Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz marcusa #65692 üzenetére
És azon kívül hogy veszel a steam-en játékot mit tudsz vele kezdeni?
Úgy értem hogy szeded ki a pénzt?
Azt hogy vegyél játékot másnak jól hangzik csak a megvalósítás , -10-20%-os áron érné meg a vevőnek és nem ilyen 3-5€-ba kerülő játékok esetén, persze ha máshol nincs akcióba mert máshol biztos olcsóbb mint a steam rendszerében
Steam-es játékot legdrágábban a steam-en lehet megvenniNekem is van vagy 45€, de semmit nem tudok vele csinálni , mert játékot nem veszek magamnak a steam rendszerében mert nagyon drága , talán most lesz egy két elárazás, vagy valami 4-es pack amit megveszek és három másik ember meg elutalja a összeget
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
ViharVadász
őstag
válasz Joe Swanson #65694 üzenetére
Szia!
Korábban (reggel) a Steam Store-ban 75%-ért volt kapható, ha vársz lecsaphatsz rá tuti megint újra[ Szerkesztve ]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Arkennys
addikt
válasz Joe Swanson #65694 üzenetére
7 kulcsért lehet találni már
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
De4d
őstag
elindult tegnap ez a summer sale, de még nem tudtam körbenézni hogy is van ez.
Azt kérdezném hogy van 1 napig akció pár game-re következő nap jön az új, olyankor amikre volt azok megszűnnek? Vagy a 2-al kiegészül az akció?
Ugyanez lenne a kérdésem a villámakcióra is ami ugye csak 8 óra.
Illetve egy ilyen summer sale meddig tart 1 hét? Vagy egész nyáron? Hogy szokott ez lenni?Minden jó, ha a vége jó!
-
Joe Swanson
senior tag
Sziasztok! Valve complete pack várható -50% nál nagyobb leárazásra?
-
marcusa
addikt
Én is szeretném megköszönni Csabának a tippet a summer kártyákról!
Nekem ~170€-m volt wallet-ben, feleségem accountján nem egész 10€, vettem ~900db kártyát és most az enyémen 260€, feleségemén 70€ van . Én kicsit biztonságosabbra vettem a figurát, 30-35cent között adtam el őket, talán majd a téli vásárkor nagyobb rizikót bevállalok:-)
-
Plebi
senior tag
Én még nem adtam el, de ahogy néztem jól tettem, mert most már 0,30 tegnap még csak 0,23 volt a 10-es kártya ára..
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
Bad Pritt
félisten
Tehát akkor a csajozáson túl volt értelme kicsutkáznom a Deus Ex kitűzőt. Csak azzal léptem 4 szintet, hogy azt megcsináltam, így lettem 12-es. Mondjuk egy szavazásról lemaradtam de sebaj, remélem az underrated nyer, kéne a Rage meg a Bulletstorm.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Ace owner
addikt
Én most kapcsolok hogy csak lvl 2 vagyok szóval hiába szavazok..
Galaxy Fold 4
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megkaptátok a 3 szavazásra kártyát? Én nem
(#65682) ayo
Nem, nem szóltam.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Arkennys
addikt
-
NyMRooD
őstag
Köszi az infót, télen szerintem meg is játszom. Akkor bejött nektek Csabával, pedig sokan mondták, hogy nem fog így működni.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Ace owner
addikt
2 euróból szerintetek lehet bármennyi hasznot is csinálni? Kártyám 0-n van és nem is akarok tölteni rá
Galaxy Fold 4
-
törölt tag
Wolves of Steam Market
Úr isten ez nagyon rossz így hogy nem látom mi a legalacsonyabb ár. Nem lehet pont jó áron eladni. 0.34-et írt minimalnak aztán a kártya oldalán meg már 0.27 és alatta több mint 1000 ajánlat volt. Végül 0.24-ért el tudtam adni de hát ez borzalom így
Hát ez a vásárlás is milyen szörnyű. Nem is értem hogy működik. Mi ez a trend hogy minden technikai cég mindent folyamatosan ront el?
[ Szerkesztve ]
-
eami
Topikgazda
válasz NyMRooD #65671 üzenetére
szerintem elég ha csak kicsit vissza olvasol. steam előtti héten olyan átlag €0.17 körül adták el a kártyákat, ha szerencséd volt akkor kicsit alatta is meg lehetett csípni jó párat. Már akkor mondtuk csabaval, hogy sale első napján meg fog ugrani az ára a kártyáknak és úgy is lett. Tegnap este volt olyan időszak amikor €0.5 körül mentek, amiből olyankor €0.43 amit a levonások után megkapsz. Tehát minimál matek.. ha 0.17ért vetted és 0.43at kapsz érte első nap akkor kártyánként a nettó nyereség 0.26 euro. vagy azt is mondhatnám hogy meg 2,5x-ezted a wallet pénzed. Persze ez csak egy rövid időszak volt tegnap, de még most is kb 2x lehet visszakapni mint amennyiért sale előtt meg lehetett venni. Én is és Csaba is írta itt korábban, hogy érdemes eldönteni mennyit akar költeni sale alatt aztán annyi értékben kártyákat venni mert vagy bejön vagy csak nagyon minimális veszteséget kell elkönyvelni. Én ~150 kártyát vettem sale előtt, amiből eddig 120 ment el, 30 meg nem tudom hova a fenébe tűnt, pedig még jelenlegi árfolyamon is érne ~€9.
A durva az, hogy ennél még mehetett volna simán feljebb is, de idén először nem a már kirakott kártyákat nevezték át, hanem 1x visszapakolták mindenkinek inventoryba és ott nevezték át. Utána pedig szenvedés volt minden újra felrakni, mert 20 másodpercenként dobott egy hátast a market. Aztán pár órával később meg ráeresztették a group ordert ezekre a kártyákra is, amit szemmel láthatólag nem nagyon tud a többség használni, ezért is stagnál most szerintem €0.3 körül a kártyák ára. Meglátjuk mi lesz pár perc múlva ha beérkezik az első ingyen kártya hullám a szavazatokat követően
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
NyMRooD
őstag
Ha nem túl személyes, leírnád légyszi, hogy mennyit fektettél be és mennyit kerestél, illetve, hogy csináltad és mi lesz a folytatás? Konkrétan az ss alatti piacolás rejtelmeire lennék kíváncsi, majd ws-en eljátszanám én is. Esetleg ha itt off lenne akkor privátban is jó, köszi.
Hokunda: a végén miért éri meg újra venni?
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
törölt tag
Ezeknek a summer kártáyknak 30.-a fele, fel vagy lefele fog menni az áruk?
-
eami
Topikgazda
arra valakinek tippje hogy mit lehet tenni hogy ha marketről levettem ~30 kártyát, de inventoryba nem jelent meg?
-
Ace owner
addikt
Mit vegyek amit eladhatok majd kicsit drágábban? Nagyon új vagyok a steam trade világában, de a walletem gyarapítanám kicsit. JElenleg 2euróm van.
Galaxy Fold 4
-
eami
Topikgazda
Csaba már úton van vmi exotikus szigetre :-D
de gondolom bejott neki. én is majdnem megharomszoroztam a belerakott pénzt. sikerülhetett volna jobban is ha nem trefal meg minket a steam 2x is... visszarakni inventoryba mindent, majd kicsit később bevezetni az új marketet amit a többség nem ért, annyira nem volt szimpatikus húzás.
-
bul07
nagyúr
válasz djculture #65663 üzenetére
Az lehet hogy a vevőknek jó , de így is hamar estek a kártya árak most meg lehet még gyorsabban fog
Bár még nem is nagyon értem az új rendszert na majd ha lefordítják
El ne felejtsétek aktualizálni a Kívánságlistát, nekem régi a lista és azt vetem észre hogy közben egy kettő ingyenes lett
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a választ , eladtam mind a 5db-ot
Majd utolsó napon veszek egy szettre valótKinek hogy tetszik az új piac?
Nekem nagyon nem , hiányzik a listázás
Mindig megnéztem hogy legkisebb áron mennyi van kirakva , mert ha sok akkor egy centel alá raktam ki a dolgokat hogy elvigyék , de most ezt nem tudom megtenni, meg azt se nagyon vágom hogy mennyi a legkisebb összegAmúgy hova lett mindenki?
Tegnap 23órátol kihat ez a téma , nem értemKíváncsi lennék hogy Csaba jól járt e a kártyákkal, ha már megosztotta hogy rengeteg kártyát rakott ki
[ Szerkesztve ]
-
gézu
őstag
Megvettem a Far cry 3-at, indítom, erre telepíteni akarja a uplayt. Normális ez így? A steam a uplayen keresztül futtatja a játékot? És most telepítsem a szar kliensüket, hozzak létre benne fiókot etc.?
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
bul07
nagyúr
Mi ez az új piaci kinézet?
Azért kár hogy nem lehet most már listázni a tételeknél(vagy én nem találom)
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Megéri most eladni a Adventure kártyákat?
Igen vagy nem( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
gmx9
aktív tag
Korábban írtam, hogy eltűntek a tf2-es fura tárgyaim, de ahogy várható volt, megoldották és újra megvannak. Csak szóltam ha más is észrevette és megijedt vagy ilyesmi, akkor ne aggódjon.
Az első napról röviden: egyelőre nem fogott meg semmi, de elfogadható kezdés volt. A kártyák ára amúgy kezd az "egekbe szökni", ha azt vesszük, hogy sokan az elején 0,08-0,10 euróért rakták ki. Bár most már az is biztos benne van, hogy elterjedt a hírük.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
artiny
őstag
lehet az tudni elore hogy mik leszenek leszallitva most a nyari akciokon belul?
[ Szerkesztve ]
-
-
szami777
addikt
a sima riptide az, így gondolom ez is.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Arkennys
addikt
úgy imádom hogy még pipáld ki minden oldalfrissítés után a feltételek elfogadását, majd nyomhatsz a kicsi vétel gombra. na eddigre bszhatod hogy bármi olcsón felkerült a tied legyen
-
Hokunda
senior tag
Biztos, hogy vak vagyok de, hogy lehet behozni azt, hogy az összes játékot mutassa 5 eur alatt? Ha nincs sale akkor mindig az arcomba teszi, de most csak 100 dbra korlátozza. Szóval merre van a fül?
-
Zamery
senior tag
válasz maross #65592 üzenetére
Nálam 100db van, az is mind visszakerült a tárgytárolóba.
De nem baj, szépen fel kell tenni egyesével megint. Mondjuk 1500-nál ez nem lesz egyszerű, de gondolom erre van a script. Én 17-18-19 centekért vettem darabját, meg kraftoltam ~20db-ot. Most 33-37 centekért mennek.https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
addikt
válasz Pocok256 #65574 üzenetére
Igen és igen, mert napiban vannak. Sale alatt nem lesz rájuk jobb akció.
(#65630) Karmko: hozzáadsz egy könyvtárat, ahová majd át akarod tenni. Átmozgatod oda, Steamen belül uninstallálod, aztán installálod az új helyre. Mivel már ott van a tartalom, ezért végigellenőrzi, és megúszol egy csomó letöltést.
Egyébként nem kell félned hogy elveszik rangod vagy tárgyad, mert nem a játékon belül tárolja, hanem az accodhoz tartozik. Ahhoz meg ott van a központi szerver.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
adamikus
tag
Nyomjátok a szavazatot Community's Choice-on az Action - RPG kategóriára, hogy az akcióban minél többen megismerjék kis hazánk videojáték gyártásának gyümölcsét, az Incredible Adventures of Van Helsing 2-t
-
warcat
veterán
Közben amúgy lecsapott az amazon kismillió pricematch keretében nézzetek rá isthereanydeal-en.
EA: It's in the crate!
-
sagem
addikt
-
ruti
Közösségépítő
válasz morvaigaben #65600 üzenetére
re, hát bocs, nem nagy az érdeklődés a csapatverseny iránt
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
adamikus
tag
válasz Rabbitf_24 #65620 üzenetére
Engem klienssel beenged, de weben nem. Elküldi a kódot, de azt már nem tudom sehova beírni az weboldalon, mert az írja "Sikertelen bejelentkezés". Biztos rendszerhiba, Sale indulásnál mindig omladozik a Steam.
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
válasz Rabbitf_24 #65620 üzenetére
Csöppet le van terhelve. Az is előny, ha nem freemailes címet használsz.
érdekes: az oldal nem engedi kiírni valamiért, hogy f*r*e*e*m*a*i*l
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
warcat
veterán
válasz Csapoati #65619 üzenetére
Nézz rá egy adott kártyára is,és tekerj el az első lapról! Másodpercenként ürül akár a teljes első rész,iszonyat nagy forgalom van.
Épp azért adják el sokan ár alatt,mert csak ennyire nézik meg,vagy ami mégrosszabb az alá árazzák,amit inventory nézetben ír nekik.[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz Csapoati #65619 üzenetére
de venni nem fogsz tudni bármilyen gyorsan mész rá, már elkeltet dob ki rá mókás most ez még, nekem is elvitték közben az utolsó kártyát, tán másfélszer annyiért összességében mint amennyiért vettem őket
-
Rabbitf_24
addikt
válasz Rabbitf_24 #65586 üzenetére
Még mindig semmi, valami gond lehet a rendszerrel?
-
warcat
veterán
Ahogy nézem,feléledt a market,és tisztulnak az árak. 0.30 és felette járnak a kártyák,viszont rengeteget láttam elkelni 0.1-0.15 környékén,aki bottal vásárolgatott jó sokat kaszálhatott.
-
fuwiradis
aktív tag
na, részemről van vagy két tétel, ami érdekel meglátjuk lesznek-e olcsóbban. GOG vásárán már megvettem pár dolgot, ami érdekel, szorítok, hogy steam-en ne legyenek már olcsóbbak.
ami meg ezt a kártyás marhaságot illeti, pár cent majd jó lesz a 3 szavazásonként összejövő kártyák eladási árából a várt két cím árába belepótolni.
-
Edorn
senior tag
Lehet regisztrálnod kell... Csak mert miközben nézegettem láttam többen is írogattak bele...
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
nzozz
aktív tag
Summer sale alkalmából már megint nem működik a Steam rendesen....
-
Heavyrain
őstag
válasz morvaigaben #65600 üzenetére
Megosztásnál állísd be,hogy mindenkinek engedélyezed a szerkesztést.
Ja,már megelőztek.[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
-
DeFranco
nagyúr
Sok kis multireges most rosszul jár, legalább 5-ös szint kell, hogy a szavazásra vagy a színescsapatba adjon kártyát, alatta nem ad semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest