Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
válasz
tibaimp #52037 üzenetére
Ilyen esetekre:
Is It Down Right Now ?
Down for Everyone or Just Me -
tibaimp
nagyúr
A majomparádé oldala nektek működik?
-
R̲e̲m̲
senior tag
válasz
Fecogame #52032 üzenetére
Sziasztok!
a következő lenne a kérdésem
korábban ubuntu server 22.04-et használtam 5.x (talán 5.8?) kernellel, aztán kapott a nas egy arc310-et, emiatt upgradelnem kellett ubuntu server 24.xx-re, mert csak 6.x-es kernellel megy az intel vga.
Na azóta az rTorrent folyamatosan pörgeti a lemezeket, akkor is ha nincs seed. Nem csak simogatja, manem 1-3GB/s-el olvas folyamatosan. Értelmetlenül. Gondoltam nem szereti az új kernelt, váltottam qbittorrent-nox-ra, viszont itt is ugyanaz a helyzet.
itt jól látszik, hogy az upload nem éri el az 1 mega/s-t, de a lemezt pár nagyságrenddel nagyobb sebességgel olvassa, és ez nem csak pillanatnyi.
Valakinek esetleg van valami ötlete, hogy mi van eltolva?Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Chrome-ban használom a Remote Torrent Adder nevű addont, de a manifest v3-al már nem fog működni. Azon kívül, hogy Firefox-ot használok, van más alternatíva?
Elég kényelmes így hozzáadni torrenteket a klienshez.
-
Panhard
tag
Sziasztok! Nem tudjátok miért nem elérhetó a Műszaki torrent tanya oldala? Már napok óta nem megy.
-
norba69
senior tag
-
krealon
veterán
válasz
stellaz #52027 üzenetére
1 lépéses módszer: ráveszel egy hozzáértőt, hogy csinálja meg neked.
Egyébként:
google search
. SID replace
. how windows access control works
. windows built in groups
. how to set group membership in windows
. how to set rights to group in windows
. SID for built in groups in windows -
krealon
veterán
-
tonyrulez
őstag
válasz
Boss81 #52023 üzenetére
Igaz nem válasz a kérdésre, de ahogy nézem macOS-re van ilyen: Lizard - qBittorrent Remote GUI
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Csak egy rövid kérdésem lenne, szerintetek lenne igény qBittorrent Remote GUI alkalmazásra és programra? Köszi a válaszokat előre is
-
stellaz
veterán
Szaisztok!
Segítségre lenne szükségem.
1, Gyári windowst (11) újrahúztam, ezután több torrent is csak akkor kezdett el letöltésbe, ha a qbittorrentet rendszergazdai jogosultsággal futtattam. A lemezek jogosultságát próbáltam állítgatni, de azon kívül, hogy mindenkinek adtam minden jogosultságot nem láttam, hogy mit tehetnék még.
2, Tegnap vírus miatt visszaállítási pontra kellett állítani a gépet, azóta minden torrent elakadt állapotban van, illetve nem tölt fel semmit. Klienst és a konfigurációs fileokat töröltem, újratelepítettem, de semmi változás.
Valakinek van ötlete, hogy mi lenne a probléma megoldása?
Fiam PC-jéről eközben simán megy a letöltés, ugyanazon a hálózaton.
-
UnSkilleD
senior tag
torrentgalaxy másnak sem megy?
-
tibaimp
nagyúr
Sziasztok!
A Diablo torrent oldal nektek sem megy?
-
Janos46
tag
Köszi a Választ.
Fennt a jobboldali piros lakatos zárolásnál azt kéri: Kérlek add meg az UI jelszavát.
Az alábbi pedig a napló:
2025. 02. 19. 10:10 - Python észlelve, futtatható fájl név: 'python3', verzió: 3.11.2
2025. 02. 19. 10:08 - IP helymeghatározási adatbázis betöltve. Típus: DBIP-Country-Lite. Összeállítás ideje: Szo febr. 1 03:16:56 2025.
2025. 02. 19. 10:08 - Torrent visszaállítva. Torrent: "NFL.Super.Bowl.2025.02.09.Eagles.Vs.Chiefs.720p.WEB.H264-NiGHTNiNJAS"
2025. 02. 19. 10:08 - Sikerült az IP cím használatba vétele. IP: "::1". Port: "UTP/58615"
2025. 02. 19. 10:08 - Sikerült az IP cím használatba vétele. IP: "::1". Port: "TCP/58615"
2025. 02. 19. 10:08 - Sikerült az IP cím használatba vétele. IP: "127.0.0.1". Port: "UTP/58615"
2025. 02. 19. 10:08 - Sikerült az IP cím használatba vétele. IP: "127.0.0.1". Port: "TCP/58615"
2025. 02. 19. 10:08 - UPnP/NAT-PMP support: ON
2025. 02. 19. 10:08 - Titkosítás támogatás: BE
2025. 02. 19. 10:08 - Anonymous mód: KI
2025. 02. 19. 10:08 - Peercsere (PeX) támogatás: BE
2025. 02. 19. 10:08 - Helyi Peer Felfedezés támogatás: BE
2025. 02. 19. 10:08 - Megosztott Hash-tábla (DHT) támogatása: BE
2025. 02. 19. 10:08 - HTTP User-Agent: "qBittorrent/4.5.2"
2025. 02. 19. 10:08 - Peer azonosító: "-qB4520-"
2025. 02. 19. 10:08 - Következő IP cím lista használatának megkísérlése: "0.0.0.0:58615,[::]:58615"
2025. 02. 19. 10:08 - Beállítások könyvtár használata: /home/ha5alp/.config/qBittorrent
2025. 02. 19. 10:08 - qBittorrent v4.5.2 elindult[ Szerkesztve ]
-
Janos46
tag
Sziasztok.
Nem egészen idevaló a kérdés, de máshol nem tudom feltenni. Linux alatt futtatom a qBittorrentet és ha a letöltést elindítom, rögtön azt írja ki, hogy ELAKADT, és a felső sorban egy piros lakat látható Zárolás felirattal. Tudna valaki segíteni megoldani a problémát? Megköszönném. -
szkutyi
addikt
-
brd
nagyúr
válasz
szkutyi #52010 üzenetére
Hogy érted, hogy nem működik? Win11 ugyan nincs a közelemben, de Server 2022 igen (gyakorlatilag ugyanaz a f's), azon működik (ill. most látom, hogy ennek .exe nélkül kell beírni a task nevét neki, tehát 'qbittorrent.exe' helyett 'qbittorrent' legyen csak az első paraméter). Ill.2: remélem, nem admin joggal fut a kliensed, de admin jogú program prioritását csak admin joggal futtatva tudod módosítani.
[ Szerkesztve ]
-
Kekmen
senior tag
válasz
Dragon3000 #52009 üzenetére
WD Red 12TB-os vinyóm van az SSD-k mellett, bár 5400rpm-es. Az is ennyit bír kb, ha 6-8 torrent megy aktívan róla, 30-35MB/s megválasztja. Egy szál esetében volt már 90MB/s is, tehát a konklúzió, hogy a merevlemezek ilyen fordulatnál kb ennyit bírnak.
-
szkutyi
addikt
Nagyon szépen köszönöm!
Usb 3.0 a kapcsolat az tuti, max írás olvasás 120-180között van..régen vittek már ennyire adatot valszeg ezért nem remélt..bár volt hogy gigabittel ment felfelé...lehet akkor 1-2 emberke vitt csak adatot, azért bírta a hdd?!?
Torrent ütemezésben próbáltam hogy max feltöltés csak 5db, de random kijelölt 5db torrentet és akkor azokat engedte, persze pont azokat amiket nem visznek épp....
Amit linkeltél sajnos nem működik, azért köszönöm szépen
Pedig nagyon jó lenne mert a prioritás a plex! A torrent pedig mellékes -
Dragon3000
nagyúr
válasz
UberMutant #52007 üzenetére
Azért itt az sem kizárt, hogy az usb vezérlő bem bírja a sok szálas terhelést a hdd házban.
-
brd
nagyúr
válasz
szkutyi #52006 üzenetére
Igen, a HDD-ben egy db mechanikus, mozgó villa van (persze azon lehet több olvasófej is), csodát nem lehet tenni, ha egyszerre 16 db olvasási utasítás érkezik rá (amit a hirdetésekben látsz, az az 1 szálú szekvenciális átvitel, ott minimális a fejmozgás), csak azzal lehet segíteni, ha nagyobb adatmennyiségeket kérnek az olvasások, de erre nem lesz ráhatásod. Továbbá az sem segít valószínűleg, hogy USB-n van a gépre kötve, ott a protokoll (sőt, ha esetleg USB2-n van rákötve, akkor a 30MIB/s kb. a max., de mai géppel/külső házzal ennek kicsi az esélye - mérd meg azért terheletlenül, mennyit tud olvasni szekvenciálisan) miatt van némi késleltetés (bár ez valószínűleg nem sokat számít esetedben, a mechanika miatti korlát lényegesebb).
Ha közben másra is használnád a HDD-t, arra van megoldás, de kezdőként küzdős tud lenni: van olyan, hogy Task I/O priority (ez más, mint a CPU priority), be kell állítani a torrent kliensét "Low"-ra, de erre nem igazán találtam régen ingyenes, normális programot (úgy mint: 'programneve.exe <módosítandóprogarmneve.exe> <kívánt prioritás>'), úgyhogy én írtam magamnak (aztán később találtam ilyesmit: https://github.com/crazy-max/IOPriority/releases (ebben a 0 a legalacsonyabb, 2 az alap, de 1-re (ez a Low) érdemes állítani, mert 0-val akkor is lassabb lesz a torrent kliens, ha semmi más nem használja a HDD-t), kb. ezt csináltam én is magamnak, ahogy most gyorsan átnéztem ennek a kódját). De pl. a Process Lasso is tud ilyet (elvileg a free is). -
szkutyi
addikt
válasz
UberMutant #52005 üzenetére
Szóval teljesen normális hogy ez megeszi a hddt?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest