- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz podcast #43597 üzenetére
Azt vágod ugye hogy attól hogy ő a 100% seeder nem csak ezt a torrentet seedeli
Van mondjuk 300 szál neki felfelé és az adott torrentnél marad szabadon 50 te meg az 51. letöltő vagy egyidőben akkor hozzád már nem jut szabad szál így te csak az első 50-től tudod szedni akik töltik a 100%-os seedertől majd adják tovább hozzád.Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
podcast
tag
Hogyan lehet elérni azt, hogy a létező összes seedhez tudjak csatlakozni?
Bent áll egy 100%-os seed, de tőle egy gramm adatot sem tudok tölteni. Az is lehet, hogy sok seedhez nem is csatlakozok.
Bent ragadtam 80 %körül.
Közben meg azt látom, hogy 10-20%-ról felhúztam másokat 90% fölé. De azoknak meg alig van felfele sávszélességük. Csak lefele.
Úgyhogy letöltök 10-20 kval és feltöltök 3-4MBal.Aztán ahogy végeztek, kilépnek a seedből....
Gondolom ők tudnak letölteni a 100%-os userektől is.[ Szerkesztve ]
-
Pergabi
újonc
Sziasztok!
1 hete újratelepítettem a gépem. qBitTorrent 4.5.9-et használok. Annak rendje s módja szerint mentettem az AppData\Local\qBittorrent\ mappát a régi gépról a reinstall előtt, majd reinstall után vissza. , így reinstall után szinte mindent visszakaptam. Nem kellett újraellenőriztetnem a törrentjeimet, megvannak a kategóriák, minden. Azonban a kategóriák új letöltésénél, kategóriaváltásnál nem jól működnek. Minden kategória esetén be van állítva egy mappa, ahová mentenie kellene a kategória fájljait, azonban mindent az alapételmezett letöltési mappában hagy, miközben a régi gépről mentett cuccok rendesen a kategóriában vannak és a hozzájuk tartozó almappából tudom seedelni is. Nem jövök rá, mit hagyhattam ki a beállításokból .
Próbáltam új kategóriát csinálni, új mappával... de az sem megy. Van valakinek ötlete, mi a hiba? Mellékeltem a képet a képet a szerintem ide vonatkozó beállításokrólKöszi:
Pergab -
tobias40
veterán
Eddig jól működött nálam az rss letöltés de ma elkezdte tölteni a sorozatokat is amit nem kellene neki,mert csak az van beállítva hogy 2021-es HD magyar filmeket szedjen.
Mi lehet az ami most "elromlott"?
Eddig jól működött de most leszedett vagy 15 db hupikék törpikék részt! -
Imi1981
veterán
válasz ggg666 #43589 üzenetére
Tökéletes így ahogy van! Ez nekem nagyon nagy segítség.
Más téma! Most ez az rss is érdekel mert ez is jó dolognak tűnik. Itt elvileg lehet olyat, hogy ha ncoreon több könyvjelző csoportot hozok létre (pl Sorozatok, filmek stb) és oda mentem a letöltendő torrentet akkor azokhoz qbittorrentben be lehet állítani egyéni letöltési útvonalat. Na ezt nem sikerült nekem beállítani. Csak az alapértelmezett helyre tölt. Az rss letöltőbe kéne ezt beállítani de nem igazán tudom. Tudtok ebben segíteni?
-
Imi1981
veterán
válasz ggg666 #43587 üzenetére
Na sikerült! Beillesztettem qbittorrentbe és csak ok-ra nyomtam addig míg az összes linket be nem olvasta. Tölti az oldalt (25-öt mert nem állítottam az de jó így). Na így már sokkal kényelmesebb! Ilyenkor egy beállított mappába tölt a qbit de utána ugyan azon a hdd-n áthelyezem oda ahova kell de ez már pillanatok alatt megvan. Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Bocs hogy ilyen béna voltam de mentségemre szóljon, hogy tényleg nem csináltam még csak hasonlót sem soha. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
ggg666
őstag
válasz Imi1981 #43586 üzenetére
Utána annyi hogy a linkgrabberbe szűrőbe beírod a passkey egy részét és akkor csak a 100 letöltési linket fogja elmenteni , ezt letöltéskezelőbe vagy a torrentkliens is lehet tudja kezelni.Én jdownloaderbe rakom be, az letölti a torrent fájlokat megfigyelt mappába és a torrentkliens már tölti is. Kicsit macerás, de ha minden fel van rakva, még mindig gyorsabb, mint többszáz kattintás.
Ui: A felső letöltés az nem is aktív. Linkgrabberrel tudod jól leszedni vagy internet download maneger-el ilyesmikkel, meg állítsd át 25-100-ra az oldalt. (Beállítások--Torrentek)
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz ggg666 #43582 üzenetére
Köszönöm a segítő készséged de nekem nem jelenik meg az a linkek. A scipt telepítés se megy a link grabbert felraktam de azzal így nem sokat érek.
Az rss automatikus letöltés már megy. Amit berakok a könyvjelzőbe ncoreon azt tölti. Jobb lenne a te verziód de nem tudom működésre bírni. -
Imi1981
veterán
válasz ggg666 #43580 üzenetére
És ha a nyíllal jelölt helyre kattintok kép akkor az oldalon található részeket letölti (25 rész van egy oldalon most)?
Most rss-el töltöttem le 25 részt de manuálisan mert nem tudom hogy lehet ezt automatikusan letöltéssel használni.
Viszont bármelyik megoldás is sikerülne az nekem később is kellene mert unokaöcsémnek a boruto (vagy mi a sz@r) sorozatot kéne letöltsem de az 500 rész és egyenként van fent. Na azt eddig azért nem töltöttem le mert úgy nincs türelmem egyenként a letöltésre kattintani.[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz ggg666 #43562 üzenetére
Hát én ezt egyáltalán nem értem hogy is kéne használni. Magát a letöltött scriptet se tudtam telepíteni. Ez nekem túl bonyolult.
Más téma! Aki tud segíteni légyszíves írja le.
Most az rss-el próbálkozok életemben először de ez sem az igazi. Itt a kedvencekbe rakom ncoreon amit le akarok tölteni és a qbittorrentben ez megjelenik az rss-ben és le tudom tölteni rss-el. De egy 100 részes sorozatot aminek külön vannak fent a részei egyenként tudom csak könyvjelzőzni ncoreon! Hát ez sem kényelmes. Vagy én nem tudom hogy lehet beállítani.
Leírom a sorozatot amit le kéne töltsek ez az Isztambuli menyasszony 3 évada amiből kb 100 rész van fent de még töltenek fel hozzá időközönként. Ezt hogy kéne beállítani qbittorrentben, hogy automatikusan töltse le a részeket csak 720P - ben? Ha valaki ezt képekkel leírná nekem megköszönném (akár privátba is ha itt ez sok lenne). Köszönöm előre is a segítséget! -
titán
Helló!
Mióta nagyobb monitorra váltottam, azt csinálja a qbittorrent 4.3.5, hogy indítás után minden jó, viszont ha lerakom a tálcára és egy idő után ismét ránézek, úgy néz ki, mintha 150%-on lenne a nézet és alig lehet benne lépkedni. Ha bezárom és újra megnyitom ismét jó. Előtte nem volt semmi gond, mióta 27 collos monitor lett nagyobb felbontással, azóta csinálja. Nem tudjátok esetleg mit lehetne ezzel kezdeni?
Köszönöm!
szerk: látom van újabb verzió, ráfrissítettem, kíváncsi leszek változik-e valami. Lehet ez az új telepítés elég lesz neki.
[ Szerkesztve ]
-
szivacs1987
aktív tag
Nekem Telekomos 1/1Gbps-es netem van.
1. alkalommal Sagemcom F@st 5655v2 -ot adtak.
Amikor elérte a le és feltöltés (csak torrent alatt, böngészővel/ftp-vel soha nem volt gond) összesen az 500Mbps-et, akkor nem lehetett a vezetékes telefonon telefonlálni, mert nem jött létre a kapcsolat.
Ha visszaesett ezalá, utána kb fél perccel megint működött a vezetékes telefon. Próbáltam saját routerrel (ont bridge módba) is, de azzal is ugyanez lett a gond. Az internet, és a TV gond nélkül ment mindig.
Több alkalommal is ki lett hívva a szerelő. A végén már kipróbálta, hogy a lassabb nethez való Huawei HG8245H (nincs benne 5GHz wifi, de ez a legkisebb gondom ) ont-ot köti be. Nah azzal jó is minden, ha összejön, akkor simán elgurul a sebesség a gigabitig is. Állítólag 2-3 ilyen esettel találkozott eddig.
Ezután jött a kedves villám, ami tönkrevágta a Huawei HG8245H-t. Hiba bejelentése külön felhívva a figyelmet, hogy csak ez lesz jó. Erre erőlködtek, hogy frissült már, meg minden. 2x voltak kint megpróbálni , de a vége az lett, hogy 3.-re hozták a Huawei HG8245H-t, és megint jó lett midnen. (Nem hittek nekem, pedig már az 1. kijövetel előtt szóltam a szerelőnek, hogy mi a helyzet).
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy érdemes utánakérdezni, nincs e valami másik fajta ont.[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450 Aorus Pro ● R5 3600 allcore 4,2GHz 1,31V ● Asus ROG Strix RTX 3080 V2 White OC Edition
-
norba69
senior tag
válasz TeeJay #43573 üzenetére
A próbálgatást nem lehet megúszni sajnos a hibakeresésnél.
Az Asus 65P-vel a digiből is ki tudom facsarni a 32-35 MB/s upot TCP onlyval, de most a dign próbálgattam a qnap routert, ott kisebb kiesést okoz a vacakolása, mint a T-n. Sajnos nincs a helyzet magaslatán, pedig reménykedtem benne, hogy használható lesz multigig környezetben.
[ Szerkesztve ]
-
norba69
senior tag
válasz TeeJay #43566 üzenetére
Azt írtam, hogy próbálja ki, nem azt, hogy így használja.
Egyébként szerintem a uTP több problémát okoz, mint amennyit megold.
Ha nála TCP onlyban a sok válaszcsomagtól döcögne a net, akkor nálam állna, mint a cövek
Ugyanilyen ONT van nálam, és az én torrentezésemet is bírja szó nélkül, ami azért eléggé beleesik a hardcore torrentezés kategóriájába.
A Qnap Qhora-301W-t kénytelen voltam kivenni a rendszerből, mert állandóan rebootol a terheléstől, és a digin nem képes 6 MB/s fölött seedelni valamiért (szerintem firmware baja van). -
Kronk
őstag
válasz jézusom #43570 üzenetére
Ha az AX82U routerem tárcsázott be, akkor is hasonló volt a gond, azért is hagytam ki, így legalább megvan a nason a 2Gbit/1Gbit.
Kiváncsi leszek, hogy a 10/10Gbit-hez adott routerrel remélem nem lesz ilyen gond, mert akkor tökön szúrom magam.
Norba69, köszönöm, megpróbálom a beállításokat.
[ Szerkesztve ]
http://totesz.myminicity.com/
-
woodworm
veterán
Nem tudom feltűnt-e nektek, de jelenleg is problémája van a kapcsolattal! Miért akartok még jobban tekerni a letöltésen? A uTP kapcsolat támogatásnak pont az lenne a lényege, hogy ha torlódnak a csomagok, akkor visszavesz a sebességből.
-
TeeJay
félisten
válasz norba69 #43565 üzenetére
Speciálisban "prefer TCP" van tehát TCP és uTP mód esetén is főleg a TCP-t fogja előnyben részesíteni, mellé csak elenyésző uTP-t fog nyitni.
Ez teljesen jó beállítás mert amennyire tudja kitekeri a hálózatot
ha TCP onlyra teszi lehet a sok válaszcsomag mellett döcögni fog a net de majd kiderülMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
norba69
senior tag
Próbáld ki, hogy a potokolt átteszed TCP only-ra, a global max connectiont leveszed 400-ra, a dht-t és a pex-et pedig kikapcsolod.
A menüjében van IPv6 kikapcsolásra lehetőség,próbáld ki kikapcsolt állapotban is.
Nálam ráeresztettem a teljes korlátlan fogalmat, és bírja, úgyhogy egyelőre félretettem a routert. -
Kronk
őstag
válasz TeeJay #43563 üzenetére
Ezek a beállításaim, illetve a gép, kb 400 torrent van benne folyamatosan.
Hardver:
ASROCK H570M-ITX/ac
Core i5-11400
16GB Ram
SSD Adata SU800
HDD WD RED 8TBMár egyszer cserélték a HGW-t emiatt a hiba miatt, utána 1-2 hétig tökéletes volt, de már vagy egy hónapja, megint előjön a hiba.
Ha újraindítom a HGW-t utána megint jó minden ideig óráig.
99%-ban magról töltök.
Nem tudom, hogy a torrenttel van baj, vagy a HGW-vel, vagy...[ Szerkesztve ]
http://totesz.myminicity.com/
-
Kronk
őstag
Sziasztok,
Az létezhet, hogy a torrent kinyírja a Telekom FGA2233 ONT-t.
Nem egyszer van naponta, hogy mind a vezetékes hálózat, de főleg a wifi teljesen használhatatlan hosszú másodpercekre, vagy akár egy percig is.
Van wifi kapcsolat, de már a modem oldalát sem tudom megnyitni, se semmilyen más lapot, csak karikázik...http://totesz.myminicity.com/
-
Imi1981
veterán
válasz enginev3.0 #43558 üzenetére
Annyira nem értek ehhez, hogy nagyon. Megnézem az összefoglalót hátha van erről írva.
-
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Van arra valami trükk, hogy egy sorozatot aminek az utolsó évada részenként van fent az letöltsem valahogy automatikusan? Mert részenként rámenni a letöltésre elég időigényes. Asszonynak egy ilyen sz@r török sorozat utolsó évadát kéne letöltsem aminek már fent van kb 90 rész de még mindig kerül fel naponta új rész.
-
-
zsolt_64
senior tag
válasz woodworm #43548 üzenetére
"Ez az újkori divat, minden szart tegyünk konténerbe" uhh de egyetértek. érteni ugyan nem értek hozzá de ha konténerbe teszem akkor majd menni fog, meg láccik hogy milyen tudományos vagyok És akkor derítsd ki hogy hol mi fut,.. jaaa azt véletlenül leállítottam, turkálj a configokban stb... ha meg akarod nézni, akkor húzzál le 20 GB-os sz..rt ami felzabálja a memóriádat hogy belenézhess egy 1 kb-os config fileba. bocs az offért
[ Szerkesztve ]
-
-
jézusom
addikt
válasz woodworm #43550 üzenetére
Nah, most a config jogokkal sikerült letöltésre bÍrni, megy a letöltés. Viszont! Amit beállÍtottam letöltési mappát, oda rohadtul nem tesz semmit Rendesen portrainer configban be van állÍtva letöltési útvonal, sehol nem találom amit letöltött Konkrétan nem tudom hova töltött. Hogy lehetne beállÍtani egy már meglévő megosztott mappára?
-
TeeJay
félisten
Frissült a libtorrent, gyanítom pár nap és jön a qBittorrent is már az új libtorrentre épülve
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
woodworm
veterán
válasz jézusom #43546 üzenetére
Akkor meg kell nézni a qbittorrent könyvtárát.
(#43547) Laccoss
Ez az újkori divat, minden szart tegyünk konténerbe. Szerintem ráadásul ez egy headless qbittorrent-nox. Múltkor valakinek a routere indult folyamatosan újra egy konténerbe rakott qbit miatt.[ Szerkesztve ]
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
MOst raktam fel portrainer alá qbittorrentet. Sajnos nem tölt. Csak annyit Ír hogy "hiba" meg van egy piros felkiáltó jel Meg lehet nézni valahol pontosabban a hibát? -
ElektrikusDE
senior tag
válasz Dragon3000 #43535 üzenetére
Nem sürgős, azért írtam hogy "egyelőre szekrénybe került"
Még a kamera rendszert kell visszaillesztenem, amig az nem jön újra össze, nem adok el semmit! (közeli villámcsapás még a nyáron tönkretett egy kamerát meg a DVR-t, a DVR-t lecseréltem és akkor szembesültem azzal is, hogy már nem jön össze a két TP-Link router WDS Bridgében)
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
Dragon3000
veterán
válasz ElektrikusDE #43534 üzenetére
Vagy egyelőre tartsd meg és nézd meg mennyire megfelelő a torrentezési szokásaidnak az ax10, ha minden rendben vele, akkor meg el lehet adni az asus-t, nem 1-2 héten fog múlni a dolog.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Dragon3000 #43533 üzenetére
Mindkettőt végül használtan vettem. (ez a spórolás átka)
#43532Cs1csó:
Az apróra meg nem teszek fel semmit, mivel már nem Magyarországon élek.Az OLX-szen vettem őket, lehet hogy oda kerülnek, de még átgondolom, beszélek egy Számtech boltossal az AC65P-vel kapcsolatban mivel még van rá 20 hónap garancia.
A kisebbeket talán megtartom, mert kb. 3800 Forintnak megfelelő összegért vettem.[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
Dragon3000
veterán
válasz ElektrikusDE #43531 üzenetére
Ha online vetted, akkor lejárt már a 14 nap mindkét router esetében?
-
Cs1csó
félisten
válasz ElektrikusDE #43531 üzenetére
Ha tényleg nem kell tedd fel az apróra a router-eket.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz ElektrikusDE #43330 üzenetére
Úgy néz ki hogy megtoldódott a DIGI-s torrentezéssel kapcsolatos problémám.
Röviden:
Kiharcoltam egy ONT cserét.
Bővebben:
Ui:
Az emiatt megvett két darab ASUS router "kihasználatlanság" miatt egyelőre szekrénybe került!
-
totron
addikt
válasz Intruder2k5 #43529 üzenetére
Ja, leesett. Azt hittem valami technológiából adódó furfang, de csak az élet, az elmúlás maga.
-
MODERÁTOR
-
totron
addikt
válasz Intruder2k5 #43525 üzenetére
A közbenre való esély tiszta sor, de a legvégén hogyan?
-
MODERÁTOR
válasz ElektrikusDE #43523 üzenetére
Tisztában vagyok vele, nyilván poén értékű volt a dolog.
-
MODERÁTOR
-
totron
addikt
válasz ElektrikusDE #43523 üzenetére
Egyfeltöltős állapot a torrent életének legelején kívül előállhat máskor is?
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Intruder2k5 #43518 üzenetére
Szia!
Nálam ilyen rendszeresen előfordul.
Ilyenkor várok akár félórát is azután felgyorsul, mivel csatlakoznak a passzív userek is.
7 perc 54 másodperc az nagyon kevés idő arra hogy megítélhesd.
Persze olyan is előfordul hogy egy feltöltő van csak és több száz letöltő, az akkor tényleg lassan fog lejönni, de akkor sem annyi idő mint amit ki ír a kliens, ami amúgy is csak becslés.
Ui:
Ennél csak az a szebb, mikor a tracker valami 6x év x hónapot ír frissítésre.
[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
Van annak valami tudható oka, hogy az nkór miért változott egy ideje fostengerré? 6 fajta török drámasorozat, rtl-es tartalmak amiket kerülgetni kell. Régebben ez nem volt.
-
Cs1csó
félisten
válasz Intruder2k5 #43518 üzenetére
Na majd 1 év 4 hónap múlva majd rád írok itt, hogy "na mára már lejött volna!"
-
MODERÁTOR
-
zsolt_64
senior tag
válasz krealon #43514 üzenetére
Azért az SMR technológia sem katasztrófa, én 1 2TB os wd re torrentezek ami 2.5 tehát laptopba való és emiatt SMR-es . Vígan jön le 80-90 MB sebességgel a torrent. Igaz ha nagyon betelik akkor belassul, de ez csak akkor következik be ha 100 GB alatt van a szabad terület. (1 db partíció van rajta)
Valahogy úgy van hogy vannak smr-es és nem smr es "területek" rajta. Az írás elsősorban a nem smr-es területre megy , és ha 'ráér' akkor átpakolássza az smr-es területre. Persze ez transzparens az oprendszer számára. Sokmindent nem tudni erről, mert a gyártók szűkszavúak ezzel kapcsolatban, és gondolom a technológia gyártónként, típusonként eltérő lehet. Viszont innentől kezdve a töredezettség-mentesítés is kérdéses-necces.
Bónusz : Erre a meghajtómra érvényes a trim parancs. amit időnként érdemes lefuttatni[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
válasz Dragon3000 #43513 üzenetére
Én úgy tudom- de javítsatok ki, ha tévednék - hogy a Greent kivezették, helyette lett az SMR-es Blue...
-
krealon
veterán
válasz Cs1csó #43512 üzenetére
"Szerintem egy kicsit túl van tolva a rettegés, a WD marketing osztálya nem egyenlő a WD műszaki osztályával. Gondolom a szivárványos lemezeket a marketing osztály találta ki"
A színkódolás elvileg a funkciónak megfelelő típus kiválasztást lenne hivatott megkönnyíteni.
Viszont amikor sunyi módon a NAS-okba szánt (tipikusan RAID felhasználású) RED szériába bevezettték ugyanazon az emelt áron, az olcsósított SMR tecnológiájú lemezeket, amitől sorban dőltek össze a lemeztömbbök, akkor volt nagy arcvesztés és lehetett a bizonyítványt magyarázni.
Ráadásul az SMR lemezek a véletlenszerű írásban (lásd torrent letöltés), rettentő gyengén muzsikálnak. Ha ezt még tetézi a telített filerendszer okozta töredezés (fragmentáció), akkor kinosan lassú átvitel is előfordulhat ezeknél a tipusoknál.Szerencsére qqcqqc kolléga WD green-jei még az SMR előtti időkből származnak.
Persze igaz, hogy sokan készítenek azonos beltartalommal, különböző cimkézésű és ezáltal más-más árkategóriájú eszközöket, piaci megfontolásból, de ezek ki szoktak derülni és a drágább változat vagy rajtaragad szerencsétlen kereskedőn, vagy a nemtörődöm vevőkre lőcsölik. (pl ASUS RT-AC65P vs RT-AC85P)
-
Cs1csó
félisten
válasz qqcqqc #43511 üzenetére
+1
Szerintem egy kicsit túl van tolva a rettegés, a WD marketing osztálya nem egyenlő a WD műszaki osztályával. Gondolom a szivárványos lemezeket a marketing osztály találta ki tehát Green, blue, red, purle, black
A valóságban nem éri meg ennyire sokféle eltérő műszaki paraméterrel gyártani a termékeket pl. motorból is tuti 1-2 létezik és azt teszik mindenhová de gyanítom ez van a tányérokkal és egyéb alkatrészekkel is.Sajnos ugyanez van a tévék, okostelefonok piacán is. De az autókban is jellemzően pár motort fejlesztenek ami több típusban SŐT több márkában is ugyanúgy megtalálható. Furcsa de a hatalmas globalizációban, piacgazdaságban, szabad versenyben egyre inkább uniformizált a gyártás.
Vagy vegyük a PC-s egereket, a jobb egerekbe 1-2 gyártó gyárt szenzort és azok kisebb-nagyobb módosításai találhatóak meg minden egérben. -
Armahun
addikt
Srácok a qBittorrent-ben átállt a betűméret hatalmasra. Vissza tudom ezt valahol állitani, mert nem találom?
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
tt_to
tag
válasz Dragon3000 #43505 üzenetére
Értem... köszönöm a választ.
-
norba69
senior tag
Működik.
-
peterattila
aktív tag
Sziasztok! A Magon járható út az, hogy 2 gépről is csatlakozok egyazon felhasználóval? Van egy mediabox, azon lóg egy vinyó, és ha már lóg, akkor felment rá transmission. A nagygépen meg qBit. A nagygép nem megy csak napi néhány órát, a box állandóan. Ez működik vagy nem? Köszi a választ.
-
modflow
veterán
Köszi a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
- Mobil flották
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest