmom, de senki nem tud segíteni a köreimben, mert ők sincsenek fent.
Fent vagyok rengeteg más oldalon, de mindet odaadnám, hogy bekerüljek oda...
Szóval, lesz valamikor szabad regisztráció? -
need
addikt
Üdv...
némi gondok után újra kellett raknom a gépemet amin most is Win 7 bandukol mint annak előtte!
De valami árulás van a dolgokban Utorrentet használok és képtelen vagyok vele letölteni mert amikor alá húzom a torrent filest és elindul utána el is dobja!
1 esek szerint a szolgáltató tiltja a torrendezést (DIGI) és valahol titkosítani kell a torrentett vagy a klienst vagy engem vagy téged vagy valamit! Na ezt nem vágom hogy mi kell titkosítani ill. mit kell csinálnom hogy működjön az utorrent win 7 alatt rendesen?!?D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
ArchElf
addikt
Hihetetlen - és tényleg igazad van
Mindjárt lehúzom magam a budin...
A uTorrent fordításából:
Disk overloaded %d %%
Lemez megtelt %d %%Vsz. tényleg cache írási problémára utal - Vagy több cache kell neki (2-300 MB, ha nagy álományokat tölt le), vagy sparse kikapcsolása - ha be van kapcsolva...
AE
[ Szerkesztve ]
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
nagyúr
Valaki találkozott már ilyen hibával?
oprendszer w2k8
Nod a 4.0-ás Business. (a szerver miatt)Próbáltam leszedni a NOD-ot de nem hozott eredményt.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Kekmen
senior tag
válasz ArchElf #8090 üzenetére
Ha jól tudom hibáról nem is volt szó, csak azt hogy nem csinál semmit a uTorrent. Ilyet már én is tapasztaltam, bár nem 32MB cache-nél, de akkor is felzabálhatja a gép fizikai memóriáját és fagy az egész. Az, hogy most nem "lemez megtelt 100%" képet linkeltem és a cache sincs teljesen tele, a dolog szempontjából lényegtelen ugyanis a gui-nak is van egy frissítési ideje, nálam ez 3 sec (de ha gondolod csinálok egy olyat). A lényeg, hogy ez az üzenet arra utal, hogy a HDD nem tudja olyan gyorsan kiírni a cache-ből az adatokat, mint amilyen gyorsan a szeletek jönnek. Igen, abban igazad van, hogy akkor nem tölt le többet és csökken a sebesség (akár 0-ra is) és ez tűnhet úgy mintha nem csinálna semmit a uTorrent.
Azzal viszont én sem vagyok teljesen tisztában, hogy a hdd "belső" cache-t jelzi vissza ezzel vagy magát a programban beállítottat, de utóbbira tippelnék. A másik, ami talán zavaró lehet, hogy ez egy durva félrefordítás, mert nem a lemez telt be, max a teljesítménye érte el a felső határát.
Az teljesen kizárt, hogy nincs hely a lemezén, ugyanis akkor előre figyelmeztet a program, ha meg közben telik meg, hibaüzenettel leáll az aktív torrent.
Egy szó mint száz, ha baromság amit fentebb írtam...SHOOT ME! de bármiben fogadnék, hogy a "lemez megtelt 100%" üzenet ezt jelenti."Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
ArchElf
addikt
válasz ArchElf #8089 üzenetére
Persze világosíts fel nyugodtan, hiszem még mindig nem értem, mit is szerettél volna azzal a linkelt képpel...
1.) Ha a write cache megtelik a uTorrentben, akkor addig nem tölt le további szeleteket, amíg a cache-ből a megfelelő méretet nem üríti - ergo csökken a letöltési sebesség (a lemez max tényleges írási sebességére), de nem ír ki semmi hibát.
2.) Ha a lemez belső cache telik be, akkor a lemez busz-sebessége csökken a cache írási sebességéről a tényleges írási sebességére (ebből a uTorrent pedig csak annyit lát, hogy eddig 200 GB/s-e tudta írni a lemezt, utána meg már csak 40-el)...AE
[ Szerkesztve ]
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
ArchElf
addikt
Nem is tudom...
Tisztán látszik a linkelt képen, hogy mind a két cache-ed teli van (legalább is az írási cache 96%-on), mégis alul 68%-ot ír ki... Ezek szerint biztos nem a cache telt meg neki sem. Már nem is tudom ki a hülye.
Lehet, hogy futtat egy olyan torrentet, ami nem azon a lemezen van (hanem egy olyanon, ami teli van), esetleg a sprase beállítással van baja.AE
[ Szerkesztve ]
-
ArchElf
addikt
Ezt a fórumot nézegesd, hátha lesz hivatalos válasz...
AE
-
lvnt
őstag
válasz BemAnyó #8084 üzenetére
Furcsa, az utóbbi időben nekem is ilyen problémám van, annyi különbséggel, hogy a torrent simán megy tovább, csak a böngészőn nem jön be semmi. Nekem egy idő után elmúlik magától is, újraindítás nélkül.
Nekem is a 2.0.3 verzió és Win 7 x64 van fent. Nem tudom, hogy van-e köze hozzá, de lehet, hogy visszarakom a jól bevált 2.0.2-t.[ Szerkesztve ]
-
BemAnyó
senior tag
Sziasztok, nem tudom hogy jó helyen járok e ha ide írom de nem találtam megfelelőbbek tűnő topic ot. A helyzet az hogy win7 64 et használok t-online -os 5mb adsl van bekötve ami szépen jön is (router most nincs egy hete behalt, most egy ndraft os tplinkre spórolok). µtorrent (2.03) et használok, és az a gondom hogy időnként befagy a torrent (not responding) ezzel egy időben a böngészők is megállnak, vagy is kapar kapar de nem talál semmit, az internet kapcsolat viszont tovább él nem jelez hibát (trubleshot sem talál), sőt Cod4 el simán tudok szerverhez csatlakozni és megy szépen ahogy kell. Ez a hiba jelenség az µtorrent indítása után percekkel, néha csak órák múlva történik, és csak a gép restart segít. Mi lehet a gond ? Esetleg próbáljak meg egy régebbi klienst ?
plz help[ Szerkesztve ]
-
egyjotakaro2
tag
Upsz ezt nem ide akartam xD sorry
[ Szerkesztve ]
-
ArchElf
addikt
Ekkora
hülyeségetsem hallottam még ma...
Esetleg: link
BTW - milyen verziót használsz?
Mondjuk az előző panaszaid alapján valami komolyabb gond lehet a gépeddel. Trójai vagy rosszol eltávolított vírusírtó esetleg...AE
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Az mitől van hogy az utorrent alul kiírja, hogy a lemez megtelt 100% és nem csinál semmit? A vinyom nem telhetett meg kb 120Gb szabad hely van
-
Armahun
addikt
Csak a vihar lesz.
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
ImI87
őstag
ja, nekem is úgy tűnik. megint razzia van?
-
Motion_Blur
félisten
bH és mag se megy
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Hurkafej
aktív tag
Hello!
Win 7-hez nem tudtok valami utorrenttet kicsiben mutató minialakmazást? Vyg bármilyen kliesét?
Mert régen láttam pár ilyen hogy néz ki az asztalod kérdésnél, hogy néhány win7 usernek asszem volt ilyesmije -
rt06
veterán
nem hamis az, jelenleg ket utodja van a bitgate-nek
a bgu indult elo elobb, cserebe ott mindenki nullarol indul, teljesen uj oldalrol van szo
mig a tvstore-ra atviheto a bitgate account, kepek alapjan atmegy a motor joresze is, viszont hiaba ok a hivatalos utod, mert ahogy nezem, az meg mindig nem mukodikPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
No.01
őstag
Sziasztok,
Kerdesem lenne. Van egy otthoni gepem ami megy non-stop. A tesom is kapott magos meghivot, igy most az otthonrol 2 geprol 2 kulonbozo accountra megy a seed.
Lehet ebbol problema?? Mert ha igen akkor az ujat elfelejtjuk vagy nemtudom...
-
vante
aktív tag
Most melyik a hivatalos bg utód? Mert reklámozták a BGU-t, és én regeltem arra is, de akkor hamis oldal? Mert van már **store is...
-
Dave™
nagyúr
A waffles-t (külföldi zenei) ismeri valaki közelebbről?
-
ToBeY
nagyúr
Észrevettem hogy miután utorrentből eltávolítom a cuccot,kifagy a francba és nem lehet bezárni.Egy idő után vagy bezáródik magától,vagy ki kell lőni a process-ek közűl az utorrent-et.Ez vajon mitől lehet?
[ Szerkesztve ]
-
Weaver
senior tag
majomról nektek se jön le adat ?
-
MoP_FX 57
őstag
Várva várt freeleech aszfalton!
-
rt06
veterán
válasz Psychonaut #8054 üzenetére
tovabbra sem tiszta, ugyanis az irc csatijuk is meghivos, az invitekod-ot pedig a user adatlapon lehet allitani
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
lvnt
őstag
válasz Psychonaut #8051 üzenetére
Ja, értem. Én csak abból indultam ki, hogy eddig soha az életben nem láttam még az oldalukon registration gombot.
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz Psychonaut #8051 üzenetére
ezt nem teljesen ertem
en majd' egy eve vagyok fenn, de mar akkor is meghivasos rendszerben mukodott az oldalPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
lvnt
őstag
válasz Psychonaut #8048 üzenetére
De, az.
-
rt06
veterán
válasz infectedmann #8046 üzenetére
what.cd? mondjuk meghivos, de tobbynire csak zene van fent, es azok tag-elve is vannak stilus alapjan (meg van sok mas josag az oldalon)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz sznorbi2 #8041 üzenetére
Évekig használtam a Comodo Personal Firewallt, és nem volt vele ilyen gondom, bár ilyen sebességű netem sem volt. Ingyenes, egy próbát megér.
[ Szerkesztve ]
-
LeC
addikt
Azt meg tudná nekem valaki mondani, miért lehet ha fut az uTorrent (2.0.3) akkor semmi más nem tud a netre kapcsolódni?
-internet explorer lehal, mire a google-t behozza az legalább 15 perc
-firefox is lehal
-outlookban leveleket nem tudom letölteniNem is kell hogy letöltés menjen, elég ha utorrent fut, letöltés-feltöltés megy, de semmi más nem ami internetet használ.
◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄► ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►
-
sznorbi2
senior tag
válasz McClane #8039 üzenetére
Megnéztem és a Utorrent tekeri a legjobban, a tűzfal és az antivírus kb. olyan 20-25%-ot használ együtt.
Viszont előtte F-Secure Internet Security-t használtam és azzal meg minden okés volt, így valószínűleg tényleg valamelyik védelem túlszűrheti a bejövő forgalmat(inkább a tűzfal lehet a ludas).
Az érdekesség az, hogy kb. 8-10 Mbit-ig nem pörög annyira a prockó(max. 40-50%) de amikor felugrik a letöltés 25-30 Mbit-re azonnal max-on megy a proc.
Köszi az infot, mert nem tudtam ezt a bill. kombinációt, hogy a feladatkezelőt lehet előhívni vele.
Az az érzésem, hogy másik tűzfal kell, csak a baj az, hogy a normális tűzfalak leamortizálják a net sebességét. Kipróbálom több tűzfal társaságát persze külön-külön és meglátom melyik a jó.[ Szerkesztve ]
To protect and serve!
-
sznorbi2
senior tag
Köszönöm a válaszotokat, de ha kilövöm az Outpost-ot akkor is őrült módjára tekeri.
Telepítsem le az Outpost-ot?To protect and serve!
-
sznorbi2
senior tag
Hello mindenkinek!
Egy villámgyors kérdésem lenne hozzátok.
Miért van az, hogy ha elindul a letöltés( Utorrent 2.0.3) a procimat 100%-on terheli amíg le nem tölt?Hogyan tudom ezt kiküszöbölni?
Köszöntem szépen.
To protect and serve!
-
MoP_FX 57
őstag
100
-
zoo8800
veterán
Vicces ez a majom, hol az oldal nem megy, hol a tracker
rip and tear, until it is done
-
nat
senior tag
A torrent szálak már futnak a BH-n.
-
jozef78
csendes tag
Sziasztok!
Torrenttanya ügyben tudna valaki segíteni privában? -
sputnick
tag
hetven
Think.
-
vallas
őstag
köszi mindenkinek!
én is valahogy így gondoltam, de biztos ami biztos megkérdeztem....
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
LLKobe
veterán
Valaki elmagyarázná mit kell csinálni hogy visszakerüljek a bithumenre? Mi ez az IRC? Mit kéne tennem?
Köszi előre is!
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
törölt tag
65
-
vallas
őstag
ez mit takar?
elvesztek a felhasználók, és újra meg kell hívatni magunkat?Tisztelt felhasználók!
A bitHUmen bot újra elérhető, így az irces meghívás újra működik! Aki szeretne csatlakozni, csak keresse elő a régi invite kódját. Várunk mindenkit, hogy az utolsó százalékokat együtt izguljuk végig!
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
sputnick
tag
60%
Think.
-
ftc
nagyúr
na végre banánosok mennek
-
Weaver
senior tag
kész csoda, újra megy a majom.
-
rt06
veterán
de azt aruld mar el, hogy miert?
ha annyira zavar, menj, moszerold be az adott oldalon (akar engem is, ha attol jobb lesz, ugyanaz a nevem ott is, mint amit itt lathatsz az alairasomban)
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz CoolBoy323 #8006 üzenetére
többi PÜ-ben ha érdekel!!
én nem kínáltam..
(#8009) rt06 Hol irtam olyat, hogy alapelvet sert?
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
tovabb is olvasd el legy szives a hozzaszolast
"Ezeket nem a PH! alapelvei, hanem a zárt oldalaké tiltja. Ha valaki leírja, az igen jó eséllyel repül az oldalról, vagy nem kerül be."
ergo alapelvet nem sert (az elso ket pont inkabb jotanacs), legfeljebb a sajat account-jat veszejezteti, de az a sajat felelossege
Udv: VladimirR
szerk.:
es megint nem olvasod vegig a mondatot
nem mondtam, hogy szerinted alapelvet sert, mindossze megelozo jelleggel ravilagitottam, hogy nem ez a helyzet, s mint emlitettem, legfeljebb a sajat account-jat veszelyezteti, ahhoz meg semmi koze senkinekamugy megkerdezhetem, miert zavar teged, hogy valaki zart/privat tracker-re meghivot ker/kinal?
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz CoolBoy323 #8003 üzenetére
-
hodostamas
addikt
Emlékeztek még a Sad pandára?
-
CoolBoy323
nagyúr
még mindig van mag meghívóm
-
törölt tag
55%
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest