Új hozzászólás Aktív témák

  • N_A_S

    veterán

    válasz sfdrakex #8903 üzenetére

    Az oldalon én/mi (a staff) nem cserélünk, hanem adjuk. A felhasználók cserélnek. Nem ez az egyetlen oldal ahol ezt csinálják. De ez megint más téma.

    bh fórum / warez / meghívók torrentoldalakra beírtam a jobb oldalakat amikre van meghívónk, és aki érdeklődött attól annyit kértem hogy regisztráljon be hozzánk, küldjön egy mailt és mi küldjük a meghívót. ha valaki be akar jutni valahova nem hiszem hogy ez akkora hatalmas nagy kérés lenne, mivel az oldal nem fizetős + a meghívók árulása is tiltva van az oldalon.

    a hsz így nézett ki:
    oldalak felsorolva
    további feltételek pm-ben

    A válaszlevelet levelet nem fogom részletesen leírni. Feljebb amit linkeltem ott megtalálod, mert be lett linkelve kikre által képként.

    mod:
    az oldalról még annyit hogy egy másik nem kicsi oldal adminjában volt annyi hogy megkeresett és kultúráltan megkért hogy az ő oldalával kapcsolatban ne jelenítsünk meg híreket, és ne osszunk meghívókat. Kúltúrált, emberi módon, és természetesen a kérésének eleget is tettünk, visszamenőleg töröltük az összes hírt az oldaláról, és szabályzatba foglaltuk hogy a "carp" oldallal kapcsoltban bármi nemű információ közlése tilos.

    De az "elit" bH-s sutyerákba már nem volt ennyi.

    [ Szerkesztve ]

    https://tinyurl.com/phnas

Új hozzászólás Aktív témák