Kiszivárgott a Crysis 2 bétája!

Nagy csapás érte tegnap a Crytek és az Electronic Arts csapatát, ugyanis 48 nappal a tervezett megjelenés előtt kiszivárgott az internetes fájlmegosztókra a Crysis 2! És habár egy befejezetlen béta verzióról van szó, mégis tartalmazza az egyjátékos kampány, valamint a multi összes pályáját is.

A legnagyobb csapást azonban az jelenti, hogy a képfájl tartalmazza a játékot védő DRM-et, valamint az online autentikációhoz szükséges mesterkulcsot is! Sőt, állítólag a komplett forráskód is a lemezen van! A Crytek és az Electronic Arts által kiadott hivatalos álláspont szerint nagyon csalódottak és idegesek a hír hallatán. Egyelőre nem esett szó arról, hogy mi történhetett, hogyan került ki egy fejlesztőknek szánt béta változat a játékból, mindazonáltal nagy csapás ez a készítők számára.

Mégis, szeretnék arra kérni a rajongókat, hogy támogassák a játékot és a fejlesztőket azzal, hogy megvásárolják a március 22-én megjelenő végleges, csiszolt verzióját a Crysis 2-nek. Végül hozzátették, hogy a kalózkodás komolyan károsítja a PC-re megjelenő, dobozos játékok piacát, valamint az őket készítő fejlesztőket egyaránt.

A Crysis 2 végleges verziója március 22-én jelenik meg az Egyesült Államokban, Európába pedig március 25-én érkezik, PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra.

Azóta történt

Előzmények