Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz zoo8800 #18060 üzenetére
Hogy erted ezt? Most kattintottam oda es a link is az utorrent oldalara mutat es le is tolti onnan. Amugy tegnap neztem, magon is kint a linkje, tegnap egybol toltotte is le, most bedobja a pirosat, viszont ha tovabbmesz az utorrent.hu oldala jon be es ott a letoltolink.
2.2.1 build 25302
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
válasz zoo8800 #17610 üzenetére
Akkor annyi cache méretét adott meg, a memóriából el fog vészni annyit. Nekem pl. 1 GB-ra módosítottam, így is sokáig várni kell míg le nem folyik az írási cache ürítés (olvasási cache az teljesen normális, működése teljesen zavartalan), látszik a System Monitor II gadget-en, ahogy lefelé csúszik a kék diagram csík. Van amelyik azonnal ürít, van amelyik akár perceket vesz igénybe!
Példaképpen:
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
Raynes
tag
válasz zoo8800 #17610 üzenetére
Én úgy hallottam, hogy ha ilyen brutálisan nagy cache-t állítasz be, akkor fekete ruhás CIA ügynökök hangtompítós stukkerrel kilyuggatnak. Persze vannak, akik szerint csak több memóriát fogyaszt a feleslegesen nagyra állított cache, de ők valótlant hazudnak Maunika kérem szépen. Az is igaz, hogy a cache, partícióméret, meg úgy minden az informatikában legyen inkább nagyobb, mint kisebb, jó, ha van benne biztonsági tartalék, inkább pazaroljunk, mint hogy ne legyen elég valami, az alulméretezés sokkal kínosabb.
-
titán
válasz zoo8800 #10304 üzenetére
Ha azt a reszet nezzuk, hogy a megnovekedett savszelessegek miatt tulajdonkeppen ertelmetlenne valt az arany-rendszer, akkor meg jobb is lehet a mostani, hiszen jobban erdekelt az user abban, hogy a regebbi, pillanatnyilag nem porgo torrenteket is benttartsa, igy kesobb jobban elerhetoek lesznek azok is.
-
Viktor77
titán
válasz zoo8800 #10295 üzenetére
Fura? Gyenge kifejezés. Írtam ugye kb. az első nap, hogy kb. 160.000. vagyok. Aznap éjjel feltöltöttem 34 gigát, lettem 170.000. Azóta nem töltöttem fel egy dekát sem, a helyezésem mégis folyamatosan csökken, most 42.000. vagyok.
1050 torrentre van 370KB-ja? Az miért jobb mint az, hogy én kb 10-et töltök csak fel, viszont 1.2MB-tal?
Beteszek 10.000 torrentet, jut mindegyikre 0.5KB, de én leszek a jani.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
lvnt
őstag
válasz zoo8800 #9844 üzenetére
Ja, nekem sem tölti be, amikor rányomok, hogy feltöltők/letöltők száma alapján rendezzem. Gondolom, még van mit csiszolgatni rajta. Az statisztikákkal természetesen csalnak, de szerintem azért egynek jó lesz az oldal. Annyit biztosan használni fogom, mint a majmot. Havonta egyszer.
-
-
viharhozo
addikt
válasz zoo8800 #8526 üzenetére
Erdekes mod, ha en a frissitesre kattintok, akkor per pillanat _nem_ frissit 2.0.4-rol 2.2-re. Persze ott biztos jobban tudjak, ahogy mindig mindent jobban tudnak. Meg a kliensekkel valo buzizas csaszara, a Bitmetv is enged regebbi utorrentet.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
KMT
addikt
válasz zoo8800 #8507 üzenetére
De vaze, dilettáns vagyok, és hirdetem is.
Fut a program, és amikor úgy teszek, mintha elindítanám (mert máshogy hogy' hozzam elő...), akkor nem újat indít, hanem felhozza a már futó uT-t. Legfrissebb, hivatalos honlapról letöltve. Lehet, hogy nem bírja a sok torrentet, ami fut, de hát akkor is... a 2.04 jó volt, a visszafejlődés érthetetlen számomra.
-
KMT
addikt
válasz zoo8800 #8502 üzenetére
Nekem meg az egész program lassú. Minden kattintásra kb 0,5 - 1 mp után reagál. Ez nem tűnik soknak, de marha idegesítő. Sőt, sokszor eltűnik a program a tálcáról és az óra melletti kis ikonok közül is. Ilyenkor újra el kell indítanom, hogy visszahozza. Vicc. Másnak nincs ilyen gondja?
-
anulu
félisten
válasz zoo8800 #8363 üzenetére
az sms cuccok meg tovabbra is elnek-s-virulnak
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
CHIPman
nagyúr
válasz zoo8800 #7751 üzenetére
Ha x3-as torrentet seedel 2+ órán keresztül maxon, akkor naponta kap még egy pontot. Meg kéréseket is lehet teljesíteni, vannak olyanok, ahol teljesen egyszerűen megtalálható dolgokat kérnek, és alig több, mint 50MB-osak, viszont 25+ pontokat lehet értük kapni.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
-
-
syler
aktív tag
válasz zoo8800 #6977 üzenetére
Lehet, hgy akkor mar mast is csinalnak procin kivul. De menni fog az oldal turelem En csak azt kozlom, amit a modi srac irt nekem Lehet valtoztatnak meg valamin, mert ugye a server sem volt a leg megfelelobb. Allandoan tulterhelt stb. Tenyleg nem tudom.
[ Szerkesztve ]
Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest