Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz FollowTheORI #61796 üzenetére
Meg sem tudod venni, ha nem a te régiódban van. Persze megveheted az email címére valakinek, aki másik régióban van, de nem fogja tudni aktiválni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
csaba951
veterán
válasz FollowTheORI #61796 üzenetére
Nem vettem még ilyen játékot, szóval nem tudom.
Egyébként e-mail címes ajándékozásnál valószínűleg a beváltásnál nézi meg, hogy egy régióban vagytok-e.
Sima cserénél meg valószínűleg be se lehet húzni az ablakba az ilyeneket. Vagy ha igen, akkor azonnal dob rá egy hibaüzenetet ahogy az ember megnyomja a csere gombot a képernyő alján.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz csaba951 #61795 üzenetére
Ez egyébként mikor derül ki?
Tehát ha én email címre veszem akkor pl csak akkor amikor a másik fél aktiválni akarná, mert ugye ilyenkor nem kerül a te inventorydba?
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
csaba951
veterán
Előrendelhető a Dark Souls II.
AllowCrossRegionTradingAndGifting: No
Ezek szerint az új AAA játékoknál ez alapbeállítás lesz. Jó, valahol megértem a kiadókat, hogy nem akarják, hogy a piacot letarolják az olcsó orosz és brazil példányok. Viszont ez a beállítás megakadályozza az ÉA<->EU cserét/ajándékozást is. Ez pedig azért gáz, mert nagyon sokan szeretnék megajándékozni a "másik oldalon élő" barátjukat. Viszont így nem lehet. -
csaba951
veterán
válasz bladegery #61791 üzenetére
Lásd: #61734 csaba951
Egyébként baromira vigyázz, mert a rendszerben sokkal alacsonyabb ajánlatok vannak bent, mint amiket most kijelez. Ezeket az olcsó ajánlatokat most egyszerűen nem jelzi ki. Ha meg kiraksz valamit eladásra, akkor nem rakja ki a listára. Amikor majd rendbe jön, akkor rengeteg olcsó termék jelenik meg hirtelen, látszólag a semmiből!
-
bladegery
senior tag
Mi tortenik piaccal?
gergely-szabo.com
-
félisten
-
cskamacska
addikt
válasz djculture #61785 üzenetére
Onlive itthonról tényleg pocsék volt, szaggatott, és a játékok is randák voltak(részben a képtömörítés miatt, részben mert csak medium körüli grafikai szintet állítottak be), viszont a Gaikai demókkal igen jól lehetett játszani, kisebb volt a késleltetés, jobb volt a képminőség, és a játékok grafikája is részletesebbre voltak állítva.
Nem is csodálom, hogy a Sony pont őket vette meg a streaming szolgáltatásához."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
addikt
-
Spet
addikt
Steam-en jelentett csalókról/átverős linkeket küldő f@szok repoltolása után (már a 2. a héten) szokott valami visszajelzést küldeni a steam?
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
törölt tag
-
Kal-El
senior tag
válasz #56230144 #61780 üzenetére
Hozzám is egyre gyakrabban jönnek az account tolvaj próbálkozások. Szinte mind orosz, vagy ukrán acc és robotok csinálják a barátfelvételt, meg az üzenet írást is.
És mind azzal próbálkozik, hogy vegyem fel friendsbe a másik accountjukat, vagy a barátjukét. Majd egy Steam kinézetű sablon kamu oldalon a felhasználónév/jelszó párost próbálják kiszedni az emberből.
Gondolom a Steam semmit nem tud ellenük tenni, mert annyi fake accot csinálnak, amennyit akarnak és kideríteni sem tudják kihez tartozik. -
csaba951
veterán
válasz Kal-El #61778 üzenetére
Magyar fiókon maximum 380 €-ban korlátozva a tárcában lévő pénz és a piacon eladáson kint lévő tárgyak összértéke.
Az amit írtál, tehát a másik fiókkal való "önkereskedés" teljesen járható út mind a tárgyak, mind a pénz egy részének átvitelére. Pénznél ugye ott van a 15%-os jutalék, szóval az azért nem annyira éri meg. Esetleg kezdjél el piacozni az új fiókoddal. Mondjuk ehhez kell rá venni mindenképpen valamit a Steam Store-ban.
-
Kal-El
senior tag
válasz Csapoati #61776 üzenetére
Csapoati, csaba951: Igen, közben rájöttem, hogy böngészőből és kliensből is lehet 2 különbözőt használni. Még azt akarom, majd kipróbálni, hogy ajánlatot küldve át tudom-e adni a tárgyaimat egyikből a másik accra.
Azért érdekel a dolog, mert 304€-ba korlátozta a Steam a piacra tehető tárgyak összértékét, ami ugyan ritán, de nem bizonyult elégnek, így gondoltam hátha két acccal problémamentesebb minden helyzet (főleg ha offer-rel át is tudom adni a másik accnak gyorsan a cuccokat, ha szükség lenne rá). -
csaba951
veterán
válasz Kal-El #61774 üzenetére
1) Igen, lehet több fiókod is, nincs tiltva. Maga a Steam azt javasolja, hogy használd inkább ugyanazt a fiókot. Nyilván azért, mert kisebb az esélye, hogy elfelejted az adatait. Eladni úgysem lehet a fiókokat, szóval csak ezért csinálni nem érdemes.
2) Steam kliensnél: 1 fiók 1 gépről használható egyszerre (egy időben). Nincs viszont korlátozva, hogy 1 háztartásban hány gépről lépsz be ugyanennyi különböző Steam fiókra.
3) Ugyanazon a gépen nincs korlátozva, hogy felváltva hány fiókra lépsz be vele.
A fenti adatokat meg lehet még keverni azzal, hogyha böngészőben és mobil kliensben is be szoktál lépni. De ebbe ne menjünk most bele, mert ilyenkor úgysem tudsz játékot indítani.
[ Szerkesztve ]
-
Kal-El
senior tag
Hello!
Lenne 2 kérdésem:
Lehet több Steam accountom is egyszerre? És ha igen: egy gépen használhatom felváltva ezeket, vagy mindegyikhez másik gép kell?[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz wwenigma #61772 üzenetére
Az utóbbi időben a Grid2-vel játszogattam gyakran, az multiban kivág, mint macskát kakkantani, ha a Steam eldobja magát.
De ha emlékeim nem csalnak, a CS:Source is ezt csinálja.
Szóval lehet játszani, single-ben...
Nem ártana leválasztaniuk ezt a kártyás motyót a fő rendszereikről, hogy ilyesmi azért ne forduljon elé.. sokkal kevésbé lenne bosszantó, ha csak tradelni nem lehetne, de játszani igen. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz FoxiestFox #61771 üzenetére
Mivel nem lehet jatszani?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
félisten
válasz wwenigma #61770 üzenetére
Én pár hónapja még mindenkit arról győzködtem, hogy milyen király a Steam, mert addig évek alatt semmi gondom nem volt vele (egy szál disconnect sem).
A múltkori karácsonyi akciók óta érzem, hogy küszködik a rendszer.
80< játékkal annyira nem érzem kedvező opciónak az account törlését, és az a helyzet, hogy ha gebasz van, sok játékkal játszani sem lehet. Ha lehetne, egy szavam sem lenne.
Nem vagyok semennyire "okos', csak használnék egy szolgáltatást, amitől elvárom, hogy működjön, amíg pénzt költök náluk.
Thats it. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz FoxiestFox #61767 üzenetére
Jah, meg évekkel ezelött még azt írtuk hogy sz*r... sajnos egy ideje pH!-n megborult a sz*rf0shúgyvödör és az emberek elfelejtkeztek erről a minimális dologról...
Mindenki ennyire okos akkor miert nem irtok steamnek? Játszani lehet, az extra funkciókat meg majd reszelik. Ha nem tetszik, lehet kérni accounttörlést.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
félisten
Tény.
De ha terveznek egy szolgáltatást, pakoljanak alá megfelelő infrastruktúrát. Főleg, hogy van nekik miből. Azaz lenne.
Már nem arról van szó, hogyha összezuhan ez a kókány, akkor nem tudsz a kártyákkal idétlenkedni, hanem a közösségi funkciókat sem érel el, sok játékban a multit, rosszabb esetben belépni sem tudsz. -
válasz FoxiestFox #61767 üzenetére
Évekkel ezelőtt nem voltak kártyák.
-
félisten
Borzalom. Évekkel ezelőtt nem volt ez ilyen szar.
-
djculture
félisten
válasz Agyzuzo #61756 üzenetére
Mikor bevan lassulva nem ritka az ilyesmi, pl a steam guard egy óra múlva küldi a kódot meg egyebek. Azután olyan is van amit te irsz hogy beaktiválsz egy játékot de nem jelenik meg a listában órákig, meg hogy felraksz valamit a marketre és minden mást megvesznek csak teiedet nem mert nem jelenik meg csak több órával később..
[ Szerkesztve ]
-
válasz FoxiestFox #61757 üzenetére
Mivel minden játék előbb-utóbb kap 75-80%-os leárazást, ezeknek a kuponoknak annyi értékük sincs, hogy kártyákat kapj értük.
-
-
JoolsNOS
veterán
Ismerősnek oda tudod adni, akinek kell. De általában csak a 75% felettiekre van esély, hogy kell valakinek. Steam, best buy topikban bedobod, hogy ingyen vihető, aztán kész.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Jofi81
őstag
-
félisten
-
addikt
válasz Agyzuzo #61756 üzenetére
Kliens újraindítás általában megoldja az ilyeneket.
dying_star: majd lejár és akkor eltűnik, ha addig nem használod fel vagy adod oda valakinek. Eladni nem lehet, de van gyűjtőbot, amit lehet kukának használni (címet ne kérj, fejből nem tudok).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
félisten
Hogy lehet megszabadulni az akciós kuponoktól, amiket dobál néha a Steam?
Eladni nem lehet, van ennek valami cserefóruma? -
Agyzuzo
addikt
Steam-mel megint valami gebasz van...
Beaktiváltam 2 kulcsot, rendben ki is írta hogy activated, lehetett telepíteni ahogy szokás.
Ellenben a játéklistában nem jelent meg, sőt, az Account Details-nél sem jelent meg hogy aktiváltam.
Ha újra beírom a kódot már azt írja product already owned.So what?
szerk: telepítettem és úgy se jelent meg a listámban, viszont a telepítés oldalról el lehetett indítani.
[ Szerkesztve ]
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
csaba951
veterán
Látom, a Marketet tegnap óta nem sikerült rendesen megcsinálni!
#61753 Gamerous
>hogyan tudnék bárkinek is kérést küldeni, hogy játszhassak a játékaival.Valami azt súgja, hogy nem sok ismeretlen engedi majd meg neked, hogy játssz a játékaival!
[ Szerkesztve ]
-
Gamerous
tag
Valaki legyen kedves magyarázza már el ezt a családi megosztást részletesen, mert én nem találom sehol hogyan tudnék bárkinek is kérést küldeni, hogy játszhassak a játékaival.
-
cskamacska
addikt
válasz Alien83 #61746 üzenetére
Szerintem meg akinek nem tűnik fel a gyenge nyelvtan, meg a helytelen cím, az megérdemli.
Bár akit egy ilyen "román vírussal" be lehet ugratni, annak szerintem már rég lerámolták mindenféle online fiókját.mate3553: Említettem már, hogy a Renegade X mammut tankjai működnek Steam túlterheltség esetén is?
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Mate
nagyúr
Megint kifingott a kicsike.
-
Alien83
senior tag
Próbálkoznak steam-en lopással!
----------------------------------------------
Admin: Hello you are welcomed by administration steam. You immediately should inspect the account online-anticheats http://storessteampowered.com/esl-anticheats . If you do not execute it, the account will be disconnected in a current of 5 hours. For disconnected and ban accounts steam responsibility does not bear!
----------------------------------------------
A FENTI LINKET NE HASZNÁLJA SENKI MÉG VÉLETLENÜL SE![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
pylon
tag
válasz Stonerice #61736 üzenetére
Elindítod a letöltést majd megállítod (mondjuk 1%-nál) és átmásolod a Windowsra letöltött verziót és azután "fáljok integritás ellenőrzés"-t csinálsz
egy próbát megéra Killing Floor esetén csak pár fájl különbözik a Linux és a Windows verzió között (.exe helyett .bin)
-
addikt
válasz Stonerice #61736 üzenetére
Miért ne? Gondolom az adatfájlok 90%-a ugyanaz, legfeljebb van egy-két exe meg dll ami nem.
Ha ki tudod deríteni, hogy Ubuntu alatt pontosan hová teszi a játékot, és a meglévőt oda bemásolod, akkor szerintem a letöltés nagy részét megúszod. Valamit azért biztos hogy fog leszedni.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Stonerice
őstag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni .
Áttelepültem Ubuntura, és fel is raktam a Steam klienst, és az lenne a gondom, hogy a windowsra letöltött dota2-t be lehet-e valahogy mountolni a Steam kliensbe?
Hogy ne kelljen újra letöltenem.[ Szerkesztve ]
Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
törölt tag
Azóta sem láthatóak a kártyáim a piacon. Ez normális?
-
doc
nagyúr
masnak mukodik rendesen a Steam?
en folyamatosan hibakat kapok, probaltam tobb gepen, browserbol es a kliensbol is, de pl. ezt a linket keptelenseg megnyitni -
-
addikt
válasz nerozol #61727 üzenetére
Valószínűleg megkapod az extrákat, és elveszik a pakkban lévő alapjáték (merthogy az már megvolt), tehát nem kapsz a meglévőből giftet.
A másik lehetőség hogy külön sorként jelenik meg a listádban.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
nerozol
tag
Sziasztok!
Ha steamen aktiváltam már egy játékot. pl.: painkiller sima változat. Ha megveszem a collector's edition-t akkor azt már nem tudom aktiválni, mert egy játékból csak egy példányom lehet?[ Szerkesztve ]
-
Kedd este 7-8 korul rajtol az ujabb roham a szef feltoresere, akinek van kedve, csatlakozzon. Beugro az elso 5 karakter .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Prof
addikt
válasz #42308056 #61671 üzenetére
Bugos mar ezer eve. Nekem is rengetegszer csinalta. Vedd ki a marketrol es rakd fel ujra. Elejen 2 hetig vartam, hogy vegre megjelenjen a fentlevo masik 4 ugyanolyan foil kartyahoz, de sose tortent meg, hiaba irta steam, hogy fent van a marketen.
Sokszor nem rakja fel a listaba, mindig meg kell nezni fent van-e. -
Van egy joarasitott nazi zombie 2 4packem ha kimaradt volna valaki a bulibol, 400ft-ra jon ki egy nz2 belole. Szepseghibaja hogy ru+cis tages, ofkoz jatszhato itthonrol is. Ha valakinek kell dobjon privit, koszi.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
holodp
aktív tag
Üdv!
Unokatesóm próbálna letölteni a left 4 dead 2-höz steam workshopos kampányokat, de amint rákattintana valamelyik gyűjteményre, azonnal kilép az egész Steam kliens, és azt írja, hogy a működése leáll. Nálam ugyanaz a gyűjtemény gond nélkül letöltődik.
Nincs ötletek, hogy mi lehet a hiba?
Köszi -
fuwiradis
aktív tag
jó pofa ez a steam, vége a kalandjáték humblinak, aztán következő weeklongban leáraznak egy csomó kalandjátékot.
-
Hunter2
addikt
másnál is folyamat steam connection fail van?
-
csaba951
veterán
válasz Assimilator #61711 üzenetére
Hát, nem is azt írta, hogy játsszál vele! Arra jó, hogy a megvásárlásával most "fillérekért" lehet Market képessé tenni a saját fiókunkat. Esetleg alternatív fiókok gyártásához is jó.
-
BigBlue69
őstag
Nem tudsz Marketet Használni? Nagyszerű alkalom
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Csapoati
nagyúr
cskamacska-nak: Le van árazva a Unity of Command! Szerintem meg is veszem, de előbb azért megnézem a demót.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Gamerous
tag
Sziasztok!
Segítsetek nekem a családi megosztással kapcsolatban.
Beállítottam a dolgot a beállításokban, de nem tudom hogyan lehet hozzáadni másik gépet a további számítógépek kezelése funkciónál. Mi a pontos menete ennek? Valami elkerülhette a figyelmemet. -
Spet
addikt
válasz -Mike- #61706 üzenetére
Mivel a játékaidat bekellet regisztrálnod a steam rendszerébe, illetve megvan a steam felhasználód, én a helyedben a supportnak azt írnám, hogy még az ősrobbanás elötti e-mail címedre lett regelve, mely nagy valószínűséggel az ősrobbanás után megsemmisült de nézzék má' itt a serial mind a 4 játékhoz ami azon az accounton van...vagy valami ilyesmit szebb megfogalmazásban .
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
-Mike-
addikt
-
csaba951
veterán
válasz -Mike- #61702 üzenetére
Regisztrálsz ide, egy teljesen új felhasználónévvel/jelszóval. Majd követed szépen az utasításokat a képernyőn!
COD4 olyan 5 USD-ért szokott lenni akciósan, szóval akkor se ért túl nagy kár, ha nem sikerül visszaszerezni.
-
-Mike-
addikt
válasz KubanitoS #61700 üzenetére
A játékok boltban lettek vásárolva de nem is ez a lényeg, csak a névhez tartozó email cím kellene.
Az általam/család által használt összes email címet próbáltam már és semmi. Kár lenne azért a 4 Call of duty-ért azért is próbálok megoldást találni minél hamarabb. De sajnos most lövésem sincs merre tovább email cím hiányában.Steamen belül hova tudnék írni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Sony Playstation 3 Slim 250GB, CECH-2004B, 4 kontroller, Sony Eye Camera, sok kiegészítővel eladó!
- Alan Wake 2 Deluxe Edition, Alan Wake Remastered - Ps5
- Xiaomi Fimi Palm 2 Pro
- ASUS ROG Strix G531GT gamer laptop minden tartozékával
- SAPPHIRE Radeon PULSE RX 6600 8GB GDDR6 128bit (11310-04-20G) Lite Edition Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest