Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
őstag
Maggal csak nalam van problema? Minden timed out (offline)
-
Teodor52
senior tag
Miket írtok nem is hallottam még,pedig elolvastam a magyar utorrent oldalon található infókat!
Köszönöm a segítségeteket!
-
rt06
veterán
válasz sfdrakex #12043 üzenetére
a µTorrent nem figyeli aktiv modon (pl port tester-rel), hogy kepes-e bejovo kapcsolatot fogadni, csak a meglevo, vagy meg nem levo bejovo kapcsolatok alapjan teszi ki a jelzest
s mivel nem tudja, hogy a bejovo kapcsolatok hianyanak oka a kapcsoalt beallitasaiban (senki nem tud kapcsolodni), vagy az erdektelensegben (senki nem is akar kapcsolodni) keresendo, ezert ha az indikator legalabb idonkent zold, a sarga jelzes figyelmen kivul hagyhatoPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
-
Teodor52
senior tag
válasz sfdrakex #12034 üzenetére
Adsl modemem van és az ADB digitális elosztóban nem találtam tűzfal engedélyezését!
Azon kívül nat,port forwarding,upnp engedélyezve!
De még egyszer eddig soha nem volt ilyen problémám!
Tehát a maxhoz közeli értékeken tudtam fel/letölteni!
És persze a jelzés is zöld volt!Több verziót is kipróbáltam, de sajnos azokkal sem jártam sikerrel!
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Problémám adódott a utorrent-el,remélem tudtok segíteni!
Több hónapja használom a klienst és le/feltöltéssel nem voltak gondjaim!
De, tegnap a jobb alsó sarokban a zöld jelzés átváltott sárgára,ami ugye annyit jelent, hogy a program nem tudja eldönteni melyik módot is válassza,mert nincs elég bejövő kapcsolat,de persze a hálózat hibáját is jelentheti!Kettős mód!Néha átvált zöldre!
Épp seedelek egy filmet, de senki nem kapcsolódik rám,így talán ezért váltott volna sárgára?
-
T_Stark
őstag
-
T_Stark
őstag
Felemelték a netem 25/1,5-re, ehhez hogy érdemes beállítani a klienst, hogy az a legjobb legyen? (Gondolok itt olyanokra hogy kapcsolatok maximális száma, peer kapcsolódások maximális száma torrentenként, meg stb...)
Ha valaki leírna mindent amit érdemes beállítani, azt megköszönném.
Ja és a Bittorrent kliens miben különbözik a uTorrenttől? Ránézésre semmiben. Ha mégis van valami különbség, melyiket érdemesebb használni?
-
syler
aktív tag
Waff-on feltölteni kell úgy lehet arányt összehozni. De szoktak lenni freeleech napok. Akkor is lehet kicsit óberkodni nekem 200 GB up 20 GB down van. What.cd-n szintén fel kell tölteni!
Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!
-
-
T_Stark
őstag
válasz attiati #12020 üzenetére
Waff-on nekem is gondom van az aránytartással, hiába töltök akármit, régit, újat, mindegy, visszaseedelni kb a lehetetlenséggel egyenlő, nem viszik.
Most is seedelek egy vacak 20 MB-os promo CD-t már vagy 5 napja, és ennyi idő alatt 0,112 arányig ment vissza (8/1-es netem van)
What-on sajnos nem vagyok fent, azt nem tudom milyen.
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz attiati #12020 üzenetére
nem (what)
egyszer beleszaladtam abba a hibaba egy tobb tiz gigas pack-kal, hogy azt hittem, benne leszek az elso 5 letoltoben (ugye azoknal nem szamolja a letoltest - legalabbis regebben nem tette), azota is azt probalom ledolgozni
a netem eleg lenne hozza, de tul sok a seeder, en meg nem kovetem az oldalt napi szinten, hogy elkapjam az ujdonsagokatvan viszont valahol egy script-em, ami a letoltott flac-bol csinal v0, v2, meg 320-as mp3-ba konvertalja, es elkesziti hozza a torrent file-okat
lehet elo kellene turniPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
attiati
veterán
válasz Hege1234 #12019 üzenetére
microbitre gondolsz? remélem nem
Trancetrafficon-n is voltam, de inaktivitás miatt kiraktak, és senkivel se bírom felvenni a kapcsolatot. IRC-en hullaszag van. 10 órán át bent voltam, de se ki, se be senki, a kérdésemre meg nem válaszoltak az ottaniak. A fórumon meg az admin nem válaszol már hónapok óta a sokadik levelemre. Mit lehet ilyenkor tenni?
Ti egyébként tudtok normális arányt tartani waff-on és what-on?
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Con Troll #12014 üzenetére
A Beállításokban a sávszélességnél van egy globális feltöltési sebesség, és egy "más feltöltési sebesség, ha nincs letöltés" ha ez utóbbi elé teszel pipát és 0-n hagyod az elsőt pedig a letöltéskor általad kívánt értékre állítod, akkor nem úgy működik ahogy szeretnéd? Szerintem ezzel lehet kb azt megoldani amit szeretnél, bár még nem próbáltam, és nem is csak azt korlátozza amit töltesz le, de máshogy szerintem nem fog menni.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
Keresgéltem a fórumon, de nem nagyon találtam leírást;
Azt szeretném megadni valahogy az utorrentnek (ha lehetséges egyáltalán), hogy aktív letöltés közben az adott torrent feltöltési sebességét x-re korlátozza a kliens, majd ha kész a letöltés, automatikusan, azonnal oldja fel ezt a feltöltési korlátot a teljes sávszélességre, hogy mehessen seedbe a dolog.
Hogyan tudnám ezt megoldani? Vagy lehet egyáltalán ilyet?
[ Szerkesztve ]
-
Gondoltam leírom ide, hátha valakinek még jól jön:
Ha valaki esetleg lemez IO problémával találkozna, azaz nem tudná a gépe kiírni a lemezre a cache tartalmát, akkor a utorrent 3.3 (jelenleg alfa) verziót használja.
Nekem sikerült SSD-vel (!) belefutnom egy bugba, ami által a utorrent a cache teleírása után disk overloaded 100% üzenetet írt a lent az status barban, pedig amúgy nem is terhelte a lemezt. Hiába telepítettem újra, bárhányszor, bárhogyan, a probléma nem oldódott meg, csak a 3.3-as verzióval, amiben teljesen újraírták a lemezkezelő-rendszert.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Ahova töltök le, ott most vettem észre hogy vannak .mta kiterjesztésű rejtett file-ok. Ezek mi a fenék akarnak lenni? A nevük az ugyanaz mint a mappában levő filmeknek.
A méretük meg ilyen 20kbyte környéke.
Szerintetek mit keresnek a gépemen ezek a fileok?
iPhone 16 Pro Max
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz killer095 #11997 üzenetére
Routert újraindítani szoktad? Windows tűzfalon utorrent ki / be van engedve? Más biztonsági program van-e fent? Azon átjut a torrent kliens? kapcsolatok száma mennyire magas? Windows 7 érintetlen vagy valami buherált verzió?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest