Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj.Mike
senior tag
hello kérdeznék valamit: olyankor mi van ha voltak feltöltve torrentjeim egy trackerre de közben újra volt telepítve az XP-m és teljesen le lett formázva a winchesterem
-
Dj.Mike
senior tag
hali nektek sem elérhető a Deathlord tracker? akárhányszor rámegyek mindig azt írja ki hogy a kiszolgáló nem található. ez miért van?
-
Dj.Mike
senior tag
-
Dj.Mike
senior tag
hali tudnátok nekem segíteni? az a helyzet hogy most töltök lefelé egy játékot a legújabb Bitcomettel jön is szépen lefelé de nem elég szépen mert a feltöltési sebességem jóval gyorsabb mint a letöltési 30-nál nem nagyon tölt le többel pedig 120-160-al szokott a feltöltés meg 40 felett megy segítsetek légyszi és kicsit idegesítő hogy gyorsabban tölt fel mint le
[ Szerkesztve ]
-
Dj.Mike
senior tag
sziasztok nem tudna valaki küldeni nekem egy meghívót a Bluedragon torrentre? nagyon megköszönném és viszonoznám a szívességet
-
Dj.Mike
senior tag
valaki nem tudná nekem leírni hogy honnan lehetne gyorsan letölteni a Fear Extraction Point nevű játékot? már nagyon régóta le szeretném tölteni
-
Dj.Mike
senior tag
sziasztok lehet itt kérdezni torrent tartalmakról is?
-
Dj.Mike
senior tag
és ha egyszerűen letörlöm a könyvtárat? úgy tudom hogy nem települt ha minden igaz
-
Dj.Mike
senior tag
figyeljetek nem lehet uninstallálni az utorrentet ha oda kerül a sor? mert nem találok neki uninstall ikont
-
Dj.Mike
senior tag
hali szerintetek a Bitcomet az jó letöltőprogi vagy van jobb is? ha van akkor melyiket ajánljátok?
-
Dj.Mike
senior tag
-
Dj.Mike
senior tag
sziasztok lenne egy kérdésem mikor letöltök teljesen egy fájlt valamilyen torrent oldalról és mikor végez a letöltéssel akkor ugyebár tölt felfelé is na most ha én végeztem a letöltéssel akkor muszály megvárni míg visszatölti azt amit letöltöttem vagy meg lehet állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest