- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz Viktor77 #2898 üzenetére
Minden progiban így megy
utorrentben, amikor elindítód a torrent file -t megmutatod neki, hogy hova töltse, azt mutasd ahol a nem egészen leszedett anyag van
nem írja felül, ellenörzi és folytatni fogja.
Ha felül akarja írni, akkor valamit eltoltál, erre nem nyomj okétGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Viktor77
titán
-
Eagl3
veterán
Szisztok!
Újra raktam az XP-t, de véletlen leformáztam az egész uTorrent-et a C:\ -ről, viszont a D:\ -re töltöttem a cuccokat. Nem végzett még egy DVD letöltésével (90%-on volt) meg van a letöltött rész csak ép nem tudom, hogyan tudnám azt folytatni. Van erre valami megoldás?
-
Core2duo6600
veterán
válasz amate Úr #2895 üzenetére
1.6.1 es régi
Frissitsed a klienst
Másrészt, a mobilinternet az nem kábeles .....
Nem véletlenül vacak a hangminőség legtöbbször beszéd közben is
Még próbáld meg, máshova tenni az antennás eszközt
ablakba, ha panel, akkor a másik oldalra, olyan helyre, ahol látszik egy adótorony stb ...Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
amate Úr
csendes tag
Üdv !
Mobilnettel kapcsolatos a problémám.
A pannon "szélessávját" használom . Ezen csak kis , pár megás cuccokat húznék ... van amikor nem vagyok kábel közelben .
Ha bármilyen torrentet bárhonnan le akarok tölteni elindul rendesen kb 3-4 % -ig nincs gond , de akkor elkezd csökkenni (!!!) a letöltött mennyiség (utorrent 1.6.1 Kész % csökken) , ezzel egyidőben a "Kárbaveszett: " egyre csak nő ....
Pl: egy 13 MB méretű torrentnél ... Letöltve : 6,32MB .... Kárbaveszett : 5,26 MB (84 hash hiba) "Kész" állapot 1.9% ("Kényszerített újraellenőrzés" után 0% ....) .
Próbaképpen már a tűzfalat is kikapcsoltam ....
Valakinek ötlet ? -
Core2duo6600
veterán
Ha csak azért tetted fel a torrentre, hogy a haverodnak átküdd akkor
http://ingyenmail.lap.hu/
és alul bal oldalt, lehet jobban jársz a toldacuccot az egyik legjobb, bár ebben a pillanatban valami gubanc lehet veluk, mert firefox fehér oldal
ie nem hoz be semmitGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Chubbyinc
csendes tag
Hello
Szerintetek mi miatt van az hogy havromnak aki ugyanazon a trackeren van mint én seedelek 1 torrentet. Neki van 10Mega letöltése, nekem meg 10Mega fel, mind a 2-en aktívak vagyunk, természetesen minden többi letöltést/feltöltést leálítottunk és az adatátvitel most is csak 6k.
uTorrent 1.7.7-es klienst használok, ötletek?Ja és tudok torrentel feltölteni maxal,haveris letölteni.
-
VladimirR
nagyúr
egyfelol ugy tunik, nem jol olvastad el az elso hozzaszolasokat (kiemelten a #7-et ajanlom figyelmedbe, epp a napokban modosult), mert eppen hogy bizonyos merteku felotles korlatozas segithet a dolgon (tulzasba vive a kliens korlatozza a feltoltest is, de olyan mertekben nem, hogy 2K-val tolts - µtorrent eseteben 6K feltoltesi korlat eseten meg nem jelenik meg az automatikus letoltesi korlat)
masfelol lehet, hogy a szolgaltatod volt oly kedves es korlatozza a p2p forgalmat, ezt itt ellenorizheted
-
razsa
aktív tag
Sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy az miért van hogy bármit töltök le uTorrenttel, kb 2 kb/s kel jön le a cucc?(normál esetben 3-400zal szokotam tölteni,mármint nem torrentes cuccokat)) Van valami trükk amitől gyorsabb lesz a letöltés?
(Ne írjátok hogy olvassam el az első hsz-t mert már elolvastam,és nem korlátoztam a feltölést sem, ja és van routerem, ha ez számít valamit) -
VladimirR
nagyúr
-
vancha2
aktív tag
Hali!
Nemrég készült el a weboldalunk, mely seed szerverek csomagjait, árait, és minden fontos információt tartalmaz, hogy kiválaszthasd magadnak a legolcsóbb, és legjobb szervert!
Akinek esetleg seed szervert üzemeltet vagy bérel, és nincs fönt az oldalunkon, bátran írja meg nekünk az URL-jét a seedszerverek@gmail.com címre, vagy nekem PÜ-ben.
-
Brett apó
tag
Gondolom a mag másnak se megy?
http://egyiketsem.blog.hu/2008/06/26/lelenc_kutyamento_egyesulet_kontra_apeh#trackbacks
-
Thrawn
félisten
válasz VladimirR #2881 üzenetére
Jó érted, nincs köztük semmi, csak az USB kábel.
A kábelmodemnek nem tudom van-e admin felülete, rá kell keresnem.Gabás: Nem ér semmit
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
VladimirR
nagyúr
-
Thrawn
félisten
Előzmények: Link és Link
Annyit sikerült kiderítenem, hogy ha nem fut a µTorrent, akkor minden megy ahogy kell. Ha elindítom, 1-2 perc után leáll a böngészés, annak ellenére, hogy sávszél még marad bővenDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
VladimirR
nagyúr
itt lehet tesztelgetni, hogy internetszolgaltatonk korlatozza-e a p2p forgalmat
-
kapcs-ford
őstag
válasz Core2duo6600 #2870 üzenetére
Még akkor reggeltem amikor nyílt a bazár és még nyitott volt, most a nagy kihagyás után kellene pár dolog ami csak ott van erre úgynézki már nem vagyok tag. Olvastam sok taggal történt ugyanez.
Aláírás
-
VladimirR
nagyúr
privatban jott kerdesed altalanosabb reszere itt valaszolok, masnak is hasznos lehet:
minden torrent-nek van egy info hash erteke, amit tobbnyire a kliensben is lehet latni (40 karakter hosszu, hexadecimalis ertek)
ez a .torrent file egy meghatarozott reszenek az SHA1 hash-e (itt van reszletesebben leirva), ami ket torrent eseteben akkor egyezik, ha azonosak a bennuk levo file-ok szama, neve, merete, tartalma, a szeletek merete a privat kapcsolo es ezek mellett barmi egyeb, ami az info reszen belul van (pl bitgate hasznal egyedi kulcsot, igy az onnan letoltott torrent info hash-e semmi massal nem fog egyezni)szoval, ha egyezik az info hash, akkor nincs mas teendod, mint a ket kulonbozo passkey-t tartalmazo announce url-t beleszerkesztened a torrent file-ba (utorrent peldaul erre folottebb egyszeru lehetoseget kinal a torrent adatlapjan)
-
n0tb4d
tag
Hello!
Lenne egy hülye kérdésem.Azt meglehet csinálni,hogy van egy adott torrent fájl és abba két passkey-t rakok és az két fele seedel,ilyet lehet csinálni?
Válaszotokat előre is köszönöm.Üdv.
-
Core2duo6600
veterán
válasz kapcs-ford #2869 üzenetére
Érdekes, bár volt hogy leálltak egy időre, nem lehet, hogy elötte reggeltél nem sokkal
Mert szerintem egy korábbi adatbázist tettek vissza, mert engem meg kidobtak innen, mert hogy nem léptem be
tegnap próbáltam erre bementGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
kapcs-ford
őstag
válasz Core2duo6600 #2868 üzenetére
Kitudja miért nekem törölve lett az accountom! az arányom 2 felett volt mint mindenhol és tessék!
Aláírás
-
Core2duo6600
veterán
válasz kapcs-ford #2867 üzenetére
Nekem megy
[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
kapcs-ford
őstag
Mikor belépek az account-omra akkor egy üres lap jelenik meg, veletek történt már ilyen???
dexxxxid.com/error_messages.php?error_id=2
Aláírás
-
-
VladimirR
nagyúr
válasz light01 #2863 üzenetére
.crc file nem volt?
a tc darabolaskor abba teszi be az eredeti filenevet, ennek hianyaban mindent .out-nak fog nevezni
probald meg atnevezni iso-ra, nrg-ra, avi-ra, mpeg-re, vagy amit merete es vart tartalma alapjan gondolsz
esetleg nezz bele f3-mal tc-ban es az elso 3-4 byte-ot ird be ide, az alapjan sokszor megmondhato, mi is a file -
chungee
addikt
válasz Winner_hun #2862 üzenetére
Habár jogos. Beregelek és ha nem tecik úgyis kirúgnak egy idő után.
-
light01
tag
Out kiterjesztésű fájlt hogy tudom elindítani?Van egy progi,ami 74 darabban jött le(001,002 fájlnévvel),ezután TC-rel összeraktam,de hogyan tovább?
-
Core2duo6600
veterán
válasz chungee #2847 üzenetére
fejlesztenek kéne olvasni a főoldalt
De ha már beírsz emlitsd meg, hogy a feltöltésnél a leíráskészítésnél a linkbeszuras, félkover stb gombok nem müködnek(#2846) Petes
Másik klienssel is próbáltad ?(#2854) chungee
Ez melyik ?[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
(Bundás)
addikt
Új tracker-ek reményében rákerestem egy torrent fájl 100%-ban megegyező tartalmára, betölt, megkérdezi a kliens a letöltési célmappát, megadom neki az eddig letöltöttet, azonban külön álló torrent fájlként kezeli checking után. Most két ugyanazon torrent töltödik le azonos névvel, csak egyik az eredeti a másik az új trackerek alapján tölt, már eltérő teljes letöltöttség százalékban. Ilyenkor mivan? Nem lehet valahogy csak a trackereket belebányászni az elsőbe, mert nem kérdezett rá, mint ahogy szokott...
-
chungee
addikt
Milyen a "független" Érdemes bekerülni Állítólag freereg van ott.
-
VladimirR
nagyúr
valoszinu, bar akar az is megeshet, hogy a te kliensed rossz (vagy valami mas a gepedben)
nekem pl egy korabbi linux kernel hibaja miatt volt olyan gondom rtorrent-tel, hogy mikor letoltottem valamit, kb a harmada hash hibas volt, s ujra le kellett szedni (4-5 hash ellenorzes utan lett csak teljes a letoltes)
ha mashonnan gond nelkul tudsz tolteni, akkor valoszinu (de meg ugy sem biztos), hogy nem nalad van a hiba
-
VladimirR
nagyúr
elerhetoseg: azt jelenti, hogy majd' 15x van meg minden szelet azoknal, akikhez kapcsolodsz, szoval ez nem lehet gond
igy viszont nem tudom, mi lehet a problema, hacsak nem szabotalja (akar szandekosan, akar egy hibas kliensnek koszonhetoen) valaki a swarm-ot, ami ellen meg nem sok mindent lehet tenni -
VladimirR
nagyúr
milyen a swarm osszetetele? (seeder/leecher mennyiseg)
ezekbol mennyihez kapcsolodsz?
utorrent az elerhetosegre mit mond (az a szep szeles kek/piros csik) - van ott nemi szamadat is, ha az 1 alatt van, akkor nem elerheto (szamodra) a teljes adatmennyiseg (mert esetleg egyetlen seeder-hez sem csatlakozol, s az eloszott adatok nem fednek le mindent)en amondo vagyok, hogy legkozelebbi leallitas utan tolj bele egy hash ellenorzest, majd nezd meg, mely file-ok 100%-osak (van egy olyan sejtesem, hogy egy kivetelevel mind az lesz)
ami nincs teljesen kesz, azt probald meg mas forrasbol letolteni (esetleg ekkor meg is adhatod a majdnem kesz file-t, hogy csak a hianyzo reszt kelljen leszedni) -
chungee
addikt
HELP!!
Magon hiába ixelem be a dolgokat, rámek a mentésre. De sehogy sem jegyzi meg -
Petes
tag
Sziasztok!
Remélem tudtok nekem segíteni, következő a helyzet:
Egy sorozat egyik évadját kezdtem el letölteni nyilvános torrentről, szépen lassan megyegetett napokig, el is jutott a 99.99%-ig ahol teljesen megállt, nem akart befejeződni.
Kiléptem a uTorrentből, visszaléptem, ekkor elkezdte 93%-ról folytatni, majd megint megállt 99.99%-nál amikor elérte.
Most harmadszor 95%-ról kezdte folytatni, jelenleg is megy, de nem hiszek benne hogy ezúttal másképpen lenne mint eddig.Elég fontos lenne letöltenem, valakinek van ötlete hogy mi lehet a gond?
Töltöttem le más fájlokat is, filmeket, zenei albumokat és minden lejött eddig gond nélkül, csak pont a legfontosabbal van probléma (
Előre is köszi!
-
planb
csendes tag
válasz Core2duo6600 #2827 üzenetére
Megvolt a reinstall! Műkszik minden.Örülök , hogy nem ram probléma volt, mert a templom egere hozzám képest Salamon király....
bázzzzzzzzzeg...
-
-
[amne]
senior tag
-
Gh0sT
addikt
-
VladimirR
nagyúr
megneztem a linkelt verzioval, eltuntettem a jelenlegi beallitasaimat, s mindent alapon hagytam, csak a webui hozzaferest engedelyeztem, de nekem mind kozvetlenul, mind webui-n keresztul hozzaadott torrentekkel jonak tunt, a file megmaradt, s kezdte is seed-elni
esetleg, ha tudod reprodukalni a hibat, probalkozz a sysinternals filemon nevu progijaval (vagy a process monitorral), hogy megtudd, mikor s pontosan mi tortenik a file-okkalsajnos igy, hogy nalam nem jott elo a hiba, hirtelen mas otletem nincs
-
[amne]
senior tag
válasz VladimirR #2836 üzenetére
µTorrent 1.8 Beta Build 9704 [innen]
Minden alapbeállításban, egy speedtest-et nyomtam amivel behangolta a sebességet/slotokat stb. Tehát egy helyre ment mindent, áthelyezésről nincs szó. Honlapjukon ennyit találtam:"I get "Error: Element not found" and the torrent stops.
This is generally caused by having bt.compact_allocation on. Please turn it off, this option is not fully working. Use diskio.sparse_files (NTFS only) instead if you want to save space while downloading.
This can also happen if you remove/rename files from a torrent. Re-add/rename the files, or force a re-check. "De nálam ez se vág témába, mivel nem állította le, webui-n semmi problémát nem jelzett, csak amikor itthon rápillantottam, akkor volt mindnél a fenti hibaüzi, tanácstalanság.
[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
nem nagyon hasznalok webui-t utorrent-nel, ami most hirtelen eszembe jut, hogy ha kulon tarolod a befejezett es befejezetlen letolteseket, ellenorizd, hogy at lett-e helyezve a letoltott adat (ha jol ertem az elment 100%-ig azt jelenti, hogy befejezodott a letoltes)
ami miatt ez a hiba fellephet (jobb esetben), hogy vagy nem lett athelyezve, viszont az utorrent mar az "uj" helyen keresi, vagy at lett ugyan helyezve, viszont az utorrent meg a "regi" helyen nezi
rosszabbik eseten valami nagyobb baj van a webui-val
ha mondasz egy verzioszamot (esetleg dobsz egy linket ahhoz a verziohoz), akkor megnezem, nalam is csinal-e haszonlot
-
[amne]
senior tag
hello mindenkinek aki segíteni akar nekem
utorrent-et használok, ma reggel indulásom előtt betettem pár letöltendő dolgot, majd melóból WEB UI-n hozzáadtam még párat. Utóbbiak download mappámban nem látszanak, illetve utorrent is azt írja rájuk: "Hiba. Állományok hiányoznak a feladatból. Ellenőrizd." Amúgy láttam még munkahelyemen hogy 100%-ig elment mind, itthon is letöltöttként jelzi, csak hát valami nem smakkol. Van valakinek valami ötlete, hogyan hozzam vissza ezeket, vagy kezdjem elölről? köszi[ Szerkesztve ]
-
Kelvin
őstag
válasz Core2duo6600 #2832 üzenetére
Köszönöm neketek a válaszokat!
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
corlagon
senior tag
Elofordulhat, mert ha jogvedett tartalmat torrentezel, az mindenkeppen jogserto (a film/zene magancelu letoltese nem, de az egyideju megosztas mar igen, szoftvernel a le is), ettol fuggetlenul endusereket meg soha nem iteltek el Mo-n emiatt. Hub tulajok, torrent site adminok ellen indult mar eljaras, de meg vademelesi szakaszba sem jutott el. Persze az igazi szivas az eszkozok tobbhonapos lefoglalasa.
Sajat felelossegre... -
Kelvin
őstag
válasz Core2duo6600 #2830 üzenetére
Ezt értem is...de előfordulhat (vagy már előfordult), h egyszer csak kopogtatnak v idézést kapok mert torrenteltem..és nem csak tv-sorozatot.....Előfordult már mo.-on ilyesmi?
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Core2duo6600
veterán
A szolgáltató tudja, hogy mikor kinek hányas ip címe van .
A kérdés az, hogy a jogszabály mit ír a saját használatú letöltéssel kapcsolatban . . .
Azonban, ha egy TV ben is leadott anyagot, tehát egy tv ripet szedsz le aligha kerülhetsz bajba hiszen a tv ből is fel vehetted. . .Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Kelvin
őstag
Sziasztok, engem az érdekelne, h amennyiben otthon letöltök néha filmeket, zenét persze torrentről akkor ezt a hatóság le tudja nyomozni? Kerülhetek bajba emiatt a gyakorlatban?
-
planb
csendes tag
válasz Core2duo6600 #2827 üzenetére
Elméletileg a tűzfalla nem lehet gond, mert a "könyöklö robot"-os integrált motyója van fenn s előtte nem volt gond.A másik gépen is ugyan ezek vannak fent s ott nincs semmi gubanc.Úgyhogy marad a ram hiba, vagy a reinstall.
Köszi, próba csresznye!bázzzzzzzzzeg...
-
planb
csendes tag
Hell!
Segítség!!!
Elindítom a utorrentet, majd kb 2-3 perc után kékhalál.... Próbáltam már több verziót is, de mindegyiknél elfingotta magát a gép, majd újraindul.
Mé' csinálja?Próbálkoztam a Azureussal is de a'mmeg lassú. A net simán fut (1Mb adsl, t-on.), "brutál" rendszerigényű játékok, alkalmazások is mennek.
Ilyenkor mi van? Nem akarok Win installt
Előre is köszi!bázzzzzzzzzeg...
-
finest
addikt
Ugatott már valakinek a vírusirtó, h a uTorrent fertőzött? A weboldalukról akartam leszedni a telepítőt az 1.7.7-hez ,de azonnal nyomta az Avast, h Win32oison-DU-val fertőzött. Szerintetek?
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
chungee
addikt
Most már jó!
-
chungee
addikt
Magon amikor rá mek a képre a torrentben nem a kép jön be, hanem a főoldal. Új címet használom már, az .us-est.
-
chungee
addikt
válasz Winner_hun #2819 üzenetére
Ok! Télleg!
-
chungee
addikt
Mag-ra tudtok fel/le tölteni Náalm piros nyíl
-
Agostino
addikt
válasz Winner_hun #2816 üzenetére
Üdv.
Nagy köszönet, működik!
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
Üdv.
Bitzenén elfelejtettem a jelszavam, és sehol sem tudok rájönni, hogyan kérhetnék jelszóemlékeztetőt. Van valakinek valami ötlete?
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
VladimirR
nagyúr
válasz corlagon #2813 üzenetére
epp ezt mondom, hogy nem forced, hanem enabled
ha erolteted, a felhasznalok jo reszet alapbol kizarod (azokat, akiknel engedve sincs)
ha erolteted, akkor akihez tudsz titkositva kapcsolodni, ahhoz ugy fogsz akihez meg nem, ahhoz meg sehogy
ez meg rosszabb, mintha kapcsolodnal ugyan, de lassu lenne a korlatozas miatt -
spawn82
tag
Üdv mindenkinek!
Már följebb olvastam a kérdést, de igazán választ nem kapott ár az az emberke sem, aki feltette, ezért én ujból nakifutok. A lányeg anniy, hogy egy 10/2-es chellom van. Du ill este leesik a sebessége. Legalábbis torrent cliensben. Ami szám szerint 25kb/s-et jenelt. És ez ugye a 240-hez képest nem valami sok. Lehet ezzel kezdeni valamit? A deluga nevü progit ajánlotta az ember, de azt sajna nem használhatom. Legalábbis az oldalon nem ajánják. Nincs a támogatott cliensek között vagy mi a szösz. Az utorrentet is próbáltam, de sajna az sem jutott többre. Aktív vagyok az oldal szerínt, és a különböző tesztoldalak szerínt megvan a közel 2 Mb-em. Ez az állapot olyan 13:00-23:00-ig szokott tartani. az ezen kívüli időben szépen megy 200 fölött. ( többnyire )Ui.: Lenne ami menne fölfelé, szal ez sem lehet gond.
[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
ezt az irast tudom javasolni, ha nem okoz gondot az angol nyelv
egy debian etch telepitesevel kezdi, beallitja a halozatot (bar itt helyi halorol van szo) majd tesz ra egy torrent klienst (rtorrent) es ahhoz web-es interface-t (illetve a vegen egy samba-t, az neked nem fog kelleni, mert helyi file-megosztasra szolgal)
rtorrent-hez letezik tobb webui is, egy magyar felesztesu is van koztuk is, melyrol, ha sok idom lesz irok majd egy hasonlo, 0-rol teepitos cikket valahova (jelenleg sajnos nincs sok idom)
amire meg a fentiek mellett szukseged lehet, az egy ftp szerver a tavoli elereshez, illetve erdemes megnezni tobb rtorrent webui-t, hogy melyik felel meg leginkabb az igenyeidnek
amiket kiemelnek, az a wtorrent es az rtwi, valamint egy gui, az ntorrentbarmilyen tovabbi kerdesed van, keress meg nyugodtan
Udv: VladimirR
-
VladimirR
nagyúr
ketto apro ontositas:
ha meg is szerzed a passkey-et, sok esetben csak akkor tudsz tolteni, ha magad is bent vagy azon a tracker-en, le tudod szedni az adott torrent file-t, s abban irod at a passkey-t (pl bitgate hasznal egy custom tag-et is a torrent file-ban, ami sem a szabvanyban nincs benne, se sehol mashol nem hasznaljak, s aminek koszonhetoen egyezo tartalom mellett is mas lesz az info hash, mint mashonnan letoltott torrent eseteben)illetve seed server hasznalatanal muszaj nekik (pontosabban a torrent kliens-nek) odaadnod a torrent file-t, maskent a kliens nem fog tudni letolteni
a tobbiben maradektalanul egyetertek, kulonnoskeppen abban, hogy egy seed server eseteben ez nem igazan valos veszely, s a nagyobb slot szam tobbet er, mint a nagyobb feltoltes (ami valoszinuleg az ido tobbsegeben kihasznalatlan lenne)
-
Myers
senior tag
válasz csellosi #2801 üzenetére
Magát a jelszót nem tudják meg a felhasználó nevedhez, amivel belépsz az oldalra.
Viszont benne van a torrent fájlban a "passkey"-ed, ez mindenkinek egy egyedi azonosító, ami alapján a tracker elszámolja az adatmennyiséget. Namármost, ha én megszerzem a passkeyed, akkor a te kontódra tudok letölteni.
Ezért soha senkinek ne küldd el a te általad letöltött torrent fájlt. A seed szerveresek sem kérik (kivéve ha adatmennyiséget vásárolsz pl 50 giga x forintért, nem pedig hónapot)
De nem kell parázni, a seed server szolgáltatást nyújtók nem lopják el, mert ha kitudódna, akkor mindenki otthagyná őket.
Szerintem.
És egy jó tanács: inkább több slotot vásároj, mint nagyobb feltöltési sebességet. Mert több slottal könnyebb kihasználni a feltöltési sebességet.
http://www.muszaj.hu/
-
Cheesy
őstag
Sziasztok!
Ezt a kérdésemet ugyan itt is feltettem már, de csak utána találtam ezt a topicot és alapjában véve ide vág a kérdésem.Íme, egy linux téren teljesen kezdő, személyemben. Viszont "nagy feladat" előtt állok.
Bevinnék egy servert a bixbe (előző asztali gépem, felkészítve friss táppal, RAID rendszerrel) amit 3-man használnánk. Hely megvan, már csak fel kéne késziteni a vasat. (torrentsrv)
Több helyről is azt a javaslatot kaptam, hogy mindenképpen linuxot tegyek fel, mert keveset eszik és biztonságos, a windowsszal szemben. Viszont linuxot érdemben még nem használtam, max kipróbáltam az ubuntut, de nem voltam lenyűgözve.
Tudnátok segíteni egyi lyen rendszer felállításában? AKár egy mindenki által elérhető guideot is lehetne készíteni...
Válaszotokat előre is köszi.www.vakbelmutet.hu
-
csellosi
tag
Vagom. Meg annyit kerdzenek (felve, mert lehet hulyeseg), hogy torrent fajbol jelszot nem tudhatnak meg ugye? Azert, mert szeretnek seed servert berelni.
[ Szerkesztve ]
- Miota dolgozol a cegnel? - Miota megfenyegettek, hogy kirugnak.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest