Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 4
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Le Mans Ultimate
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Steam topic
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Nem árt ha pontosítasz, mert akkor könnyebben érkezik az esetleges segítség.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
zsolt19900
őstag
tolatólámpa kapcsolóra tippelnem kellene, akkor a váltóházon lesz a motortérből látod, ha megy egy 2 eres vezetékes csati egy jeladóra (kb 17-19es villáskulcsos dolgot keress), na az lesz az
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
tboldi
nagyúr
1. Jobb híján másik szerviz, az éteren keresztül nem lehet diagnosztizálni egy feltehetően egyedi hibából eredő hangot. Ha teszem azt, nyelestengelycsapágy lenne, az nagyon jellegzetes lenne, azt könnyű leírás alapján beazonosítani, de most nem ez áll fent.
2. Elképzelhető, hogy a bajuszkapcsoló döglődik, meg kell vizsgálni multiméterrel, hol szakad meg az áramkör. A tolatólámpa külön áramkörön van, nincs összefüggés a kettő között, csupán véletlen egybeesés időben.
Biztosítéktábla: Kezelési útmutató nincs meg véletlenül? -
2ozzmexy
senior tag
Napi első elindulas előtti ellenőrzés meg volt!? Talán az egyik izzód vacakol ha még a halogén és nem raktad tele szabálytalanul LED-del...
A ropogás!? Hmmm, szilent lesz tippre, de egy futóműves megmondja."...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
2ozzmexy
senior tag
Ugye nem ferrobonddal tervezted megragasztani!?
Loctite 501/701 hő, pára, és Oszkár álló... Amúgy én csavarral vagy szegeccsel próbáltam volna meg egy fém persely kozdarabbal.
Vegyél újat, filléres tétel, nem ér annyit h útközben engedje el a ragasztás."...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
-
2ozzmexy
senior tag
Ezek szerint a pálca beleesett? Ugye nem azzal mentél? Legrosszabb esetben le kell venni az olajteknőt és ott lesz benne, de ahhoz ugye tömítés és olajcsere...
Én mágnessel próbálkoznék egy vékony darab dróttal, hátha úgy ki tudod húzni.
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
BBke
tag
Szia, ha nincs benne gáz, akkor a kompresszor sem kapcsol be, mert a nyomáskapcsoló nem érzékel nyomást. Mindenképpen meg kell keresni, hogy miért ment el a gáz. Tipp: A jobb oldali fényszórónál lévő cső szokott kilukadni, nem kell cserélni, javítható. Van olyan klimás ahol tudnak csöveket javítani. Persze ettől függetlenül máshol is lehet a hiba. [link]
[ Szerkesztve ]
-
2ozzmexy
senior tag
-
őstag
őstag
Be sem kapcsol.
A párátlanításhoz amúgy is az kell, hogy a hőcserélő hideg legyen, ezért csapódik ki rajta a pára, kvázi szárítja a rajta átfújt levegőt.Beépítő kerettel minden szabványos 2DIN beszerelhető, nem kell fúrni faragni.
Kapható a Swifthez kormánytávvezérlő adapter. -
knltuning
tag
Hello 2005 1.3 Swifthez ezeket hasznalom
Olaj mannol extreme 5w 40
Valto olaj Mannol 75w90 4+
Fekolaj mannol dot4Olajszuro 16510-61a01
levegoszuro 13780-62J00
Meg neha pollenszuro is kellene
Barhonnan megrendelheted
Hűtőfolyadék rozsaszin Favorit alu g12 elvileg a hivatalos mennyiseg 6.4 liter kell ez elore kevert tescoba veszem 7 litert ha marad es fogy ontok beleGyertya Denso IFRJ6 11 iridiumos gyertya elvileg ez a gyari barhonnan rendelheted
Akksi Banner Starting Bull 45Ah 400A jobb+
Fogyasztas sok minden lehet azt inkabb szerviz nezze meg...
-
őstag
Szia,
Az extrém fogyasztással keress meg egy szervizt, távolról nehéz megtippelni.. de ha kellene, én laikusként mondjuk a lambdaszondára voksolnék. De ebben a szerviz fog segíteni
Továbbiak:
Attól függően, hogy te vagy a szerviz szerzi be az alkatrészeket van egy jelentős különbség az árakban, de én pl innen szoktam rendelni - ha találsz olyan szervizt, aki még vitt alkatrészekkel dolgozik:- Olaj és olajszűrő csere + Légszűrő és Pollenszűrő csere gyári szűrőkkel 20,5k, utángyártottal 13,5k
(4 liter Eneos Premium Hyper 5W40-es vagy 5W30-as olaj)- Fékfolyadék csere + Váltóolaj csere: [link] (váltóolajból mondjuk nekem Castrol van)
- Hőtőfolyadék csere - random fagyálló + munkadíj
- Gyertyák cseréje - [link]Munkadíj teljesen szerviz és város függő, az anyagárakat így nagyságrendileg látod.
Alkatrészekhez javasolt még a kauffer vagy a kovácsautót (?) szokták emlegetni talán, nézz körül hátha máshol jobban jössz ki.
"... and I hope you have a great day!"
-
PeterPH
senior tag
Ha teletankolással ellenőrizted, az kizárja a szintjelző hibáját.
Ilyen szitű szivárgást nemcsak látni, hanem érezni is lehetne, durva benzinszag formájában. Viszont továbbra is ezt tartom a legvalószínűbbnek.
Ennyit fogyasztani szerintem képtelen az 1.3 (nem pillanatnyilag, hanem átlagban), kivéve esetleg versenypályán. -
dnelb
veterán
-Kódot törlöd műszaki előtt és kész
-Kuplung kuka, hamarosan csúszni fog, onnantól max 5e km és csere. Gondolom városi autó volt, nekem ugyanígy 120e nel. már fent fogott, 125 körül megcsuszott, és 132nel cseréltem, de ott már nem tudtam előzni annyira csúszott
-az egy kamu riasztó villogó
-olajat én 10w30at raktam gyárit, de nézd meg tudja e normákat és jó lehet[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest