- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz Celithrandi #50298 üzenetére
Nálam semmit nem pakol karanténba egyik rendszeren sem, pedig kikapcsolva sincs.
Lehet, hogy nem (csak) a Defender ott a probléma?[ Szerkesztve ]
-
Celithrandi
addikt
lényegtelen, jó a defender, nem csinál semmi anomáliát, a legkedvesebb amikor karanténba pakol úgy fileokat hogy közben ki van kapcsolva
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Geth
veterán
válasz Celithrandi #50296 üzenetére
Mit szerettél volna mondani?
-
Geth
veterán
válasz Celithrandi #50294 üzenetére
Hát, úgy tűnik ezek a dolgok nem csak a védelem márkájától függnek
-
Celithrandi
addikt
semmire, használd egészséggel. Én nem szeretem ha értesítés nélkül eltűnnek fileok a gépemről és azt se ha már tizedjére kell kiszednem egy filet a quaranténból és engedélyező listára tennem. Valamint az se hat meg ha a vírusírtónak nevezett valami a krekkekre utazik és nem a vírusokra.
[ Szerkesztve ]
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Geth
veterán
válasz Celithrandi #50289 üzenetére
Milyen meglepetésre gondolsz?
-
Celithrandi
addikt
válasz szkutyi #50290 üzenetére
én lelőttem és comodot használok, annak a vírus része tökéletes, a tűzfal részét ellenben eü szeretem, de abból a defenderé is működik rendben
-
szkutyi
addikt
válasz Celithrandi #50289 üzenetére
Igazából f@SZ kíván vele H állandóan teker akármit megbyitoky vagy csinálok....már lassan Eger mozgásra is.xd
-
szkutyi
addikt
válasz Celithrandi #50287 üzenetére
Nah...nem jó semmire?
-
szkutyi
addikt
válasz Celithrandi #50283 üzenetére
Köszi..nálad is teker a defender?
-
Celithrandi
addikt
válasz enginev3.0 #50284 üzenetére
arra akartam kilyukadni, hogy 45 torrent semmi. Bár ha a true detetktiv 3 évada 5 különféle verzióban akkor más a helyzet, azt viszik mint a cukrot mostanában 😊
[ Szerkesztve ]
-
válasz Celithrandi #50283 üzenetére
Igen
Több torrent esetén sem jobb, hidd elA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Celithrandi
addikt
válasz enginev3.0 #50279 üzenetére
nálam a 600torrent is van hogy csak 1-2 m el megy fel annyira nem viszik. Hétvégén meg full kiteszi a feltöltési sávszélem.
-
szkutyi
addikt
válasz Dragon3000 #50281 üzenetére
Köszi. Hozza adtam az egész hdd-t de maradt:/. Maga a qbittorrentet is hozzá adtam, így talan...
-
szkutyi
addikt
válasz Dragon3000 #50278 üzenetére
köszi és hol kell azt?
#50279: értem -
-
szkutyi
addikt
válasz zsolt_64 #50275 üzenetére
beraktam még pár torrentet, most van bent összesen 46 torrent.
de igy is a max feltöltési sebesség 5MB/s az átlag olyan 2 lehet!
oké hogy nem viszik öket, de ez normál?olyan 200 peer van összesen jelenleg a 46 torrenten xd
illetve teker a defender:
ez is normál? [kép]
köszzzii -
zsolt_64
senior tag
válasz szkutyi #50267 üzenetére
az 5000 az 1 durva hiba a qb részéről. ezt már itt kitárgyaltuk
globális kapcsolat lehet 1 kicsivel több is max 400, de ha kevesen szednek tőled akkor tökmindegy mennyi
az uapstor hiba totálgáz. Nincs ehhez a nyavalyás minipchez saját usb driver ?
amíg az nem tűnik el kár a qbittel foglalkozni...
laptopba bedugva is Eseménynaploban uaspstor hiba ?[ Szerkesztve ]
-
zsolt_64
senior tag
válasz szkutyi #50263 üzenetére
Akkor csak logikai alapon : ha a külsőt máshova bedugva teljesen jó, akkor az a mini-pc hibás...
+1 ötlet a végére: nem tudsz 1 másik külsőt kölcsönkérni ? azt bedugni a mini-pcbe ?
Ha ott is hibázik akkor min-pc rossz... ha nem akkor a mini-pc és a külsőd nem szereti egymást.
vagy ezt már megírtad ?[ Szerkesztve ]
-
zsolt_64
senior tag
válasz szkutyi #50261 üzenetére
Biztos nem qb probléma, ha van laptopod dugd be és próbálj meg valami nagyméretű tesztet csinálni. Ha olvasásra is előjön akkor csak valami hw hiba lehet...
Sanszos a külső ház...
De van Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Két elemet kell letesztelned hdd , külső doboz. szerezz be akár kölcsonbe 1 másik külsőt.[ Szerkesztve ]
-
szkutyi
addikt
válasz zsolt_64 #50260 üzenetére
Van plexem, éjszakai karbantartás alatt is ledobta valamiért...
Szóval nem vagyok benne biztos hogy a qbittorrent okozza...vagy lehet...igazából amivel próbáltam a dolgokat: másik laptop . Másik dokkoló.masik hdd...
Másik op rendszer....mindegyiknel előjött ez a probléma...
Plex már nem üti ki talán, mert nincs éjszakai karbantartás...
(Mondjuk a múlt héten pont a kisfiú nézte a meséjét, és közben eldobta)
Bekötni nem tudom mert ez egy mini pc....
Most annyit csináltam tegnap hogy a cachet a kliens én beállítottam 2048Mib-re[ Szerkesztve ]
-
zsolt_64
senior tag
válasz szkutyi #50259 üzenetére
Na akkor nem stabil. nem tudod megpróbálni ?
1. bekötni ha csak ideiglenesen sata-ra ...
2 . másik külső usb doboz kerítése.
7 db külső usb-m van de egyik sem csinál ilyet. Mondjuk most pont nem torrentezek rájuk, de csináltam már olyat hogy a qbittel átpakoltattam 1 csomó torrentet (USB-re) és onnan seedelt több napig. Gond nélkül.[ Szerkesztve ]
-
zsolt_64
senior tag
válasz szkutyi #50256 üzenetére
Qbitorrent verzió:4.6.2 és az alap tehát libtorrent 1.2
File-sor mérete a speciálisban : 100
Globális kapcsolatok száma : 200
Minden más alapértelmezett.
Az usb3-at nem értem, de ha stabil akkor nem gond. Az Asrock n100 kicsi fogyasztású tehát mehet non-stop. Ha telebuggyantod a 4TB ot és az magos, akkor bekerülhetsz a top 1000-be és legend leszel előbb-utóbb.
Amennyiben megvan az aktív kapcsolat - itt számtalanszor kivesézve...
Ja és közben simán lehet filmet nézni, meg browsolgatni a minipc-n.[ Szerkesztve ]
-
szkutyi
addikt
Kis segítséget szeretnék kérni komolyabb beallitasokban.
A setup: mini-pc n100 CPU 16gb ddr5 rám, 512 rendszer SSD,
4tb 3.5" usb hdd torrent részére. 1000/1000lan , átlagban 30-50 torrent.
(Ssdre torrent majd áthelyezés hddre)
Qbittorrent beallitásokban kernék segitseget, ott is inkább a részletes beállítások( cache és társai)
Köszi
[kép][ Szerkesztve ]
-
woodworm
veterán
válasz SunMount3r #50253 üzenetére
Nem szoktam, mert a helyi peer a saját hálózatomon van.
-
szkutyi
addikt
Sziasztok!
Qbittorrent olvasas-iras gyorsítótár be vagy ki?,mi az ajánlott?,köszi. -
Laccoss
addikt
válasz SunMount3r #50247 üzenetére
Mekkora fájlról beszélünk? Mert lehet egy google drive, vagy mega-ra feltöltés egyszerűbb lenne.
[ Szerkesztve ]
-
woodworm
veterán
A kliensben kapcsold ki a DHT-t és a PEX-t, a torrentben pedig vedd ki a privát flag-et. Ha ez számodra nem elég biztonságos, mindezt tedd egy vpn kapcsolaton keresztül.
-
SunMount3r
nagyúr
A megosztó kliensben így néz ki a dolog:
-
Laccoss
addikt
-
SunMount3r
nagyúr
válasz woodworm #50246 üzenetére
Jelenleg csak az itthoni gépek között próbálgatom, így mindkét fele NAT-olva van. Az ismerősnek meg még egyelőre fogalmam sincs, hogy ő NAT-olva van e.
Szerintem nem azért nem tudok felvenni peer-t mert NAT-van, más letöltött torrent-eknél tudok hozzáadni peer-t, de amit én csinálok Privát tracker-es torrent-et ott nem. Az összes jobb klikkes opció inaktív a Peer listában.
Ha nem kapcsolom be a Privát tracker-t a torrent-hez, akkor publikusan szépen megy az áttöltés. De ugye én Privát-ban akarom.
[ Szerkesztve ]
-
woodworm
veterán
válasz SunMount3r #50243 üzenetére
Ha a másik oldal publikus címmel rendelkezik, akkor mennie kell. Ha mindkét oldal natolt, akkor felejtős, ahogy bármilyen tracker esetén.
Korábban említetted, hogy nem tudsz felvenni manuálisan peert, mert natolva vagy. Nem függ össze a kettő, ha csak az egyik oldal aktív, akkor pont a passzív oldal felől kell felvenni az aktív peer ip-címét. -
Laccoss
addikt
-
SunMount3r
nagyúr
válasz SunMount3r #50214 üzenetére
Akkor itt erre senki nem tud tippet sem adni, hogy ha NAT mögött vagyok, akkor hogyan lehetne működő Privát torrent-et létrehoznom? Vagy ez így kizárt dolog és undercikk?
[ Szerkesztve ]
-
szkutyi
addikt
válasz enginev3.0 #50240 üzenetére
Na szép..nekem nem remlik
-
-
szkutyi
addikt
Jól gondolom hogy eddig nem volt olyan lehetőség torrent berakaskor qbittorrent kliensbe hogy hash ellenőrzés kihagyása? hát ez rohadt jó
-
bolic
őstag
Az nCore-n meg lett hosszabbítva az 1 éves prémium előfizetés, tényleg először használtam és nagyon egyszerűnek és biztonságosnak tűnik. Előtte kb. 4 évre toltam ki SMS fizetéssel jó régen. Azaz jövő májusig meg lett hosszabbítva, valószínűleg ez lesz az utolsó ugrásom.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
Celithrandi
addikt
válasz Kekmen #50236 üzenetére
Jó tudni hogy gyakorlatban 30 éve használjuk az ipv6 ot. Abban a világban ahol én élek 2011 előtt nem létezett. Ciscon pedig nem tanultunk elméleti, nem használt rendszereket mivel nem kellett végezni ipv6 címkiosztást nem létező ipv6 hálózaton a nem létező ipv6 os routereken és switcheken. Amúgy igen, 2005 ös a CCNA minősítésem, nem ma volt.
[ Szerkesztve ]
-
Kekmen
senior tag
válasz Celithrandi #50235 üzenetére
Jó régen tanulhattál, az IPv6 30 éves.
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
Celithrandi
addikt
feltételeztem, hogy ha alhálóra dobnak akkor ipv4 és 6 együtt megy, de bevallom őszintén, hogy amikor én ciscot tanultam még rohadtul nem volt ipv6 és jó régen nem foglalkozom hálózati eszközökkel De valójában logikus hogy el tudod választani a címzés fajtáját és a routing módját, de nem gondoltam bele
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz SunMount3r #50231 üzenetére
Egy torrentet indítottam aminél volt 5 seed-re és mindegyik PASSZÍV volt.
Ez a gondom, és ez terjed mint a vírus. Mert NAT-olt IPv4-es címből egyre több lesz de több lesz az IPv6-os cím is amivel meg megint nem érek sokat, úgyhogy sakk-matt.Ebből csak a teljes IPv6-os átállás húzhat ki minket. Aminek az elnyújtása fájdalmas és egyre rosszabb lesz.
-
Dragon3000
veterán
válasz Celithrandi #50221 üzenetére
12 éve vagyok digis, egyszer se kerültem nat mögé, de a topikjában elég sok esetről lehet olvasni, sőt volt olyan aki mindig visszakerült 1-2 hét elteltével.
-
Dragon3000
veterán
válasz SunMount3r #50231 üzenetére
Szerencsére a digi kivesz a nat mögül ha kérik. Ha kérdezik miért kell, akkor egy egyszerű ok, el szeretnéd érni az otthoni kamerákat.
-
SunMount3r
nagyúr
Ugyanúgy bármilyen letöltésre használom a torrent-et, mint itt bárki más, nem csak az ismerősömmel akarok file-t cserélni. Ezért az IPv6-os átállás nem fog menni.
Nem tudom mióta vagyok NAT mögött, rég volt, hogy legutóbb csekkoltam az ip címeket, de nem rég lehetett, hogy átraktak NAT-ba, korábban a port forwarding fainul működött, nyitva voltak a portok, stb...Remélem telefonon el tudom intézni, hogy vegyenek ki mögüle.
-
Cs1csó
félisten
+1 Geth
A NAT-olás azért van mert nincs elég IPv4 cím, IPv6 cím van dögivel tehát: értelmetlen a NAT-olással foglalkozni - ---> nincs és nem is lesz NATAz IPv4 és az IPv6 külön van ez is a gond amit Intruder2k5 írt, hogy ha jól értem torrentnél is IPv6-os nem tud csatlakozni ahhoz aki IPv4-en van. (ezt nem tudtam, nem tudom a pontos egymás mellett működését a két rendszernek/módszernek)
Egyértelmű amúgy a megoldás: kukázni az IPv4-et (mint a 3G-t) és IPv6-ra átállni
-
Geth
veterán
Nézz be a digi topikba, rendszeresen nyígnak a CG-NAT miatt.
Van sok ismerősöm kezdetűről pedig nyugodtan szokj le, általában bukó érvelés. Btw, az egyik végpontom nekem is ilyen, de v6-on simán elérem.
IPv6-ot nem NAT-olják soha, akkor sem ha a v4-et igen. Nem tudom milyen kettéválasztást vizionálsz, eleve két külön dolog.[ Szerkesztve ]
-
Celithrandi
addikt
válasz Cs1csó #50226 üzenetére
pedig baromi jó móka amikor rbl listás ip címet osztanak ki neked és hiába restartolgatod a routert nem kapsz újat. Volt rá példa régebben, hogy egy hétig webmailt kellett használnom, mert nem tudtam kiküldeni egy e-mailt a 86 rbl listán szereplő cím miatt aminek a nagy részéről levetetni se lehet csak várni az elévülést. Szerencsére a t nél el tudom dobni az ip címet egy restarttal. Viszont szívás hogy nem fix mert egy csomó dolgot ip alapján kellene elérnem és így megint trükközni kell.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Intruder2k5 #50225 üzenetére
Pedig ez lenne a megoldás: kukázni az IPv4-ett és átállni IPv6-ra, mert ez a párhuzamos működés senkinek sem jó:
- aki NAT mögött csücsü szív
- ha IPv6-od van akkor meg - ha jól értem szavaid - ugyanúgy nem lesz jó ameddig nem terjed eléggé mert nem fog tudni csatlakozni IPv4-es kapcsolatokhoz (torrent)Xar az egész, és dühítő.
Régen ha költözés felmerült akkor az volt pl. fontos, hogy a tömegközlekedés pl. buszmegálló milyen közel van aztán jött, hogy legyen minőségi internet hozzáférés tehát optika vagy koax.
Most ott tartok, hogy majd azt fogom figyelni, milyen szolgáltató érhető el és az ad e PUBLIKUS DINAMIKUS IP CÍMET lehetőleg IPv4-et.
Agyfax az egész. Persze ha minden szolgáltató átállna IPv6-ra gondolom minden ilyen gond megszűnne. -
MODERÁTOR
-
Matrox1995
tag
A rendszer-visszaállítás tiltva van, frissítés sem kavart be, meg az a rendszer lemezt használná.
Azért biztos, hogy a qbit okozta, mivel ha a qbit elkezdett többet olvasni, akkor a System folyamat is. Gyakorlatilag párhuzamosan mentek.
Valszeg valami bugolt a programban.
Bár nem is csodálkozok, valamiért a beépített tracker sem működik 4.6.2 óta.
A port nyitva van teszterek szerint, csak valamiért mégse működik. -
csaba951
veterán
válasz Intruder2k5 #50222 üzenetére
1 db ismerőssel akar fájlt cserélni. Szóval most ez is megteszi.
-
MODERÁTOR
-
Celithrandi
addikt
laza, azért lep meg, mert Digiről van szó, egy csomó IT-s ismerősnek van digije akinek egyből feltűnne, de még senkitől sem hallottam ilyet. Ilyenkor ipv6 is megosztott vagy csak az ip4 el trükköznek? Mondjuk a kettéválasztás meg bonyolult lenne.
-
csaba951
veterán
válasz SunMount3r #50217 üzenetére
Ez csak akkor probléma, ha ragaszkodsz az ipv4-hez. Ha rápróbálsz az ipv6-os címedre, akkor ott nyitva lesz a portod.
-
Geth
veterán
válasz Celithrandi #50215 üzenetére
Pontosan ezt csinálják, spórolnak a publikus IPv4 címekkel, CG-NAT-nak hívják.
Van olyan szolgáltató, ahol kérésre kivesznek belőle, de előfordul, hogy később is visszatesznek, és van olyan szolgáltató, ahol így járt az ügyfél. -
Celithrandi
addikt
válasz SunMount3r #50217 üzenetére
ez inkább hálózati hibának tűnik, restartold a digi routerét és ha nem javul beszélj velük.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Celithrandi #50215 üzenetére
Márpedig az ip cím csekkolós oldalakon ellenőriztem, más a Router WAN címe és más a publikus cím. És egyik port-om sincs nyitva a publikus címen, amik a router-ben forward-olva vannak.
-
brd
nagyúr
válasz Matrox1995 #50213 üzenetére
Az is lehet, hogy semmi köze a qbit-hez, hanem valami M$ háttérfolyamat csinált valamit, miközben futott a qbit, mittomén' frissítést telepített, vagy rendszer-visszaállítási pontot hozott létre.
The only real valuable thing is intuition.
-
Celithrandi
addikt
válasz SunMount3r #50214 üzenetére
hogy rakott nat mögé? Nem hinném hogy azonos ip címmel engednek ki mint más usereket.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz SunMount3r #50208 üzenetére
Most vettem észre hogy a szolgáltatóm közben NAT mögé rakott, így egyik port forwarding-om sincs nyitva.
Akkor így nem is tudok Privát torrent-et létrehozni, hogy működjön?Holnap az első dolog lesz, hogy felhívom a Digit-t hogy vegyen ki a francos NAT-juk mögül...
De érdekes mód, hogy port forwarding van ugye beállítva, de az összes privát tracker-es torrentem működik...
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz SunMount3r #50211 üzenetére
Meg ha a peer listába kattintok és ott az Add peer-s nekem szürke, nem tudom bekattintani.
-
woodworm
veterán
Én soha nem kapcsolom be a trackert. Egyszerűen felveszem a másik oldal ip-címét peernek.
-
Celithrandi
addikt
portnál nincs tartomány. De nem jó rá ugyan az a port amit alapból adsz a programnak?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Celithrandi #50205 üzenetére
Már közben találtam egy tutorial-t hozzá, hogy érdemes bekapcsolni inkább Privát-ra. Most az nagy kérdés, hogy az "Embedded port-nak" az alapértelmezett 9000 helyett mit írjak be? Nyilván it nem egy konkrét port számra vagyok kíváncsi csak a port tartományra amin belül érdemes választani.
Erre valaki valamit?
-
szkutyi
addikt
Mit jelent ez a két dolog?(bekarikazott) [kép]
-
brd
nagyúr
válasz Matrox1995 #50191 üzenetére
Ha az OS cache-eli a lemezműveleteket (ez nem az eszköz írási gyorsítótára, hanem FileCache-nek hívják és tulajdonképpen a filerendszerrel együttműködve végzi a cache-elést, nem a fizikai eszköz blokkjaival), akkor normális, mert a tényleges művelet akkor történik meg, amikor a rendszer (System) olvassa/írja az adatot.
Szerk.: külön megadható, hogy az olvasást és/vagy az írást cache-elje-e, ezért lehet, hogy a qbit és a System is forgalmaz; továbbá lehet, hogy ha nem a cache-ből jön az adat, akkor azt nem a System-nek számolja, hanem a qbit-nek (ez utóbbi, csak tipp, nem mentem utána, hogy a task managerben mi alapján kerül kitöltésre).[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
Celithrandi
addikt
válasz SunMount3r #50204 üzenetére
de miért nem kapcsolod be a privátor? + miért nem kapcsolod ki a dht?
-
SunMount3r
nagyúr
Még egy más jellegű kérdés: ha file megosztásra ("átmásolásra") akarom használni a Qbit-et, akkor az elég biztonságos mód erre? A lényeg: csinálok benne egy torrent-et egy file-hoz, vagy mappához, amit elküldök valami chat programban a másik félnek, majd ő az ő számítógépén megnyitja a torrent file-t és letölti tőlem a file-okat.
A biztonság itt lényeges kérdés és azt sem akarom, hogy más is hozzáférjen a torrent-emhez, csak az akinek elküldtem a torrent file-t.
Itt pl. az "elég biztonságos", ha a "Private torrent"-et nem kapcsolom be és DHT (meg a többi: PeX, LSD) meg bekapcsolva marad?
Van ezzel valakinek tapasztalata?
Köszi!
-
Matrox1995
tag
válasz szkutyi #50195 üzenetére
Majd ránézek akkor, bár elvileg automatán megy a mentesítés.
Viszont mint írtam, este az értelmetlen lemez cache állítás megoldotta.
Hosszabb tesztet csak ma estefele tudok kezdeni.
Viszont jó tudni, hogy a töredezettség is, ennek a folyamatnak növeli a kihasználtságát. -
Geth
veterán
válasz Celithrandi #50199 üzenetére
Nem.gondolom, csak segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- EA Sports WRC '23
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gaming notebook topik
- UEFI BIOS frissítési módok 2016-ban és 2024-ben ASUS alaplapoknál, FlashBack
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple Watch
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest