- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
A mag főoldalán van vmi szöveg az ingyenes torrentekről. De nem tudtam jól értelmezni. Szal, ahol ingyé van cucc, az csak a kérőnek ingyé
-
VladimirR
nagyúr
probalkozott mar valaki az imageshack torrent letolto-jevel?
elvileg ez egy ingyenes, 15GB tarhellyel rendelkezo seed szerver* lenne, ami a feltoltott torrent file-hoz tartozo adatokat letolti bt halozaton, mi pedig http protokollon keresztul tudjuk letolteni toluk*: bar csak addig seed-el, amig le nem tolti a file-t, utana megallitja
en kezdesnek feldobtam egy torrent-et** (29.3MB), viszont mikor a start gomb-ra kattintottam, azt mondta, szabaditsak fel 29.3MB-ot, mert nincs eleg hely a lemezen
van valakinek mas iranyu tapasztalata?
**: kotekedok es ertelmi serultek kedveert, az elso hozzaszolasokban is szereplo tetves.torrent-et toltottem fel, mely szabadon terjesztheto
-
Troy.
addikt
Megy, probalj masik cimen belepni.
.
-
rankesz
veterán
Sziasztok
Nektek megy a bH?
-
Core2duo6600
veterán
válasz boygabi_ #2693 üzenetére
aktiv üzemmódban vagy ?
titkosítást engedélyezd, és frissitsed a kliens a legujjabb stable verzióra
Az aktiv üzemmóddal kapcsolatban a trackereknek van egy leírásuk ill, linkelnek egy oldalra ahol sok router esetében le van írva
Az utorrendben a sebességkalauzban van egy olyan nyitott portok ellenörzése nézd meg, hogy ott mit ír...
Ha azt mondja hogy minden rendben ekkor nem tudom mi lehet a gondGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
válasz VladimirR #2689 üzenetére
a router ezt honnan jött, leszedi róla, és úgy küöldi el, mintha ő saját maga küldte volna ki a netre, ez a NAT lényege
befelé meg szintén ugyanígy
tehát te a belső géppel a routerrel beszélgetsz, és a router beszélget a külsökkel
a 2 nem látja közvetlen egymást
ha at is forwardolsz egy portot, kivülről az is úgy látszik, mintha a router, használná...Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
boygabi_
aktív tag
Sziasztok! Lenne egy kis gondom. utorrent1.6.1-et használok és valahogy nem megy a feltöltés.
Most is szedek egy dvd-t. Már 60% on van de csak 15 megát töltöttem fel.Pedig lenne 8 ember akinek tudnék. Kapcsolatom 1M/256. 30kb/s helyett kb 10-el töltök fel max eddig mindíg maxon ment.
Van másik torrentem is ahol lenne kinek tölteni de nem megy.
A kliensben minden oké tesztelve a port átirányítás.A kis pipa alul zölden világít.Ja és ez a sötét féle oldal. -
VladimirR
nagyúr
igazad van, nem a naprakeszsegvel van baj, az adott sorozathoz tarozo nfo azota sincs fenn az oldalon - ez sokkal inkabb hianyossag, mint keses
olyan magyar oldalt, amit mondasz egyet tudok, a bithu-t, viszont ott egyfelol nem szivlelem a rar-os darabolast, masfelol nem a letoltessel van gond, az megy mashonnan, sokszor gyorsabban (nem magyar oldal), sokszor csak mashonnan
feltoltenek, mas tracker-re, s nfo birtokaban konnyebb lenne, viszont ahonnan toltok, ott nincs, s ezert kellene mas forras, ahonnan be tudom szereznia felajanlast koszonom, de igy is tobb tracker-en vagyok benn (ha inaktivitas miatt ki nem vagtak nehanyrol), mint amennyire szuksegem van - kivancsisagbol a nevet azert megkerdeznem
-
Kekmen
senior tag
válasz VladimirR #2673 üzenetére
Az Nforce naprakész, legföljebb pár órát késik. Adatbázist tudok pl: [link], de ott nincsenek Nfo-k. Szerintem a legegyszerűbb, ha olyan magyar oldalról töltesz, ahol az összes kölföldi sorozat jó pretime-al kint van és Nfo-t tudsz másolni. PM Ha kell oda meghívó.
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
VladimirR
nagyúr
válasz Core2duo6600 #2687 üzenetére
nekem ugy remlik, hogy a csomag fejleceben benne van, melyik belso ip-rol erkezett (maskulonben a router bajban lenne a valaszcsomagok kuldesenel, nem tudna, kinek szol)
ekkor pedig meg tudjak mondani, hogy a router mogul melyik geprol is erkezett a keres -
ZCoyote
őstag
válasz Core2duo6600 #2687 üzenetére
Én is így gondolom de nem vagyok hálózat tudor.
Romani ite domum.
-
Core2duo6600
veterán
válasz ZCoyote #2685 üzenetére
Nem tudnak, csak akkor ha kinyitsz egy portot, de akkor csak olyan formában, hogy a netre felkötött gépként jelenik meg
hisz a routernek ez a lényege, hogy kivülről ő látszik csak, pontosabban a NAT os routernek, azaz cimfordítónak, de ma már mind ilyenVagyis ha semmit nem csinálsz a biztosnság felé, már ez is elég lehet ...
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
ZCoyote
őstag
Mi köze a NIIFI-nek a letöltésekhez?
Egyébként nálam a peerguardian rendszeresen blokkol NIIFI-s ip-ket.
Vajon router mögötti gépeket is be tudnak azonosítani?Romani ite domum.
-
attrax
aktív tag
válasz tasselhoff #2683 üzenetére
Szerintem bárkit megtalálhatnak ha akarják.Simán visszafejtik az ip-ket akármi.Sok a nagy hal inkább azokra mennek.Ha ésszel csinálod pianoban akkor nincs vész.Nem ám 500 giga /hó down...sztem.
Unterschreiben
-
tasselhoff
tag
válasz Core2duo6600 #2681 üzenetére
Egy autós most legyen ennyi elég mert most para vagyok aztán a végén még itt is megtalálnak
-
VladimirR
nagyúr
válasz tasselhoff #2678 üzenetére
ez igy huzos lesz, hogy melohelyre kuldtek...
-
Core2duo6600
veterán
Azt sem ártana tudnunk, hogy milyen progi volt
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
_ATi_1
senior tag
Huuh...elég ilyesztő.
Majd írd meg, hogy lett-e belőle valami... -
tasselhoff
tag
Fontos!!! Letöltöttem az isohuntról egy torrent filét majd le is szedtem a progit. Rá kb 2 napra jött egy mail hogy illegálisan leszedtem egy programot. A levélet a ESA küldte a NIIFI-nek aki tovább küldte a cégnek ahol dolgozom (ott szedtem le). Na most még nem tudom mi lesz majd beszámolok hogy alakulnak a dolgok. Addig is szerintem csak figyelmesen szedjetek le mert ez is szerintem arról szólt hogy szándékosan rakták fel, hogy megpróbáljanak pár embert elkapni.
-
VladimirR
nagyúr
válasz Core2duo6600 #2676 üzenetére
ezaz, hogy torrent oldalaktol gyorsabban szeretnem elokeriteni, mert mikor nekem kellene, magyar odlalakon meg nincs fent (es azert kellene, hogy fel tudjam tenni)
-
VladimirR
nagyúr
válasz Core2duo6600 #2674 üzenetére
mivel nem sajat gepemre toltok, s nem is nezem meg mindig egybol az anyagot (viszont van par cucc, amit nem sokan neznek, igy nem sietik el a feltoltest sem, ezert bajlodok vele), ez nehezkes - amihez leirast csinalok, ahhoz szeretem tisztessegesen megcsinalni, azt meg megnezes nelkul imho nem lehet
sajat keszitesu nfo-ktol meg falra tudok maszni, azt a releaser dolga megcsinalni - meg is csinaljak, csak nem mindenhol teszik a cucc melle (ahonnan toltok, ot tipikusan nem mellekelik - nincs ra szukseg, nem toltenek fel hulladekot, egyertelmu elnevezesek vannak, etc)
masfelol bitrata, jatekido megallapitasa meg menne, viszont linuxon, parancssorbol nem igazan tudok screenshot-ot csinalni a video-bol[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
-
VladimirR
nagyúr
nem pont bittorrent, de ennek kapcsan merult fel bennem a kerdes:
honnan lehet egy-egy release-hez .nfo file-t keriteni?
elsosorban filmekre, meg pontosabban sorozatepizodokra gondolok
ahonnan letoltottem, ott nincs, anelkul meg huzos mashova feltolteniolyasmi oldal erdekelne, mint pl az nforce, csak naprakesz
-
icons
addikt
válasz vzsolo2225 #2665 üzenetére
Hát azt is megnéztem anno, és ez nincsen a tiltólistán, de ki tudja.
-
nat
senior tag
Valakinél megy a sötét,mert nálam nem
-
Core2duo6600
veterán
válasz vzsolo2225 #2659 üzenetére
Már nekem is sikerült jelszóemlékeztetőt kérnem, azaz uton van az e-mail
Korábban bent voltam már ezen, csak kivágtak, mert a tracker szerint inaktiv voltam
hát volt vagy 50 giga upom, ha ez nekik inaktivitás ....Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
VladimirR
nagyúr
válasz vzsolo2225 #2665 üzenetére
pontosan
erdemes figyelni nagyobb (esetleg nevesebb nemzetkozi) tracker-eken a banlist-eket (vagy meginkabb a white list-eket), hogy mely kliens az, ami mindenhol elfogadott
esetleg emellett a kedvenc kliensunk changelog-jat is szemmel kovethetjuk -
icons
addikt
válasz VladimirR #2663 üzenetére
Aham, hát összesen 45 torrent van berakva, abból kb 30az, ami vagy seedelek, vagy leechelek (pontosabban készen áll arra, ha van vki), és mindez 3-4 tracker között oszlik el. Úgyh bőven lehet, hogy rosszul küldte el.
Azt jaja, lehet ellenőrizni, thx, ez jó ötlet. Hát utorrent 1.7.7esem van, a legújabb asszem, tehát még nemszeretnék váltani .
-
VladimirR
nagyúr
nem feltetlenul
elofordulhat peldaul, hogy ha a torrent kliens-t nem ugy zarod be (mert fagy mondjuk, vagy csak ugy kiloovd taskmanager-bol), ahogy kell (vagy igenytelenul van megirva), akkor nem tud szolni a tracker-nek, hogy "haho, ennek a torrentnek a letolteset megszakitom, vegye' ki a swarm-bol"
ilyenkor ottragadsz, s csak par (fel)ora elteltevel esel ki timeout-tal
ha ilyenkor ujrainditod a kliens-t, s ujbol elkezded tolteni az elobbi torrenteket, az sem segit a helyzeten, mert egy frissen generalt azonositoval fogsz bekerulni _ujabb peldanykent_ a swarm-baha kelloen sok torrent-et futtatsz egy idoben, vagy kelloen sokat all le hibasan a kliens, akkor elofordulhat, hogy tul sok torrent-ed ragad be, s elfogyasztja minden slot-odat
ezt egyebkent - ha erre gyanakszol - nagyon egyszeruen tudod ellenorizni, a (legtobb tracker-en) az adatlapod kornyeken megtekintheted, hogy pillanatnyilag mely torrent-eket toltod le, illetve fel
ha egy torrent tobbszor is szerepel a listaban, akkor pontosan az tortent, amit itt leirtamilyenkor (ha tudod, hogy nem te vagy, vagy egy aramszunet a ludas), nem art uj kliens utan nezni
-
VladimirR
nagyúr
egyertelmuen a tracker miatt van:
-nem lehet, hogy beragadt 22 masik letoltesed?
-nem lehet, hogy _neked_ megsem lehet 25 slot-od? (mert mondjuk nincs megfelelo aranyod, buntiben vagy, akarmi)
-melyik tracker ez egyebkent (hatha mas lat olyat a szablyzatba/faq-ban, amit te nem) -
icons
addikt
Hello!
utorrent: Tracker állapota: nincs szabad slot-od.
Ez azt jelenti, hogy a kliens miatt nem tudok futtatni, vagy aaa... tracker, vagy nemtudom, tehát ahonnan szedek. Értelem szerűen a 2., de ott max 25 torrent lehet aktív, ehhez képest kb 3 aktív van, a többit leállítottam...
Mit tegyek? -
vzsolo2225
tag
válasz vzsolo2225 #2658 üzenetére
Már jó.
-
vzsolo2225
tag
válasz Core2duo6600 #2657 üzenetére
Hát nekem személy szerint már két napja nem jön be, de annyi baj legyen...
-
Core2duo6600
veterán
A Kékdragon oldallal nektek minden rendben van, most reggeltem, nem tudok belépni, és a jelszóemlékeztető sem megy 500 as hibakód
-
For357y
aktív tag
válasz Core2duo6600 #2655 üzenetére
Kár. Azért kösznöm a segítséget.
"Az idővel egy úton rohan az élet, De az utat a célig mi építjük meg."
-
vzsolo2225
tag
válasz Core2duo6600 #2651 üzenetére
Köszi, meglesem a dolgot!
-
For357y
aktív tag
válasz Core2duo6600 #2651 üzenetére
Köszi, a gond ott kezdődik, hogy a router a szolgáltatóé, és nem hiszem, hogy megadnák a jelszót, vagy megcsinálnák nekem, csak azért hogy tudjak torrentezni.
Mellesleg próbáltam már belépni a routerba, de azt írta a büngésző, hogy a cím amit beírtam nem található, de parancssorból megpingeltem, és arra válaszolt."Az idővel egy úton rohan az élet, De az utat a célig mi építjük meg."
-
whYz
őstag
ha érdekel valakit megbízható torrent seed server bármekkora tárhellyel akkor privi
-
Core2duo6600
veterán
válasz For357y #2650 üzenetére
A routerbe be kellene lépned a felhasználónév - jelszó ismeretében, és beállítani
Ha nem a tied a router, akkor a tulaját kérd meg, hogy csinálja meg neked, ha ez nincs beállítva nem fognak tudni tölteni tőled, ez azt is jelenti, hogy passziv vagy
valószínű azlrt nem jön a cuccos tovább, mert az általad említett seederek is passzivak
passziv passzívtól nem tölthet(#2649) vzsolo2225
Vedd visszabb az osszes kapcsolatot
Beállítások / kapcsolatok száma
azon belül az összes kapcsolat száma
90 körülire, és 10 esével emeld van egy határ amitől nem lehet magasabb, ez fughet a szolgáltató módemjétől routertől
lan karil
és a szolgáltatótól
T-online Dsl el nekem 200 körül tökéletesen megy[ Szerkesztve ]
-
For357y
aktív tag
Sziasztok!
µTorrentet használok, és lenne egy kis problémám. Elkezdtem tölteni egy bizonyos file-t, és már 3 napja jön, eddig gond nélkül. 97,5%-nál úgy döntött, hogy nem megy tovább. Érdekes módon, ha leállítom a letöltést, akkor látja, hogy van 4 darab seed-er, de ha elindítom, akkor nincs egy sem, és nem is tölt semmit. Pedig trackeren megnéztem a torrent adatait, és bizony van 4 aktív seedelő. Most mit csináljak? :SLenne még egy másik probléma is. Mikrojullámú netem van, de antenna nélkül. Ez ugyanis egy emeletes panel. Van egy darab antenna, valahol az épületen, és egy router amire 3-an vagyunk rákötve. Namármost a router korlátozza a kapcsolatokat, így ez a másik gond a torrentel, hogy ugyan lefele tölt, eddig gond nélkül ment minden, és seedel is, de piros az ikon lenn, és azt írja h nyissak portot. Nah ebben kéne tanács. Hogy mondjam meg a tőlem 49 méterre lévő routernak, hogy legyen szives portot nyitni? :S
[ Szerkesztve ]
"Az idővel egy úton rohan az élet, De az utat a célig mi építjük meg."
-
vzsolo2225
tag
válasz Ősember #2646 üzenetére
Nekem csak a uTorrent elindítása után hal be a netem. Tehát előtte hibátlanul bejön minden oldal, a másodperc tört része alatt, de mikor elindítom a klienst és amíg frissíti a trackereket, meg nem vált zöldre a hálózati kapcsolat, addig minden megáll. Sőt van amikor úgy is marad és a uTorrent sokadik indítására lesz csak jó. Cfost használok router nélkül és nem futtatok egyszerre sok torrentet.
-
Core2duo6600
veterán
HA a Router akkor azzal segíthetsz, hogy csokkented a torrent kliensben a maximum kapcsolat számát
routerenként változó, hogy mennyit szeret, általában 90 alatt nem nagyon van gondja a másik mega cfosspeed használata, a hálózat minden gépére fel kell tenni, mert össezdolgoznak
a vistan nem igen van szükség rá, bár ez is javul tőle , nekem nincs fent most....Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Ősember
őstag
nálam van ugy, hogy az utorrent müködés közben teljesen használhatatlanná teszi a netet. viszont az a furcsa, hogy ha pl megy a netrádio, elinditom a torrentet és pl az explorer már nem hoz be semmit, attol még a netrádio megy rendesen akadás nélkül, viszont ha a netrádiot leállitom és visszakapcsolom, akkor már az sem csatlakozik... ez mitöl lehet? van cfosspeed-em, de nem akar segiteni. letöltést, feltöltést ha korlátozom akár 20-ra (a net bir 50-et is fel) akkor is megáll a net. valami ötlet? routert használok.
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
vzsolo2225
tag
Hy!
Tudja valaki, hogy a uTorrent a statisztikában lévő adatait hol tárolja? -
R.P.
aktív tag
válasz Core2duo6600 #2643 üzenetére
Nmag nekem se jön be...
-
Core2duo6600
veterán
Erre egy szabály van, minél tovább
ha leszedsz valamit akkor minumum 1.0 ig kell visszatölteni, vagyis ez azt jelenti ha leszedsz 1 gigat akkor ennyit is kell feltenni
érdemes tovább hagyni, mert előfordul, hogy nem tudsz feltölteni, csak kevesebbet, én addig hagyom amig töltik így tuti nem vágnak ki
és mihnél magasabb az arányom annál jobbHa nem szedi senki vagyis mondjuk te töltötted le utoljára, akkor szokott még olyan lenni,
hogy 24 48 óra ez oldaltól függDe ha nem szedi senki akkor, ha nem seedelet sincs semmi ,
mivel nem töltik, még ha jár a gép akkor sem seedelődik.NMagról tud valaki valamit ?
[ Szerkesztve ]
-
REDeath
őstag
hmm pretmeegvanhalva, monkeyn meg az az egy torrent nemjó legalábbis fehér képernyő jön csak be mait tölteni szeretnék. pedig majdnem 2 hónapja nemszedtem semmit, ere tessék. sőt, késett a szinemsztór figyelmeztetés is és kivágtak egy hónappal később kaptam meg a felszólítást vanilyen
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
Traxx
őstag
válasz Winner_hun #2640 üzenetére
Elvileg le lenne, csak nem vagyok regelve az oldalon Éppen ezért keresek olyan embert, aki regisztrálva van, és elmondaná, hogy van a dolog...hátha megér egy reget, de fölöslegesen nem fogyasztanék meghívót
Szal ha mondjuk 12 óráig kell seed-elni vagy ilyesmi, akkor nem valószínű a reg...de ha nincsenek nagy megkötések, akkor igen...
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Van itt olyan ember, aki az ördögös (a pontos nevét az 1. hsz. miatt nem mondom, de remélem így is érthető ) oldalra van regelve? Ha igen, megköszönném, ha elmondaná a seed szabályokat...vagyis meddig kell visszaosztani egy letöltött torrentet...
Köszönöm
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
gardener
senior tag
válasz VladimirR #2637 üzenetére
Felraktam egy másik gépemre utorrentet.
Természetesen alapból nem voltam onnan se aktív.
Gyorsba megnyitttam portforwardnál routerben az ő portját.
Egyből aktív is lettem.
Nah innen gyanus volt a dolog.
Újabb sorokba is beírtam a routerben is a port megnyitását.
Fel is villant a zöld pipa fél percre,aztán vissza sárga háromszög.
Fogtam pár utorrent beállítást átmásoltam a másik gépen lévő utorrent beállításaiból.
(pl.:peer kicsrélés engedése,stb.)
Aztán visszakapcsoltam még UPnP-t is a routerben,mivel leellenőriztem tracker még passzívnak látott.
Újraindítottam még utorentet is.
És lám aktív lettem utorrent port teszter szerint is és tracker szerint is!!!Köszönöm szépen a hibaszűrést és a rávezetést a probléma megoldására.
-
VladimirR
nagyúr
válasz gardener #2630 üzenetére
netstat -na
ez kiir minden kapcsolatot, olyat kell keresni, ami 11177 porton (es valoszinuleg minden kapcsolaton, vagyis 0.0.0.0 IP-n) hallgatozik (listening)
viszont az alapjan, amit irtal, mind localhost-rol, mind masik, helyi halon levo grprol tudsz kapcsolodni (ha eltunik a parancssor es egy ures fekete kepernyot latsz villogo kurzorral, akkor a kapcsolat letrejott, kommunikalhatnal a µtorrent-tel (bar konzolon keresztul nehezkes lenne)
ezek szerint a problema a router-ben lesz, nezd at megegyszer, hogy jo ip-re, jo port-ra megy-e a portforward (tcp es udp is), illetve hogy esetleg, ha van a router-ben tuzfal, nincs-e veletlenul tiltva a 11177 port benne (mert ha van tuzfal, ott is engedni kell, nem eleg a portforward, mert ugyan atiranyitana, ha engedve lenne, de meg a forward elott eldobja a csomagokat)
-
VladimirR
nagyúr
-
gardener
senior tag
válasz Core2duo6600 #2625 üzenetére
Fix IP-t használok. Azt már leellenőriztem és át is írtam természetesen a router port forwardnál.
-
Core2duo6600
veterán
válasz VladimirR #2622 üzenetére
Isten vagy, le is mentettem a linket
(#2623) gardener
Ujrarakdtad a rendszert, nem bizti, hogy a router is ugyanazt az ip ét osztotta ki a gépednek mint korábban
ha routert használsz akkor ellenörizd, hogy megfelelő -e
UPNP ét én alapból kikapcsolom mindig, jobban szeretem magam intézni a dolgokatGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
VladimirR
nagyúr
válasz gardener #2623 üzenetére
ki/mi mondja, hogy nem vagy aktiv, vagy mibol gondolod?
nezd meg itt (persze az url vegen a port-ot ird at az altalad hasznaltrafontos egyebkent, hogy az utorrent-ben, ha nem upnp-t hasznalsz, akkor fix port legyen megadva, maskulonben a program minden egyes ujrainditasakor csinalhatod ujra a portforward szabalyokat, ugyanis alapbol veletlenszeruen nyit maganak portot
upnp egyebkent sok router-ben eleg hulyen van megcsinalva, nem mindig szeretnek mukodni
az idealis ugye az lenne, hogy random port minden programindulaskor, upnp bekapcsolva (router-ben is) es anelkul, hogy a user-nek _barmi_ dolga lenne, a progi megbeszelne a dolgot a router-rel -
gardener
senior tag
Újraraktam rendszert azóta passzív lettem.
Régebben outpost-ot használtam.
Most még nem is raktam fel.
Windows tűzfal kikapcsolva.
Tcp,Udp portokat is hozzáadtam biztonság kedvéért a windows tűzfalnál.
Mivel már egyszer ezzzel szívtam-, próbáltam ki ill. bekapcsolni az UpNP-t az utorrentben és a routerben is. mind a (4 kombinációt próbáltam.)
Természetesen routerben is be van állítva portforward.Miért nem vagyok még mindig aktív???
-
VladimirR
nagyúr
válasz Core2duo6600 #2618 üzenetére
-
Picco
addikt
hi
regelve vagyok egy zart torrentoldalra ahol van lehetoseg torrent feltoltesere, namarmost a kerdes h hogyan is kell torrentet csinalni?
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Core2duo6600
veterán
Hát ott egy árva szót sem írtak a banánzabáló és kacsa oldalakról
Legalább annyit mondjatok el, hogy ez a 2 szó a trecker nevének az angol megfelelője ?
De ahogy megnéztem az 1 Hsz-t a nevét be lehet írni, csak a címét nem
De azt ha tudom a nevét a gugli már megmondjaGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
chungee
addikt
válasz Core2duo6600 #2615 üzenetére
Azok, amik nem léteznek és nem írjuk le a címüket
-
Core2duo6600
veterán
Melyik ez a nem világos ?
(#2596) chungee
Melyikek ezek ?
[ Szerkesztve ]
-
nat
senior tag
A nem világos oldal megy nektek,mert nálam nem.
Azt írja ki,hogy "502 Bad Gateway nginx/0.5.35"
A µTorrent meg piros mint állat. -
Tosee
őstag
közben találtam info-t a használatáról...
Amig fut a teszt addig lehet használni a gépet? mennyi ideig tart?
egyébként nincs húzva semmi minden alap feszültségen megy
Proci: Intel pentium D945
Ram: 2 gb A-data[ Szerkesztve ]
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
VladimirR
nagyúr
-
Tosee
őstag
Néhány kliensben a haladó beállítások között, lehetőség van a rossz adatot küldő mellőzésére, vagy kitiltására. Ennek érdemes bekapcsolva lennie, mert így biztosítva vagy, hogy ha egy peer ismétlődően hash-hibás adatot küld, az a jövőben mellőzve lesz.
Tudtok nekem ilyen kliens-t ajánlani?
Jelenleg az uTorrent-et használom, de ebben nem találtam ilyen beállítási lehetőséget... ha esetleg mégis lenne és valaki tudja, akkor az megoszthatná velem!
Jelenleg amit töltök zárt oldalról: 19,5 Mb kárbaveszett adatot jelez, 21 hash hibával...A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Villanyszerelés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Gaming notebook topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest