Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz BonFire #5792 üzenetére
Nekem is csak csütörtök óta van 6/1, előtte 1/256 volt csütrtökön rakták át utána ment is jol este már baszakodott, meg pénteken is, ma jöttem dolgozni itt is szorakozott, most 1 órája kb már jo. Majd este 19 kor végzek utána meglesem otthon is, bár most otthon áttértem bitcometre, de visszateszem majd utorrentet és kiprobálom.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz BonFire #5790 üzenetére
Olvastad az én problémámat? Én se értem miért van, de van, illetve a munkahelyemen ugy néz ki most helyre állt, de érthetetlen számomra ha 128 az upom és nincs limit tölt fel 128 al, ha belövöm a felötltési limitet 80K ra akkor meg 10-20K val tölt fel max összesen. Na ze mitől van? és csak utorrentnél otthon fibernet van 6/1 munkahelyemen tcom dsl 4/256 os. Bár mondom meloba most ugy néz ki helyre állt, meg persze itt kisebb limitet adtam meg de otthon ha 200K -t irtam limitnek akkor is lassult ha 0 -t akkor ment rendesen ha bárm iimást leesett a feltöltés nagyon.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Krystal_s
addikt
válasz BonFire #5781 üzenetére
megnéztem én is a videót...hát érdekes beállítások. nem értem h alapon miért nem így van beállítva a program, ha így valóban optimálisabb lenne...1-2 módosítást megértek ,de itt 13 értéket állítottak át ? ez nem semmi az alaphoz képest... tudom h csak finomhangolás ,de akkor is durva h alapon miért nem a legoptimálisabb értékek vannak megadva...
gondolom ,akinél normálisan képes letölteni ,ott nem érdemes átállítani az értékeket
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AI a játékokban és azon túl
- Dell notebook topic
- Rendszergazda topic
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Windows 10
- Projektor topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest