Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
Van ötlete valakinek erre:
Ugyebár nálam tetű lassú a "mag". Ma regisztráltam egy oldalra, ami Németországban le van tiltva, úgyhogy beállítottam egy proxyt.
Még be volt állítva a proxy, mikor nyomtam egy frissítést a mag-ra és lám, gyorsan be is jött.
Proxy ki-> megint tetü lassú a mag, de minden más megy rendesen.
Ezután meglestem a notin. Ott meg megy normálisan....
Csavar a történetben, hogy az asztali gépet 2 hete telepítettem újra.
FF cache-t, cookie-kat töröltem, újra is telepítettem. Bár felesleges volt, mert Opera, és Explorer alatt is uazt csinálja.
Feltelepítettem a TOR-t, azzal jó(bb), de minden belassul tőle és kényelmetlen.Ha valaki használható ötleted ad, vendégem pár sörre!
[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
kovy79
őstag
válasz Balinov #7707 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek! Rájöttem: Németországban blokkolva van...
Ám 5 klikkeléssel megoldja az ember, éljen a proxy.
Más: proxyval az ncore is rendesen megy, nélküle pedig vagy nagyon lassú, vagy egyáltalán nem megy. Cache, cookie-k törölve. Van vkinek ötlete?''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
kovy79
őstag
válasz Psychonaut #7702 üzenetére
Melyik demonoidon? Csak mert ha egy van (com), ott nekem egy üres fehér lap jön be. Jöhet priviben is a válasz, esetleg link.
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
kovy79
őstag
Értelek, de nem értek egyet.
1. Aki eddig nem volt reggelve, annak nincs torrent fájlja.
2. Szvsz a freereg sok szemetet és kevés hasznos user-t jelentene. Ugyebár így több lenne a kár, mint a haszon...(#7692): az csak "sima, új feltöltés", nem pedig a régiek előkaparása. Valóban van elég szemét, de miért csinálnának maguknak több munkát az üzemeltetők. 113K user így is szép.
rii, jaja, egyesével, de egyszerű. Betallóz, feltölt, betallóz, feltölt...
[ Szerkesztve ]
-
kovy79
őstag
válasz ZCoyote #7643 üzenetére
Látod, ezt csak le kellett írni ide és máris kaptál pü-t (a tartalmát sejtem).
Én is nagyon szívesen segítek bármikor, bárkinek, de a free reg szerintem is hüleség. Nem azt mondom, hogy dolgozzon meg érte mindenki, de tényleg több lenne a hátrány, mint a haszon.''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Íme az új Android Auto!
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- VPN topic
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Ukrajnai háború
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest