- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
ez klienstol fugg, hogy van-e ilyen beallitas, s a van, akkor milyen az osszefugges a fel- es letoltesi sebesseged kozott
a legnepszerubb kliensben, a µtorrent-ben ez ugy nez ki, hogy 6KB/s feltoltesi korlatozasnal es a felett a letoltesedre nem kerul korlat (hacsak nem raksz te magad), az alatt pedig a letoltesi korlat a feltoltesi hatszorosa lesz (5KBps fel = 30KBps le, 4KBps fel = 24KBps le, ... 1KBps fel = 6KBps le)mas klienseknel nem feltetlen van ilyen (en peldaul hasznalok rTorrent-et is, ott mindegy, hogy mennyire allitom a feltoltest, a kliens nem akar beleszolni a letoltesi korlatba
ennem (marmint az automatikus korlatozasnak) ugye az az ertheto oka van, hogy ne lehessen csak leech-elni, anelkul, hogy magad is feltolts
viszont valoban van egy olyan kellemetlen eset, mint ami nalad is, hogy az internetkapcsolatod nem birja a feltoltes
nezd meg a #7 hozzaszolast, ott a 3-4 pontokban errol esik szo, hatha talalsz ott megoldast
-
n0tb4d
tag
Arra tud valaki megoldást,hogy a torrent kliensben korlátozom a feltöltésemet és emiatt a letöltésem is korlátozódik,viszont ha kiengedem a feltöltési sebességet,akkor a letöltés is nő.Hogy függ össze a feltöltés a letöltéssel,amikor mindkettőt külön lehet korlátozni?Erre van valami megoldás,mert ha a feltöltést kiengedem belassul a netem
-
VladimirR
nagyúr
válasz Core2duo6600 #2990 üzenetére
"A céges a noti mehet nyugodtam ha saját akkor tényleg érdemes kinélni különösen ha egy drágább, jobb gép."
az ilyeneket inkabb tartsd magadban
"Miért ne legyen enterprise ?
Jobban hangzik ) Meg aztán ugyanannyiba került"ezeket szinten
probalj meg ertelmeseket irni
-
joey7
őstag
válasz Core2duo6600 #2990 üzenetére
"sajnos" saját gép,és eléggé drága is volt.
nincs gondmert van asztali szett is,ami egyéként is már jópár éves,úgyhogy erre tökéletesen megfelel majd.gondoltam felújítom,de szervernek ígyis túl jó.
jobban belegondolva,lehet,h egy tényleg nagyon olcsó konfig kéne inkább erre a célra.
jah, a zaj; mitha reptéren lennék,amikor ott ülök mellette!
amúgy az általad ajánlott konfig mi pénz kb.?[ Szerkesztve ]
-
n0tb4d
tag
Hi!
Utorrentbe/utorrenthez tud valaki valami müködőképes titkositást,mert némelyik internetszolgáltató korlátozza a p2p forgalmat?Jelenleg azureus-t használok,de a kezelőfelülete nem tetszik
Akinek van ötlete az pls irjon.Előre is kösz.[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Nem jön be nálam a független Új címük van netán
-
Core2duo6600
veterán
A céges a noti mehet nyugodtam ha saját akkor tényleg érdemes kinélni különösen ha egy drágább, jobb gép.
Ha használtan veszel asztalit, akkor csak is márkás gyári gépet, ami alkatrészenként van összerakva az felejtős...
AZ IBM nekem bevállt
p2 400 as, nem tudom, hogy lehet - e még kapni, a ramon, és a pci katrikon kivül nem bővithető pl cpu terén.
És ha tiszta a belseje, nagyon csendes 2 venti van benne összesen.a tápé gyakrolatilag nem is forog...
az enyém még slotos kiviteli cpu val rendelkezikGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
joey7
őstag
válasz Core2duo6600 #2974 üzenetére
ezen már elgondolkoztam én is, és valszeg meg is lépem, márcsak azért is mert a notimat nem akarom ezzel nyúzni.
-
VladimirR
nagyúr
válasz KisBundi #2984 üzenetére
megy itt a labamnal egy at-s gep, lucky star deszkaval, nem hogy bill, meg monitor nincs rajta, de vga sincs benne
emellett egy probat meger, amit irtam, sokan nem tudjak, hogy van ilyen lehetoseg (mint ahogy sokaig en sem tudtam, hogy pl vga nelkul is felboot-ol a gep, hiaba sipol post kozben)
-
Core2duo6600
veterán
válasz VladimirR #2976 üzenetére
Ilyen szinten nekem sem megy a linux ott is only gui
Miért ne legyen enterprise ?
Jobban hangzik ) Meg aztán ugyanannyiba került(#2979) VladimirR
Gyári gépeknél elődordul, az én p2 esem sem indul el bill nélkóül, de még képernyő nélkül sem, az nem baj, ha a moni rossz, vagy be sincs kapcsolva csak legyen bedugva a vga kábel(#2980) VaZso
Szerintem cfosspeed, és nem kell beálíltani semit semGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
shtml
őstag
Az sem mindegy, milyen routert használ az ember. Nagyon sok router lefagy, ha túl sok kapcsolatot kell lekezelnie. Amikor még ADSL-t használtam, ez volt a helyzet az SMC 7009VBR-rel, de aztán a uTorrent kapott néhány új opciót és onnantól már elég stabil volt a router, talán ha havonta 1x fagyott.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
R.P.
aktív tag
Hali!
Aktívan torrentezek kb. tavaly október óta Utorrenttel, és gyűjtöm benne a statisztikát (már 483GB) meg a torrenteket. Sajnos elég gyakran szoktam Windowst újrarakni, így történt ez ma is, és az összes torrent meg beállítás elveszett, mert ugye elfelejtettem átrakni.
Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet a Utorrent settings.dat fájljában átírni a statisztikát? Elég sokáig kerestem de sehogy sem találom.
Tudom, most jön az a kérdés, hogy minek gyűjteni a statot... Csak azért, mert érdekel hogy mennyit töltöttem eddig... -
VaZso
senior tag
válasz Füge007 #2975 üzenetére
Nekem is ilyesmi gépem van hasonló feladatra. Addig megy, amíg újra nem indítom valamiért (UPS-en van rajt), simán megy hónapokat minden gond nélkül.
Viszont itthoni nettel elég sokáig tart feltölteni nagyobb mennyiséget, illetve meggyűlhet az ember baja a sebesség-korlátozások megfelelő beállításával, ez az, amit nehezebb behangolni... bár egy megfelelő router...
Esetleg itt érdemes lehet körülnézni, ki, mit ajánl: [link]
[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
ezt elhiszem, viszont en pl egy 166mmx-et haszanlok itthon letoltesre, arra nem igazan menne fel az xp, semelyik sp-vel
egy debian viszont rtorrent-tel szepen elvan rajta (ha nem lenne rajta adatbazis szerver is, ami megeszi a memoria nagyjat, megszebben ellenne)Füge007: a bios elso pontjaban nezz szet, nem lehet-e megadni, hogy mileyn hibaknal alljon meg
altalaban az alabbiak kozul lehet valasztani:
-all errors
-disk
-keyboard
-disk/keyboard
-no errorsebbol neked az utolso kell, vagyis hogy semilyen hibanal ne alljon meg
-
shtml
őstag
válasz VladimirR #2976 üzenetére
Hm, nekem XP SP3 megy seedboxként és semmi bajom nincs vele, ált. 60+ napos az uptime, csak azért nem több, mert közben rendszerint bejön egy-egy áramszünet.
Azt én sem értem, hogy-hogy nem áll fel bill. nélkül. A BIOS-okban alapbeállítás, hogy billentyűzethibánál nem áll meg a bootolás.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
VladimirR
nagyúr
válasz Füge007 #2975 üzenetére
hogyhogy nem all fel bill nelkul? biosban ninsc olyan pont, hogy "halt on", s annak olyan erteke, hogyu "no error"?
egyebkent en ilyesmire nem hasznalnek (nem is hasznalok) win-t (de foleg nem win2k3 eterprise-t, mikor egy standard ed is elegendo), erre szerintem kimondottan jobb a linux, nem kell grafikus felulet, meg jopar egyeb dolog, amit a windoze-bol nem lehet kiirtani
[ Szerkesztve ]
-
Füge007
senior tag
Én egy Compaq Ipaq gépet vettem, beleraktam egy 160 Gb HDD-t. Oprendszer meg 4 progi van rajta. Kb 35-40 W a fogyasztása, halk kicsi gép. Távoli asztal eléréssel vezérlem, csak egy rossz bilenytyűzet van rákötve annélkül nem áll fel a rendszer.
És szépen 24/24 ben megy, ideális ilyen feladatra. A nagy gépem meg csak akkor megy ha dolgozom rajta.Füge
-
joey7
őstag
nem is foglalkozom vele tovább. ehh,annyi szolgáltatót néztem már,h lassan belezavarodok. lehet,h egyszerűbb lenne segítséget kérnem;
tehát ha vki tud megbízható(már leinformált,tényleg működő), gyors seed szervert vagy szolgáltatót korrekt árakkal akkor jelezze priviben!
[ Szerkesztve ]
-
shtml
őstag
Ha seed serverről van szó, akkor ugyan miért ne lehetne egy olyan user, aki épp ugyanazt a seed servert használja? Ettől függetlenül én is hanyagolnám a dolgot, mert ez így akkor sem túl tisztességes.
-
joey7
őstag
válasz VladimirR #2969 üzenetére
na igen; a csalást én is felvetettem,h esetleg vmi progival próbál manipulálni,mire pár pillanatig nem szólt bele a telefonba...
ami a számtalan account-ot jelenti,arról nem szólt a fáma; tulajdonképpen nem is indokolta semmivel az állítását,egyszerűan csak ezt mondta. -
VladimirR
nagyúr
válasz KisBundi #2967 üzenetére
igy nem igaz, ket oka lehet annak, hogy igazat mond az admin:
1: csal
2: van mindenhova account-ja, igy a kedves user abrmit akar feltolteni, legalabb egy leecher lesz ra, aki akar ujra es ujra letolti azt tole (raadasul local peer, szoval iszonyat gyorsan)bar tenyleg gyanus, hogy csak nagyzol
[ Szerkesztve ]
-
joey7
őstag
hy
vitában állok egy seed szever szolgáltatóval; ugyanis azt mondja,h bármilyen torrentet visszatud seedelni bármikor arányjavításként (persze pénzért) ha vki szeretné,illetve én is bármit bármikor feltudok tölteni,ha az ő szervereit használom.
sztem ez nem így van.mert úgy gondolom,h csak akkor tudok seedelni,ha vki ugyanazt éppen leakarja tölteni,tehát a leech-ektől függ a dolog.
jól gondolom,vagy vakvágányra tévedtem.
-
VladimirR
nagyúr
nem tudom, milyen klienst hasznalsz, de legtobbszor a tracker-ekrol szolo informaciok kozt lehet latni egy visszaszamlalast "update in", vagy "announce in" cimkevel, az jeloli, mennyi ido van meg a kovetkezo frissitesig (es sok kliensben akar kezzel is frissithetsz, a visszaszamlalastol fuggetlenul az "update tracker", vagy hasonlo funkcioval)
-
joey7
őstag
na,éppen az imént frissült,- pár óra elteltével.
köszi, csak gondoltam hátha vmit elcsesztem, azért nem látszik,vagy nem nő az upload. -
joey7
őstag
seedelek egy file-t,de nem jelzi a HDBits h, növekedne az upload. ez miért van?
-
joey7
őstag
válasz Core2duo6600 #2955 üzenetére
filmek esetében még nemigazán találtam normális leírást,főleg bluray moziknál.
-
VladimirR
nagyúr
válasz Core2duo6600 #2955 üzenetére
"A normális oldalakon kell rendes leírást készíteni"
nekem, ha mar feliratrol van szo, a hdbits a kedvencem, legtobbszor magyar felirat is van az ottani filmekhez (de ha nem lenne, lehet feltolteni), raadasul screenshot-ban sem szoktak szukolkodni a torrentek
-
Core2duo6600
veterán
A normális oldalakon kell rendes leírást készíteni
Külföldi oldalon, ha nincs nfo akkor nagyjábol sehogyan sem, én szedtem már le olyan divx et, hogy hundub.......
Ennek ellenére nem, volt szinkronizálvaGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
-
joey7
őstag
honnan lehet tudni,h egy pl. bluray film/rip tartalmaz-e magyar felirat,hangot ha a torrent nevéből nem derül ki?
-
Dave™
nagyúr
válasz Varga Csaba #2922 üzenetére
Legközelebb már rá fogsz jönni, hogy kár az idődet és a kreativitásodat pazarolni egyes emberekre. De nagyon tetszett a kérdés felvezetése
apropó, a d*r*s*d*.d*n*o*s*u*.c*m megy valakinek?
[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
válasz Varga Csaba #2947 üzenetére
akkor nezzuk sorban:
a barki szamara lathato dolgok:
- a ket oldal (amennyiben tokeletesen egyszerre frissited) byte-ra pontosan egyezik
- a telefonszam, amit gyanusnak veltel (sot, egyenesen egy masik oldal szamara hasonlit), szinten egyezikezen tul:
- az oldalak azonos http header-eket kuldenek
- ami elteres van a http adatforgalomban, az a chunked atvitel miatt van csak
- ugyanaz a ket oldal custom 404-es hibaoldala
- 403-as hiba eseten mindket oldal az indep.eu bejelentkezo oldalara kuld (ha accountot akarsz lopni, de automatikusan atiranyitod a user-t az eredeti oldalra, ha elront valamit az url-ben?)ezeket ugye az atlag user az eletben nem nezi meg
mitobb, sokan meg ugy sem ertik, ha igy leirjak neki, ilyeneket minek masolna le valaki?es most jon a legjobb:
- az independence.fake.hu a kovetkezo ip-re mutat: 193.202.63.239
- a 193.202.63.239 ip az indep.eu domain-re mutates mielott megint azzal jonnel, hogy "de az admin azt mondta", jusson eszedbe, az elobb vegre sikerult rajonnod, folyamatosan elirtad a domain-t, igy termeszetes, hogy az admin azt mondja az egy fake oldal, anelkul, hogy akar ranezne
-
VladimirR
nagyúr
válasz Varga Csaba #2947 üzenetére
turelem, indep acc nelkul picit nehezebb (na jo, nem, csak lassabb)
-
VladimirR
nagyúr
válasz Varga Csaba #2941 üzenetére
az meg azert erdekelne, hogy mivel is egtem be
-
Varga Csaba
aktív tag
válasz VladimirR #2942 üzenetére
természetesen nem az eu, hanem a hu végű ulr-re vonatkozott a hozzászólásom (ebben az egy dologban igazad volt), az előzőleg elkövetett szintaktikai hibát idéztem vissza...
(persze a lényegen nem változtat)De légyolybátyám loggolj be az independence.fake.hu-ra az indep-es acc-oddal (ha sikerül küldök neked pár doboz sört Szegedre), ha nincs acc-od még meghívót is szívesen küldök...
(innentől read only)
''Egy haver mondta: ''szerintem a linux egy nagyon szar windows'' by Mefistofeles''
-
VladimirR
nagyúr
válasz Varga Csaba #2941 üzenetére
milyen kar, hogy mneg olvasni sem tudsz
nezd mar meg azt az atkozott url-t
az egyik post-ban meg ki is emeltem -
Varga Csaba
aktív tag
válasz VladimirR #2921 üzenetére
Mintegy a történet margójára:
"es mibol gondolod, hogy az independence.fake.eu az egy acclopo fake oldal?"
Miután sikerüt alternativ url-t kapni az adott oldalhoz és sikeresen belépni (hála érte Lalának ), megbizonyosodhattam róla hogy a fake valóban kamu-tolvaj oldal, ezt később az indep site-adminja is megerősítette illetve közölte, hogy az invitel szolgáltatási területéről több panaszt kaptak hogy a fő url nem elérhető, csak az alternativakat tudták használni a felhasználók...
(persze az észt könnyű meggondolatlanul osztani, de be is lehet vele égni...)
''Egy haver mondta: ''szerintem a linux egy nagyon szar windows'' by Mefistofeles''
-
Core2duo6600
veterán
ezek után akkor a tracker rendes nevét fogom kiírni, így legalább mindenki tudja hogy miről szól az adott hozzászollás
(#2938) VladimirR
Ha ajánlod akkor miért nem írod le normálisan, hogy mindenki megnézhesse hiszen ha reklám a cél, akkor így nem tudja az aki nem ismeri, vagy nem hallott még róla[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
VladimirR
nagyúr
ertem en, miert irtad, nem arrol van szo
csak emiatt mar volt vitam moderatorral is, mert az oldal cimenek emlitese legfeljebb olyan oldalak eseteben lehet kerulendo, ahol ezt az adott oldal szabalyzata kimondottan tiltja (van ilyen magyar oldal), de sok helyen errol szo nincs, s megint sok helyen kimondottan orulnek a reklamnakpeldaul tudom mindenkinek figyelmebe ajanlani a z*k*pcs*l*t tracker-t, ami meg ugyan beta fazisban van, de ha beindul, 75-80 ezres felhasznalolimitet igernek
a trackeren egyebkent csak filmek lesznek megtalalhatoak, ezert igen jol tudtak kategorizalni (mind mufaj, mind formatum szerint)
raadasul, mivel meg csak induloban van a tracker, egyfelol lehet barkinek regelni, masfelol igen jol lehet aranyt novelni (usercsalogatonak freeleech es/vagy 2x upload elszamolas van sok torrentnel)
emellett fontos meg, hogy nem magyar tracker-rol van szo, igy (felteve, hogy a szinkron hianya nem izgat valakit) sokkal kevesebb 16k-s upload-ba fog belefutni, mint az itthoniakon -
VladimirR
nagyúr
egyfelol, mar akkor is mondtam ng-nek, hogy ez hulyeseg, masfelol, mint magad is irtad, ez nem a ph-s alapelvekbe utkozik
ha valaki annyira "fel" nem fogja kiirni kodolva sem
azt meg te sem gondolhatod komolyan, hogy ha erre jarna egy-egy magyar tracker adminja, nem esne le nekik, hogy a "bananzabalo", a mag (korabban vegtelen), az aszfalt, a kacsas es egyeb enevezesek eppen a o tracker-jukre vonatkozik -
nat
senior tag
válasz VladimirR #2932 üzenetére
1.hsz
"Néhány hasznos tanács a topikhoz:
- zárt/privát trackerekre meghívót ne kérj, és ne kínálj.
- zárt trackerek címét ne írd ki. Ezeket nem a PH! alapelvei, hanem a zárt oldalaké tiltja. Ha valaki leírja, az igen jó eséllyel repül az oldalról, vagy nem kerül be.
- a tracker neve nem azonos a címével, mégis ha lehet, inkább ''kódolva'' írjuk. Aki megérti úgy is, az tudja, hogy miről van szó, aki nem... azt úgyse érinti" -
VladimirR
nagyúr
válasz Core2duo6600 #2931 üzenetére
olvasni-e tudsz?
"...vagy legyetek kepesek kiirni a nevet..."egy szoval nem mondtam, hogy nem lehet (miert ne lehetne), mindossze megjegyeztem, hogy ritka idegesito, ami itt megy
p.s.: bittorrent topic? jah, hogyne
nevezzuk at inkabb jajj, segitseg, tul luzer vagyok beirni a tracker cimet a bongeszobe topic-ra, esetleg nagy "nem megy a tracker" topic-ra -
Core2duo6600
veterán
válasz VladimirR #2929 üzenetére
Ez jó
Kiosztottad a népet, hogy nem lehet tracker cimeket, kiírni, sem utalva, sem csillagozva, sem sehogy.
A Nevét le lehet írni ?
Csak a címét nem ?Erre ki írja ki , te. . . . . .
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
VladimirR
nagyúr
-
Füge007
senior tag
-
REDeath
őstag
kacsással milett? utorrentből láttam hogy a tracker haldoklik, azt próba, és nemjön be.
(table "users" is marked as crashed)
költöznek vagy karbantartás vagy ilesmi? csak kivancsi vokKodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
Varga Csaba
aktív tag
válasz VladimirR #2924 üzenetére
Csupán annyi, hogy a könyvjelzőkben eltárolt indep.eu oldalt nem nyitja meg a böngésző...
independence.fake.hu-ra pedig nem tudom miért nem megy a login..
(neked sikerült esetleg a megnyitáson kívül be is loggolni talán?)Ennyi lett volna csupán a problémám...
(amúgy bíztató a tudat hogy becses személyedben pszichiátert-traumatológust tudhatunk a fórumon, sose lehet tudni hogy hozza a szükség..)
-
VladimirR
nagyúr
válasz Varga Csaba #2922 üzenetére
csak, hogy tudd:
- az indep.hu mukodik
- az independence.fake.eu oldal nem letezik
- az independence.fake.hu oldal pedig ugyanaz, mint az indep.eu (olyannyira, hogy ha jol latom, pont emiatt nem tudsz belepni)mellesleg erdekelne, hogy egy velhetoen igen komoly fejserulesen kivul mi a problemad?
[ Szerkesztve ]
-
KisBundi
őstag
-
Varga Csaba
aktív tag
válasz VladimirR #2921 üzenetére
Kedves Vladimir!
Köszönöm a legorombítást igazán jól esett...
IGAZAD VAN! Én valóban egy sötét primitív egységsugarú lúzer vagyok aki arra is méltatlan hogy letakarítsa a porszemeket Öfényességed cipőjéről.
Ez úton kérek ismételten bocsánatot hogy élve születtem. és arra vetemedtem hogy fényes tekinteted elé kerüljek..
Miután valóban lúzer vagyok aki mielőtt ír előtte olvas, ezért követtem a mások által alkalmazott terminológiát és használtam csillagokat....
Miután hibáztam és magamra vontam haragodat ez úton kérem bocsánatodat és esedezem hogy engesztelésképpem hadd kövessek ez szeppukut, ilyentén próbálva nálad engesztelést nyerni...
De halálom előtt mintegy életkegyként kegyeskedj a kérdésemre válaszoni óh NAgyúr......
(amúgy meg mert nem engedett beloggolni, illetve a regisztrációnál lévő sms-száma kísértetiesen hasonlított a konkurrens oldal számára..., vagy azért mert a mélcímemre egy üzemképtelen linket küldöt...)
-
VladimirR
nagyúr
válasz Varga Csaba #2920 üzenetére
es mibol gondolod, hogy az independence.fake.eu az egy acclopo fake oldal?
es konyorgom, vagy egyaltalan ne irjatok trackert, alneven se, csillagozva se, utalva se, egyaltalan ne beszeljetek konkret tracker-ekrol, vagy legyetek kepesek kiirni a nevet, mert amit itt muveltek, az leginkabb szanalmas
megis, ha valaki itt tiltani akarna, hogy kiirjatok, szerintetek amit muveltek az "elmegy" kategoria?
ti vagytok ennyire sotetek, vagy masokat neztek annak?p.s.: ez nem szemelyesen neked szolt, hanem mindenkinek, akit erint
[ Szerkesztve ]
-
Varga Csaba
aktív tag
válasz Füge007 #2917 üzenetére
Kb. 2 napja én sem tudom elérni az i*d*p.eu-t...
Ami a legfurcsább, hogy a seed az megy rendesen, de új torrentekért nem tudok felmenni az oldalra...
Közben sikerült belefutnom egy fake oldalba is, úgyhogy most aggódhatok az acc.-om miatt is... (in*e*e**e*e.fake.eu)
Valaki mondjon valami okosat..
-
Füge007
senior tag
válasz Core2duo6600 #2915 üzenetére
Igen, arra gondoltam. Nálam nem nem tudom mi az oka, esetleg címváltozás? Hm....!!!
Füge
-
Füge007
senior tag
Független............ ről valami hír, pár napja nem tudom elérni?!
[ Szerkesztve ]
Füge
-
nat
senior tag
a sötét megy valakinél?
-
Sleed
aktív tag
sziasztok
BitCometben van egy letöltésem kb. 70%-nál.
Mivel ez a progi nagyon belassít mindent a gépen,így áttértem a uTorrentre.
Azt szeretném megkérdezni,hogy valahogy nem-e lehet áthelyezni a letöltést a BitCometből a uTorrentbe?
előre is köszi: SleeD -
KisBundi
őstag
válasz Core2duo6600 #2907 üzenetére
Igaz, bár én fönt voltam már nagyobb oldalakon is mint pl Pret..., nCor.,( ezeken még akkor amikor még kicsik voltak és ott hagytam őket ) vagy a MQQbs-on is ahonnan kitettek mert netváltás miatt sokáig nem tudtam belépni. Most meg keresgélek itt valami értelmeset. Hát ez van.
-
KisBundi
őstag
Tudnátok nekem olyan torrent oldalat mondani ahová még szabadon lehet regisztrálni? Pár 100 torrentes oldalak nem érdekelnek. Válaszokat privátban kérném. Előrre is kössz fiúk. (azt hiszem ezzel nem sértettem meg semmyilyen szabályt )
-
czappa
aktív tag
qBittorrentet használ valaki (v1.0.0)?
Letöltöttem dvd-s 12.1-es Slackwaret, most már csak a feltöltés megy. Minden egyes alkalommal amikor bezárom majd újra indítom a progit a torrent fájlok ratio-i törlődnek. Illetve nem mindnél, de ennél például igen.
Ezzel az a baj, hogy nem látom mennyit osztottam vissza. Gondoltam a kliens mindig megjegyzi mennyit osztott vissza és ebből meg a letöltött fájl méretéből megmondja mennyi az arányom az adott fájlra. De lehet másképpen működik.
Aki használ ilyen kliens, az találkozott már ilyennel? Normális dolog ez, esetleg meg lehet jegyeztetni a kliensel a feltölött mennyiséget? -
Ghostface
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki nekem segíteni ebben a problémában:
Azureust használok, eddig semmi probléma nem volt vele, de kb múlt hét közepe óta amikor elér egy letöltés 98%-ra nem tölti tovább! Bármit töltök bárhonnan az eredmény ugyanez! Nagy ritkán néha elindul pár másodpercre de aztán újra megáll. 98%-ig a letöltés nagyon jó sebességgel jön és visszafelé is tölt.
Válaszokat előre is köszi!PSN: Nifty_Ghostface
-
VladimirR
nagyúr
válasz Core2duo6600 #2900 üzenetére
µtorrent nem (mindig) ellenorzi magatol, hanem sokszor elkezdi felulirni
ekkor le kell loni az adott torrentet, s ahogy viktor is irta, kezzel kell elinditani a hash ellenorzest
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Óra topik
- Kuponkunyeráló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Nintendo Switch
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest