Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
Éééés csak meg érkezett steamre a Watch_Dogs
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
-
VGYke
addikt
Hmm.... Vista alatt a "gyári" lemez működött, játszottam vele. Ha jól emlékszem, 3,3 éve, amikor először telepítettem a win7-et, a COJ játékkal kezdtem a játék teszteket, mert akkor még nem sok DX10-es eredeti játékom volt. Ha jól emlékszem, problémák voltak a futtatással, de hogy mi, arra már nem emlékszem.....
Ezért is gondoltam azt, hogy inkább most fizetek 1,5 doboz cigi árát a játékért és azzal nem lesz probléma.
De ha lesz[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Most jóárosítva van a Call of Juarez (legelső). Ezt írja a steam rendszerkövetelményként: "Windows® 2000/XP (kizárólag), 2.2 GHz Pentium® 4, AMD Athlon™ 2400+..." aztán a végén: "DirectX 9.0c vagy magasabb"
Kérdésem: A "kizárólag" mire vonatkozik? A Win2000/XP-re, vagy a proci felsorolásokra? De ha a procikra és a vessző rossz helyen van, akkor miért nincs Vista, Win7-8. felsorolva? Mert elég érdekes lehet DX9.0c-nél magasabb 2000/XP-n...
Tehát Win7 alá meg merjem venni?Másik kérdés: nekem meg van ez a játék, egy ősrégi, legelső DX10-es nVidia GTX6800 kártyához kaptam mellékletként, csak az eredeti lemez "gyári" kódját nem eszi meg a steam. Ilyen van, ha árulja a játékot?
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
wjbhbdux
veterán
Nem valószínű hogy lesz megoldás, jogukban sem állna a rendszerükön kívül hozzáférést biztosítani mások játékaihoz. Az egész csőd esetén megjelenő "offline steam patch" legenda még azokból az időkből származik, amikor csak valve játékok voltak rajta mint a HL2 és a CS, azoknál nyilván megoldhatnák.
Ha vége, akkor vége, mint pl. most nyáron a games for windows live esetében, van egy határidő amíg megy a letöltés, aztán gg.[ Szerkesztve ]
/s
-
SRII
őstag
compass1997 : egy nem is megtette volna ,szerintem megkímélted volna magad ennyi billentyű lenyomástól.
wjbhbdux
genndya másodikra viszont jobban kíváncsi vagyok, biztos van egy olyan megoldás amivel megőrizheted a játékaid..
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
addikt
Az elsőre pedig az, hogy ha legálisan megvetted, akkor megmarad, legfeljebb más már nem tudja megvenni (pl. most a Bulletstorm, már nem kapható, de akinek megvan attól nem veszik vissza).
Legálison pedig azt értem hogy nem sefteren keresztül, lopott bankkártyával, mert akkor viszont kíméletlenül leszedik az accodról.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
SRII
őstag
még egy apróság!
1;
mi van akkor ,hogy ha a megvett játékod törlik steamról?(megszűnik a cég, pereskednek egymással, világháború van , terrorizmus - mi tudom én) akkor ha a steam leveszi a játékot az oldalról egyéb okok miatt akkor még neked -nekem megmarad ugyan úgy a megvett játékaid között, nem?2; mi van akkor ha összeomlok a rendszer, nincs steam (megszűnni látszik)egyéb okok miatt megszűnik a cég, pereskednek , világháború van , terrorizmus - mi tudom én
Akkor azon értéket amit beleöltél, elvész? semmi játék nem marad meg?[ Szerkesztve ]
-
válasz kriszpontaz #62881 üzenetére
szuper, akkor beuzemelem.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
válasz marcusa #62878 üzenetére
Oh, akko' nem. Koszi mindenkinek.
szerk: sot, ujabb verzio is jo nekem: az lehet hogy o jatszik valamivel, en pedig csak online vagyok? Igazabol nekem csak a chat fontos a sajat gepemen.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
marcusa
addikt
-
Heavyrain
őstag
Egyszerre csak egy ember használhatja az accountot.
-
Edorn
senior tag
válasz maross #62873 üzenetére
Egyszerre csak egy ember játszhat. Kivéve talán ezzel a z offline trükkel...
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
-
SRII
őstag
válasz kriszpontaz #62869 üzenetére
Nem semmi infot kaptam most, nagyon hálás vagyok érte.
Nagyon hasznos volt, és ki is aknázom a lehetőségeit.Igen tudom , de ettől nem félek 20 éves barátság van már a hátunk mögött..(persze ez még nem jelenthet semmit )
De köszönöm a figyelmeztetést(nem szoktak ingyen játékokat adni ,végleg steamon? origin van ilyen !)
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Egyre figyelj de arra nagyon, hogy ha az az egyén, aki a fiókodat használja online játékban csal, az automatikusan VAC BAN-t kap, VELED EGYÜTT!!!
(#62870) Edorn : most olvasom hogy tényleg nem BETA. Lemaradtam, BETA óta használom, viszont a leírás alapján távolról is lehet engedélyt kérni.
[ Szerkesztve ]
-
Edorn
senior tag
válasz kriszpontaz #62869 üzenetére
"Játékot megosztani van lehetőséged ha csatlakozol a Steam Family Sharing csoporthoz és kapsz BETA hozzáférést."
Ez egy ideje már kilépett bétából és mindenkinek van rá lehetősége - csoporthoz csatlakozás meg minden egyéb bűvészkedés nélkül. Pont ma próbáltam ki én is. Egy valamit sajnálok: hogy nem lehet rábökni egy barát ikonjára és engedélyezni neki a hozzáférést. hanem helyette nekem be kell jelentkeznem az Ő számítógépén és engedélyeznem kell ott a hozzáférést... Sokkal gördülékenyebb lenne, ha egyszerűen ikonra kattintva engedélyezhetném neki... No de ez legyen a legnagyobb bajom... :-)
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
kriszpontaz
veterán
Játékot megosztani van lehetőséged ha csatlakozol a Steam Family Sharing csoporthoz és kapsz BETA hozzáférést. Ez a csoporthoz csatlakozás után kb. 1-2 hét.
Ha ez megvan annyi teendőd van, hogy a haverod gépén belépsz. BETA-ba kapcsolod a klienst, az frissíti magát. Majd a saját felhasználói fiókoddal belépsz újra és a beállítások alatt engedélyezed a számítógép hozzáférést a játékkönyvtáradhoz (felhasználói fiókot engedélyezel, tehát a haverodnak azon a gépen előtte legalább egyszer be kell lépnie a kliensbe).
Enélkül az engedély nélkül hiába telepítesz fel játékot az Ő gépére nem tud vele játszani, csak megvásárlási lehetőséget kínál fel neki a kliens.
Ha ez megvan kilépsz a Steamből, és bejelentkezteted a haverodat. Amint bejelentkezett látni fogja a megosztható játékokat ami a te könyvtáradban van (nem biztos hogy mindet mert ha külső DRM-es a játék pl. Uplay (Assassins Creed), vagy GFWL, azok nem látszanak).
A játékokat amik meg vannak osztva letöltheti, telepítheti, játszhat vele, saját achivementjei lesznek és saját felhőmentése.
Multizhat is vele, de csak egyedül, veled együtt nem, mert:
Ha hazamész, belépsz a fiókodba látni fogod ha épp játszik a te könyvtáradban lévő játékkal, és használja a fiókodat, erről értesítést kapsz.
Amint indítasz egy játékot, kap egy figyelmeztetést a haverod hogy át fogod venni a könyvtár használatát, van 10 perce hogy lementse a játékállását és kilépjen.
Tehát kilépteti mindenképp ha te a fiókodat használatba veszed.Ezt ki lehet küszöbölni azzal hogy ha a haverod leszedi a te könyvtáradból azt a játékot amit szeretne, telepíti, majd OFFLINE módba kapcsolja a kliensét. Onnantól zavartalanul játszhat a játékoddal, még ha te be is lépsz, viszont természetesen multizni nem fog, de az achivementjei és játékállása a legközelebbi online bejelentkezésével szinkronizálódnak a Steammel.
Én így osztom meg az összes haverommal a játékkönyvtáramat.
Maximum 10 felhasználóig működik.
[ Szerkesztve ]
-
SRII
őstag
Sziasztok!
ismét egy kérdésem lenne hozzátok
Van már steamon játékom (hála nektek!) ha én elmegyek a haveromhoz belépek az ö gépén a saját steam accomba és letöltöm az egyik már meglévő játékomat,hogy ö is tudjon játszani vele akkor ez lehetséges?És ha ez megvan , hazamegyek és belépek a accomba és pl én is megnyitom ugyan azt a játékot akkor ez lehetséges, vagy egyből bann?
nubreed ez lett volna a következő kérdésem! minek rakja tele nekem szemétel mikor a játékokat akarom ott látni!
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Sziasztok!
A Steam kliensen időről időre megjelennek (én a grid nézetet használom) a már megvásárolt játékaim között a listában a Steam hülye ajánlatai, csak ugye a play helyett install lehetőség van ezeken, ha föléjük viszem az egeret. Hogyan lehet letiltani ezt a funkciót, hogy ne jelenjenek meg egyáltalán ezek az ajánlatok? A játék listámban csak és kizárólag az már megvásárolt játékokat akarom látni, semmi mást.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
csaba951
veterán
válasz phenomHUN #62860 üzenetére
Hasonló probléma: just received a gift and already redeemed?
Tegnap este amikor néztétek, nem működött a giftek és itemek beváltása. Mostanra már rendezték a helyzetet. Próbálja meg újra az ügyfeled! Menni fog, gond nélkül! -
phenomHUN
senior tag
válasz kriszpontaz #62862 üzenetére
Persze, próbáltuk azt is. Sebaj, Support csak tud kezdeni vele valamit.
-
cskamacska
addikt
válasz djculture #62854 üzenetére
Az az első rész lehet, MoWAS 2-3 hónappal a digitális után jelent meg lemezen, így elvileg a MoWAS2 sem jelent még meg dobozosan, megjelenés a digitális után lett volna, de nem lesz amíg nem készül el.
Starforce a sorozat legelső 2004-es Soldiers: Heroes of WWII részén volt a Codemasters jóvoltából, pont amikor a legdühöngőbb lemezevő-Windows gyilkos korszakát élte, de az Ubisoft féle Faces of War óta elvileg minden játék SecuROM védelmű, illetve az sem, mert az 1C-Valve összeborulás okán a Steames változatokból kivágták a plusz DRM-et, és a MoWAS-tól kezdve a multi kóddal aktiválhatók az újabb Men of War játékok a Steam kliensben(a DLC-t nem is lehetett máshol elérni a GOTY kiadásokig), a MoWAS2 pedig egyenesen Steamworks játék lett.
Lényeg az, hogy gond nélkül be lehet pakolni Steambe a kapott kódot, és akkor "csak" annak kell futnia.
De külön poén a MoWAS2-nél, hogy a AllowCrossRegionTradingAndGifting egy Steamen belüli cserére és ajándékozásra vonatkozó korlátozás, bárhonnan beszerzett MoWAS2 kódot ugyanúgy lehet aktiválni a németeknél is, mintha a sarki boltból vették volna nyolcszoros áron, nincs igazi régiózár a játékon.Persze ez engem nem boldogít, van egy használhatatlan ajándékom, a Steam Support és a fejlesztők pedig gazembernek, de minimum hülyének néznek. Bezzeg, ha kulcsként veszem egy afganisztáni cédékulcsbótban két tevehere áráért, nem lenne ilyen gondom.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
phenomHUN
senior tag
Ilyet látott már valaki?
Ma gifteltem egy PayDay 2-t, ami látszólag sikeresen átment - a fogadó viszont nem tudta aktiválni az accountján, gift inventory-ja üres. Gift history-ban nálam könyvelve van, nála viszont (elvileg) semmi nyoma az egésznek.
Support természetesen zargatva lett, ők biztosan kezdenek majd valamit a dologgal, csak érdekességképp írtam ezt a hozzászólást, mert ilyenről még nem is hallottam.
[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
Előrendelhetővé vált az Age of Mythology: Extended Edition, 22,39€-t kérnek érte [link] Megjelenési dátum: május 8
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Edorn
senior tag
"Steam Családi Megosztás"-al kapcsolatban lenne kérdésem:
Gondolom, ha egy gépen van két külön windows felhasználói fiók, akkor teljesen jól működik. Megosztó saját win fiókjában megosztja a játékot, a másik win fiókban, meg "kölcsönkapó" játszik vele... Ezzel gondolom nincs gond.
Viszont az is működik, hogy csak egy windows fiók van, ahol mint megosztó belépek a steam fiókomba, megosztom a játékot, majd kijelentkezek a steam fiókból. Aztán akivel megosztottam a játékaimat ugyanazon win fiókban belép a steam fiókjába és játszik a játékaimmal? Nem keverednek a beállítások, vagy bármi?
-
djculture
félisten
válasz cskamacska #62853 üzenetére
Akkor hogy mondjak jobbat is az oroszoknál a teljes játék kapható dobozos kiadásban azt mondta az orosz haver nráadásul nincs is rajta steam logó hanem a kedvenc starforce -os védelemmel van ellátva.
Nem nagyon lehet felfogni hogy ilyenkor mivan -
cskamacska
addikt
válasz csaba951 #62849 üzenetére
A klasszikus több subid-s régiózár még hagyján, de a leggusztustalanabb az AllowCrossRegionTradingAndGifting szívatás. Ezt bárhova kapásból be tudják állítani, és azonnal érvényes minden fel nem használt giftre, és megakadályozza a régiók közti cserét is.
Mind a Steam, mind a fejlesztő utána arra hivatkozik, hogy a cserezár miatt más régiójú korlátozott ajándék nem is lehetne a tulajdonomban, "nem értik mi történt", az fel sem merül, hogy korlátozás előtt jóhiszeműen lett cserélve a játék. Fejlesztők váltig állítják, hogy a gonosz Steam önhatalmúlag alkalmazta ezt a korlátozást, és ők "semmit nem tudnak tenni az ügyben", Steam support pedig játssza a hülyét, mikor épp óhajt válaszolni.
Egyébként a Men of War: Assault Squad 2-ről van szó, ami még a február végi régiózár őrületben kapta a zárat, de a többi érintett játék illetékeseitől eltérően az egyébként kvázi indie fejlesztők nagy magasról tesznek a zár levételére. A játék orosz 1C kiadója elérhetetlen(mindig is az volt), de kizárt hogy annak köze lenne bármihez, mert soha egy játéka nem volt korlátozva Steamen.
Van a játéknak egyébként egy másik érdekessége is, talán az egyetlen játék, amelyik Steames kész játékként előrendelhető volt online boltokban, ehhez képest "megjelenéskor" egy Early Access bétát kapott az ember(ami azóta WIP).
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
bigyo108
aktív tag
Tuti, hogy "támadják" a szervereket , vagy mást nem tudok elképzelni .
[ Szerkesztve ]
A PC visszafelé MINDIG kompatibilis lesz,.... MINDENRE!! :)
-
csaba951
veterán
Market már megint viccesen nézz ki! Érdemes belenézni gyakorlatilag bármelyik termék ajánlati listájába!
-
csaba951
veterán
válasz phenomHUN #62848 üzenetére
Hát én nem lennék ilyen megértő! A Steam által felügyelt/üzemeltetett rendszert használtad végig. Cseréltél valakivel, akinek ugye nem ismerheted a személyazonosságát vagy hogy egyáltalán melyik országban is él. Nem mellesleg ez teljesen lényegtelen a csere szempontjából. Csere lement rendesen. Erre utólag belenyúlnak (Steam/kiadó) és használhatatlanná teszik a giftedet.
Az rendben van, hogy mostantól nem tudnál cserélni/ajándékozni egy ilyen giftet, tehát ilyen nem is kerülhet már hozzád. Az viszont a Steam/kiadó sara, hogy ezt a korlátozást utólag érvényesítik a már eladott példányokra is. Erre egész biztosan nincs joguk!
Egyébként rengeteg hasonló helyzetben meg tudták már oldani a dolgot! Egyszerűen csak a mostantól eladott példányoknak fel kell venni egy új azonosítót az adatbázisban, amire érvényesítik a korlátozásokat. Így az új eladások már a korlátozott változatot, a régiek pedig a korlátozás nélküli változatot tartalmaznák.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
eami
Topikgazda
válasz csaba951 #62845 üzenetére
csak hogy senki sem fogja komolyan venni... mindenki arra gondolna hogy biztos olcsón akarta megúszni, hát ez volt az ára (főleg úgy hogy be sem aktiválta amikor megkapta, sőt az még azt is feltételezhetné hogy üzletelni akart vele később).
Persze szó sincs ilyesmiről, csak sokaknak juthatna ez eszébe.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz phenomHUN #62838 üzenetére
Ez azért megérne egy levelet a Steam Supportnak! Amikor cserélted, akkor még "törvényes" volt, most meg hirtelen nem tudod használni. Cseréljék be egy olyanra amit lehet használni vagy fizessék vissza az árát! Az nem megoldás, hogy ezt old meg magad, hiszen elcserélni cserélni/ajándékozni sem tudod a giftet.
Majdnem biztos vagyok benne, hogy le fognak vele pattintani. Ekkor viszont tele lehet ezzel sírni az ismert fórumokat/facebookot. Mert ezzel most téged lényegében megloptak (Steam és/vagy kiadó) ezzel a játékkal!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz cskamacska #62834 üzenetére
A konkrét okot és indítót nem lehet tudni tényleg, hogy most a kiadó vagy a steam mondja fel a szerződést és veszi le a játékokat. Szerintem optimistán az előbbi az esélyes, tehát a kiadó/fejlszető kéri az eltávolítását.
Ennek lehet több oka is, mint a múltból is látható, van hogy jogvita van, licensz szűnik meg stb stb.
Jelen esetben a GFWL megszűnése is lehet ok, ugyanis számos játék aktiválásához is kell, nem csak hogy online játszani tudj. No most ha lelövik az aktiváló szervereket is akkor nem tudod aktiválni sem és így játszani sem tudsz vele utána -> eladhatatlan -> le kell venni időben mert csak bajt okoz.
Azok a játékok amiknél kivették vagy másra cserélték eddig mindig visszakerültek, vagy átváltoztak.
Amiknél ez nem lehetséges azok meg megszűnnek létezni és ennyi volt a pályafutásuk.
Örök hozzáférést senki sem ígért, csak azt hogy X ideig játszhatsz velük.Nyilván amíg az adott leállás nem történik meg nyáron nem tudjuk mi lesz ezekkel.
Azokkal a játékokkal amik pedig minden telepítéskor aktiválást igényelnek tényleg játszhatatlanok lesznek.
Nem tudom mennyi ilyen van a GFWL játékokon belül, de szerintem jópár.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
phenomHUN
senior tag
Ace Combat Assault Horizon - Enhanced Edition
"Ace Combat Assault Horizon enhanced Edition title Update - Game for Windows Live functionalities replaced by Steamworks funtionalities."
Úgy tűnik visszakerült a Steam Store-ba a játék, emellett kapott egy 'fincsi' régiózárat is.
A tegnap még minden gond nélkül aktiválható giftem is kapott egy felkiáltójelet.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Melyik Humble Bundle játék kártyás a mai felhozatalból?
-
cskamacska
addikt
válasz genndy #62826 üzenetére
"GfWL megszűnése miatt"
[citation needed]
Wolverine: "emiatt játszhatatlan lett"
[szintén]
GfWL tényleg az ördögtől való, de jelenleg még működik, és ténylegesen nem is tudjuk mi lesz vele. Azt meg pláne nem tudjuk, miért kerül le a Steamről egy-egy játék. Itt egy lista, légyszíves sorold fel azokat amik azért kerültek ide, mert nem indultak el a GfWL miatt.
[ Szerkesztve ]
-
fuwiradis
aktív tag
Elnézést hogy itt kérdezem: Bioshock 2 magyarítását próbálta valaki steam-mel? Ugyanis rögtön egy hiányzó regisztrációs bejegyzésre való panaszkodással indul a telepítő. Egyébként nem tudom, hogy mivel van benne multi, ha oda felmegyek magyarítással, akkor a VAC nem dorgál meg érte?
-
Ryder62
őstag
Bulletstorm lekerült steamről?
-
Wolverine
félisten
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz #69059072 #62821 üzenetére
Valoszinuleg csak hibas letoltes volt és/vagy az ujratelepites kellett. Nekem sem a C-n van a steam. De a lényeg hogy megoldódott.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz #69059072 #62813 üzenetére
Esetleg hibás letöltés, jobbklikk, tulajdonságok, helyi file-ok, játékfile-ok épségének ellenőrzése.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Heavyrain
őstag
válasz #69059072 #62813 üzenetére
Ha első indításkor írta ki,akkor valószínüleg az lehet,amit ollie is írt.
Még ha régebben volt is tört Valve-s játékod,de törölted,akkor is maradhattak a gépeden olyan fájlok belőle,amire riasztott a VAC.
Ha nincs,akkor meg írj mindenképpen a supportnak,hátha csak téves volt,és tudnak segíteni.
(Mellesleg nagy hülyeség volt 10.99-ért megvenni. Kb két havonta szokott lenni 2-3 euróért Steamen. De ha sürgős lett volna,akkor is vannak traderek,akiktől bármikor meg lehet venni ennyiért) Máskor ha veszel valamit,kérdezz rá itt előtte. Valószínüleg lesz olcsóbban,mint a Steames ár.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Megint a steam, most meg tradelni nem lehet. Komolyan nem hiszem el hogy nem tudnak vele mit csinálni...
-
fuwiradis
aktív tag
hinnye, végre kievickélt a greenlight-ból a Gray Matter azt hittem ebből már semmi nem lesz, mert megszűnt a kiadó is menet közben, meg egyéb apróságok. persze pofátlanul drága is, amazonon volt már pár dollárért is.
-
-
marcusa
addikt
Sziasztok! Összeraktam kártyákból egy CS:GO kitűzőt, és kaptam egy hátteret is érte, azt hogyan tudom használni?
Köszi!
Meglett...[ Szerkesztve ]
:-)
-
PeL
addikt
válasz BigBlue69 #62801 üzenetére
April fools
De az már nem annyira vicc hogy a market tegnap éjjel óta használhatatlan, van hogy nem lehet itemet venni, de listázni meg egyáltalán nem lehet mert ezt írja ki folyamatosan:
We were unable to contact the game's item server. The game's item server may be down or Steam may be experiencing temporary connectivity issues. Your listing has not been created. Refresh the page and try again.
-
-
BigBlue69
őstag
Steam to Shut Down the Achievement System
All achievements are gonna go, new and old alike.
They're disabling achievements as a Steamworks feature.Valve is all about Steam trading cards now, and they can't afford the server space needed for the achievement icons anymore.
After all these years, it's sad to see it go. Many of us worked hard on getting those 100%'s and there are many we didn't get to finish yet.
Fortunately, achievement trackers such as AStats and AchStats will be able to keep a record of our unlocks, so that they aren't all lost, but our achievement hunting days are soon over.
As an alternative, we may have to switch over to Origin, God help us all.
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest