Új hozzászólás Aktív témák
-
Dumi86
senior tag
válasz Cs1csó #41049 üzenetére
Nem tudom ez Defendernél valami bug vagy szimpla fp? Gondolom nem így kellene működnie.
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
Dumi86
senior tag
válasz Cs1csó #41047 üzenetére
Csak az F-Secure és minden gondod megoldódik
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
havri1
félisten
-
-
havri1
félisten
válasz TeeJay #41043 üzenetére
. 1 már jó, nekem restart nélkül ment fel a sima és rá a. 1.
És az a baj, 2 napja meg ezt dobálja nekem a router. Mikor jött az update, nem emlékeztek rá?Mar 27 14:08:48 kernel: nf_conntrack: table full (16384), dropping packet
Mar 27 14:08:53 kernel: net_ratelimit: 1385 callbacks suppressed[ Szerkesztve ]
havri
-
Cs1csó
félisten
válasz havri1 #41038 üzenetére
Érdekes gondolom Windows 10 PRO.
Nálam csak egy ablakot dobott fel, a szokásos blablábval: ez a program kárt is okozhat stb. majd kattintottam a "további információ" részre és ott már "saját felelősségre" engedte telepíteni ez után már semmi baja sem volt.
Az előbb szedtem le egy filmet max sávszéllel és most - mivel új film - ezért töltik is tőlem max feltöltési sávszéllel. -
havri1
félisten
4.3.4.1 ugyanúgy defender hiba. Restart után nem indul, blokkolja.
havri
-
mpo
veterán
Visszatettem a 4.3.3.-at és beindult a feltöltés, amíg a másik volt, semmi mozgás.
Ha érted, akkor már elavult.
-
F34R
nagyúr
válasz mgTerminator #41027 üzenetére
csak emlekeztem ra, olvasom a topikot megha nem szolok hozza akkor is. nalad meg a kepekrol egyertelmu volt.
-
mgTerminator
veterán
Na nekem is ugyan ez volt a bajom... Állandóan összeomlott meg i/o hibákat dobott.
Az egyik vinyó nagyon be volt lassulva és a statisztikánál sok feladat várt a sorára, na ezt megoldottam, utána meg töröltem a qbit, de a beállításokat kimentettem előtte, majd újra felraktam, mentés vissza és most hála istennek jó. -
mpo
veterán
válasz enginev3.0 #41033 üzenetére
Ez Windows üzenet volt, x-re: a program nem válaszol.
Utána jelentés küldése az MS-nek.
Most I/O hibákat üzenget a Windows egyes torrenteknél.Ha érted, akkor már elavult.
-
-
mpo
veterán
Az új qbit.
Van egy üres ablak.
Összeomlással kapcsolatos információ (Nem válaszol)
Honnan tudom a 4.3.3-at (eredeti) letölteni?Ha érted, akkor már elavult.
-
havri1
félisten
válasz tothjozsi96 #41025 üzenetére
Megtérdel a router valamiért, és nem frissít a trackerre jól. Lanon igen :)
Eddig jó volt, 2 napja szarakodik.[ Szerkesztve ]
havri
-
F34R
nagyúr
válasz tothjozsi96 #41022 üzenetére
aahhh, lanon tolja. a ddns csak azert kell hogy kulsoleg erje el.
-
F34R
nagyúr
válasz tothjozsi96 #41022 üzenetére
lanon tolja, ddns-el csak kulsoleg eri el.
-
havri1
félisten
Aki sok rorrentet futtat magon, qbittel, megnézné nekem, hogy hibásaknak mennyit rak be? Nekem 2 napja 100-200 között ugrálnak a hibás torrentek. Ha ezekre kényszerített újrajelentést nyomok, helyreállnak, de helyükbe új jön. Most is 90 hibás van, és ugrál..
havri
-
pontyos
senior tag
válasz mgTerminator #41013 üzenetére
igen
-
Imi1981
veterán
válasz gulupeti #41015 üzenetére
Azért maradt a mappa mert a kodi vagy plex vagy emby amit használsz töltött oda borítóképeket és egyebeket és ezért már máshogy érzékeli a qbit. Én is jártam így régebben de csak 1-2 torrentel. Nekem plexnél volt így. Embyben alap beállításon nem tölti oda.
[ Szerkesztve ]
-
zsolt_64
senior tag
válasz gulupeti #41015 üzenetére
Hmm kezdem kapisgálni, kicsit furi, de végülis midegyy hogy most rendet raktál. Csak arra akartam kilukadni hogy ha a qb ben beállítod akkor maga végzi el az adatok szükséges mozgatását. Azért 1-2 torrentre csinálj szúrópóbaszerűen
Kényszerített újraellenőrzés
tApropó [link] Erre valaki ?
[ Szerkesztve ]
-
gulupeti
senior tag
válasz zsolt_64 #41014 üzenetére
Nem voltak kategóriáim, csak ömlesztve minden. Mostmár viszont szeretném, hogy legyen (CoreElec-es média lejátszó miatt jobb így). Létrehoztam a kategóriákat és elkezdtem volna a megfelelő mappába mozgatni őket (jobb katt, hely megadása), viszont az elsőnek leírt módszerrel a mappa maradt ott, ahol volt is, csak a tartalmát rakta át, és így ugye nem jó...
Ezután úgy próbáltam meg, hogy áthelyeztem totalcmd-ben a megfelelő mappákba az anyagokat, majd majd pedig többszörös kijelöléssel a qBittorrentben megadtam az adott anyagnak az új, kategorizált helyet, ez volt a járható út. Így már érthető?[ Szerkesztve ]
-
zsolt_64
senior tag
válasz gulupeti #41012 üzenetére
Nem is nagyon értem mit írsz. van ilyen beállítás hogy mentéskezelés,
Nekem is van film,zene... stb kategóriám mindegyik 1-1 alkönyvtár , de sose kellett semmit kézzel másolgatni. A kategóriát vagy letöltés előtt adod, vagy utána , meg is megváltoztathatod, és mindent átpakol a saját helyére .
Ha megadod a helyét, akkor a kategóriára érvényes helyet írod felül, de akkor is a qb mozgatja el az adatokat.Bónusz : még alkategóriák is vannak
[ Szerkesztve ]
-
gulupeti
senior tag
QBittorrentben szeretném a torrenteket kategorizálni, film, zene, stb. Jobb klikk, hely megadása ez meg is történt a megfelelő kategóriába, de sajnos nem működik megfelelően. Miért van az, hogy nem helyezi át mappástól, csupán a mappa tartalmát?
-
pontyos
senior tag
válasz tothjozsi96 #41007 üzenetére
Igen, a 11MB/s az 1,1MB/s, mint írtam a vessző kimaradt mikor írtam! 91 Mbit = 11648KB = 11,6MB/ csak nálam a qbit max 1,16;on megy lefelé. Mintha valamiert a tized részt engedni. Routert kiiktattam, új verziót telepítettem, lófa.z sem változott.
-
tothjozsi96
addikt
válasz woodworm #41008 üzenetére
Szerintem teljesen mindegy hogy mit adott meg, azért váltottam át kB-ra mert így "látványosabb", és azt gondolom így jobban megtalálja az összefüggést az általa említett 11MB és az általam kiszámolt 11648 kB/s között. (A kB -> MB-ra váltásához nem kell "ész")
De ha mindenképp kötözködni szeretnél, szerintem abból sem értette volna meg jobban hogyha beleírom a "képletbe" azt ami kimaradt (1024 / 8), én ebből továbbra sem jöttem volna rá zöldfülűként.
-
woodworm
veterán
válasz Dragon3000 #41006 üzenetére
Így már esetleg megértené az is akinek magyarázza.
#41007 tothjozsi
Csak aki nem érti a különbséget, az így sem fogja jobban, ha nem fejted ki neki. Egyébként sem kellett volna kB-ra váltani, mert ő sem így adta meg.[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
válasz woodworm #41004 üzenetére
Azt hogy 91 Mbit az pontosan hány MB!
91 Mbit = 11648KB = 11,6MB/sEleinte azt írta hogy 91Mbit-et mér speedtest-en, és "csak" 11MB-al tölt le a kliense. Így logikus lenne hogy a 91Mbit-es internetsebesség miért csak 11MB/s sebességgel tölt.
#41006 Dragon3000
Így van, köszönöm![ Szerkesztve ]
-
pontyos
senior tag
válasz tothjozsi96 #41003 üzenetére
köszi, megnézem
-
woodworm
veterán
válasz tothjozsi96 #40994 üzenetére
Pontosan mit számolsz?
-
pontyos
senior tag
válasz tothjozsi96 #41001 üzenetére
Igen, semmi nem változott - minden úgy mint idáig - vinyó új, ha másolok rá kívülről simán 80MB is megy neki SATA III
Szóval
rá lehet rakni a frissítést egyenesben?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest