-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
m3gtr
senior tag
válasz simi811118 #47094 üzenetére
Köszönöm
Ideiglenesen van most hátul egy aktív mély nyomó. Gondolkozom hogy mi legyen, mert hely az kellene és ami most bent van az még el megy méretileg. Az mennyire jó megoldás hogy az első szetthez egy erősítő és maradna az aktív mély is.[ Szerkesztve ]
Asus Prime z590- i7 11700kf 3.6 -Asus Radeon RX 6800 16G 2 x16 gb ram 3200mhz Kingston FURY Beast
-
kacsa7
őstag
Ha egy hangváltóra csak a magas v. csak a mélyközép hangszóró van rákötve az okozhat bármiféle problémát? Kipróbálnám külön csatiról hajtva a mélyközepet és magasat, de első körben nyugodtabb lennék ha a magasok elé beraknám a hangváltót a benne lévő védelem miatt. Az erősítőn tudok frekit vágni, így mindegyik hangszóró azt a tartományt fogja kapni, amit kell. (Nyilván a magasokat így nem kell vágni, csak a mélyközepet)
-
simi811118
aktív tag
válasz paganmantis #47095 üzenetére
Annyiért ajándék sztem. Nem ismerem, de ennyiért max egy renegade-ot kapsz .... Ez sztem (ránézésre is) jobb.
[ Szerkesztve ]
-
paganmantis
csendes tag
Sziasztok!
Ezzel a szettel valakinek van tapasztalata, ha igen, akkor mennyire ajánlott?
20k-ból szeretnék kihozni egy kétutas rendszert hordozható boomboxba, eddig Hertz ECX 165-öt és DSK 170-et nézegettem, de sajnos nincs tapasztalatom, így nem nagyon tudok dönteni.
Valaki hozzáértő segítségét kérném, mit érdemes?(60x25x25 cm-es dobozba lesz, és már hallottam, hogy az autós hangszóró nem ilyen alkalmazásra való, de nem akarok méretezgetni crossovert meg hangszórókat vadászni)
-
simi811118
aktív tag
Szia. Egy lánc mindig olyan gyenge mint a leggyengébb láncszem. Hiába lesz a 100ezres fej ha a többi komponens alsóbb kategóriás. (Ráadásul erősítő és ajtoszigetelés nélkül k b nulla mélytartomány lesz. ) Nem beszéllek le a prs fejről, de akkor ugyanolyan minőségű kábelezés és erősítő is kelleni fog hozzá, hogy ki is legyen használva. Ha ez nincs, akkor a dsp előnyein kívül nem leszel előrébb egy alap flac-es fejnél. Egyébként igen, 100ért csak a prs jön szóba ,)
[ Szerkesztve ]
-
m3gtr
senior tag
-
PiciPeti
őstag
Flac-nak fejről hajtott első szett esetében vajmi kevés értelme van...
Ha valódi minőséget akarsz, akkor erősítőről kellene hajtanod a rendszert. Az a szett valószínűleg meghálálná a dolgot.Ha nem akarsz erősítőt, meg ajtót szigetelni, akkor valamelyik belépő Kenwood lesz a megfelelő neked. KMM-121 talán.
-
m3gtr
senior tag
sziasztok
Abban szeretném a segítségetek kérni, hogy milyen fejegységet vegyek vagy mik közül nézegessek. A hangminőség nagyon fontos számomra ezért olyant szeretnék ami lejátszik Flac-ot, és meg tud hajtani egy Hertz ESK 165.5 szettet. Mit ajánlanátok 100 000ft-ig.
köszönöm előre isAsus Prime z590- i7 11700kf 3.6 -Asus Radeon RX 6800 16G 2 x16 gb ram 3200mhz Kingston FURY Beast
-
Akos1994
aktív tag
válasz simi811118 #47087 üzenetére
Ráadásul az erősebb modellek általában (gyártótól függetlenül) minőségibb alkatrészekből épülnek fel.
Kivétel mondjuk a sok csatis (5ch) csúcsmodellek,ott többször láttam spec.-ekben,hogy a szokásos adatok gyengébbek (damping,channel separation,THD stb) mint a közepes 2 csatis erőknél.
Tudom nem minden a specifikáció, de ha nincs nagy árkülönbség akkor az erősebbet venném. -
Daywalker
addikt
válasz simi811118 #47083 üzenetére
Hát, egyelőre JBL GTO 609C van, de egy Helix P236 szett tervben van, ha egyszer végre találok használtan eladót (itthon egyszer egyet láttam, szóval kénytelen leszek kintről venni). Szóval előre gondolkodva a Helixhez kéne és aktívhoz.
Ami fix, az az Alpine 9884R + PXA-H100 és a Helix P10V láda. A láda erője is cserés lesz (Carpower).[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Speeedfire #47082 üzenetére
Agárd-Fehérvár vonalon tudok segíteni benne
-
LógaGéza
veterán
válasz Speeedfire #47080 üzenetére
Simán lehet, hogy a fejegységen van megszakadva a földelés - van plusz RCA-d? Próbáld ki, hogy bedugod a fejesbe, és az utastéren keresztül vezeted át a "levegőban lógatva" az erősítőig. Ha úgy is zúg, akkor nem kábel.
Esetleg ezt is megpróbálhatod.[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Speeedfire
félisten
válasz kacsa7 #47078 üzenetére
Csak, akkor csinálja, ha abba az rca bemenetbe dugom bele. Ha nincs benne semmi, akkor az egyik oldal szépen szól, a másik pedig kussol.
Tuti, hogy ott a kábelekkel lesz a gond, mert pc-s tápról meghajtva ez nem jelentkezett. Ami fura, hogy munkatársamnál is ugyan ezt csinálta. Csak, gondolom ő nem kutatta a hiba okát. Annyit mondott, hogy periódikusan brummog a mélyláda tőle.A másik erősítővel sem jutottam semmire. Továbbra is, ha ráadom a gyújtást, akkor sípol, gerjed. Azt is észre vettem, hogy a venti zaja is bele kerül a képbe. Megcseréltem az rca-kat az erősítőnél és akkor is ugyan ez volt. Ha a forrás a telefon volt egy 1m-es rca bemenettel akkor nem csinálta ezt. Viszont a mélyláda meg szépen szól, hiába ugyan az az erősítő.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Daywalker
addikt
-
kacsa7
őstag
válasz Speeedfire #47075 üzenetére
Az erősítő egyik csatornájával csinálja, vagy azzal amelyikbe a bizonyos dugót dugod? Egyébként érdekesen hangzik, hogy csak az egyik oldali RCA veszi át a zajt, mikor ugye egymás mellett mennek.
Nálam Pl 3 pár RCA megy és a hátsó üléssor alatt tekereg a táppal, mégsem volt sosem zajom. -
Speeedfire
félisten
válasz LógaGéza #47076 üzenetére
VW Golf 3, ferdehátú.
Bal oldalt van a táp kábel és az első frontokhoz a hangszórókábel. Jobb oldalt a remote és a 2pár rca. Esetleg a láda mögötti résznél lehet közel az rca és a táp, ez majd meg is nézem.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
LógaGéza
veterán
válasz Speeedfire #47075 üzenetére
Milyen autó? Hogy vezetted a kábeleket? Táp és RCA közel van egymáshoz?
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Speeedfire
félisten
Ma megkötöttem az első szettet is a meglévő 4 csatornás erősítőre. Sokkal dinamikusabb lett a mangóhoz képest. Viszont van vele egy kis gondom.
Ha ráadom a gyújtást a kocsira, akkor "besípol" a rendszer. Mitől lehet ez? Ha nincs rajta a gyújtás, akkor rendben van. Katt a videóértSzerk.:
Közben megnéztem a kapott jbl gto752-es erősítőt is, de azzal sajnos gond van. Nem tudom még mi lehet a baja.
Bekötöttem a kocsiba, a másik erősítő mellé. A tápot, földet és a remote szálat áthúztam ehhez az erősítőhöz, rákötöttem a hangszórókat és amikor rádugtam a jobb oldali rca kábelt elkezdett erősen súgni és periodikusan "brummogni" (szerintem nem földhurok) minden hangszóró. Ha kihúztam ezt a jobb oldali rca dugót akkor megszűnt és az az egy rajta maradt hangszóró szépen szólt tovább. Megfordítottam az rca dugókat és akkor is csak az a jobb oldali résszel volt a gond.[ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
mandras81
senior tag
válasz Mentha1967 #47071 üzenetére
Látom, átment a lényeg.
-
opeter70
senior tag
válasz Adonimus #47069 üzenetére
Na akkor az a helyzet, hogy ez a nyomó nem passzol ehhez az erősítőhöz.
(Sőt inkább fordítva mondanám, az erősítő nem passzol a GTI-hez)
Így visszaolvasva, mégiscsak jól mondtam neked délután:
Ha a 6 Ohmos tekercseket párhuzamba kötöd, akkor annak 3 Ohm lesz az eredője, és ha ezt még hidalod az erősítőn, akkor azt 1,5 Ohmmal fogja terhelni.Anyiban tévedtem csak, hogy sorba kötni nincs értelme, mert gyakorlatilag minimális lesz az erősítő leadott teljesítménye 6 Ohmon.
Keress hozzáegy 1 Ohm stabil sztereot, vagy egy jó izmos monoblockot.
-
Osynho
addikt
válasz Mentha1967 #47071 üzenetére
Házimozit ne is, elég egy jó sztereó rendszer!
-
Adonimus
senior tag
válasz opeter70 #47066 üzenetére
Most rákötöttem egy 4ohmos 30 centis nyomót, minimum hangerőn volt az erő, 47esen a fej. Szépen szólt. Nem is melegedett. 2 voltos a fej. 12 ohmos kötésen megpróbáljam a nyomót? Az nem okoz gondot valamiben?
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
vasi89
addikt
válasz tboy93 #47056 üzenetére
Én 15ért szereztem pár hónapja, aztán azóta sem akarom elhinni h ennyi lenne újan De amúgy is akartam már venni jó ideje valami normális első szettet úgyhogy akkor sikerült beleválasztanom, nekem még sok is lesz Szeretem ha szépen szól a zene de napokat nem töltök az állítgatással.
-
opeter70
senior tag
válasz Adonimus #47063 üzenetére
Közben én is az erősítő manualját nézegetem és szerintem a bemeneti érzékenységgel lehet gond.
A legfelső képeden lévő kis táblázatot néztem én is, de nem igazán tudom értelmezni. Olyan, mintha a legkisebb érzékenységen is csak 1 Voltos RCA feszültségre lenne méretezve .
(Preout level MAX. 800-1000 mV)
Ami így elsőre elég nagy hülyeségnek tűnik, de ha netán mégis így van, akkor könnyen elképzelhető, hogy a fejegység túlvezérli az erősítőt (főleg, ha 4, vagy 5 voltos kimeneted van).Esetleg abban igaza lehet Peti66-nak, hogy rá kellene mérni a GTI-re, hogy valójában mennyi az annyi.
-
-
-
opeter70
senior tag
válasz Adonimus #47057 üzenetére
Hogyha hídba kötötted rá a 3 Ohmos subot, akkor az 1,5 Ohm terhelés az erősítőnek és valószínűleg azt már nem szereti. Kösd sorba a GTI tekercseit és úgy hidald az erősítőn.
Így kisebb lessz a leadott teljesítmény, mert 3 Ohmmal fogja terhelni, de megspórolsz egy erősítő javítást. -
Adonimus
senior tag
Sziasztok.
Ismeri valaki ezt az erőt: Kenwood Kac 1023.
Rákötöttem egy JBL w15GTi-t (2x6ohm) 3 ohmban. Rádió 47/64 (mint eddig 3 évig), erősítő minimum hangerőtől 1 miliméterrel fentebb. Minden off, flat, alap beállításon. A nyomó majd szétveri a kocsit, melegszik és az erősítő is tűzforró. MI lehet a gond?Érdekesség: Az erősítő hangerő szabályzója ( Bementi érzékenység): minimum: 1, majd 0,5 - 0,3. utána háromnegyed fordulaton nincs semmi jelzés csak a végén a max.
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
nagyúr
válasz vasi89 #47054 üzenetére
Mivel közel 200k újonnan, ezért használtan akár 80-100k is reális lehet, más kérdés, hogy itthon szinte lehetetlen lenne eladni ennyiért. Havernak ha jól emlékszem 20-25k környékén állt meg Igaz, ő külön vette a mélyközepet a váltó + magashoz, ritka hogy megtalálod a párját
Egyébként nagyon szépen szól, de full SQ, én PiciPeti predatorát nem adnám érte
[ Szerkesztve ]
-
mandras81
senior tag
válasz Mentha1967 #47053 üzenetére
Pio MVH-X370BT. Bár sem ezzel, sem az Alpine-nal nincs tapasztalatom, de mivel te sem írtad le, hogy milyen tulajdonságok fontosak neked egy fejegységnél, így gyanítom, hogy tök mindegy számodra, ezért én ezt választom!
[ Szerkesztve ]
-
Mentha1967
újonc
Fejegység vásárlása előtt állok, 2 fejegységet néztem ki, de nem igazán tudok dönteni.
Pioneer MVH-X370BT vagy Alpine UTE-72BT.
Esetleg valakinek van tapasztalata?
Köszi a segítséget -
KRISSTUS
aktív tag
Macrom.....Szerintem ez jobb!!!
Elnézést de nem bírtam kihagyni.[ Szerkesztve ]
-
kacsa7
őstag
válasz PiciPeti #47037 üzenetére
Én csak félaktívnak futok neki még1x, most szereztem hozzá épp 1 Alpine MRV-F405-öt Így bővült az Alpine családom és megvan a 4. tag. Lassan gyűjteményt nyitok, de mindet olyan áron vettem, hogy nem lehetett ott hagyni... 3544, 3549, 3542 és most az F407. Persze amíg nem jön meg az új szettem, sokra nem megyek vele...
[ Szerkesztve ]
-
simi811118
aktív tag
-
Osynho
addikt
válasz simi811118 #47043 üzenetére
Ha már fejről hajtás. Nem hajtja-e meg jobban a 2 hangszórót, mint 4-et? 2 csatornát használva nem jut több kakaó az egyes kimenetekre?
-
simi811118
aktív tag
válasz mcdermott87 #47030 üzenetére
Mehet hátra is nyugodtan hangszóró. Igen, nem javasolt. De ha csak ennyi lesz a rendszer, akkor van létjogosultsága. Egy első szett magában harmatos lesz, főleg fejről hajtva. Hertz, audio system, bull audio, axton, jbl. Ha ilyenek közül válogatsz, és nem a peiying, auna, sal, mnc -k közül, valamelyest teszel egy lépést a jobb zene felé. De szigorúan csakis egyféle márka és abból egyféle típus legyen. Ne keverd őket. Minél érzékenyebb hangszórót válassz.
[ Szerkesztve ]
-
-
s4tch
veterán
0,5m körüli RCA-t honnan, milyet vennétek?
-
PiciPeti
őstag
Valaki nem készül aktív rendszer építeni? Ezzel meg is lenne oldva az eleje: Macromok
Zseniális hangú erősítők szerintem...
-
mcdermott87
csendes tag
Köszi a válaszokat! Sokat segítettetek.
-
freaghill
őstag
Sziasztok!
VW GOLF 3-ban szeretnék jobb minőségben zenét hallgatni mint a gyári. 3 ajtós, kettő középmély van a kettő ajtóban, 2 magas a műszerfelban, illetve egy KENWOOD készített láda DAEWOO erősítővel.
Használtan vásárolnék. Olyan 10k-t szánnék rá. Ha csak középmély fér bele akkor azt, ha csak magas akkor csak azt, amit javasoltok.
Ja, és egy ABM fejegységem van. -
Osynho
addikt
A hangszóróknak előbb lesz bajuk, mint a fejegységnek, pont az alulméretezett erősítő által küldött kockajel miatt. Szóval mélykiemelést és társait ne erőltesd.
Hátra én nem tennék hangszórót (pénzkidobás és ront a hangzáson), inkább előre jobbat, vagy szigetelném az első ajtókat. 25 ezerből nem nagyon jön ki 2 pár normális hangszóró.
-
LógaGéza
veterán
Hátulra nem szoktuk javasolni, ugyanis eltolja a hangképet. Ennyiből kijön előre pl egy AS MX165 ennek elég jó az érzékenysége, és szépen is szól erősítő nélkül is
-
LógaGéza
veterán
válasz mcdermott87 #47028 üzenetére
Üdv!
Ha fejegységgel akarod hajtani, akkor fontos, hogy minél nagyobb legyen az érzékenysége a hangszóróknak, 90dB felett már elmegy A 4x50W pedig csak poénadat, olyan 4x15W körül lehet a valósMekkora keretet szánnál rá? Csak cserélnéd a hangszórókat, vagy tovább is mennél később (szigetelés, erősítők, mélyláda)?
-
mcdermott87
csendes tag
Sziasztok! Nem rég vettem autót és miután sikerült minden kötelezően kicserélendő dolgot helyettesíteni, már csak a hangzás maradt vissza. A kocsiban a még gyári hangszórók vannak, sajnos elég rossz állapotban vannak. Szeretném őket kicserélni. Elolvastam a témaindítót is de lenne még kérdésem. Vettem egy fejegységet, ami nem túl komoly, azt tudja ami nekem kell, van benne kártyaolvasó, meg RDS. De csak 4x50W-os, ami ugye nem annyi. Amiket kinéztem hangszórók azok 90W-osak. Mivel teljesen hülye vagyok ezekhez, valaki el tudná magyarázni, hogy mi lesz ha ezt a felállást összeállítom? Félek, hogy túlmelegszik a rádió, mert nem tudja hajtani a hangszórókat, vagy hogy nagyon halk lesz. Erősítőt nem akarok venni, csak felújítani szeretném a dolgokat. Szóval, bármilyen tanácsot szívesen fogadok.
-
kacsa7
őstag
válasz Swiss_audio #47025 üzenetére
Szia! Ment privi ilyenekkel.
-
Swiss_audio
tag
Sziasztok!
Végre bekerült a hifi. Tudnátok segíteni jó minőségű zenékkel amikkel be tudnám állítani a rendszert?
Előre is köszi.
-
Mikso
tag
Sziasztok!
Lenne egy régebbi (szerintem) Earthquake mélyládám, de fingom nincs hogy mit tudhat, mikori, működik, stb...
Gondotlam írok ide, hátha tud valaki segíteni .
Leszedtem a védőt, hasonlóan nézett ki,
http://www.sonicelectronix.com/pictures_new.php?id=38102&picture_id=797314
Csak annyi a különbség hogy a felirat és körülötte az anyag tapintásra plüsshöz hasonló anyag volt..
Továbbá, milyen erősítőt érdemes vennem, beszerelés nagyjából mennyi lehet, és lehet e utólagosan magát a mélyládát kezelő kapcsolót venni, hogy ki/be kapcsolhassam, vagy állíthassak az erősségén.Kép: http://prohardver.hu/dl/upc/2015-08/17/410227_jvsn0bduzceujryg_11868822_925772407482876_1379786284_n.jpg
Köszi!
-
nagyúr
válasz simi811118 #47022 üzenetére
A-a Nekem sajna csak egy kicx 6020-am van, az is a polcon Talán szeptemberben bekerül az autóba.
-
simi811118
aktív tag
Tboy !
Ugye neked volt canton szetted? T25 (titán dóm) volt neked hozzá? Ha igen, mondasz nekem valamit róla? Jó-rossz egyaránt jöhet -
simi811118
aktív tag
válasz Akos1994 #47006 üzenetére
A labdát oda faragod ahova kell, nálam eddig ez volt a legegyszerűbb megoldás erre a problémára. Be lehet vonni szövettel vagy le lehet fújni festékkel is. Egy egyszerű műgyantás történet már jó pár órás meló, és ha nem vagy jártas benne, akkor lesz mellé szentségelés is
[ Szerkesztve ]
-
Akos1994
aktív tag
válasz PiciPeti #47014 üzenetére
Nekem 90-es fordítóval is úgy ment csak be a fej, hogy egy fém fűrészlapot levágtam 10 centis darabra, és a műanyag kitámasztó szarokat (amik a DIN lyukban vannak,hogy meg akadályozzák,hogy a fej túlságosan becsússzon), fogtam és két ujjal benyúlva (szentségelve) lereszelgettem a fűrészlappal,mert még a fordítóval is útban volt,annyira kevés volt a hely.. aztán most éppen,hogy csak bement, szétfűrészelés után. Tragikusak tudnak lenni a gyári helyek néha. Legközelebb akkor szedem ki a fejet, ha eladásra kerül az autó vagy megy a bontóba..
Kigoi: A tükör háromszög teljesen lapos,egymással szembe néznek,a magas is nem egy gömb,hanem teljesen lapos, csak úgy tudom rárakni mindenfelé barkács tartó nélkül,hogy szembenéznek egymással és nem felém. Persze ha kitalálok valamit a beforgatásra, akkor már lehetnek ott,semmi akadálya..
-
LógaGéza
veterán
válasz tboy93 #47015 üzenetére
Építettem egy dobozt az erősítőknek (itt még a régi kábelekkel, rendezgetés előtt ), csak akkor még ugye másik kábelekhez méreteztem. A BT2 befér, csak azt a magasaknak szántam, nem a mélynek...
PiciPeti
Ennyit rontana a minőségen? Igazából nem gondoltam volna, hogy az a 2cm-nyi aranyozott fémdarab ennyit jelentene...[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz opeter70 #47007 üzenetére
Az a baj, hogy onnan is drágább a posta, mint a hús... Inkább rendelek eBayről, ezek szemre elég jól néznek ki. Gondolom ebből is kb mindegy, hogy milyen, egy kaptafára készül mind.
-
kacsa7
őstag
válasz mortalwombat #46989 üzenetére
Katie Melua nagyon betalált. Néha kicsit nyálas, de alapvetően irtó muzikális az egész
-
opeter70
senior tag
válasz LógaGéza #47000 üzenetére
Nincs valakinek 2db 90fokos RCA könyöke eladó?
Kácsáéknak van.
Akos1994: Én polisztirol (hungarocell) gömbbe faragtam bele a magasakat.
Előnye a teniszlabdához képest, hogy különböző átmérőkben lehet kapni, így jobban a rendelkezésre álló helyhez és magassugárzó átmérőhöz lehet alakítani.
Hátránya, hogy nem egyszerű lefesteni, mert pl. az akril festékek oldják a polisztirolt. Viszont ha sikerül valamivel alapozni, akkor festés után nagyon szép sima lesz a felület. -
Akos1994
aktív tag
válasz simi811118 #47005 üzenetére
Peugeot 106 (phase 2) a magasnak a háza pedig 45mm átmérőjű. "Peugeot 106 tweeter"-re is rágugliztam már, de olyan hű de jó ötleteket nem találtam..
-
Akos1994
aktív tag
Oda is fel tudnám rakni(fúrni), csak akkor szinte teljesen egymással szembe nézne a két hangszóró. Szóval valami megoldás mindenképp kéne, amivel be tudom forgatni őket..
simi811118: köszi, akkor lehet, hogy faragok egy tenisz labdát és addig rakosgatom különböző helyekre amíg a legjobb nem lesz,és utána jöhet majds egy végleges megoldás..
[ Szerkesztve ]
-
simi811118
aktív tag
válasz Akos1994 #47001 üzenetére
Google : tweeter installation
Egyébként valóban nincs olyan nagyon túl sok értelme feltenni fül magasságba. Nekem is ott volt, előnyöm nem.volt belőle, most kintebb és lentebb van.
Olyan autóban is ültem ahol a kilincs fölött volt a gyári helye, oda lett téve utólagosan is egy dt 284 -es. És mégis ott volt a szinpad a műszerfalon. Szóval nem biztos hogy ott lesz jó helyen.[ Szerkesztve ]
-
kigoi
senior tag
válasz Akos1994 #47001 üzenetére
A tükörháromszög miért nem jó?
Nem értem ezt a nagy A oszlop rajongást.
A oszlopon amúgy is sokkal bentebb kerül a magas így csökken az amúgy sem széles baloldal.
Nálam tükör háromszögben van,nem is gondolkodom A oszlopon és simi szerintem meg tudja erősíteni szombati hallózás után hogy a színpad így is kellő magasságra került valamint a tér is elég széles. -
Akos1994
aktív tag
Sziasztok!
Nem tud esetleg valaki külföldi fórumot ahol a felhasználók magassugárzó beépítési ötletei össze vannak gyűjtve? A oszlopom eléggé vékonyka, és teljes szélességében ívelt, nem nagyon lehet rá elhelyezni a magast.
Idáig a ping-pong labdás módszerről tudok, (footy kollégától így kaptam a szettet,csak elrepedt az egyik labda rögzítéskor.. ) illetve teniszlabdán még gondolkozom, de az se az igazi, az csak talán annyival jobb hogy rugalmasabb és jobban bírná.. Régen olvastam itt is egy csomó jó ötletet még, de most nem találom őket.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest