- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz Dragon3000 #46985 üzenetére
"Más verziókkal kapcsolatos kérés, kérdés tilos."
Alaposan félreértelmezte a jóember, mert arról a verzióról kérdeztem, hogy miért alacsony bitrátájú és miért nem olyan mint az előző sorozatrészek némelyike. Tényleg érdekel.
A HDBits-en az összes 1080p változat 2,5-2,8 GB közötti. A magon 9-ből 4 pontosan megegyező méretű az említett másik oldalon lévővel, kettő 1,07 és 1,09 GB-os, a többi 3-ból csak 720p van, azoknak a bitrátája nincs feltüntetve az NFO-ban, gondolom szégyellik, erre következtetek a 700 MB-os méretből.
Megvárom a karácsonyi free leech-et és leszedem a normális 1080p-ket.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Dragon3000
veterán
válasz Manimaci #46993 üzenetére
Ha ilyen 100 seeder 6 leecher van a többi torrent esetében is, akkor nem csoda, ha meg sem mozdul, az a 6 leecher is lehet olyan, akik nem szedték le az nfo-t vagy a sample-t és csak ezért írja leechernek.
De a szokásos, port van nyitva a routerben? A friss torrent magon a pár órást jelenti, nem a több napost, mert ennyi idő alatt bőven tud annyi seeder lenni, hogy kb semmit sem tudsz feltölteni belőle. Ha valóban van sok valós letöltő és tőled mégsem megy fel semmi, akkor esetleg a qbittorrent beállításaidról készíts képet és töltsd fel ide, ha valami nem jó, akkor az itt lévők észreveszik. -
Laccoss
addikt
-
Manimaci
tag
válasz Laccoss #46991 üzenetére
qBittorrent 4.5.0 a kliens.
Ezt irja a trackerek fülnél:
Dht: letiltva
Pex: letiltva
Lsd: letiltva
ncore: működik, peer: 101, seed: 100, leech: 6
ncore: frissités...Egy másiknál az ncore sorban magasabb számok vannak.
Egy harmadiknál pedig az ncore: nem működik.[ Szerkesztve ]
-
Manimaci
tag
Üdv! Még mindig adott a probléma, miszerint nem tudnak hozzám kapcsolódni a peerek, igy nincs feltöltés, plusz már az ncore is azt irja hogy nem seedelek. Esetleg tehetek valamit? Az már kiderült, hogy publikus IP-m van. qbittorentben állitsak valamit?
[ Szerkesztve ]
-
zsolt_64
senior tag
Ezért van az , hogy én már hozzá sem szólok semmihez...
Lejött , xar minőség, megvárom amíg letelik a kötelező aztán törlöm...
A túlsok hatalmat kapott gyökerek világát éljük, nem adok neki lehetőséget hogy rajtam elégüljön ki. És ez nemcsak 1 torrentoldalra vonatkozik, máshol is ez van...[ Szerkesztve ]
-
huan
őstag
Nektek jól működik most a http://finderss.it.cx ?
[ Szerkesztve ]
-
szabeska
addikt
-
BBéci
legenda
Egy ncore-ról letölthető sorozat egyes részei, mondjuk a fele, kiváló képminőségű, 3 GB körüliek, a másik fele ugyanúgy 1080p, de csak harmadakkorák, láthatóan gyengébb képminőséggel. Mekérdeztem a legfrissebb rész oldalán, hozzászólásban, hogy mi ennek az oka, erre kaptam két nap büntit.
Elképesztő!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Cs1csó
félisten
válasz flash- #46982 üzenetére
Én így csináltam: a tartalmat pl. Film, könyv stb. bemasoltam a torrentrketeket tartalmazó mappaba. ezután kattintottam a beállítások a a "torrent készítés " opciora, ezután a tracker url-jet is bemasoltam. Kattintottam a torrent készítés opciora az így készült kisfajlt kellett feltölteni a torrent oldalon ha ez készen volt akkor az elkészült az új torrent az oldalon en rakattintottam hogy letöltés és ezzel en leszek az első aki seedbe áll.
-
flash-
veterán
ha a qbitorrenttel akarok új torrentet készítetni a legnépszerűbb magyar trekkerre, akkor a qbittorrenttben kell hogy ott legyen a megosztani kivánt fájl a listában?(mint a letöltéseim?) nekem nem került oda..elkészült a torrent fájlocska,de az az anyag nincs a qbittorrentben..
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz Manimaci #46977 üzenetére
Beállítások --> kapcsolat --> kapcsolati korlátok
csak a globális kapcsolatok maximális száma elé teszel pipát és benyomsz 600-at
utána újraindítod a klienst és majd osztja magának amennyi kell
feltöltés meg ugye a túlseedelt torrenteknél... valami friss 1perces torrentet nézz meg ahol még alig van seeder és letöltő meg majd most fog jönniMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
gringoka
aktív tag
Tisztelt fórumtársak!
Kérlek segítseteg a qbitorrent pár napja teljesen haszánhatatlan , nemrég frissitettem a 4.5 -ös verzióra , és ha elindítok egy letöltést akkor pár másodoercre megy a maximumon azt lemegy nullára így ugrál a letöltés aztán pár perc múlva meg is áll a letöltés.
Vissza raktam már két regebbi verziót de ugyanaz a helyzet.
Eddig ment atomstabilan 100-120MB/sec-el , Tcom-os gigabites száloptikás net van , a sebesség megvan azt negmértem.
Válaszokat előre is köszönöm,
Szép napot! -
Manimaci
tag
Szerencsére jól be tudjuk osztani a dolgokat. Asszony home office idejében nem töltök, én mobilon korlátlan mobilnettel tolom, igy letöltés mellett max stream (ami lanon megy a Shieldbe) vagy asszony mobilját kell bírnia wifin. De tény, hogy igy már rendesen terhelve lesz a router néha.
-
mpo
veterán
A régebbi qbit-ben ha leállítottam a seedelést, a feltöltési sebesség szép lassan fogyott, majd 0 lett. Most egyből 0-t ír, a sebesség grafikon meg a végén megy le 0-ra, ha végzett.
Ha érted, akkor már elavult.
-
Manimaci
tag
válasz TeeJay #46963 üzenetére
Letöltöttem a qBittorentet és beállitottam amit mondtál. És láss csodát, a letöltés 80-90MB/s-re felment. Nem tudom, hogy csak a programválasztás volt-e a gond eddig, de ez nagyon szuper igy. Remélem így is marad. Köszön9m mindenkinek a segítő szavakat! Jó érzés, hogy vannak akik még segítenek azonnal.
-
TeeJay
félisten
válasz Manimaci #46960 üzenetére
Speedtest és torrent letöltés között elég nagy különbség van...
Lehet egy AV szoftver is amit lazán megfogja a letöltést
Úgy látom SSD-d van azzal nem lehet kérdés a gigabit kihajtása
qBittorrent 4.5.0 libtorrent 1.2.x qt5-öt próbáld és a globális szálak száma legyen kezdésnek 3-400 aztán ha bírja a rendszer emelheted 5-600-ra is lazánMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Manimaci
tag
Rendben, ezt megpróbálom mindenképpen.
De sajnos ez nem ad választ arra, hogy a sima letöltésnél miért lassabb 5ször a torrent!?
Gyári torrent beállitást használtok? Vagy van spéci beállitás? Van amit ki vagy be kell kapcsolni mindenképpen? -
Manimaci
tag
Köszönöm a gyors reakciókat. Próbálok mindenkinek válaszolni.
A gépem egy i5-6500 procis, 8gb ddr4 ramos, SSD-s gép, gigabit lannal. Nem mai gép, de az elődje egy ennél sokkal régebbi gép volt (még Celeron 1000M procis) ls ott is ugyanez volt a sebesség pont.
A torrent (ncore-os), amiket töltök általában 800-1200 seederes, igyekszem minél magasabb számút találni.
A routerem ha kiiktatom, akkor a Digis routert miként tudom bridge módból átkapcsolni? Illetve létezik, hogy egy jobb fajta router ennyire lassú lenne lanon?
Bittorent beállitásokban miket érdemes megadni? Esetkeg valaki le tudná fotózni, hátha valami rossz mégis nálam ott is? Mert mint írtam böngészőben is sokkal magasabb a letöltési érték, mint torrentben.[ Szerkesztve ]
-
Dragon3000
veterán
válasz csaba951 #46952 üzenetére
Jelenleg is 1200+ torrent van a kliensben 30-35TB adattal. Friss torrenteknél előfordulhat, hogy lassan megy, de ott az egy seeder és a nagyon sok leecher, miatt fordul elő, ahol van elég feltöltési sebesség ott mindig max sebességgel megy a letöltés.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz Dragon3000 #46951 üzenetére
Nagyon durván eltérhetnek a torrent használati szokásaink. Nálam ennek a közelében sincs.
-
Imi1981
veterán
válasz csaba951 #46948 üzenetére
Hdd-re is simán töltök 80-110 MB/s-el ! 300 megabitnél sokkal többet tud! Esetleg ha nagyon tele van már a hdd akkor lehetséges hogy úgy belassúl.
Most egy kis gyenge Intel nuc mini pc-t használok letöltésre (áramspórolás miatt) és ez is tölt hdd-re (laptop hdd-re!) 70-80MB/s-el de néha még többel is és stabilan! Nem olyan lassú a hdd . Az smr lassabb de az se mindig állítólag de azt nem használtam úgyhogy nem tudom. -
csaba951
veterán
válasz Manimaci #46945 üzenetére
Net: pont olyan és úgy van bekötve, mint nálad. Nekem Asus RT-AX58U routerem van.
qBittorrent v4.3.9-el kb. 200-300 Mbit körül van a letöltés. Azért csak ennyi, mert hdd-re töltök és ez ennyit tud.Egyébként ez hdd-nél kifejezetten jónak számít. Újabb hdd-knél ha SMR-t, akkor simán kijöhet olyan vagy még rosszabb érték, mint nálad. PMR-nél meg olyan, mint nálam.
-
Manimaci
tag
Sziasztok!
Szerernék torrent és digi 1000es net kettősről kérdezni. Nekem bridge módban van a huawei digi router és utána van kötve egy Huawei AX3 router. Lanon van a gép rákötve (gigabites). Simán böngészőben mérve 500Mbit/s körüli a letöltés és 2-300 a feltöltés, viszont torrent kliensben (többet is próbáltam, qtorrent, bittorent, bitcomet) csak maximum 80-100Mbit (nem MB, hanem Mbit) a letöltés. Nagyon ritkán felmegy 170Mbit-ig, de ez a plafon, ennél sose gyorsabb.
Minden beállitást úgy állitottam, ahogy irják, hogy jó, de semmi változás. Seederek számától is független a sebesség sajnos.
Mi lehet a hiba, amiért ennyire lassu a letöltés. Jelenleg bittorent van fent. Másnál milyen sebességek vannak?
Köszönom előre is a segítséget. -
válasz peterattila #46943 üzenetére
megy
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
peterattila
aktív tag
Qbittorrent 4.5-ön 09.-e óta (2 napja) nem frissül az RSS, és így nem töltődnek le a beállított anyagok sem. Nálam van hiba vagy nem megy a magon az rss?
-
Amur
addikt
válasz TeeJay #46937 üzenetére
van már a gépen egy win10 de lusta vagyok mindent átrakni amit használok, pláne hogy sok minden nem is menne, és nagyon hozzászoktam.
Végül az eggyel régebbi stabil. marad egy ideig, aztán lassan át kell költöznöm, tudom.
De húzom amíg lehet. Se időm, se türelmem.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Imi1981
veterán
válasz strcpy #46927 üzenetére
Én is a vuetorrentet használom! Nekem különösen azért tetszik mert van mobilnézete is és az nem butább mint az asztali nézet! Na meg iPhone-on is jól használható (kb az egyetlen ami kényelmesen használható iPhone-on). Na meg tök jól néz ki! Többi téma olyan ósdi kinézetű mellette.
-
TeeJay
félisten
-
-
szabeska
addikt
válasz SunMount3r #46933 üzenetére
"The default builds for all OSs switched to libtorrent 1.2.x from 2.0.x. Builds for libtorrent 2.0.x are also offered and are tagged with
lt20
. The switch happened due to user demand and perceived performance issues. If until now you didn't experience any performance issue then go ahead and use thelt20
builds."F1
-
Amur
addikt
válasz TeeJay #46931 üzenetére
most nézem, (éppen megfagyott és újraindítottam, még nem telepítettem 1.2x verziót), hogy 1.2x van most is, és azzal csinálja..gondolom így panaszra mehetek a sóhivatalba elvégre egy elavult windfost használok..)
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
-
Amur
addikt
válasz TeeJay #46931 üzenetére
Már látom, csak megtévesztően volt az oldalon a frissítésnél win 7/8/10 és csak alatta részletezte amit írsz. köszi, szedek le egy 1.2 verziót
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
qbittorrent v4.5.0 elméletileg legfrissebb fut win7 64bit-en.
A legutóbbi frissítés óta rendszeresen kifagy a kliens, és csak újraindítás után végzi újra a dolgát.(program nem válaszol win ablak jön fel), azért bosszantó mert rendszeresen hagyom éjszakára seedelni a gépet, de gyakran az fogad reggel hogy másfél óra múlva lefagyott és feleslegesen ment a gép.. Más is tapasztalta, vagy magamnál keressem a hiba okát?Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Aurig@
őstag
válasz enginev3.0 #46922 üzenetére
A portnyitogatáshoz nem értek, sok mindent megcsinálok, de a hálózati beállítások távol állnak tőlem.
Lassan 20 éve így torrentezek, eddig nem volt problémám és hátrányom az UPnP bekapcsolva hagyásával.
Lehet kár volt megkérdeznem, viszont kíváncsi voltam a miértekre.
Köszi -
strcpy
tag
Sziasztok!
Pár hete említettem, hogy nem tetszenek a torrent kliensek webUI-jai, mert az összes úgy néz ki, mintha a kétezres évek elejéről maradtak volna ránk.
Én GUI nélküli Debian-on, qbittorrent-nox 4.2.5-öt futtatok és ehhez kerestem valami szépen dizájnolt megoldást; az alábbiakat találtam:VueTorrent
A VueTorrent egy szimpla, qBittorrent-hez letölthető WebUI skin, amit csak egyszerűen betallózol a qBittorrent/Settings/WebUI menüpont alatt és egy újraindítást követően voilá, már működik is.
Letisztul, extra erőforrásigénye ~nulla, testreszabható a dashboard-ja és van rajta sötét mód és mobil nézet is.
(A képre kattintva galéria nyílik.)Flood
A Flood qBittorrent mellett támogat rTorrent-et, Transmission-t és kísérleti jelleggel Deluge-t is.
A felület hasonlít a VueTorrent-hez, annyi különbséggel, hogy ezt külön kell telepíteni és egy másik porton az alap webUI-jal párhuzamosan is használható, valamint, hogy az API-on keresztül böngészhetőek a torrent kilenst futtató gép könyvtárai, ráadásul letölthetőek/megnyithatóak azok tartalmai.
(A képre kattintva galéria nyílik.)Nekem a VueTorrent tökleletesen bevált.
[ Szerkesztve ]
-
zsolt_64
senior tag
válasz SunMount3r #46924 üzenetére
ha port forward megvan, akkor oda a pirosba írdbe a port címet, upnpből a pipát ki...
-
zsolt_64
senior tag
Tudom hogy offtopic, de összeszedtem pár jótanácsot ami növeli a biztonságot.
01. használj saját routert, amit a szolgáltató ad abba belenézhet, távolból konfigurálhatja.
amit a továbbiakban leírok azt 1 átlagos Asus routerben (vagy más típusban) általában be lehet állítani.
02. Admin access. Ez a router kezelési felülete. Wifi elérés kikapcsolva, Távoli elérés kikapcsolva. Rendes jelszó amit Nem jegyeztetsz meg a browserrel. telnet kikapcsolva, ssh kikapcsolva, ha mindenképpen kell, akkor generálj kulcspárt, és helyezd át a portot. távoli fitmware upgrade kikapcsolva. Esetleg még azt is megmondhatod melyik az az 1 fix ipjű gép ahonnan konfigurálod.
03. upnp, nat-pnp kikapcsolva.
04. tűzfal be, pingre nem válaszolunk.
05 wifi nél jelszó, és kapcsold be az ap isolationt , ekkor a wifire kacsolódók nem látják egymást, ha mégis kell ilyen, akkor használj wendég wifit és legyen 2 elérési pontod.Azt a gépet amin a torrent kliens van tedd be DHCP reserwation-ba fix ip címre . Ez elegáns megoldás, mert a router sose fogja másik gépnek kiosztani.
Ezután válassz ki 1 portot , lehetőleg magasat 12345 pl de ne ilyen bénát. Erre állíts be 1 fix port forwardot.
A torrent kliensbe tedd be a portot fixen , itt is upnp ki.[ Szerkesztve ]
-
-
Aurig@
őstag
Akkor ki vagy be legyen kapcsolva az UPnP a kliensben?
Nekem sosem volt még kikapcsolva. Alap beállításon van.
Mit befolyásol, vagy mit nem le- illetve feltöltés szempontjából?[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz Hrabovszki #46918 üzenetére
Pont a népszerű torrentet seedelik a szerveresek meg a sok autoDL-es gigás nettel így ott ne sokat várj, ha már a seederek száma több mint a leecherek-é erősen kezd csökkenni a feltöltési sebesség is
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Hrabovszki
csendes tag
válasz csaba951 #46916 üzenetére
köszönöm, előbb ugyan épp azt vettem ki - de visszapipálva is nyitott a port, ok. De a visszatöltésem csak minimális, valamit még nem jól állítok be...egy népszerű torrentnél ennyi idő alatt már vissza is tölthettem volna. A Peer-ket nézve olyan mintha folyamatosan próbálkoznának de aztán nem sikerül..
-
Kekmen
senior tag
válasz csaba951 #46916 üzenetére
Ha a qbittorrentben be van kapcsolva a upnp és a routerben is, akkor eleve nem kellett volna manuálisan beállítania, aktív lenne. Valamelyik biztosan nincs. Személyes véleményem szerint én nem ajánlanám, hogy azzal használja, mert biztonsági kockázatot jelent.
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
csaba951
veterán
-
Kekmen
senior tag
válasz csaba951 #46914 üzenetére
Rendben van, de ha DHCP-n kapja a címet és legközelebb másikat kap, akkor hiába csinált portforwardot. Fixálni kell mac cím alapján vagy a gépen kell DHCP-n kívüli tartományba statikusba tenni.
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
csaba951
veterán
válasz Hrabovszki #46913 üzenetére
Úgy látszik, ennek is új ikonja van. Viszont zöld. Szerintem rendben vagy.
-
csaba951
veterán
válasz Hrabovszki #46911 üzenetére
qbittorrent-ben alján (kb. középen) látod a képen lévő kis zöld villásdugót? Ha igen jó, ha nem akkor még nem. Ugyanitt a DHT-nél neked milyen szám van?
[ Szerkesztve ]
-
Hrabovszki
csendes tag
a 216-al megnyílt a 61224-es port, ez így akkor jó lehet?
Már csak a seed-elésem indulhatna el... mert azt nem látom.
Most töltöttem le egy új torrentet, meg is van, de nincs seed. Mit ronthatok még el?[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz Hrabovszki #46908 üzenetére
Az a külső ipcímed. Neked a belső kell, ami 192.168.50.x lesz, amit a számítógépen az ipconfig mutat meg.
NATolva nem vagy?
[ Szerkesztve ]
-
Hrabovszki
csendes tag
válasz enginev3.0 #46907 üzenetére
tehát ez a 89.... az én gépem címe?
-
válasz Hrabovszki #46906 üzenetére
Belső Ip cím a géped belső ip címe, nem a routeré
Upnp-t kapcsold ki a kliensben
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Hrabovszki
csendes tag
Sziasztok, port nyitással kínlódok, nem akar sikerülni. qbittorrent v4.5.0 és a router RT-AX58U. A kapcsolat állapota online, a beállítás itt:
a routeren-próbálom kiengedni az Asus oldalon, de valószínű valamit nem jól csinálok, mert a Checker oldalon mindig azt írja, időtúllépés miatt nem látja:
Szeretnék kérni némi segítséget, hol bénázok, köszönettel -
bnorci71
addikt
válasz Laccoss #46902 üzenetére
Másik klienssel még nem próbáltam.
De ha itt ellenőrzőm nem mindegy milyen kliens használja azt a portot*?
Ip cím fix a HTPC-nek és nyitva is volt a port eddig
hsz1
hsz2
hsz3
Újraindítás természetesen volt, probléma maradt.*most az jutott eszembe nyitok találomra egy portot a HTPC-n meg majd a notin is és azt ellenőrzöm csak kíváncsiságból. De ez csak vasárnap lesz.
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
mpo
veterán
Kettőnek van meg 100%-ban, de ettől semmi nem jön (rarbg).
Ez mit jelent a jelzőknél?
d (Érdekelt (helyi) és elfojtott (peer).
Bekapcsoltam a DHT, peX, LPD-t.Ha érted, akkor már elavult.
-
bnorci71
addikt
válasz bnorci71 #46900 üzenetére
Ami még közbe eszembe jutott, de lehet teljesen irreleváns
Egy gép power gombos kikapcsolás után a Transmission statisztikai adatai is hülyeséget mutatnak sokkal kevesebb a göngyölített fel és letöltés mint ami előtte volt.
Lehet hiába látom jól a port beállítást a kezelőfelületen a háttérben mégis valami félremegy a programban? Bár próbáltam 1 porttal arrébb állítani majd vissza, de ez se hozott eredményt."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest