- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
anxius
aktív tag
Valaki tudja,hogy a lefoglalt oldalakon nyomoznak is,vagy csak becsukjak?Darkside meg muxik
-
aDamker
aktív tag
Tudtommal a fakabatok begyujtottek par szervert. BH, indep, bitlove, ncore, kenyer ugrott.
Ezekrol tudok en. -
Met
nagyúr
A bh viszont off...
20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
doc
nagyúr
ncore-nal a toltes mar megy, de belepni nemtok
meg jo hogy a bitkapu megy, tudok kuszobolni meg doktorhazalni -
Daweee
őstag
azért furcsa hogy minden nagy portal egyszerre rohad le
-
(Kolombusz)
veterán
Bh megy nektek?
Nekem egyik címen sem jön be. -
chungee
addikt
Banánzabáló sem tökéletes
-
chungee
addikt
válasz Tele von Zsinór #1584 üzenetére
Főleg, hogy van már tört szeró
-
chungee
addikt
Nekem a magon már 2 napja nem mutatja az új feltöltéseket.
-
eastsider
nagyúr
nektek megy ennkór?
nekem se a le/feltöltések sem az oldal nem megy -
Nikkel15
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
életemben először használok torrente.Elkezdtem letölteni egy fájlt ami 7Gb.Namost az elején teljesen jól jött 117Kb/sec-el(1Mbites netem van ez a max)azonban most lement 0.1kb/sec-re ilyenkor mit lehet csinálni?
Előre is köszi a segítséget.''MERT MEGTEHETEM'' by:Tirexi:)
-
Balinov
titán
válasz Dj.Mike #1574 üzenetére
sztem hiába adok tanácsot,ezt a te gépeden,a te hálózati beállításaid mellett a te netkapcsolatodnál kell egyedileg belőni.
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Dj.Mike
senior tag
-
Balinov
titán
válasz Dj.Mike #1572 üzenetére
uTorrentet ismerem,csak írról tudok nyilatkozni,ott lehet globálisan,vagy letöltésspecifikusan korlátozni a fel/letöltés sebességét,prioritást állítani,stb..sajna nem ismerem a trackert,ahonnét töldöd amit töltesz,javaslom pár érték kipróbálását,figyeld,milyen upload esetén milyen a download sebessége és állíts be egy optimálisat.
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
Dj.Mike
senior tag
hali tudnátok nekem segíteni? az a helyzet hogy most töltök lefelé egy játékot a legújabb Bitcomettel jön is szépen lefelé de nem elég szépen mert a feltöltési sebességem jóval gyorsabb mint a letöltési 30-nál nem nagyon tölt le többel pedig 120-160-al szokott a feltöltés meg 40 felett megy segítsetek légyszi és kicsit idegesítő hogy gyorsabban tölt fel mint le
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz trassher #1568 üzenetére
odajárogatok én is vissza már vagy 2 éve...nagynehezen 15-20kbyte-os uploaddal van 0.555 arányom,szal épp elvagyogatok.
-
Balinov
titán
válasz Dj.Mike #1566 üzenetére
Topik címe:" Mielőtt kérdezel,olvasd el az 1. hozzászólást" + VladimiR 2-7-ig terjedő hsz-eit.
Tartalmakat inkább ne.ez nem az a hely.10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Dj.Mike
senior tag
sziasztok nem tudna valaki küldeni nekem egy meghívót a Bluedragon torrentre? nagyon megköszönném és viszonoznám a szívességet
-
Dj.Mike
senior tag
valaki nem tudná nekem leírni hogy honnan lehetne gyorsan letölteni a Fear Extraction Point nevű játékot? már nagyon régóta le szeretném tölteni
-
Dj.Mike
senior tag
sziasztok lehet itt kérdezni torrent tartalmakról is?
-
Balinov
titán
válasz Winner_hun #1562 üzenetére
igen,megvolt. 5kbyte és 10kbyte között szoktam állítgatni. kéksárkányról lenne 1ébként szó.perpill 13 feltöltőre jut 2 leecher.de az a baj,hogy más publikus trackereken se sokkal gyorsabb. Általában 1-2 magyar privátról ill. 1-2 külföldi publikusról töltök.de ilyennel nem találkoztam.emlékeim szerint torrentkliensem se pofázott,hogy frissült volna.
hm...lehet neked van igazad,most felböktem 10kbyte-ra a globális upload-ot,mindjárt 60-65kbbyte-ra ugrott fel...fasza...10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Winner_hun
titán
válasz Balinov #1561 üzenetére
Eddig is megvolt az 5k-s feltöltési korlát? Csak azért kérdezem, mert sok olyan torrent oldal van, ahol a feltöltés függvényében tudsz letölteni, vagyis ha korlátozod a feltöltést, korlátozva van neked a letöltés is. (tracker felöl)
A 0-24-ig 10mbit általában a torrent feltételétől pár napig érvényes, utána csak a torrentet már letöltött és seedben maradt userek töltik a torrentet.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Balinov
titán
válasz trassher #1554 üzenetére
trassher,Szakik.Uggyan ez a problémám van. uTorrent 1.7.5. sem privát,sem public trackerről nem jön 30-33kbyte/sec-nél gyorsabban a letöltés.Ha több torrentet töltök,akkor ez a ~30kbyte oszlik meg. HW és SW konfiguráció nem változott múlt hét óta,mikor is a sorozatos magyar trackerről töltöttem le egy epizódot. Netszolgáltató sem változott semmit,mert ftp/http letöltés megy továbbra is 200-400kbyte/sec között. trassher-rel szemben itt a összes létező helyen - trayicon-on és letötlésenként - jobbklikkel elleőriztem,hogy korlátlan a letöltési sebesség. Beállítások között a feltöltés az általam beállított 5kbyte,míg a letöltési sebességhez a Korlátlannak megfelelő "0" érték van .
olyan torrentnél is,ahol nfo szerint 0-24h-ig 10mbit seed van.10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Kekmen
senior tag
válasz PazsitZ #1556 üzenetére
A fájlokat nem éppen ott tárolja, hanem a Doc&Sett.\sajátnév\Application Data\uTorrent könyvtárban, ahogyan a beállításokat is. Ez az alapbeállítás.
Különben aki webui-t csinál, az is ide másolja a hozzávalókat.[ Szerkesztve ]
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
Dj.Mike
senior tag
és ha egyszerűen letörlöm a könyvtárat? úgy tudom hogy nem települt ha minden igaz
-
PazsitZ
addikt
-
Dj.Mike
senior tag
figyeljetek nem lehet uninstallálni az utorrentet ha oda kerül a sor? mert nem találok neki uninstall ikont
-
trassher
addikt
válasz Tele von Zsinór #1550 üzenetére
ezek közül egyik sem jött be, de most nyitottam egy portot a tűzfalon. egy elég vagy nyissak többet is? csak azért kérdezem mert a proginak csak egyet lehet megadni, de azt írták annyit nyissak amennyi szükséges
így se javult. tartja a 25-26ot. nem értem, eddig jött minden 300-al ha seedelték most meg semmi
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
Dj.Mike
senior tag
hali szerintetek a Bitcomet az jó letöltőprogi vagy van jobb is? ha van akkor melyiket ajánljátok?
-
tzscske
tag
válasz Dj.Mike #1547 üzenetére
"illik"!
Mndent lehet csinálni.Van szinte minden kliensben tracker "funkció" is.nézz szét a manualjában.pár ember között megosztani cuccokat az is bőven elég.Visszább valahol van pár link trackerekhez.(Ngabor2 kérdezte úgy emlékszem,és ott volt pár mondat vagy link róla) -
trassher
addikt
az lenne kérdésem hogy miért nem tölt a kliensem 25kb/sec-nél gyorsabban? nincs beállítva korlátozás és nem is seed hiány lehet a gond mivel eddig rendben jött minden a szávszélességemnek megfelelően. most bármit indítok el 25 föle nem emelkedik a letöltési sebesség. uTorrent kliens-t használok
Redmi Note 7
-
tzscske
tag
válasz Dj.Mike #1544 üzenetére
Akkor te egy "nyilt" helyről szedted.Ott nem szoktak semmit csinálni ,ha nem tölesz vissza semmit se,max a torrentezés lényegét "ölöd" meg vele.(amennyit kapok annyit vissza is adok).
A warn az csak zárt oldalakon van,egyfajta figyelmeztetés(1-2-4stb hétre adják,attól függ mivel "érdelmled" ki.2-3warn=kizárás)Majdnem a felét visszatöltötted,úgyhogy nem csináltál semmit rosszul,esetleg ha sokan szedik akkor később még kapcsold vissza,hogy másoknak is meglegyen gyorsan.
-
Dj.Mike
senior tag
-
tzscske
tag
-
Jadro
veterán
válasz Dj.Mike #1540 üzenetére
Nem tölt felfelé, hanem szedik tőled. Ennek fényében nem, nem muszáj megvárni, de a torrentezés lényege éppen az hogy Te is adj. Szabad trackeren le lehet lépni seed elől, zárt oldalon nem díjazzák. Ilyen helyeken az arányod a mérvadó, valamint vannak szabályok hogy mennyire kell visszatölteni egy-egy letöltést.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Dj.Mike
senior tag
sziasztok lenne egy kérdésem mikor letöltök teljesen egy fájlt valamilyen torrent oldalról és mikor végez a letöltéssel akkor ugyebár tölt felfelé is na most ha én végeztem a letöltéssel akkor muszály megvárni míg visszatölti azt amit letöltöttem vagy meg lehet állítani?
-
rii
nagyúr
démonra kellene havernakmegh.
ha valaki tud, mlécci üzenjen
bocs a post-értpiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
fradi81
veterán
Majmon elfelejtett jelszót t-onlinera nem küldi el, ismi citromailjére igen.
moto g72, Ninebot d28e
-
Troy.
addikt
-
Troy.
addikt
válasz (Kolombusz) #1532 üzenetére
Van!
Feltétel:
* 4 hetes tagság
* 1.05 arány
* 2000 Gigabyte feltöltés[ Szerkesztve ]
.
-
(Kolombusz)
veterán
Brétoriansra van meghívás?
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz (Kolombusz) #1530 üzenetére
Bizony, az már nem fér rá a sima dvd5-re, márpedig az emberek túlnyomó többségének csak olyan írója van otthon. A releasek meg mind ki vannak centizve 4.38GB-ra
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Winner_hun #1529 üzenetére
Elképzelhető.
Megnéztem néhány itthon lévő eredeti dvd-t és bizony extrákkal bőven 6 giga felett van némelyik. -
Winner_hun
titán
válasz (Kolombusz) #1528 üzenetére
Helytakarékosság?
Kérdezz meg egy rilízcsapatot
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
(Kolombusz)
veterán
Az extrákat miért veszik ki a DVD releasek nagy részéből?
Engem igazából azért érdekelnének csak a DVD kiadások. Ha nincs extra, akkor már inkább hd-t szedek ha van, ha meg meg nincs, akkor marad az 1.37-es rip. -
ngabor2
nagyúr
válasz Winner_hun #1523 üzenetére
most már minden file-ra ráengedem az újraellenőrzést, úgy a biztos. a legutóbb lejött cuccokból szerencsére nem volt hibás.
-
student
őstag
chelloval egyik torrent oldalon se tudom kihasználni a 90k-s feltöltésem meg 600k-s letöltésem? akárhányan seedelnek nem akar 80nál jobban jönni. mikortol kapcsolják ki a korlátozását 23h-tól?
-
Vladi
nagyúr
válasz ngabor2 #1507 üzenetére
Húúú, ezek a guik durván nagyon jók. Hogy ezt eddig miért nem tudtam én... Sebaj.
Még azért ezt hozzátenném: qBittorrent
il sole non sorge più ad Est!
-
KrAt
veterán
Sziasztok
Van egy BitComet kliensem, és hülye.. Mi alapján számolja a feltöltést? (az egyik torrent 4kb/s-el tölt fel, a másik semennyivel) és ezt írja a fejlécben:
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
válasz Winner_hun #1517 üzenetére
több seed van. és ami zavaró, hogy nem egy file-nál csinálja, hanem többnél. memóriára azért nem gyanakszom tilságosan, mert mindig ugyan az a szelet a hibás. vinyóhibánál a rendszer valszeg szólt volna.
amúgy a torrenteknél levő hash érték mivel van számolva?ha md5, akkor a lejött file-é nagyon nem az nálam
mod: másik gépről próbáltam... onnan jól lejött. az md5 összege is teljesne más. tehát lehet, hogy mégis ezzel a géppel van valami. aminek kifejezetten nem örülök
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz ngabor2 #1515 üzenetére
Csak neked vagy másnak is? Szóval egy seed van vagy több?
(nem az én gépemről toltam már fel torrentet, seedelt is, csak a jónépnek megállt 99% környékén, aztán nálam nyomtam egy kényszerített újraellenőrzést és hopp, máris nem volt 100%, lehet a forrás a rossz. A torrentet megcsinátam még 2-3 alkalommal, ugyan úgy 99x% lett az eredmény, az állományt átmásoltam máshova a winyón és úgy meglett a 100%. Nem tudom hogy sikerült összehozni. Jah meg nem is teljesen kapcsolódik a kérdésedhez.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
tzscske
tag
válasz ngabor2 #1515 üzenetére
1.memtest?
2.bad sector?
3.esetleg ha stopp torrent.és később indítsd el.(lehet mindig ugyanattól szeded le a hiányzó adatot (olyan emberől akinek a kliense nem csinál hashcheck-et visszatöltés előtt) és érzékeli,hogy megvan mind a 100%,de mikor végignézi akkor rájön ,hogy valamelyik nem OK,gondolom a hibásan letöltött adatok száma mindig nő)
4.Máshonnan szerezd be ugyanazt a torrentet,és azt a kicsit húzd le onnan,utána helyesen fogod az elsőt is seedelni. -
ngabor2
nagyúr
azuval töltök lefele valamit. elvileg lejön, bekerül a készforrások közé. újraellenőrzöm, és azt mondja, hogy 99,8%-os, mert van benne egy hibás szelet. leszedi ismét... de újraellenőrzéskor megintcsak hibásnak találja ilyenkor mi van?
-
Drizzt
nagyúr
A trackerless bittorrent tényleges megoldásáról hol lehet olvasni valamit? Szeretnék bittorrent szerű fájlmegosztót tervezni, elosztott kereséssel, de nem szeretném, ha kiderülne, hogy csinált már valaki ugyanolyat, mint amit szeretnék, így érdekelne mindenféle trackerless megolsáról valamilyen tudományosabb leírás.
I am having fun staying poor.
-
chungee
addikt
Nálatok is szaraxik most a setét oldal
-
Rommel6600
őstag
Nem csinálok plussz munkát magamnak, hogy a feliratot igazítgassam, amikor elég annyit csinálni hogy hetente a megfelelő release-re kattintok és kész. Nem is beszélve arról, hogy sokszor akár többe is telne mint 10 perc, a reklámok miatti összevágásokból adódó különbségek miatt (asszem 3 reklám megy le a fox-on egy episode alatt).
Szoktam feliratot igazítani de filmek esetén, amikor nem tudom azt a relase-t letölteni amihez találok is feliratot. -
(Kolombusz)
veterán
válasz Rommel6600 #1509 üzenetére
Belőttem az uTorrentet, de sajna nem szedte le.
Gondolom azért, mert 1 epizód kellett volna. -
Troy.
addikt
válasz Rommel6600 #1509 üzenetére
Nagy hiba. Tíz perc alatt (sokat mondtam) a Subtitle Workshopal (freeware) igazítani lehet a feliratot.
üdv.
-
Rommel6600
őstag
válasz (Kolombusz) #1508 üzenetére
RSS letöltőnek hívják azt a funkciót amit keresel. Konkrétan µTorrentben van is ilyen, de alig használtam, úgyhogy nem tudok róla sok tapasztalatot mondani.
Elég egyszerű a használata amúgy. Megadod az RSS cím(ek)et, aztán meg kitöltöd értelemszerűen a mezőket, és amire ráillik a sablon leszedi. Van olyan opció is benne, hogy egy epizódot csak egyszer szedjen le, de ilyenkor már azt hiszem nem mindegy a torrent neve, szóval ez macerás.
Nekem speciel amiatt nem vált be, hogy azokból a sorozatokból amit töltethettem volna vele, több rls is megjelenik minden alkalommal amelyekből értelem szerűen nem mindegyik -és nem is feltétlen az elsőnek megjelent- kap proper miősítést. De ez még hagyján, mert a felirat sem mindig a proper release-ekhez készül, szóval inkább a gombhoz a kabát elv alapján felirathoz töltök torrentet.[ Szerkesztve ]
-
(Kolombusz)
veterán
Megoldható az, hogyha felkerül egy torrent, amely nevének csak egy részét tudom (konkrétan az új Supernatural), akkor azt a gép automatikusan kezdje szedni?
RSS van az oldalon.És ha igen, hogyan?
[ Szerkesztve ]
-
rtom
senior tag
Hali!
Ktorrent-hez hasonló linuxos torrent progit keresek. Ubuntu van fent, és Gnome alá nem szívesen tennék Ktorrent-et (gondolom erőforrás zabáló lenne, egy P3 933 MHz-s gépen nem igazán jönne be). Az Azureus először rendesen működött, aztán elkezdett szórakozni végül megfagyott úh. letúrtam a gépről (arról nem is beszélve, h. pörgette a procit).Tehát: GUIs és kicsi erőforrás igényű progit keresek, ami többet tud, mint az Ubi-val jövő Bittorrent.
Kösz
-
Dufresne
addikt
Sziasztok!
Bithumen oldala nektek sem jön most beVisszavonva, csak az egyik cím nem működik
[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
hali
x-fi driver cd-t lehet feltölteni magyar torrentoldalra, vagy tilos?moto g72, Ninebot d28e
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- NBA és kosárlabda topic
- Vicces képek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone-t használók OFF topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest