Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
a sok dok. filmemmel azt hittem, hogy én is olyanokat pótlok, de pofára estem
remélem helyreáll az is valahogy .... egy torrent oldal szerintm a sokszinűségével a legmegnyerőbb, és nem azzal, hogy a szekszésnyúlyork-kettő a 100K userből megvan 100K-nál, és "húúú mennyi seeder".
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
törölt tag
Környezetemben nagyon sokan is így használják, sőt médiában is. Ráadásul ez a környezet igencsak átlagon felüli műveltségben.
Kettő: Nem most hívtam fel.
De ezek után nem minősítelek, mert látom reménytelen vagy. Nekem ennyi elég volt, hogy tisztán lássam a helyzetet.
Köszönöm, szia![ Szerkesztve ]
-
McClane
aktív tag
Az hogy valaki diplomás még semmit nem jelent! Ha valaki ilyenek alapján ítéli meg a másikat az elsősorban őt minősíti! Én külföldön nőttem fel. Csak néhány éve élek Magyarországon és épp elég beszűkült látókörű, felületes segfejhez volt szerencsém a főiskolán, akik a ilyenek alapján ítéltek meg...
Ahonnan én jöttem ott mindenki így beszél és nem nézik ki a Magyarországi magyarokat! Csakhogy fordítva ez már nem igaz... Tisztelet a kivételnek.Ha kívánsz reagálni a hozzászólásomra azt privátban tedd meg, ne legyen teleszemetelve a topik!
-
törölt tag
Most nem fogok keresgélni, de szerintem olvass kis médiát meg ilyenek.
Ha meg nem hiszed, hogy ez miatt ( ) ment a razzia akkor így jártál.
Ezt már ezer helyen olvastam, sőt még a Piratebay esetében is ez volt a döntő szempont, hisz náluk sem volt illegális tevékenység a tartalmak megosztása.Ilyen nyelvtani szabály nincs, ezeket még Kazinczy hozta be nyelvújítása során. Az lehet, hogy pár éve valami hülyegyerek az MTA-n úgy gondolta, hogy neki nem tetszik, de ettől függetlenúl van ilyen. De szerintem ezen ne itt vitázzunk, ha bántja a füled, akkor az megint magánügy.
Épp azt mondtam, hogy akkor meg Pistikét is elő fogják venni.
És ebből is látszik, hogy az ncore csapatott sem az "illegális tartalom" miatt foghatják perbe.Na nem erőlködöm, de dolgod, hogy mit hiszel el, és mit nem... Nekem ez nem érdekem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
De kit érdekel, hogy minden oldalon van-e reklám, vagy sem?
Itt volt, és nem szabad. Ajánlom, hogy nézz körül a hatályos törvényekben...Nyelvtanilag mióta is helytelen az "ez miatt"?
Egyébként oylan nem létezik, hogy "e miatt", csak "emiatt".Hogy miből gondoljuk? Szerinted hogy kapcsolták le őket? Nem is kell, hogy az ő nevükön legyen, elég megnézni, hogy mely szervereket/domaineket/proxykat szolgálta ki... És onnantól kezdve senkit sem érdekel, hogy ki volt a bérlő. Esetleg még őt is megfenyegetik.
-
törölt tag
Ez senkit sem érdekel, ők ezzel pénzt szereztek.
Eleve ez miatt lehetett razziát indítani, nem pedig azért ,mert "illegális" tartalom van bizonyos szervereken. Főleg úgy, hogy ez MO-n nem teljesen illegális.Úgy, hogy az ő nevükön volt a szerverbérlés joga...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest