- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsi
veterán
válasz Dictator^ #11494 üzenetére
Szerintem kicsit feleslegesen sok a kapcsolatok száma.
Nekem csak 10/0,5-ös netem van és minden érték 32-re vagy ha nagyon akarok tölteni 64-re van állítva, de nekem jó lenne 8-on is mert a feltöltésem nagyon szétdarabolódik (2-3kbyte/sec/torrent)
Csökkentsd jelentősen az értékeket és figyeld van e változás:
Próbára:
Torrenten belül a global max kapcsolatok száma : 128
Max kapcsolat peer / torrentként : 32
Max upload slot : 16 (nálam ez Number of upload slots per torrent)Ha nem sikerül kihajtania sebességedet akkor emeld az értékeket de ne drasztikusan.
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
rt06
veterán
válasz Dictator^ #11491 üzenetére
akar normalis is lehet
nem tudom, a windoze kihez jeloli az ack csomagokat, de ha letoltesed is van a feltoltes melle, akkor minden egyes letoltott csomag utan kuldesz a csomag szarmazasi helyere egy ack csomagot, hogy ok, megjott, kuldheted a kovetkezotaz svchost amugy a windoze resze es kb 20-25 szolgaltatasert felel (olyanokert, mint peldaul a dns kliens, upnp, vagy a windoze tuzfal)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Agyas
aktív tag
válasz Dictator^ #5677 üzenetére
No megoldódott
Win7-ről vissza xp-re és próbálgattam amit írtál, hogy különböző böngészőkből belép új jelszó cache törlés. Végül úgy tudtam belépni, hogy IE alól új jelszó firefoxal megnézem a mailt, cache törlés, a linket amit adott azt bemásolom az IE-be és a mailt megint firefoxal megnyitni az új jelszót bemásolni az IE-vel megnyitott 1st oldalra és beléptem.
Most win7 alól is be tudok lépni
Köszi szépen a segítséget -
Agyas
aktív tag
válasz Dictator^ #5675 üzenetére
Tosee: az arányom 1 fölött volt azzal nem lehetett gond. De ha töröltek akkor az email címemre miért küldik az új jelszót? Akkor azt is törlik nem
Dictator^: win 7 x64 de van xp is azzal sem enged be. Ha törölnek akkor nem küldenek semmit mailre csak egyszerűen nem tudok belépni? Nem töröltek még sehonnan, nem szoktam írkálni csak töltök filmeket de azt is ritkán.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Max
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest