Új hozzászólás Aktív témák
-
tzscske
tag
válasz Makaveli #2049 üzenetére
Valami hálózati gebasz lehet.Vagy nálad vagy a szervernél.(általában a szervernél szokott lenni)Próbálj máshonnan elindítani másik torrentet,ha az is időtúllépés akkor nálad van a gond ha nálad van a hiba akkor okozhatja túlterhelt (nem valami márkás) router,túl sok kapcsolat egyszerre,lassú hálózat (pl dc++ tölt fel 1000-el közben) stb.
start-stop segíthet,vagy jobbklikk--tracker frissítése (ezt x időnként magától is próbálja,ott megy alatta a számláló,hogymikor próbál frissíteni,ha pillanatnyi elmezavar a trackeren akkor segít,ha valamiért le van halva akkor tök mindegy próbál-e frissíteni úgyse fog sikerülni neki)
[ Szerkesztve ]
-
tzscske
tag
válasz I. Richard #2046 üzenetére
melyik címen akarsz belépni?
Remélem nem hoax
Figyelem! A ××××××.tx.hu címen senki se próbáljon belépni, aki mégis megteszi, nagy eséllyel elveszíti a accountját (acclopó oldal)! Adjátok át ismerőseiteknek is. Ha valaki mégis véletlenül ott próbálna belépni, azonnal változtassa meg a jelszavát
Mondjuk itt nincs jelszóemlékeztető kérés ahogy nézem(annyiban különbözik az eredetitől) -
Tele von Zsinór
őstag
válasz I. Richard #2046 üzenetére
Nem változtak a jelszavak, ugyanaz, ami a mentéskor volt.
-
I. Richard
senior tag
Hali!
Ki milyen módon tudta a jelszavát visszaszerezni a bh-ról? nálam sem jön meg az emlékeztető, pedig kiírja, h. elküldték a mailt (hotmailem van reggelve)
-
Makaveli
senior tag
Megint csinálja... Piros lefele mutató nyíl, 89,2%-nál. Mi a baja???
tzscske: Hogyan csatlakozzak az emberhez?
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
Makaveli
senior tag
Megint csinálja... Piros lefele mutató nyíl, 89,2%-nál. Mi a baja???
-
Core2duo6600
veterán
válasz Sylar666 #2032 üzenetére
Ez mind oké, hogy nem írtad be a cimet, de akkor hogy jöjjünk rá, hogy mit jelent ?
Mert a mag, beton, ezt már tudom
Johet privbe a cime neve, vagy ami alapján megtalálom[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
tzscske
tag
válasz Makaveli #2035 üzenetére
1.Aktív vagy?
2.mikor pirossá vált a nyíl mit írt ki az általános fülön a trackernél?
Attól ,hogy kék a nyíl még nem biztos,hogy tölt is majd neked,ahoz csatlakozni kell az emberekhez,ha ez nem megy akkor is kék a nyilad,de adatforgaom nincs,mert értelemszarűen nincs kitől töltenie.
Egy próbát megér,hogy ha nyilt oldalról szedsz kapcsold be a dht-t,ha bevan akkor stop-start a torrenten,hátha több embert megtalál.(ez csak bekapcsolt dht mellett és olyankor ér valamit,ha ott vannak a peerek,de nem csatlakozik hozzájuk valami miatt)A dht bekapcsolása zárt trackereknél TILOS!! -
Makaveli
senior tag
Mostmár k*rva ideges vagyok emiatt a szar miatt. Elkezdem letölteni a fájlt erre kék lefele mutató nyíl letöltés, oké lóf*szt nem csinál. Miközben kiírja a piratebay-en, hogy 89 seeder van. Nekem ebből az uTorrent 1-et mutat és az se érhető el, most mi a **** van?
Ui.: Bocsánat... hogy így beszélek
-
Makaveli
senior tag
#2019?
Azóta másik probléma is felvetült: Amit töltöttem 3-4 napjamost leállt és piros nyíl van előtte. Semmit nem csinál és már 61,5 %-nál tartCoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
Sylar666
csendes tag
Sziasztok! Végre egy jó fórum!
Próbáljátok meg a SCB-t, ami erősen hasonlít az Aszfaltra. Én - bár egy Tera veszteséggel, de megmaradt az accom - regeltem ide is.
Aznap indult, mikor a Beton Főnixként feltámadt hamvaiból. Olyan, mint a "B" csapat, de ha ilyen jók a seederek, ilyen gyors az oldal -nagy jövő előtt áll. Egy reget megér - vasárnapig freeleech. Kiírnám az URL-t de nem tudom, szabad-e.Aquila non captat muscas.
-
Core2duo6600
veterán
Be lehet állítani az utorrentnek is, azt mondod neki, hogy 1 szerre 1 letöltés legyen, ha végzett jön a következő
Sőt azt is be tudod állítani, hogy ha elérte egy általad beállított megosztási arányt, akkor állítsa le
Játszál beállításokkal elöbb utobb összejön, hasznos lehet a nyelv angolra állítása, hátha rossza fordítás, mert előfordulhat.Ha letöltesz valamit akkor fel is töltesz ha van kinek, vagyis ha tölti más is a torrentet veled 1 időben, általában ez a helyzet
Ha meg már 1 korábban letoltott file -t akarsz ujra seedelni, leszeded az oldalról a torrentet, majd beteszed a kliensbe, megmutatod neki, hogy hol van, ellenörzi, majd elkezdi seedelni.[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
kutga
nagyúr
A másik kérdésem az lenne, hogy visszatölteni hogy tudok? Azt a program automatikusan kezdi a seedeléssel? Javítani akarnék az arányaimon ott ahol regisztráltam...
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Jómagam utorrent klienst használok letöltéshez. Egy szálon szoktam letölteni (mindig csak egy letöltés aktív), de a letöltési listámban van még néhány bejegyzés. Azt szeretném kérdezni, hogy ezzel, vagy esetleg másik klienssel be tudom-e állítani azt, hogy ha egy letöltés befejeződött, akkor automatikusan a sorban utána következő induljon?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
BobChemistry
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #2006 üzenetére
és milyen címen?
nekem nem jön beBármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
Dilikutya
félisten
Kötve hiszem. A useradatbázis a júniusi állapotok szerint van, és ha neked júniusban még nem volt acc-od, akkor arányod sem. Az ezután bekerült userek most olyanok, mintha soha nem is léteztek volna. Szerintem.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
chungee
addikt
Tudtok segíteni visszakerülni aszfaltra? Asszondja nincs ilyen ímélcím az adatbázisban Aki meghívott annak most nins meghívója.
-
Badb0y
addikt
Basszus, nekem is fennt volt egy terám, és nem tudok belépni
Ez azt is jelenti, hogy a feltöltésem elveszett ? Az embert meg nem érem el aki még júniba meghívott[ Szerkesztve ]
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
Makaveli
senior tag
uTorrentbe ha torrentet akarok berakni vagy nem kezdi el letölteni, vagy ha URL-el akarom elindítani akkor azt írja ki, hogy Invalid torrent! Miért van ez? Amit régebben kezdtem tölteni az megy...
-
Dilikutya
félisten
Vannak külföldi oldalak, ahol nekem is szokott ilyen lenni. Isohunt-on előfordul pl, hogy van egy rakás seeder, leecher is, ergo jönnie kéne szépen, de csak csordogál, és alig csatlakozik (T-Online DSL).
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
L.T.
aktív tag
király
-
Füge007
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #2014 üzenetére
Megoldódott a probléma ! Ujra megy, végre megkaptam a jelszóemlékeztetőt!
Füge
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Füge007 #2013 üzenetére
No, ez egy príma kérdés, nem tudom sajnos. Az oldalon van ugyan kimondottan bejelentkezéssel kapcsolatos hibákhoz kapcsolati adatlap, de az csak bejelentkezés után érhető el.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Füge007
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #2012 üzenetére
Szia!
Én tag voltam nem kevés munkával, (1,5 TB nyomtam fel otthoni vonallal) viszont aki meghívott nem tag!!!
Akkor most mi van? Kivel vehetem fel a kapcsolatot ez ügyben????Üdv
Füge
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Füge007 #2011 üzenetére
Júniusi állapot állt vissza, így aki az után lett tag, azt újból meg kell hívni. Azonban átalakult a meghívók kiosztásának rendszere is, így könnyen lehet, hogy aki meghívott, most nem tud meghívni.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
chungee
addikt
Mit csináljak? Kinerk kell írni? Nem enged be az aszfaltra
-
Füge007
senior tag
Szia!
Visszatért a BH? Másfél hétig külföldön voltam kicsit lemaradtam a hírekről. Be van aranyozva a napom
Üdv
[ Szerkesztve ]
Füge
-
kew
senior tag
végre
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Welcome back BH!
-
shev7
veterán
ami mellesleg nem mukodik...
marmint mukodik, de ettol fuggetlenul eleg egyertelmu, hogyha torrentezel, es a megfelelo eszkozokkel ezt korlatozni tudjak
[ Szerkesztve ]
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
Daweee
őstag
válasz dexter7891 #2003 üzenetére
MOD: vistára C:\Users\<NÉV>\AppData\Roaming\uTorrent
[ Szerkesztve ]
-
Daweee
őstag
gyorskérdés: az utorrent hol tárolja a futó torrentek infóit? konkrétan az kéne, hogy win újratelepítés után ne kelljen újra öszeszedni a seedelt torrenteket
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest