Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz #92942848 #9413 üzenetére
ehhez egyreszt be kell jutni a tracker-re, nem eleg a feljelentes, masreszt szukseg lehet hozza (ennyire nem ismerem a vonatkozo jogaszbalyokat) a jogtulajdonosok engedelyere, mivel maguk is le/feltoltove valnak
illetve nem hinnem, hogy elsodleges szempontnak tartjak, hogy a tracker zavartalanul uzemelhessen a nyomozas ideje alatt isszerk. az elozohoz, csak lejart az idom:
valoszinuleg mindneki - igy a nav is - tisztaban van azzal, hogy a trackeren jo esellyel nem talalnak olyan tartalmat, aminek kovetkezteben sikeres eljarast indithatnak annak uzemeltetoi ellen, viszont egyreszt probalkozni lehet, masreszt vot mar ra pelda, hogy leallt emiatt tracker, s a jelenlegi "szelmalomharc" allapotok miatt nem kizart, hoyg mar ezt is sikerkent konyvelik el
merthogy valoszinutlennek tartom, a home user-ek utan akarnanak menni (foleg, hogy legjobb tudomasom szerint magyarorszagon homeuser ellen letoltogetes miatt meg nem szuletett elmarasztalo itelet)de megegyszer, kerlek nezd meg, eredetileg mi ellen volt kifogasom
nem a jogi oldalat kerdojeleztem meg a hozzaallasotoknak akkor sem, hanem azt a nevetseges (latszolagos) naivitast, amivel oly' latvanyosan nem ertettetek, miert akarna barki is bantani egy trackertPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz #92942848 #9403 üzenetére
mivel sokatoknak nehezere esik mind a gondolkodas, mind az ertoolvasas, megprobalom osszeszedni, mivel is van problemam a hozzaszolasaitokban
eloljaroban leszogeznem, nem vagyok sem jogasz, sem jogvedo, nem erzem miert tartjatok szuksegesnek, hogy a jogi vilagbol hozzatok peldakat tracker uzemeltetok el nem iteleserol
igen, a filecseret, s mint ilyen, a p2p alapu filecseret lehetove tevo protokollok, technologiak, s az azt hasznalo alkalmazasok (tobbsege) legalisak, mitobb, jok (az, hogy szabadok-e, az valtozo)
mint magad is irod, hasznalhato sokmindenre, kommunikaciora, fenykepek es linux iso-k tovabbitasara is, hasznalja egyre tobb online jatek a frissitesek terjesztesehez, vagy peldanak okaert en magam is hasznalom (konkretan a bittorrent-et) sajat fejlesztesi, szabad, ingyenes szoftverem terjesztesere is
sot, emellett tisztaban vagyok a bittorrent mukodesevel - mondhatni a tobbsegnel lenyegesen alaposabb ismeretekel rendelkezem a temaban, es itt nem arra kell gondolni, hogy µTorrent FAQ-t elolvastam es tudom harom egyszeru problema eseteben, hogy hova kell kattintani, hanem pl arra, hogy fejlesztek ilyen temakorbenszoval ezen pici kitekinto utan, leirnam, hogy mivel is van problemam:
adott egy tracker (nem ezzel), amely lehetoseget ad jogvedett tartalmak letoltesere, s megosztasara, mely a hatalyos magyar torvenyek szerint minimum szabalysertes (marmint e letoltes es/vagy megosztas)
itt most akar el is hagyhatjuk, hogy ezt jonak tarom/elitelem-e, meg mindig nem ez az a resz, amin problemazoka gondom azzal van, hogy aki szerint a tracker uzemeltetoi nincsenek tisztaban azzal, hogy az altaluk nyujtott szolgaltatast elsosorban (nezzetek meg tetszoleges zart tracker statisztikajat, pre time-jait (nezzetek utana mi az a pre time)) jogvedett tartalmak beszerzesere es megosztasara hasznaljak, az vagy vegtelenul naiv, s illene nyitott(abb) szemmel jarnia, vagy vegtelenul ostoba, s illene csendben maradnia
meg vegszokent annyit, hogy ezzel nem a tracker-ek, nem azok uzemeltetoi ellen kivanok felszolalni (fentebb magad is lathatod, a bithu uzemeltetoirol elismeroen nyilatkoztam), ok valoszinuleg tisztaban vannak a szolgaltatasukkal jaro kockazatokkal, s tobbnyire ennek megfeleloen vedekeznek is (mind technikai, mind jogi oldalon)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
törölt tag
válasz #92942848 #9402 üzenetére
Vladimir kartács nyertél egy ignoret.
Lényeg,hogy a jogvédők 2011-ig mindvégig lukra futottak ezen a bolygón a bittorrent alapú szolgáltatással kapcsolatban lévén a technológia legális,és szabad.
Jelzőket én nem osztok senkinek örülök ha kulturált hangnemben felfogja mindenki:
a fájlcserélés p2p alapú kommunikáció,ugyanúgy ahogyan például a skype is.
És legális.Ahogyan a késgyártókat sem feszitik keresztre,pedig öltek már embert késsel,úgy a torrent trackereknek sincs semmilyen jogi korlátozása.
most jöhet pistike és kezdheti a :
-nem
-de
-nem
-de
-nem
-de
-nem
-decimü lorem ipsumot én elmegyek aludni.
szerk: typo ragadnak a gombok.[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz #92942848 #9396 üzenetére
jol ertem, hogy egyenlosegjelet teszel egy minden internetes tartalmat indexelo keresomotor koze es egy kimondottan filecserelesre (nem titkoltan elsosorban az illegalis filecseret elosegito filecserere) szakosodott oldal kozott?
kertelek, ne nezz madarnak, s ne is viselkedj akkent
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz #92942848 #9389 üzenetére
es termeszetesen nem is ad teret, mitobb tamogatast torvenyserto magatartasra
hagyjuk mar kerlek, mert se azt nem szeretem, ha hulyenek neznek, sem pedig azt, ha hulyekkel beszelgetek (es te vagy teljesen madarnak nezel, vagy a leghalvanyabb sejtesed sincsa temarol)sfdrakex:
a fentieken kivol neked meg annyit mondanek, hogy vittek mar el fizetos szerverekt is, ha emlekszel ra (eleg sokat, eleg nagy szele is volt), viszont ez nem ugy mukodik, hogy ulnek bent a nav-nal, vakargatjak a tokuket, hogy "te sanyi, ma kit szivassunk meg?", hanem bejelentes utan mennek
marpedig a tracker-ek - mint a mellekelt abra mutatja - igencsak nagy nepszeruegnek orvendenek, ami a feljelenteseket illetimeg talan annyit, hogy barki tud harom kattintassal regisztralni es meg kettovel klienst telepiteni, az - mint lathatjuk - nem jelent semmit a temaban valo jartassagat illetoen (mondom mindezt ugy, hogy latom sokszor segitesz a temaban felmerulo kerdesekre)
[ Szerkesztve ]
-
-
anulu
félisten
válasz #92942848 #9373 üzenetére
hát, idézgetni nem akarok, aki akarja, úgyis elolvashatja. de mérföldekkel értelmesebbek az itteni megnyilvánulások
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz #92942848 #7970 üzenetére
jaja. jo lenne tudni, h milyen idokozonkent es mennyivel update-elodik, valamint mikorra lesz ebbol barmi is. pontban ejfel?
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest