Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Az új utorrentbe (3.0) hogyan lehet beállítani,hogy rányomok egy torrentre,ne rakja be automatikusan a listába a torrentet,hanem hozza fel a listát amibe ki-be lehet kapcsolni a fileokat?!
[ Szerkesztve ]
-
grafmókus
tag
majom + transfer fúzió lesz, oldalak ma leállnak, indulása holnap valószínű. uj név mikroBit.
msn: kriszpet@hotmail.com
-
ToBeY
nagyúr
Valamiért ha arra nyomok utorrentben,hogy adat és torrent törlése nem törli az adatot.Vajon miért?
-
ToBeY
nagyúr
Meg lehet változtatni ezt a halványkék letöltést jelző csíkot,mondjuk a régi sötétkékre?
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Az hogy lehet, hogy a zárt trackeren az egyik torrentnél 4 seeder (én vagyok az egyik), és 4 leecher van, a kliens meg azt mutatja hogy Seedek 0 (4) Peerek 4 (9).
Eddig azt hittem, hogy mindkét oldalon a zárójel előtti érték azt a számot jelenti akikkel nekem kapcsolatom van, a többi meg a globál, összes kapcsolatot a torrenthez.A tracker szerint a 4 fel és 4 leecherből mindkét oldalon van 1-1 passzív, a többiek mind aktív, köztük én is.
Hja és DHT nem engedélyezett, mivel ugye zárt a tracker, és nem hinném hogy bugos lenne.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
rt06
veterán
válasz Apollyon #9772 üzenetére
kezdesnek milyen kliens irja ezt? mert az, hogy mi van a zarojelben, igencsak fugg a hasznalt klienstol
amugy igen, amennyiben nem bugos (vagy nem hagyja szandekosan figyelmen kivul) a kliens, ugy a privat flag bekapcsolasaval az adott torrent-re letiltasra kerul a dht (es pex, es lpd, es tarsaik)ha megirod privatban, hogy melyik tracker melyik torrent-je ez (es fent vagyok az adott tracker-en), ranezek, hogy mit is kuld pontosan a tracker valaszul az announce-ra, illetve scrape-nel
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
az adott tracker-en nem vagyok fenn, igy ezt nem tudom megnezni, viszont igen, hacsak nem kavartak el nagyon a µTorrent 2-eshez kepest, a szamok azt jelentik, amit irtal
esetleg meg az also panelon nezz be a trackers fulre, ott reszletezve mutatja, hogy milyen forrasbol (tracker-ek kulon, kulon, pex, lpd, dht) hany seeder es hany leecher cimet kaptad meg
amit meg el tudok kepzelni, az az, hogy paran csalnak, s megkerulik a tracker-t
nem tudom, ilyen esetben hogyan, hova szamolja oket a kliens, de ha van 4 valos leecher es 4 csalo, akkor pl elofordulhat, ami nalad all fenn
masik lehetoseg, hogy a tracker nem mutat mindenkit (sokszor a tracker cache-elt adatokat mutat, amik akar fel oras elteresben is lehetnek a valosaggal)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
attiati
veterán
usenetben otthon van valaki?
(kliensek, előfizetések...)
-
syler
aktív tag
Srácok, FTN-től vett már valaki szerót? Túl olcsónak találom, kíváncsi lennék, hogy van e valakinek tapasztalata vele? Köszi.
Szerk: off
[ Szerkesztve ]
Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!
-
Balinov
titán
sziasztok,
adatlapomon talalhato konfig ill. UPC 30/3-as net kombonal mennyire erdemes levenni az aktiv torrentek szamat?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
Apollyon
Korrektor
Köszi a választ.
Amúgy kb rögtön szokott frissíteni a tracker, kb akkor is ha F5-öt nyomogatok, csalókat nagyon szűrik, nagy eltérés pedig nincs a kliensben és a trackerben, előbbiben most épp 4.28GB, utóbbi pedig 4.25GB feltöltést mutat, tehát 2-300mega eltérés ami nem akkora különbség, ennyi valamiért mindig szokott lenni.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Balinov
titán
hetfo van, ugylatszik sikerult a kavinton helyett a fogalmazasgatlot bevennem.
Ugy ertettem, hogy maga gep/OS szinten mi az idealis szamu futo torrent (utorrent 2). 2-3 trackernel tobbrol nem jon a materia. Szoval mi az a szamu futo torrent ami nem vesz el tul sok rendszereroforrast, nem tekeri a vinyot,stb... 5-10? vagy 10-20? Sejtem, hogy nincs ilyen okolszabaly, inkabb ilyen felmeres szinten kerdeznem.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
rt06
veterán
válasz Balinov #9780 üzenetére
itt megintcsak nem a futo torrentek szama a korlatozo, sokkal inkabb a letoltesi sebesseg (bar 30 mbps-t meg illene birnia a regebbi lemezeknek is), illetve a kapcsolatok szama (windoze szokott problemazni 100 folott)
ha ezeket az ertekeket 30 torrent-tel sem leped tul, akkor lehet akar annyi isPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
-
Balinov
titán
az aktiv kapcsolatok szamat ugy emlekszem az 1-es hsz-ben leirtak szerint belottem, szoval ha fut a torrent 2-3 aktiv up/down-al tokeletesen siman tudok zongezni. Azt gyanitom a gebasz az a 3-400 torrent az utorrentben, kicsit lassan roccen be az uTorrent
-
rt06
veterán
igazsag szerint leszarom, miert csinalod, csak nem igazan tudom eldonteni, melyik zavar jobban
az, hogy tobbszori leiras (volt mar reszletesebb is) utan sem vagy kepes felfogni, hogy ezzel az egesz swarm-ot lassitod, vagy hogy ezen ostobasagodra buszke is vagy, es reklamozodaz 1-2KB-tal csordogalas mintapeldaja annak, hogy ez miert is rossz
a toled tobb MB-tal jon meg nagy valoszinuseggel annak, hogy vagy ez kamu, vagy az elozo post-od, kisebb valoszinuseggel annak, hogy veletlen szerencseje van az illetonek, ugyanis 20-30 aktiv torrent mellett a tobb MB feltoltes egyetlen szalra igencsak valoszinutlen, meg gigas netnel is (bar minel tobb ilyen eszleny kerul a swarm-ba, annal instabilabbak es kiszamithatatlanabbak a sebessegek)
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
szerintem ne eroltesd tovabb a dolgot, lathatoan nem csak a bittorrent protokollal, az altalanos iskolai matematikaval sem vagy tisztaban
amennyire tudom, a digi legnagyobb csomagjahoz is csak 25mbps (megabit per sec) feltoltes jar
te ezen futtatsz 20-30 (az egyszeruseg kedveert legyen most 25) aktiv torrent-et, amik legalabb 1 szalon (maskent nem lennenek aktivak) forgalmaznak (ez egy rendkivul nagylelku becsles)
namost en akarhogy szamolom, ez szalnakent atlag 1 mbps-re, vagyis 128kBps-re jon kide meg ha igaz is lenne, hogy valakinek tobb (legdeljebb 3.125) MBps-sel toltes fel, akkor a maradek tenyleg 1-2kbps-sel tolt majd csak
ha visszaolvasol kicsit a temaban, lathatod, hogy korabban linkeltem parszor hasonlo eszlenyeket, akik szerveres sedd-rol csak 1-5kBps-sel, vagy neha meg kevesebbel toltottek, mert az agyatlan barmok szinten tobb szaz, tobb ezer torrent-et futtattak, mondvan "a digis net birja"
nem b+, nem birja, vegyel elo egy szamologepetPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
ha megnezed, nem igy kezdtem, de muszaj volt jonnie, hogy o a faszagyerek 3000 torrent-tel
namost ez szintiszta idiotizmus, hogy miutan leirom, ez nem hasznos (es mar nem eloszor irom le, tobbszor ki is fejtettem, peldakat is hoztam), nekiall menozni a szar digis netjevelPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
mindig azt nezd, hogy mennyire tudod kihasznalni a kapcsolatodat, illetve a masik fel a sajatjat
igy, ha te minden torrenten toltesz csak 1 szalon toltesz (ami inkabb csak regi torrent-eknel fordul elo), az kb 1 mbps torrent-enkent, ami mar elfogadhato a tobbsegnek, akik sima otthoni dsl-lel, vagy kabelnettel nyomjak, ugy 20mbps letoltessel bezarolag (marmint ha te vagy a seeder, ok meg a leecher-ek)
viszont szerverek kozti forgalomban ez edeskevesamugy torolni nem feltetlen szukseges, amennyiben a kliens tamogatja az egyideju aktiv (adatot forgalmazo) torrentek es/vagy aktiv kapcsolatok szamanak korlatozasat (µTorrent es rTorrent tud ilyet, mast nem ismerek reszletesebben)
-
rt06
veterán
scheduler.max_active.set paranccsal tudod allitani az aktiv torrentek szamat
rss alapjan torteno letolteshez tudom anajlani az rssdler-t (bar ha jol emlekszem, van egy masik program is, de azt sosem probaltam), ha ezzel kapcsolatban kerdesed lenne, az mehet az rTorrent topic-ba, igyekszem segiteni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?