- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bnorci71
addikt
válasz bnorci71 #45195 üzenetére
hogy én mekkora egy hülye vagyok
ma is itt kínlódok vadászom a régi verziókat, de vagy nem 64bit és még csak be se tudok lépni vagy nem települ stb.
Na a lényeg beléptem a mentett transmission könyvtárba, jéééé itt nem exe hanem .bat fájlok vannak
hát woodworm régi írása ezeket emlegeti
másoljuk csak át
csináljuk csak amit ír- Nyiss egy parancsablakot rendszergazdai jogosultsággal, futtasd először az install.bat, majd a service-install.bat parancsfájlokat!
és juhééééé ott vagyunk ahol abbahagytuk
és én ezzel szórakozok 4 napja és 2 perc megoldani
csak erre megint nem fogok emlékezni amikor 3-5év múlva összeomlik a winfos
urak köszönöm a segítséget és a türelmet
megyek megnézem miket barmoltam közbe el mert volt 1-2 fájl áthelyezés"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz totron #45193 üzenetére
a másnak is van úgy érted más programnak? Mi ajánlott?
Ezt már ismerem 5éve megy gond nélkül /keresek vissza a fórumba és akkor is volt némi gond a torrentek újra beállításáaval, de hamar megoldódott/ csak most a win újratelepítés után döcög kicsit a dolog.woodworm
Igen a win/local/apdata/ isten tudja még milyen mappák mélyére települt
Hogy 5 éve mit használtam? Nem tudom, ki emlékszik 2.82 vagy 2.94 volt talán szerintem amit neten találtam, de mondom nem emlékszem. Most a 3.00 ha jól emlékszem a transmissionbt.com oldalról gyári win telepítő a szokásos next>next>finis> örülni kellene
Hely van elég 300Gb üres a meghajtón.amit találtam anno ötletek és bejött a régi torrent hozzáadásra
Az a baj kicsit sok sebből vérzik most ez az egész projekt
A port nyitással is szenvedtem aztán nagy nehezen rájöttem a szolgáltató modem/routere 192.1680.2 helyett 192.168.0.3 Ip-t adott a routereemnek mert áramszünet utáni újra indításnál hozzá volt valami dugva vagy nem tudom mindegy is. Ezt átállítottam ment a port ellenőrzés neten is progiban is azt mondja nyitva, happy minden. Aztán este amikor próbáltam a fájlt hozzáadni egyszer csak nem tudtam kapcsolódni a daemonhoz, se web se local gép web se remote, ránézek távoli asztallal a HTPC-re nem is fut a daemon port is zárva bár az gondolom amiatt, hogy nem ment a daemon.Délután letakarítom a 3.00-t felrakom a 2.94-t. Hátha abba sikerül életet lehelni. Pedig előrelátó voltam a HTPC SSD-jéről még a transmission mappát is lementettem ott a régi settings.json is.
köszönöm az eddigi tanácsokat.
megyek még kutakodok a fórumba addig is"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz bnorci71 #45190 üzenetére
sikerült elérni távolról a daemont. Csak a daemont és a web részt raktam fel
DE valami nagyon nem kerek, a régi torrenteket ami 10Gb vagy nagyobb nem tudom hozzáadni újra, hibára fut.
Torrent adathely beállítás se működik.Nézek egy régebbi verziót vagy nem tudom
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
mgTerminator
veterán
Valaki tudna segíteni Filezilla FTP szerverrel kapcsolatban? Nagyon lassú a szerverre való feltöltés.
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
Sajna összeomlott a HTPC így kénytelen voltam újra tenni, már az elején lábrázásom volt és félelmeim beigazolódtak a Transmissionnal nem jutok dűlőre.
Gugliztam is meg itt is keresgettem.
Amire jutottam.
Valószínű ott követtem el a hibát, hogy a telepítéskor én mindent kipipáltan daemon, Qt meg volt 2 még valami ezért nem tudtam elérni a HTPC daemon-t a laptopomról ami előtte simán ment hiába állítgattam mindent. Illetve néha elértem de pl régi torrenteket nem tudtam hozzáadni hibára futott az ellenőrzés, a torrent áthelyezés se ment. Szóval egy elég katyvasz volt.
Akkor ha jól gondolom a telepíteni a HTPC-re csak a daemon-t kel.
Utána a HTPC-n webes felületen a beállításokban megadni a távvezérlést stb.
A tűzfalon engedélyezni a ki/be kapcsolatot a proginak
Ezután laptopon indítani a Remote Gui-t"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Cs1csó
félisten
válasz mgTerminator #45188 üzenetére
+1
Ha működik akkor nem érdemes baxtatni. Persze azért nem kell átesni a ló túloldalára és pl. a 12 éves utorrent 2.2.1-es klienst tolni mert az "jó"
Szerintem érdemes figyelni az új verzióknál, hogy mi is az újítás. Vannak e biztonsági problémákat befoltozó változások, vagy pl. egy újabb Windows 10-11 build-hez igazított módosítás - amely build-et te is használod - és akkor esetleg kockáztatni és azt feltelepíteni persze nem azonnal várni a pár hetet és a visszajelzéseket olvasgatni. De ahogy írtam az sem, jó, hogy akkor most a 4.3.9-es verziónál leragad az ember éveket. -
valakky
aktív tag
válasz TeeJay #45186 üzenetére
mondjuk nem tudom, mit lehet nemérteni azon, hogy annak ellenére, hogy neked úgy tűnik hogy minden next-next-finish-örül... ha meg esetleg valami nem jó, kezded az elejéről akkor a legújabb oprencerrel. és akkor majd biztos jó lesz...
a qbit egy adott programozási nyelven írt keresztplatformos rendszer, és mint ilyen rengeteg változója akad, már önmagában is, de főleg hardveres-szoftveres környezettől függően. nem véletlenül van folyamatos bugvadászat.
legtöbbünknek se ideje, se kedve sokszor egy többfunkciós eszköz esetében ezzel az egésszel gyakorta bohóckodni, főleg nem egy szúz oprencerrel történő telepítéssel kezdeni bármit is (engem a torrenttel kapcsolatosan pl. még a feltöltött anyag mennyisége is teljesen hidegen hagy, megy a háttérben, egy rakat más dolog zajlik még ott, ha hely kell, törlök valamit), főleg, hogy nem lesz garancia sem arra, ne csinálja ugyanazt.[ Szerkesztve ]
-
-
nsban
csendes tag
-
Imi1981
veterán
válasz Dragon3000 #45180 üzenetére
Jaaa tényleg 😄 . Mindegy tudjátok mire gondolok.
-
Imi1981
veterán
válasz TeeJay #45178 üzenetére
Szerinted hazudok? Mi értelme lenne? Magamnak is hazudnék. Ha lesz időm levideózom bár ma sűrű a program. Hidd el nálam így működik és majd az itt legstabilabbnak nevezett 4.3.9 - el fogom bemutatni. Lehet régebbi hardver miatt de így működik nálam és ha jól emlékszem 4.3.7 óta (4.3.8 már biztosan ilyen) .
Az új 4.2.2 - t írtam én is, hogy ott nem a ramfoglaltság volt a probléma hanem a hdd-re írás az anyag letöltése után még percekig. Amúgy ez tetszene.
A 4.2.2 qt5 1.2 is jónak tűnik de egy idő után az is sokkal több ramot eszik mint amit a feledatkezelőben mutat (os cache nem számít, hogy be vagy ki van kapcsolva). Talán nem olyan extrémen mint a 4.3.9 de ez sem az igazat mutatja viszont ez időnként visszább vesz valamennyit.
4.3.6 annyit fogyaszt mint amennyit beállítottam neki 2048 MB ramot (200 MB - al többet) és azzal együtt van 60-70% közt a ramfoglaltság! Inkább 60%-hoz közelebb.Az nem tetszik az új verziókban, hogy nem az igazat mutatja a feladatkezelőben! Ha lenne 30 GB ramom és abból fogyasztana 15-öt nem érdekelne mert bőven marad másnak de így nem az igazi.
-
TeeJay
félisten
válasz Imi1981 #45176 üzenetére
Ez urbain legend amit írsz
Nálam 4.3.8, 4.3.9 és 4.4.2 RC1.2 qt5 sem eszi a RAM-ot
OS cache kikapcsolva
Lemez cache most automatikus de amíg nem SSD-m volt fix 2048MiB volt belőve4.4.2-es már tudja a Physical memory limitet az 1024-en van szintén
Windows 10 x64 Pro 21H2 és tegnap bekapcsoltam a virtuális memóriát is automatikusraMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
-
Imi1981
veterán
válasz Doky586 #45173 üzenetére
Azért a 4.3.6 nem olyan régi. Ha az működik legjobban akkor miért ne azt használjam? Nem eszi feleslegesen a ramot, nem lassítja a gépet felesleges hdd 100%-on pörgetéssel és ugyan olyan gyorsan tölt mint a 4.2.2 . Hibát, fagyást nem vettem észre pedig már régóta ezt használom.
A 4.2.2 qt5 1.2 is tetszett de az is megette a ramot 95 %-ra pár óra elteltével és semmit nem számít, hogy az os cache be vagy ki van kapcsolva. A feledatkezelőbe 200 MB fogyasztást mutat(ennyire korlátoztam próbából) de mégis lefoglal kb 4 GB-ot és 95 %-on van a foglaltság. Nem valós értéket mutat a feledatkezelőben. Nem érdekelne ha csak letöltő gép lenne de ezen plex, emby is fut amit többen használunk meg másra is használom a gépet.
Majd akarok több ramot, hogy legyen benne 16 GB akkor majd megint teszek próbát az új kliensekkel. -
-
Imi1981
veterán
válasz mgTerminator #45171 üzenetére
Már vissza raktam a 4.3.6-ot. Az én gépemen az működik a legjobban. Ezzel letöltöm és ahogy lejött már nem pörgeti a hdd-t! Ha seedeli egyből akkor pörgeti persze de nem 100 %-on. Van plex és emby is a gépen de az nem pörgeti így.
Időnként azért mindig próbálom az újabbakat hátha megtetszik de eddig mindegyikbe volt valami ami miatt inkább vissza raktam a 4.3.6-ot.[ Szerkesztve ]
-
mgTerminator
veterán
válasz Imi1981 #45170 üzenetére
Amikor 100%-ig pörgeti a vinyót azt is nézd meg légyszíves hogy mennyi az írás és olvasási sebesség, mert nekem előfordul már olyan hogy 100% terhelés és valamiért csak 2Mb/s-el írta, de előfordult olyan is hogy írás közben a Plex már olvasta is befelé a sorozatot és azért volt lassú a művelet.
-
Imi1981
veterán
válasz Dragon3000 #45168 üzenetére
Az új verzióban be lehet állítani korlátot a ram fogyasztásra. Azzal már nem is volt baj mert nem zabálta fel a ramot csak mikor írta ki hdd-re akkor 100% - on pörgeti a hdd-t és tovább mint kéne (szerintem) . Egy 8 GB-os filmet már rég letöltöttem de még vagy minimum 5 percig pörgette 100 %-on a hdd-t! Amúgy se nagyon értem hogy működik mert a ramba (2 GB volt beállítva neki) nem fért bele a letöltendő anyag (8gb) akkor hogy volt az, hogy már rég letöltötte és még percekig írta ki hdd-re? Átmeneti tároló nincs.
-
kory24
őstag
válasz Dragon3000 #45168 üzenetére
Nálam eddig nem okozott.
Amit lehet 4k töltök még sorozatokat is és amikor le és fel is nagy sebességgel megy akkor se ugrik meg memória foglalás
Elhiszem van akinél rosszul működik, de attól még nem feltétlenül mkinel
-
Dragon3000
veterán
válasz kory24 #45167 üzenetére
Többen is teszteltük a lib2.0-s megoldást. Feladatkezelőben írt valamennyi ram használatot az qbithez, közben szinte minden ramot megzabált, amint a kliens be lett zárva jóval több szabadult fel, mint ami a kliens mellett szerepelt, ez mellett átlagfelhasználó is tölthet le néha 4k remux filmet, ami mellett, ha használni is szeretné a gépet másra is, akkor gondokat okozhat a minden erőforrást felzabáló torrent kliens.
-
kory24
őstag
válasz totron #45166 üzenetére
Lehet félre érthetően írtam, bocsi
Nem a kliens fogyaszt annyi ramot, hanem a teljes rendszer.
Win pedig olyan minél több van annál többet használ, amivel nincs is baj azért van a ram hogy használja a rendszer és nem azért hogy abba gyönyörködjünk minél több van szabadon
-
zsolt_64
senior tag
További jó egészséget kívánok minden lib2.0-át használó fórumtársamnak !
De ha a letöltött film a felénél elakad, akkor ne a torrent készítőjét szidjátok, hanem nyomjatok rá egy kényszerített ujraellenőrzést.
Velem többször előfordult 2.0-nál.
Baj az hogy a hibás szeleteket seedeled továb...[ Szerkesztve ]
-
kory24
őstag
válasz zsolt_64 #45162 üzenetére
Nálam is legfrisebb van lib 2-ön, de nem "xar"
Direkt figyeltem ram használatot, de nem ette meg.
20gb van max 50% felé nem szokott menniIgaz nem is vagyok hardcore torrentező, mint itt egyesek, nem futtatok több ezer torrentet, de 1-200at igen és a sebesség van mikor lefelé 1gbit körül volt egyidőben vele fel olyan 6-700mbit és akkor se ugrott fel ram használat.
A lényeg, hogy átlag felhasználónak semmi gond legújabb klienssel se, persze lehet konfig függő is és lehet van olyan átlag user akinél szintén előjön a hiba, de akkor se lehet így kijelenteni, hogy "'xar"
[ Szerkesztve ]
-
Kekmen
senior tag
-
Geth
veterán
válasz TeeJay #45158 üzenetére
Azt akartad írni, hogy akkor érdemes kikapcsolni, ha biztosan tudod, hogy soha nem fogsz a fizikai RAM mérete fölé menni (illetve ha mégis, nem bánod, ha a rendszer kilő valamit, hogy ne fagyjon merevre)
(És persze van néhány elvetemült progi, ami szimplán besír és nem indul, ha kikapcsolod, teljesen függetlenül hogy hány tera RAMod van.)
Na, nem is kellett sokat belejavítanom -
TeeJay
félisten
-
TeeJay
félisten
-
zsolt_64
senior tag
Visszaálltam qt5 /lib1.2 re , mert a qt6 random módon eltűnik néha a memóriából, egyszer pedig leszakította a drive-ot az oprendszerről. A rejtélyes eltűnéseket simán okozhatja a kiforratlan qt6-os keretrendszer.
[ Szerkesztve ]
-
-
valakky
aktív tag
-
vesir
tag
RARBG-rol szeretnek leszedni par filmet de alig van rajtuk seeder. Vannak olyan publikus torrent oldalak, amiket be tudnek masolni a tracker sorba, hatha ott talal seedert? Vagy tudtok mondani nyilt torrentoldalakat, ahol erdemes korulnezni?
-
Milka 78
nagyúr
válasz totron #45134 üzenetére
Ha a netkapcsolatra gondolsz akkor Digi 1000/300, de a letöltést visdzafogom 700 körülile. Ez egy itx htpc amin egyszerre megy a torrent és a tartalom fogyasztás, így hagyok egy kis sávszélt a többi motyónak.
Hdd sek hang??? Nekem egy olyan P300 jutott ami konkrétan leesik a polcról olyan szinten rezonál és bitang hangos a fej is, de volt egy ilyen itthon még régről és azóta néma csend van, pedig 2 méterre van a gép a fejemtől és csendmániás vagyok...ja és ez is 30 wattos
[ Szerkesztve ]
-
valakky
aktív tag
válasz enginev3.0 #45146 üzenetére
egy füldugót biztos
emlékeim szerint olyan 2006-ban került ki a szobából egy akkor p3-as celeron, matx lap, meg valami midi microatx ház, egy 80-as meg egy 160-s pata csamcsung hdd-vel, xp-vel és 256 giga rammal, este 11-kor, valami toldóval meg plusz utp-vel a szobaajtó mellé, hogy én nem hallgatom tovább ezt a szart és nem érdekel, ha az ajtó kivasalja a kábelt, vagy hasraesek benne, de ebből elég volt mennie kell innen. nyomban. pedig azok hangosak se voltak, csak idegesítően zümmögtek. mondjuk a vinyók tudtak darálni. de nem annyira mint anno jáccósgépben a raptorok raidben szerintem még a régi ablaktábláim is beremegtek időnként.
nekem inkább az a félelmem, hogy valami táp vagy egyéb zárlat tüzet okoz, szóval egy elemes füstérzékelő van a szekrény felett a nappaliban meg egy a szekrényben is.[ Szerkesztve ]
-
-
ggg666
őstag
válasz enginev3.0 #45146 üzenetére
Én akkor kelek fel ha áramszünet van, már a szünetmentes sem elég és csend van. 20 éve mennek a gépek mellettem!
-
-
valakky
aktív tag
válasz Dragon3000 #45143 üzenetére
jó, hát annyit tudok tenni, hogy megint megfogadom nem edukálok, max csak 1x funkcionális analfabétákat. utána már felesleges időtöltés-
[ Szerkesztve ]
-
Dragon3000
veterán
válasz valakky #45140 üzenetére
Nem a pénzről beszéltem, de amikor a qvo, amiről tudjuk, hogy nagyon be tud lassulni, az nem lassul 80MB/s alá, akkor nekem ne mond, hogy valamire is való az, ami 33MB/s-re lelassul, ennél még a hdd-imre is gyorsabban megy a töltés, akár több száz gigás torrentek esetében is.
#45141 TeeJay
Az, hogy neked elég 4TB, nem jelenti, hogy mindenkinek. Főleg úgy, hogy amennyibe kerül, még annyiért sikerült vennem a 3x8TB+12TB hdd-m.[ Szerkesztve ]
-
valakky
aktív tag
válasz TeeJay #45141 üzenetére
ha van egy háziszerverem egy nagyszobai gardrób alján, 2 hdd, 2 ssd megtámogatva egy 6 cm-es házventivel, plusz egy usb-re kötött 0,25 amperes ventit hajtok még meg 5 volton, hogy az adapterről is mozogjon a levegő, plusz a picopsut a házban is érje egy kis levegő, az egész eszik 30 wattot, nem hallatszik semmi, csak ha inget veszek elő, hőfokok teljesen rendben, akkor én nyertem?
[kép][ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
-
valakky
aktív tag
válasz Dragon3000 #45138 üzenetére
úgy átlagfelhasználás esetén biztos nem dobja senki a kukába, mert észre se veszi ezt. azt meg mindenki onnantól eldönti, hogy megfizeti-e pl. azt a plusz kb. 4e forintot, amibe mondjuk már egy 256-os mx500 kerül. szüksége van-e rá.
-
bolic
őstag
Tegnap óta top 1.5k lettem, most inkább top 2k.
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
Dragon3000
veterán
-
valakky
aktív tag
válasz totron #45135 üzenetére
ha meg tudod oldani, hogy beraksz közvetlen letöltés temp-nek egy ssd-t hogy onnan másolja majd át lineárisan a hdd-re, akkor talán az a legjobb és legköltséghatékonyabb. nincs töredezés se annyira a hdd-n.
pl. egy 240-es alap induló pny 10k-ért elvileg 100 tbw-és értéket vállal 3 évre plusz ehhez nincs olyan elvárásod, hogy több db 50 giga környék file-t tudj letölteni egyszerre összesen 1 gigabittel, a nap 24 órájában. mert kb. 5-10 giga mennyiségű folyamatos írás után simán letérdelnek akár gigabit harmadára egy jó időre ezek a kis beugró modellek. meg az smr vinyók is, ha napi szinten több száz gigát akarsz lineárisan mozgatni.
egy szinttel feljebb ssd-ben már azért 20-40 giga írás után esik a sebesség, de jellemzően azért gigabit alá nem nagyon megy. mondjuk samsung qvo, vagy wd blue dupla ekkora méretben.[ Szerkesztve ]
-
-
totron
addikt
válasz totron #45134 üzenetére
Próbálom kitalálni, kell-e nekem CMR torrentezéshez és mi az a sebesség, ami fölött gondot jelent. Tudtok ajánlani HDD-t? Külsőleg alkalmaznám, legyen halk, hosszú élettartamú. SMR-CMR és fejparkoltatás téma 2.5"-on amik kiugrottak kis utánaolvasás után. Rég nem foglalkoztam winyókkal, szóval nem tudom milyen újdonságok vannak.
-
TeeJay
félisten
válasz enginev3.0 #45132 üzenetére
Csak a qt6 már windows 7-8-8.1-et nem támogat ha jól emlékszem és még nincs annyira kiforrva meg qBittorrent-ben is lesznek vele ilyen olyan hibák.
Erre fognak nyár végére fixen átállni már és az új verziókban pont emiatt már csak win10-11 támogatás leszMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
-
Imi1981
veterán
válasz enginev3.0 #45130 üzenetére
Kösz!
Egyelőre jónak tűnik ez a qt6 1.2 . Kevesebb ramot eszik mint a 4.3.9 és kicsivel többet mint a 4.3.6 (minimális a különbség) az én gépemen. Libtorrent 2.0 verziót egyelőre hanyagolom. -
-
Imi1981
veterán
Ennél a 4.4.2 qt6 1.2 verziónál most hogy van ez kép ? Én mindkettőt 2048-ra állítottam ez jó így?
-
Imi1981
veterán
válasz Doky586 #45122 üzenetére
Lehet sok GB RAM és ssd-vel jobb de kevés ram és hdd-vel nem az igazi. Na meg persze 10-20 GB és nagyobb anyagoknál van ez a hdd 100%-on pörgetése míg írja ki a ramból a hdd-re az anyagot. Ezt mások is írták itt. Ez szerintem felesleges terhelés és gondot okoz más program használata közben ha nem csak torrentezésre használod a gépet. De van választási lehetőség úgyhogy mindenki azt használ amit akar.
[ Szerkesztve ]
-
ggg666
őstag
válasz enginev3.0 #45110 üzenetére
Illetve smr vagy cmr-es a hdd?
-
-
Imi1981
veterán
válasz qqcqqc #45120 üzenetére
Mert libtorrent 1.2 verziókkal futó qbittorrenttel nincs problémája csak a libtorrent 2.0 verziókkal . Szóval miért kellene más torrent klienst használnia? Tesztelte ezeket a verziókat és leírta tapasztalatait ami hasznos másnak.
A libtorrent 2.0 verzió szerintem se jó (de ezt már sokan írták itt) . Ha kipróbálod és nagy méretű torrenteket töltesz te is tapasztalni fogod a problémákat vele.[ Szerkesztve ]
-
zsolt_64
senior tag
válasz enginev3.0 #45118 üzenetére
Egyáltalán nem szoktam ezt a gépet lekapcsolni, folyamatosan üzemel. Teljes letöltés és áthelyezés után volt hibás a letöltött torent. A Libtorrent 2.0 eccerűen #@r.
-
-
zsolt_64
senior tag
válasz enginev3.0 #45116 üzenetére
Az nekem is van , mert ssd-re töltök, de ez csak annyit jelent hogy oda ír miközben letölt. ha 100% ot eléri , akkor egyesével átmásolja a torrent állományait a végleges helyükre.
Ez nincs összefüggésben a lib2.0 hibájával, hogy 100%on tekeri a meghajtót és hogy több GB-ot képes valahogy elveszíteni.[ Szerkesztve ]
-
-
-
zsolt_64
senior tag
Milyen átmeneti tároló ?
Előfordult hogy 2.0 val letöltött filmet nézve kb 2/3-nál elakadt, visszaálltam 1.2 libtorrentes verzióra, arra ráküldtem egy kényszerített újraellenőzést , kiderült hogy több GB hiányzik....
A lib 2.0 verzió simán 100%-osnak tekintette, és seedelte..IMI : ugye modtam hogy könnyű összekeverni
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz Cs1csó #45112 üzenetére
Na most töltöttem a qt6 1.2 - vel ( véletlenül ezt telepítettem pedig a qt5 1.2 akartam de már mindegy ) és ez tökéletesen működött! Csak letöltés idejére pörgette a hdd-t és ramból egy MB-al sem evett többet a beállított értéknél letöltés közben sem. Ez így elsőre jónak tűnik. A letöltés sebesség is nagyon jó. Most ezt használom pár napig és ha beválik marad.
-
Imi1981
veterán
Hát de 2gb ramot használt még letöltés közben is és 25 GB volt a sorozat. Akkor hova töltötte le? Ramba nem fér el és 2gb-ot (amit használt ugye) nem tart percekig kiírni hdd-re. Befejezte a letöltést és még 5-6 perccel később is 100 %-on pörgette a hdd-t.
A qt5 1.2 is így működik? Most azt telepítettem. -
-
zsolt_64
senior tag
válasz Imi1981 #45107 üzenetére
Passz mert mint írtam váltogattam össze-vissza. állj rá a qt5/lib1.2 re és ha az megy és stabil, annak kell lennie, akkor a qt6/lib1.2 őt esetleg ki lehet próbálni. Ha jó a cucc akkor NEM szabad különbséget érzékelni...
De pl az hogy reggelre eltűnik a qb az lehet a qt6 hibája. szóval hosszútávú teszt kell.
4.3.9-es verzió akármeddig elfutott, sosem tűnt el...
Update: mindig ellenőrizd a súgó-névjegy-hsználatban lévő-software ben hogy mi fut , mert könnyű összekeverni és téves kövekeztetést levonni[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz zsolt_64 #45106 üzenetére
A sima 4.4.2 próbáltam ki és az is csinált fura dolgot. Letöltöttem egy sorozatot (24 GB) és már rég letöltötte de még mindig 100 %-on pörgette a hdd-t. Percekkel letöltés után is! Újraindítottam a gépet erre hibásnak jelezte azt a letöltést és kényszerített ujraellenőrzés után letöltötte a hiányzó részt. Ha mar rég letöltötte miért volt hiányzó rész (kb 20 %)? Szóval nem jó a sima 4.4.2 .
Kipróbálom amit írtál a qt5 1.2 libtorrent verziót. Arra emlékszel, hogy a qt5 1.2 és qt6 1.2 miben különbözik?
[ Szerkesztve ]
-
zsolt_64
senior tag
válasz Imi1981 #45105 üzenetére
Tehát van qt5 vs qt6 és libtorrent 1.2 vs 2.0. ebből ugye négy változat fordítható.
Mind a 4-et kipróbáltam és a végén a qt5/libtorrent1.2 nél kötöttem ki, mert a többi változat fura dolgokat művelt. végtelen memóriazabálás már nincs, de néha összekuszálta a torrenteket, elkezdte ide-oda pakolgatni, egyes torrentekr meg azt mondta hogy nincsnek meg az állományok (pedig megvoltak )... és időnként eltűnt a memóriából.
Értsd úgy hogy reggelre nem futott a qt.
Belejátszik még a cache állítás is, ami eltérő a 1.2/2.0 -nál
Ez rengeteg tényező, és azért papíron nem vezettem a tesztelést.... meg kicsit bele is fáradtam, mert irtó macerás.[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz Cs1csó #45099 üzenetére
Telepítettem amit bekarikáztál. 2048 memória limitet állítottam be és alapból nagyon kevés 100 MB körüli ramot eszik. Az érdekes, hogy letöltés közben se evett többet (igaz 3 GB-os anyagot töltöttem csak). Javítva van már a teljes memória felzabálás? Vagy mi a probléma jelenleg ezzel a verzióval amit így első használatkor nem veszek észre?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Gaming notebook topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Politika
- Assetto Corsa Competizione
- További aktív témák...
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest