Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Valaki tud mondani egy torrent kilens, ami normálisan működik Win7en, nem fagyogat, nem áll le meg a f.szom tudja? Mert már néha szétb.sz az ideg a utorrenttől
-
zoo8800
veterán
-
zoo8800
veterán
A thepiratebay nektek sem megy?
rip and tear, until it is done
-
-
Kobe
veterán
azt vágjátok, hogy ha utorrentbe (legikább 1.7.7 be) a torrent elinditása után pár mperccel a tracker címében entereket nyomtok, akkor hibával leáll a letöltés majd simán újraindul a letöltés számolása nélkül ?
pl:
http: gipszjakabtorrentje.hu:announce886594949494 bebből csinálsz
Http://gipszjakabtorrentje
.hu:announce stbgondoltam élelmes időkben jól jön valakinek
-
WonderCSabo
félisten
válasz Motion_Blur #7789 üzenetére
Azt gondolom, de azért megnéztem, hátha.
-
Motion_Blur
félisten
válasz WonderCSabo #7787 üzenetére
Free reg 100%, hogy nem lesz többet.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
WonderCSabo
félisten
Látom elindult a legnagyobb, persze free reg most sincs, még a nagy visszatérés örömére sem.
-
szasza_xp
senior tag
válasz hodostamas #7784 üzenetére
Azt hiszem kezdik elérni a magyar autópálya építés sebességét, az aszfaltnál.
Talán karácsonyra beindul, a kérdés, már csak az, hogy melyik évben[ Szerkesztve ]
“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai
-
shev7
veterán
válasz hodostamas #7779 üzenetére
pedig a "." fontos. Legalabbis nekem mindenkepp. Utalom mikor egy pont hianya miatt nem indul el automatikusan egy letoltes, vagy nem ismeri fel, hogy hova valo a letoltes, es rossz konyvtarba teszi...
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
szasza_xp
senior tag
Bithuról van már valami infó, vagy címet változatattak ???
“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai
-
hamham
tag
hello
Vettem egy routert és egy laptotpot és nem emgy az utorrentem. A laptophoz wifin megy a net még az asztalin amin megy jól az uttorent kábelen. Nézegettem a portforwardot, hátha vmi porttal van baja(csak tipp), de nincs benne a routerem, egy tplink 941nd. Tudnátok segíteni mi lehet a gond -
Viktor77
titán
válasz hodostamas #7779 üzenetére
"Ha hiányzik egy "." a torrent nevéből, már sír a szájuk, de ha egy fájl hiányzik, az fel sem tűnik nekik"
Ezt ugye nem gondoltad komolyan?
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
hodostamas
addikt
Nem unjátok még ezt(sírós videók)?
ki kéne rúgni inkább a torrent ellenőrzőket a francba. Össze vissza néznek mindent.
Ha hiányzik egy "." a torrent nevéből, már sír a szájuk, de ha egy fájl hiányzik, az fel sem tűnik nekik[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Ez is mekkora már: [link]
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
d-boy
senior tag
Ezt sasoljátok
If you understand or if you don't, If you believe if you doubt! There is a universal justice, and the eyes of truth are always watching you.
-
zoo8800
veterán
-
D@ni88
addikt
na a magnál megint van valami 0/0 minden
-
anulu
félisten
válasz vtechun #7768 üzenetére
jobb klikk rajta move up queue, ezzel tolod feljebb a listaban
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Motion_Blur
félisten
-
vtechun
veterán
utorrentben queue sorszámot hogyan lehet változtatni? beraktam pár torrentet, viszont be van állítva, hogy egyszerre csak 2-t töltsön le, viszont nem olyan sorrendben vannak berakva, ahogyan szeretném,hogy lejöjjenek, ezen a sorrenden hogyan lehet változtatni? webui-n lenne az igazi De ha sima kliensen megy, az is érdekelne.
-
Weaver
senior tag
-
Kobe
veterán
nem tom mi a tökömet csinálnak BH-val, de valami updatet nyomathatnának, mert a "minden rendben" duma kicsit idegesítő így 2 hét után
más torrenten meg nem vagyok benn, így baxhatom
-
KubanitoS
veterán
"Az ügyvédnek már több olyan védence is van, akiknek a szerverét úgy vitték el, hogy előzetesen nem kaptak semmilyen felszólítást a jogvédőktől jogsértő tartalmak eltávolítására, vagy ha kaptak, eleget tettek annak, illetve webáruházuk vagy más fontos üzleti adataik voltak a gépeken."
Ez érdekes, nemde?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Badb0y
addikt
Hát bithu nagyon eltűnt
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
CHIPman
nagyúr
Ha megvan az iso, és leszedem az sfv-t, akkor vissza lehet állítani a release-t?
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
CHIPman
nagyúr
válasz zoo8800 #7751 üzenetére
Ha x3-as torrentet seedel 2+ órán keresztül maxon, akkor naponta kap még egy pontot. Meg kéréseket is lehet teljesíteni, vannak olyanok, ahol teljesen egyszerűen megtalálható dolgokat kérnek, és alig több, mint 50MB-osak, viszont 25+ pontokat lehet értük kapni.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
D@ni88
addikt
válasz Eagle16 #7747 üzenetére
hát van olyan torrent ahol tényleg nem veszi be a régi fájlt. Aztán újra feltöltik "új"-ként. Ahova eddig nem töltődött fel a torrent file, az sztem nem is fog már legalábbis a nagytöbbség És nem kell ritkaságnak lennie. Én találkoztam egy "fiatal" népszerű autós játékkal, ami nem került fel, ezért ma reggel...
[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
Én is sok olyan dolgot töltöttem fel, amire azt hittem, hogy még biztos nem tette fel senki, de az újraindulás után egy órával a 300 torrent közül már csak kb. 25-öt tudtam feltölteni. És kb. 50-60 torrentre azt írta, hogy nem volt az oldalon a leállás előtt.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
zoo8800
veterán
Bár a maki tökéletesen kiszolgál, annyian örültök a magnak, hogy kedvet kaptam hozzá én is
rip and tear, until it is done
-
rii
nagyúr
a sok dok. filmemmel azt hittem, hogy én is olyanokat pótlok, de pofára estem
remélem helyreáll az is valahogy .... egy torrent oldal szerintm a sokszinűségével a legmegnyerőbb, és nem azzal, hogy a szekszésnyúlyork-kettő a 100K userből megvan 100K-nál, és "húúú mennyi seeder".
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
válasz Brian_RL #7735 üzenetére
vagy kindóz esetében felteszed a Netlimiter-t* ... tudod mennyi kbyte/sec a sávszéled ... ebből levonsz 50-et, a többit meg odaadod a torrentnek.
650 kbyte/sec Download esetén 600K-t adsz a torrentnek és voliá. vagy 50 Kbyte/sec-ed ahola többi program azt csinál amit akar.
*a 1.3-es jobb mint a 2-as sztem
-
Brian_RL
aktív tag
Sziasztok!
Azt hogytudom (lehet-e egyáltalán) beállítani, hogy le-feltöltés közben tudjak szörfözni gyorsan? Most ha bekapcsolom a letöltést, máris belassul a net, és félórát várok egy kép megnyitására.
-
D@ni88
addikt
Azért a bixen elég faszán meglátszik h tegnap történt valami
-
rii
nagyúr
nah ... végigbögyörgettem azt a 403 file-t, 30 perc volt az egész, de jó ha 20 újat tudtam mutatni
az mitől lehet, hogy a felére azt mondta, hogy "ilyen torrent ___nem volt___ az oldalon"? Mikor innen szedtem le? Benne is van a nevében ....
-
J4N!
tag
Sziasztok
Nemtudja valaki miért van az hogy ha uTorrentel töltök az 1,6mbyte/s et ír letöltési sebességnek, de eközben nézem más progival és az 1960kbyte/s körül mozog.... hol veszik el az a maradék sebesség ez azóta van mióta kábelnet helyet DSLem van
ami vicces még hogyha más kliensel töltök az faszán viszi maxon..
[ Szerkesztve ]
-
kovy79
őstag
Van ötlete valakinek erre:
Ugyebár nálam tetű lassú a "mag". Ma regisztráltam egy oldalra, ami Németországban le van tiltva, úgyhogy beállítottam egy proxyt.
Még be volt állítva a proxy, mikor nyomtam egy frissítést a mag-ra és lám, gyorsan be is jött.
Proxy ki-> megint tetü lassú a mag, de minden más megy rendesen.
Ezután meglestem a notin. Ott meg megy normálisan....
Csavar a történetben, hogy az asztali gépet 2 hete telepítettem újra.
FF cache-t, cookie-kat töröltem, újra is telepítettem. Bár felesleges volt, mert Opera, és Explorer alatt is uazt csinálja.
Feltelepítettem a TOR-t, azzal jó(bb), de minden belassul tőle és kényelmetlen.Ha valaki használható ötleted ad, vendégem pár sörre!
[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
chungee
addikt
Nem tudjátok hogyan lehet kézi frissítésre állítani a "banánoson"
-
titán
Nalam van piros es zold is vegyesen.
-
MoP_FX 57
őstag
Nektek rendesen elszámolja az adatforgalmat a mag? Feltoltam vagy 40 gigát, és semmi.
-
-
anulu
félisten
válasz Rebirth II. #7715 üzenetére
jó kérdés... ez a no para szöveg a főoldalon (helyett) kezd zavarni
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Rebirth II.
tag
bitHUmen ról tud valaki valamit?
-
anulu
félisten
pár napja húztam én is újra. annyit tudok tenni, h ami nincs fent és a lekapcs óta jött ki, azt próbálom felrakni, de 5MBit uploaddal picit lassan megy
-
Lala6
őstag
El sem hiszem, vannak még csodák
Sajnos én nem tudok nekik segíteni, ma telepítettem újra a gépem, de remélem, hogy sok önzetlen felhasználó van ott.
-
anulu
félisten
picit nehezen tér magához a tracker. nem csodálkoznék, ha 105%-on pörögne. törelem
-
feka007
veterán
Talpra Seeder, hív a haza!
Kell az nCore most vagy soha!
Leecherek legyünk vagy offline-ok?
Ez a kérdés válasszatok!
A torrentezők Istenére,
Esküszünk,
Esküszünk, hogy DVD-t mi soha nem veszünk!Seederek voltunk mostanáig,
Kárhozottak jogászaink.
Kik szabadon le s fel töltöttek,
nCore nélkül nem élhetnek.
A torrentezők Istenére,
Esküszünk,
Esküszünk, hogy DVD-t mi soha nem veszünk!Sehonnai bitang ember,
Ki most ha kell tölteni nem mer,
Kinek drágább rongy szervere,
Mint az nCore becsülete.
A torrentezők Istenére,
Esküszünk,
Esküszünk, hogy DVD-t mi soha nem veszünk!Sebesebb az nCore, mint a többi szar,
Mindenki jó torrentet akar!
És mi mégis DC-t tolunk,
Ide veled régi nCore-unk!
A torrentezők Istenére,
Esküszünk,
Esküszünk, hogy DVD-t mi soha nem veszünk!Az Endless név megint szép lesz,
Méltó régi nagy híréhez,
Mit rá kentek a SÜN századok,
Lemossuk a gyalázatot.
A torrentezők Istenére,
Esküszünk,
Esküszünk, hogy DVD-t mi soha nem veszünk!Hol szervereink domborulnak,
Felhasználóink leborulnak,
S áldó imádság mellett,
Mondják el admin neveinket.
A törrentezők Istenére,
Esküszünk,
Esküszünk, hogy DVD-t mi soha nem veszünk! -
ToBeY
nagyúr
Az mitől van hogy berakok egy torrentet csomószor el sem indúl,vagy csak nagyon nehezen?
-
kovy79
őstag
válasz Balinov #7707 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek! Rájöttem: Németországban blokkolva van...
Ám 5 klikkeléssel megoldja az ember, éljen a proxy.
Más: proxyval az ncore is rendesen megy, nélküle pedig vagy nagyon lassú, vagy egyáltalán nem megy. Cache, cookie-k törölve. Van vkinek ötlete?''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
Balinov
titán
-
kovy79
őstag
válasz Psychonaut #7702 üzenetére
Melyik demonoidon? Csak mert ha egy van (com), ott nekem egy üres fehér lap jön be. Jöhet priviben is a válasz, esetleg link.
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
titán
Egy csomo cucc eltunt az oldalrol, nem csak a torrent fajlok.
kovy79 Azon es megy is az oldal. Mondjuk regelnem nem kell, mar evek ota tag vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
köszi, megkaptam
-
Balinov
titán
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
anulu
félisten
vki pü-ben pls küldje el a Mag URL-ét. csak a cc végű van meg, de az nem jön be. köszi
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest