Új hozzászólás Aktív témák
-
maláj
addikt
bepirosodott a mag vagy csak nálam van vmi gebasz
-
Santiagain
őstag
Utánaolvastam egy picit a dolognak. Az írják, hogy a UPC tiltja a TCP/UDP bejövő kapcsolatokat. Ez lehetséges?
Megnéztem a tűzfalamnál az aktív kapcsolatokat. A torrent kliensnél van több tucat, de mindegyik out.
http://allergiadesign.com - http://www.flickr.com/photos/santiagain/
-
McClane
aktív tag
válasz Santiagain #8393 üzenetére
Nyisd meg a uTorrent-et és lenti kis színes ikonra egy bal egérkattintással előjön egy ablak. Milyen színű lesz a pipa ha lefuttatod a hálózat tesztet?
-
fradi81
veterán
válasz Santiagain #8390 üzenetére
Eddig jó volt ezekkel a beállításokkal a torrent, volt nyitva port ugyanezekkel a tűzfalprogramokkal? Vagy mi változott?
moto g72, Ninebot d28e
-
Santiagain
őstag
válasz fradi81 #8384 üzenetére
Még egy láma kérdés:
A uTorrent "beállító kalauza" csak ruotert vizsgál, vagy miért írja ki, hogy nincs nyitva a port? Ha van feltöltésem, de lassú - olyan trackereknél, ahol van egy rakat leecher, ott is csak szivárog, míg régebben ugyanott, lassabb nettel tudtam rendesen feltölteni - az feltétlen azt jelenti-e, hogy passzív vagyok? Hogyan tudnám ezt még leellenőrizni?
-
Oracle
senior tag
Elolvastam, de soha nem volt ilyen gondom, kb 1 hete kezdte ha megy az utorrent akkor lassú a böngészés msn ledobál le és feltöltés is lassú, de miért pont most ha évekig rendben volt? ezért nem hiszem hogy az lenne a gondom amit leírtál anno. Vagy az új béta kliens a rossz vagy az upc mahinál valamit, korlátozás eddig is volt de protokoll titkosítással vagy új béta kliensekkel ki lehetett játszani.
szerk: melóhelyi gépen is belassul a böngészés, pedig itt se volt gond soha, itt is utorrent 2.2 csak erre tudok gondolni hogy a kliens szórakozik.
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
olvasd el a valaszt is es akkor rajosz, hogy a cimben az egyszeruseg kedveert nem emeltem ki, hogy egy ido utan, nem csak a bittorrent letoltes, de minden mas (pl msn, bongeszes is, amiket te emlitettel), lelassul, szinte megall
ha az ott leirtak nem segitenek, tovabbhaladva, a 4-es pontnak is nekifeszulhetsz, ugyanazon problema mas iranybol megkozelitve (bar a 3-as pontban leirt a jellemzobb)
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Oracle
senior tag
Van rengeteg seeder, jó gyorsan tudok tőlük tölteni, de egy idő után lelassul, szinte magáll - miért?
ennek mi köze a problémámhozÉn az upc-re gyanakszom hogy valahogyan sikerül korlátoznia, az új utorrentekkel nem volt ez gond, de pár napja csiga lassan tölt le és fel is 30/3-as kapcsolatnál 30-90kb/s közt töltök fel vicc...
-
McClane
aktív tag
válasz Santiagain #8383 üzenetére
Állítsál be egy fix portot és az alábbi leírás szerint állítsd be a tűzfalad: [link]
+ kapcsold ki a Windows tűzfalat mert a Comodo valószínűleg automatikusan nem tette meg.
[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
válasz Santiagain #8383 üzenetére
Hello
Mivel nincs routered ezért nem kell upnp és véletlenszerű portot is bekapcsolhatod, úgy mennie kellene simán. Így próbáld ki, ha nem megy tűzfal nélkül is hátha.moto g72, Ninebot d28e
-
Santiagain
őstag
Segítsetek már egy lámának!
Mi a pék akadályozza, hogy aktív legyek?
Win7 x64 (tűzfal be) torrent TCP/UDP in engedélyezve
Comodo 5.0.163.652.1142 TCP/UDP engedélyezve
uTorrent 2.0.4 UPnP, NAT-PMP port hozzárendelve
NET FiberPower
Router nincs.Mégis tiltja valami a portot uTorrent szerint.
Segítsetek, mert kezdek beleőrülni!
-
Oracle
senior tag
Üdv
Srácok mitől van az hogy ha megy az utorrent, akkor behal a net ledobál az msn böngészni nem tudok mert hót' lassú lesz nem értem a dolgot eddig ilyen gond nem volt, pár napja csinálja
-
WonderCSabo
félisten
Most mindenki Ákost baszogatja, pedig valszeg nem sok köze van a dologhoz.
-
Weaver
senior tag
BIG -el mi van ? 2 napja nem megy.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Gorneck #8323 üzenetére
Jobb később mint soha, jelentem, már közel egy hete csapatom a 2.2-vel, ugyanolyan jól működik mint eddig a 2.04 működött....
A 3.0-át még nagyon az elején próbáltam még úgy 3-4 hónapja de akkor még annyira erősen alfa volt, hogy nálam sem ment az adatforgalom, továbbá ha több fileból állt a torrent akkor nem adott választóképernyőt hogy mit akarok letölteni, nah mindegy, majd jövő héten kipróbálom újra! De egyelőre szimpi ez a 2.2
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Psychonaut
veterán
válasz WonderCSabo #8372 üzenetére
Igen, arról, akkor gondolom az IP-vel lehet valami gondjuk, de nem tudom, miért?
-
lvnt
őstag
válasz Fortissimus #8370 üzenetére
Az.
-
WonderCSabo
félisten
válasz Psychonaut #8371 üzenetére
Hátha a T-Home-os netedről mész a proxyra, és úgy megy, akkor az tracker felől korlátoznak.
-
Psychonaut
veterán
Nem tudjátok véletlen, hogy a T-Online blokkolja-e a PRE-t? Nem tudok csatlakozni, de proxy mögül be tudok lépni, accountommal minden rendben, aránnyal szintén, tehát kitiltva nem vagyok. Eddig nem volt vele semmi gond, kb. 1 hete kezdődött.
-
Fortissimus
őstag
D****lord-on ez az uzenet fogadott:
"Oldalunkat lefoglaltak, hamarosan bovebb info itt!"
Gondolom az Akos fele kavaras miattszerk# : kozben megtalaltam az asva-n is: [link]
vicc...[ Szerkesztve ]
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
Def26
félisten
Nem tudom mitől van, de az ncore ról szedett cuccok nem jönnek 300k -nál gyorsabban. Sima letöltésnél (nem torrent) jön max. sebességen minden (olyan 660k). ADSL Thome -om van, lehet, hogy a szolgáltató korlátoz? Thome -ról még ilyet nem hallottam.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
anulu
félisten
válasz zoo8800 #8363 üzenetére
az sms cuccok meg tovabbra is elnek-s-virulnak
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
titán
Minden ok a magon, vege a karbantartasnak.
fradi81 Pedig fent van.
-
zoo8800
veterán
Megint volt egy kisebb razzia.
rip and tear, until it is done
-
CHIPman
nagyúr
Most lassú, de úgy néz ki, hogy megy. Akinek kell valami, most szedje.
szerk.: Tévedtem, a tracker még mindig nem megy.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
fradi81
veterán
Nem vette fel valaki a megasztárt tegnap? Nincs fent sehol.
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
CHIPman
nagyúr
Az a szép, hogy pont öt másodperccel az utolsó twitter-bejegyzés után néztem megy a twittert, akkor rámentem az oldalra, és nálam nem úgy tűnt, hogy megy. Mi a fene lesz így spooky-n?
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
maláj
addikt
nyugalom gyerekek majd menni fog
-
anulu
félisten
ja, 2 nap utan meg 3 percenkent egy teljes oldalnyi anyag kerult fel... megint ez lesz
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
-
Milka 78
nagyúr
Kezd ez nekem gyanússá válni...és semmi kézzelfogható infó sincs.
-
anulu
félisten
válasz WonderCSabo #8340 üzenetére
mondjuk ugyis eszreveszem, ha elindul, mert elkezd a seed miatt tekerni a hdd
-
anulu
félisten
jo kerdes, nem talaltam semmi friss infot
-
ToBeY
nagyúr
Nrm tudja valaki,hogy a "mag" mikor indúl újra?
-
anulu
félisten
-
anulu
félisten
válasz @rglaaf #8332 üzenetére
jólvan, csak nem tudtam, mi a para. ty az infot!
-
@rglaaf
veterán
Kicsit karbantartunk. Ez van, ezt kell szeretni.
update: jelen állás szerint az oldal leghamarabb késő este fog működni, de a holnapi indulás sem kizárt (sőt, inkább valószínű)
Nem normális, rajtunk kívül álló okok miatt állunk. A szerverteremben van valami hálózati gond, kb. ennyi az info jelenleg.[ Szerkesztve ]
PSN:BiZzare_0 ️
-
anulu
félisten
mag-ról tudtok valamit?
tracker http 504-et dob, az oldal meg nem elérhető. nappal nem nagyon szoktak karbantartani..."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Pá
addikt
Tényleg érzékelhetően lasabb és bizonytalanabb a 3-as utorrent. Használtam egy ideig és kénytelen voltam visszatenni a 2.0.4-et, azóta újra hasít minden, ahogy kell.
Többet biztos nem teszek fel bétát.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Maarki
aktív tag
Helotok
Van egy kis gondom tudnátok segíteni torrentfluxot használunk csak nem tudom hogy kell be állítani hogy hogy lehet a usereket szétszedni és hogy egyik user ne lássa a másik torrenteit
válaszotok előre is köszönöm -
Weaver
senior tag
hentelésen freereg. minden ami horror, és horrorral kapcsolatos. aki bírja a horror/thriller/trash vonalat, annak az oldalon a helye.
-
copperhead
aktív tag
-
McClane
aktív tag
válasz Gorneck #8318 üzenetére
Számomra is a funkcionalitás az elsődleges, de ha már meg lett említve a fórumban, akkor érdekelt, hogy milyen lett.
Feltételezem, hogy azonos beállításokkal tesztelted a programokat. Ebből kiindulva ezek egyelőre csak béta verziók, úgyhogy a végleges verzióig még javulhat a helyzet, de nem biztos. -
Apollyon
Korrektor
válasz copperhead #8319 üzenetére
A UPC... VAlami gixer van a hálózatukkal vagy csak így korlátoznak. Bemész a Chello/fiber power topikba ott olvashatsz pár érdekességet!
Gorneck: Holnap kipróbálom én is, van egy pár torrentem most a 2.04-ben ami 0-24 folyamatosan hasít fullsávval felfelé, meglátjuk az új kliensekkel mi lesz!
Amúgy nem lehet hogy nem állítottál be valamit ami a régi kliensedben meg be volt?#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
copperhead
aktív tag
-
-
@rglaaf
veterán
uTorrent 3.0 alpha sokadik frissitése uj parancsikont adott
PSN:BiZzare_0 ️
-
WonderCSabo
félisten
válasz Psychonaut #8310 üzenetére
Inkább:
-
Psychonaut
veterán
válasz WonderCSabo #8309 üzenetére
Nekem sem válaszoltak.
-
WonderCSabo
félisten
Vkinek sikerült meghívót igényelnie a "mag" főoldalán? Nekem nem válaszoltak, szóval buktam... Azért kiváncsi vagyok, milyen lehet a "staff egyedi elbírálása".
-
kangool
tag
Ezt a hibaüzenetet írja az utorrent: "a szoftvercsatornához a hozzáférési engedélyeket megsértő módon történt hozzáférés" tudja valaki ez mitől lehet?
-
veterán
Sziasztok!
szeretném az utorrent-emen beállítani a web ui-t, de amikor meg akarnám nézni, tehát beírom a b9ngészőbe az ip-t és a portot, csak ezt a hibát írja ki: invalid request
Miért? Mi lehet a baj?
Köszi! -
zetecR
addikt
válasz WonderCSabo #8303 üzenetére
Na, ezt csúnyán benéztem.
Tehát van egy olyan szolop, aminek az a neve, hogy Seed/Peers[all] és ez alatt volt egy olyan adat, hogy 0/0[0/132]. Tehát épp nem volt senki, akitől jöhetett volna, csak az [all] nem tudom, hogy mit jelent.
Azóta a Seeds/Peers alatt 1/1 van, jön is komoly 1-2 kb/s-mal.
-
zetecR
addikt
Töltenék le egy 4Gb-os állományt.
59.7%-is lejött, de napok óta áll, és nem csinál semmit.
A BitComet az írja, hogy 0 Seeds/331Peers.
Ez pontosan mit jelent számomra?
Vagy mit kellene tennem ahhoz, hogy beinduljon? -
Tosee
őstag
válasz csabyka666 #8298 üzenetére
Üdv!
Gondolom nem véletlenül tiltotta a rendszergazda! Ha ő nem egyezik bele, akkor a megkerüléssel ne próbálkozz! Ha kipattan a dolog, akkor ki is csaphatnak!
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest