Új hozzászólás Aktív témák

• runner 125

nagyúr

válasz kigoi #45103 üzenetére

Gondolkodtam én is, h miként oldjam meg az alját, igazából még most sem késő, mert felmelegítve fel tudom szedni annyira h hozzáférjek, de őszinte leszek, ahogy haladtam kintről kongattam a lemezt és figyeltem h hol van még fémes hang. Így h a vízszines lemezre is raktam gy csíkot, megszűnt a lenti rész fémes kongása.
    Szerintem marad így, a nagy felületek 99%-ig be lett borítva, rés, hézag csak a vízkivezetőkből fakadóan van, minden mást leragasztottam.
    A hangszóró mögé még úgyis rakok 1-1 STP-t:

Kamikazeman

Szerelőnyílásokat duplán ragasztottam, elég merevek lettek már így is, viszont olyan az ajtókárpitom, h ezen részeken jókora rongyszivacsok és hungarocell darabok vannak ráragasztva, így bízom benne h az is megfeszíti még valamennyire a felületet.
    Gondolkodtam h vágok valami lemezt és becsinálom azzal, de egyszerűen már nem volt energiám, noh meg este 11-kor már nem akartam flexelni.

opeter70

Hollywood HRK-100, 20 cm magas tekrecsben kapható, felmelegítve nagyon jól tapad az a gyurma szerű anyag, kívülről pedig valamilyen fémes lemezzel van burkolva, jah és 2mm vastag. Pont 1 m2 ment el egy ajtóra.

Jut eszembe a két erősítőt is ki kell majd találnom h helyezzem el az anyós ülés alatt. MDF lapra akarom fogatni mindenképpen, azon is gondolkodtam h rakok az MDF végére merőlegesen még egy lapot, h tuti ne rugdalja össze senki, majd szépen befilcezem az egészet.

Egymás tetejére gondolom nem túl szerencsés rakni őket, nem?

HXA-45 és HXA-1K

Mindegy, kikapom majd valamikor az ülést és megnézem h férnek el legjobban.

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák