Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
Hello!
Be lehet állítani uTorrent-ben valahogy azt, hogy a letöltött cuccok ne legyenek alapon írásvédettek?
Idegesítő, amikor törölni vagy áthelyezni szeretnék sok dolgot, és a Total Commander folyton megkérdezi, hogy akarod-e törölni?, de tényleg?, tutibiztos? 10000% ?
-
ImI87
őstag
Hello!
Napok óta v.mi gebasz van a torrentezéssel. 120 megás UPC netem van, a mag-ot és az aszfalt-ot használom felváltva, utorrent kilenssel. KB egy hete (amikor frissült az utorrent !!!), azóta össze-vissza megy, a letöltés és a feltöltés hol beindul, hol megáll, seeder van bőven, mégem jön, stb....
Eddig hónapok óta tökéletesen ment, soha nem volt semmi gond. Látom nem csak egyedi a probléma.Visszaolvastam, felraktam egy korábbi utorrent-et, de akkor sem jó. Nyílván, mert reisnatll után meg volt jegyezve az össze beállítás, és ugyanúgy nem jó. Hogy lehet teljesen mindennel együtt kitörölni az utorrent-et ?
-
ImI87
őstag
Hello!
Mostanában furcsán viselkedik a torrent-em. UPC FiberPower 120 megás netem van, uTorrent kliens-t használok, és a "mag"-ról töltögetek........
Elkezdek leszedni v.mi, megy gyorsan, aztán fokozatosan lelassul, szinte nullára, majd újra begyorsul, és ez így megy össze-vissza. További gond, hogy a feltöltés nem is megy, néha-néha pár kb/s-el elindul, aztán megáll. Emiatt romlik az arányom is. Korábban ilyen nem volt, szinte mindig ment maxon a letöltés és a feltöltés is, ezt a hibát 2-3 hete tapasztalom. Szerintetek mi lehet a gond? UPC szarakodik megint v.mit, vagy a kliens-ben kell állítani v.mi újat, vagy mittudoménA uTorrent-ben a "Protokoll titkosítás" Erőltetve-re van állítva, és nincsenek engedélyezve a "Titkosítatlan bejövő kapcsolatok" (Ezekről nem tudom, hogy szükséges-ek-e, de korábban ezt kellet csinálni, amikor a UPC direkt lassította a letöltéseket.)
Ja, és WiFi-n keresztül használom a gépet, nem tudom, hogy ez számít-e bármit is. Ha nagyon kell be tudok dugni LAN kábelt.......
-
ImI87
őstag
ja, nekem is úgy tűnik. megint razzia van?
-
ImI87
őstag
Sorry, egy kicsit OFF, de van egy kérdésem:
Elmagyarázná v.ki nekem, hogy a "virágbolti" kifejezés honnan származik?
Tudtommal így nevezik a crack-kelt játékokat, meg ilyesmiket. De a szó eredetéről nem hallottam semmit.Köszi!
-
ImI87
őstag
Mégegy kérdés a mocskos UPC-vel kapcsolatban:
ez a belassítás külföldi tracker-ekről történő letöltéseknél is jelentkezik? Szal mindenféle p2p forgalmat tudnak figyelni, vagy csak a belföldit? -
ImI87
őstag
Én is szívok Chello-val a torrentezésnél. A "mag"-ról szoktam tölteni, UTorrent-et vagyVuze-t használok, és két héttel ezelőttig minden jól ment. Tegnap olvasgattam a fórumot megoldást keresve, és ajánlották a Vuze-ban az RC4 titkosítást. Ezt beállítottam, és úgy tűnt működik. Tegnap este óta 25 gigát szedtem le, még d.u. is frankón jött minden max sebességen, és most este megint bekattant, de most egy még érdekesebb jelenség jött elő:
Megnyitom a Vuze-t, szépen betölt, és elkezd letölteni. A sebesség gyorsan felmegy maxra (1,22MB/s), 2-3 percig tartja is, utána meg zuhanórepülés, és teljesen megáll a letöltés.
Ez a UPC miatt van, vagy a torrent oldal hibája, vagy esetleg v.mi beállítás probléma? De mondom kb 26 órán keresztül hibátlanul ment, és max-szal töltöttem. Van ötletetek, hogy mi lehet ez?
-
ImI87
őstag
Hello!
A UPC baszakodása miatt leszedtem a Deluge klienst, amit ajánlottak pár helyen.
Ez nekem semmit csinál, és a beállításoknál is minden szürke, nem lehet semmit állítani. Ha beledobok egy torrent fájlt, akkor sem történik semmi. Biztos én vagyok láma, de v.ki leírná röviden tömören, hogy hogy működik ez a progi?
(Eddig minddig uTorrent-et használtam, de az már használhatatlan a köcsög UPC miatt. ) -
-
ImI87
őstag
Hello!
Vuze-t használok (korábban Azureus), és mostanában az van, hogy ha bedobom a torrent-eket, akkor nem kezdi el letölteni őket. Csak akkor, ha kilépek, várok egy kicsit, és újra megnyitom. Ez miért lehet? A beállításoknál be van kapcsolva, hogy azonnal kezdje el.
És azért váltottam Vuze-ra, mert a uTorrent mostanában folyton szarakodik. Telepítés után pár napig megy, utána nem hajalndó semmit letölteni. A beállítások itt is rendben vannak, korábban semmi gond nem volt. Ez tényleg igaz, hogy a UPC baszakodik a torrent kliensekkel? És milyen alapon?
Már ígyis utálom őket mint a sz@rt, alig várom, hogy leteljen a hűség, és minden UPC dolgot úgy kivágok a lakásból, mint...... Mocskos egy banda.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest