Új hozzászólás Aktív témák
-
boygabi_
aktív tag
válasz enginev3.0 #18899 üzenetére
Igen még annyi híja van, hogy a legújabb volt fent. Azt leszedtem és 2.2.1 megy most. De ahogy írtad 3.1.3-ast akarom még feltenni. Ezt úgy kell érteni, hogy kettő legyen egyszerre vagy előbb a 3-as aztán uninstall és vissza a régit?
-
boygabi_
aktív tag
válasz enginev3.0 #18896 üzenetére
Köszönöm szépen a többiek nevében is. Az a helyzet, hogy beállítottam mindent. Adtam neki 1024 cache-t.
Gyönyörűen tölt le maxon míg meg nem telik a tároló és onnan leesik a sebesség 0 közelébe és Disk overload.TIT sajnos hiába vártam nem akar megmozdulni a sebesség.
-
boygabi_
aktív tag
válasz enginev3.0 #18893 üzenetére
Igen az néha bevillan és változik a százalék 1 és 100 között. Disk overloaded.
-
boygabi_
aktív tag
Sziasztok. Van egy olyan problémám, hogy szenvedek a letöltéssel. Utorrentet használok. Elindul a letöltés fel is ugrik a sebesség aztán szép lassan leesik és vagy nem mozdul vagy később ugrik fel. Seeder van dögivel helyem is van a töredezettségmentesített winyón. Ezt csinálja az új és a 2-2-es utorrenttel is. Ha tesztelem a kapcsolatot mindent jónak talál. Valami jótanács?
-
boygabi_
aktív tag
Hát ezek nagyon jó hírek. Megpróbálom le ellenőrizni a winyót és a ramokat. Egyébként egy pár hónapos 1 Terrás Samsung - ról van szó. Egyszer volt vele olyan, hogy újra kellett formáznom mert adatok tűntek el róla folyamatosan. Sőt olyan is, hogy utána már meg sem tudtam nyitni a winyót. A win nem fért hozzá. Lehet azóta van ez a probléma.
-
boygabi_
aktív tag
Sziasztok. Van egy érdekes problémám. utorrent 2.2-t használok Win7 oprendszerrel. Szinte mindent 2-szer kell letöltenem. Ha mondjuk egy torrent lejön 100%-ra utána kiveszem a kliensből és újra berakom. Az újraellenőrzés után pedig azt írja, hogy ez nem is 100% csak mondjuk 97.
Egy rakás film ill. flac zene szaggatott a gépemen ezért mert hiányoztak a file - okból bizonyos darabok.
Van erre vmi ötletetek, hogy ez mitől lehet? -
boygabi_
aktív tag
Miért van az, hogy csak seedelek a torrent kliensem mégis számol letöltést olyan 16-18 kb/s-el. Ha megnézem a program statisztikáját akkor ott is látszik, hogy számolja a letöltést. Ez miért van?
-
boygabi_
aktív tag
Sziasztok! Lenne egy kis gondom. utorrent1.6.1-et használok és valahogy nem megy a feltöltés.
Most is szedek egy dvd-t. Már 60% on van de csak 15 megát töltöttem fel.Pedig lenne 8 ember akinek tudnék. Kapcsolatom 1M/256. 30kb/s helyett kb 10-el töltök fel max eddig mindíg maxon ment.
Van másik torrentem is ahol lenne kinek tölteni de nem megy.
A kliensben minden oké tesztelve a port átirányítás.A kis pipa alul zölden világít.Ja és ez a sötét féle oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest